Автор | Съобщение |
---|
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Нед 01 Ное 2009, 22:58 | |
| | |
|
 | |
Clark Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 419 Рейтинг : 10 Registration date : 22.05.2009
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пон 02 Ное 2009, 10:17 | |
| - CrazY написа:
- Любимата му буква е "M".. нз що..
Аз знам защо ти е любима буква. Любима ти е,защото моето име започва с "М"  | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | |
 | |
Кент Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 974 Location : Пловдив Рейтинг : 27 Registration date : 12.01.2009
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пон 02 Ное 2009, 16:16 | |
| | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пон 02 Ное 2009, 21:21 | |
| Нали? Ванье, поласкана съм, че хареса моето...нещо ; не е точно описание, `щото си труден за описване, пък и го правих набързо.
- Ванье написа:
- Ади ми го съчени - и аз му се кефя. Мислех да допълна още нещо, но се отказах. Ади рулз!
^^^^ Допълвай каквото се сещаш- ти се познаваш по-добре от мен. | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 19:13 | |
| - Ади написа:
- Ванье, поласкана съм, че хареса моето...нещо
О да, твоето.. нещо ми харесва и още как - Ади написа:
- не е точно описание
Това ако не е описание, значи моето ''описание'' е пълна боза (каквото всъщност е де)  - Ади написа:
- щото си труден за описване
Труден за описване O_o не се залъгвай, супер simple съм :] - Ади написа:
- пък и го правих набързо.
Представям си ако отделиш поне 30 минути за описанието ми  Ти си злато бе :prance: | |
|
 | |

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 19:23 | |
| Здравей братле. Нямаш търпение вече нали? колко часа преди концерта ще отидеш? Постни оная снимка дето си в банята Manowar ще идват ли тая година? | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 19:31 | |
| Здравей братле. ---> Здрасти Геш Нямаш търпение вече нали? ---> Търпи се някък :р колко часа преди концерта ще отидеш? ----> Зависи какви са ми влаковете до там Постни оная снимка дето си в банята -----> Заповядай Manowar ще идват ли тая година? ----> Тая година ли ?  мисля, че не.. но някои членове на групата си идват тука честичко :р | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 19:35 | |
| | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| |
 | |
CrazY Rockplacer

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 19:43 | |
| - Bryan написа:
- имаше още една дето си напреде
корав си ванка Да, щях да те питам - коя от всички да кача, но се отказах  Иначе... корав бях ;] след нова година пак почвам да закоравявам;] - Ади написа:
- Май трябваше да го направя...щях да го направя по-хубаво. :д
И така ми харесва  - Ади написа:
- Може би друг път.
Не благодаря, това е достатъчно  - Ади написа:
- ако се сещаш за тази на Вероника
Да помня. Тогава си мислех да те помоля и на мен да ми направиш, но вече не е нужно ^______^ - Ади написа:
- Ако беше картина, портрет ли щеше да бъдеш или пейзаж?
Портрет разбира се. Utinam a nostro corpore secedere possem! | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 19:45 | |
| | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 19:48 | |
| Геш, по-добре го помоли за тази с булчинската рокля...че аз не го трогвам. :д
- Цитат :
- Utinam a nostro corpore secedere possem!
Translate? ;d | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 20:00 | |
| - Bryan написа:
- е качи я де
Незнам за коя говориш :р - Цитат :
- Геш, по-добре го помоли за тази с булчинската рокля...че аз не го трогвам. :д
Тази с роклята скоро влиза  Utinam a nostro corpore secedere possem - Де да можех да изляза от собственото си тяло!!! (щях да се изч***м  ) | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 20:08 | |
| | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 20:11 | |
| | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 20:15 | |
| достатънчно  | |
|
 | |
Ash.... Great

