Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
Заглавие: Crazy-Lover :) Вто 13 Яну 2009, 02:07
First topic message reminder :
Добър вечер /ден/ утро на всички. Казвам се Ваньо и съм един от многобройните пловдивски секс модели. Ако искате да научите що е истинска обич по пловдивски, имам снимков материал. *grin* А сега сериозно. Ще се опитам да се разкрия в тези редове до някаква степен, но не съм лесен за разкриване, така че.. Мразя да лъжа, не обичам да се преструвам. Никога не се страхувам или срамувам да казвам това, което мисля. Не съм от хората, които са готови да ползват преструвките са помощна стълбичка. Мил съм, кавалер съм. Много рядко може да се чуе вулгарна реплика от мене. Умея да привличам внимание без да се старая и мога да се смея дори когато се ебават с нарцистичната ми личност. Обичам си приятелите. като всеки нормален човек, предполагам, но аз умея и да си държа на приятелите, аз ЗНАМ какво е приятелство- не се нуждая от дефиниции, то се чувства. Обичам пиенето на бира с приятна компания. Обичам надпиването с приятна компания. Обичам коремчето на Руто (не съм му първият и последен почитател). Всичко, що е безалкохолно, е просто разредител. Обичам и палатки- дотолкова, че сън не ме хваща, когато съм на палатки. Защото мразя проспиването на хубавите моменти. Ако имах супер пауър, сигурно щях да бъда Човекът, който не спи. Това съм аз (част от мен); това е основата, която ще доразвиете с въпроси и върху която ще надграждате във въображението си. Аз съм човек, когото си заслужава да познавате. и това не са самовлюбени приказки, приятелите ми могат да го повторят в хор. : )
Последната промяна е направена от CrazY на Вто 18 Май 2010, 23:29; мнението е било променяно общо 4 пъти
Автор
Съобщение
eMm Administrator
Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
Обичаш ли таратор? Коя песен те описва най-добре? Кроасанчета хапваш ли? Какъв език учиш? Можеш ли да плуваш в нетрезво състояние? Имаш ли си котка? А куче? Дразниш ли се, че имаш тоолкова много въпроси, на които тряа да отговаряш :? Като дойда, къде ще ме водите Какъв сладолед ядеш? Някога обмислял ли си идеята да се пострижеш?
Айде стига толкова, към теб ще съв снизходителна ;д
Bryan King of Spammerlandia
Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
Харесваш ли продуктите на орехите? да кажем салам закуска орехите или луканката им? според теб коя е най качествената луканка? афтер шок пил ли си? имаш ли грамота за нещо? някаква активност 15 стола прескочи каза че повече ще пробваш кога?
Katie_Rock Rockplacer
Age : 30 Брой мнения : 591 Location : Бургас Рейтинг : 0 Registration date : 20.10.2009
Обичаш ли да отговаряш на въпроси? ----> Да, защо да не :Р А какво предпочиташ- да задаваш въпроси, или да отговаряш? ----> И двете, стига да не ме мързи. Най-добрата лъжа, която си скалъпвал за първи април? ----> Беше доста одавна, бях малък. Нашите бяха на работа и аз им