Age : 28 Брой мнения : 316 Location : Плевен Рейтинг : -1 Registration date : 04.05.2009
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 21:49 | |
| Здрасти пак xD Обичаш ли верно винце? Много ли? Червено или бяло или и двете? Кога запоследно пи винце?  | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 21:56 | |
| Обичаш ли кафе? Какво кафе обичаш? С колко захар го пиеш? А сметана слагаш ли? Пробвал ли си с течен шоколад? А с уиски? | |
|
 | |
Илмари Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 22:12 | |
| Драсте, Ванка  1.Как си? 2.Сънуваш ли често? 3.Ходил ли си по състезания по плуване? 4.Кога се научи да плуваш? 5.Котки обичаш ли? 6.Домашни зверове имаше ли? 7.Вино с шоколад пробвал ли си? | |
|
 | |
Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Вто 03 Ное 2009, 23:25 | |
| Има ли по-голяма шматка от теб? Любима песен? Ще претрепеш ли чичката? Ще ходим ли на концерта на Iron Maiden, част от турнето по случай 15-я студиен албум на Желязната Девица? А преди това на други концерти? (аз W.A.S.P. ще ги пропусна) Кога ще съберем една яка компания метъли и метълки, та да се напием като животни? | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Сря 04 Ное 2009, 13:43 | |
| - Ади написа:
- Колко скоро?
За снимката ли? Или ще е на следващата страница, или на по следващата $$$ Ash... $$$Здрасти пак xD --> хай хай ;Р Обичаш ли верно винце? ----> разбира се :Р Много ли? ----> in vino veritas Червено или бяло или и двете? ----> Червено! Кога запоследно пи винце? ---> снощи $$$ Ania $$$Обичаш ли кафе? -----> Дааа, пия много кафе като съм си в нас :р Какво кафе обичаш? -----> Фрапето ми влиза най-добре, но съм повече фен на нес-кафето (като го направя по моя начин) С колко захар го пиеш? -----> С много. А сметана слагаш ли? -----> понякога, като имам или като се сетя. Пробвал ли си с течен шоколад? ----> Да, но предпочитам кафе. А с уиски? -----> НЕЕ!! $$$ Илмари $$$Драсте, Ванка  ---> драсте мече :Р 1.Как си? ----> Бодър. 2.Сънуваш ли често? ----> Да, напоследък не съм спрял да сънувам, много се радвам. 3.Ходил ли си по състезания по плуване? ----> Не, но съм се състезавал много пъти - дори тая година спечелих 2 баса (от който единия беше за бутиулка квалитетно уиски xD) във водата :Р 4.Кога се научи да плуваш? ----> Бях на 12. Научи ме един спасител в Приморско. 5.Котки обичаш ли? ----> Мили създания са - обичам ги, но си падам повече по кучета. 6.Домашни зверове имаше ли? -----> Не, но в скоро време ще си взема супер куче. 7.Вино с шоколад пробвал ли си? ----> Хм.. Не, но ще опитам да вида дали има някви ефекти xD $$$ IRONDICK $$$Има ли по-голяма шматка от теб? ----> Абе живеем в 21-ви век, още ли незнаеш що е туй огледало  погледни там, и ша видиш що е шматка Любима песен? ----> Eagles - hotel california Ще претрепеш ли чичката? ---->  Ако качи клипа - да Ще ходим ли на концерта на Iron Maiden, част от турнето по случай 15-я студиен албум на Желязната Девица? -----> Живот и здраве. Ще се ходи. А преди това на други концерти? (аз W.A.S.P. ще ги пропусна) ----> Незнам друго какво ще ме трогне така освен wasp.. може би stratovarius, ще видим :Р Кога ще съберем една яка компания метъли и метълки, та да се напием като животни? ----> Нова година как ти звучи? | |
|
 | |
nikoletito Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1202 Интереси : УайтСнейк, Лами, РокПлейс, Музика Рейтинг : 0 Registration date : 21.10.2009
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Сря 04 Ное 2009, 14:28 | |
| ооооооо тате здравей отново аа и да да кажа ..не съм се била загубила ;д ъ...зарежи ;д обичаш ли мама Руто? (обичаш я знам) ;д искам да ми направиш таратор тази вечер може ли? мама в леглото как е :Д:Д:Д 11.12 -рд-то ми идва какво ще ми купите с мама би ли се развел с мама за да се хванеш с друга мама  недей че ще плача ;д ох тате мързела ме обзе няма да те питам повече ;д чао татееееееееееее хъгггггггггггггггггг да да и аз те обичам хъг | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Сря 04 Ное 2009, 14:35 | |
| Обичаш ли да отговаряш на въпроси? А какво предпочиташ- да задаваш въпроси, или да отговаряш? Най-добрата лъжа, която си скалъпвал за първи април? Чупил ли си крак като малък? В кой клас получи първата си двойка? Кога разбра, че няма Дядо Коледа? :Д:Д Геш голям спамер ли е? Любима компютърна игра? Последен филм, който ти е направил впечатление? А книга? Отговаря ли ти се още? :Д:Д
Последната промяна е направена от Ади_Психаря на Сря 04 Ное 2009, 14:40; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Сря 04 Ное 2009, 14:37 | |
| Здрасти Ванка! Варена мусака или на фурна? а за спагети? на фурна или варени? с какво закусваш най често? коя кайма е най хубава за скара? плодов или ментов чай? Ако в един ден имаше концерт на Гери Мур и на BBкингс обаче бяха в разалични градове да кажем единия в софия а другия в каварна на кои щеше да отидеш? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Crazy-Lover :)  | |
| |
|
 | |
| Crazy-Lover :) | |
|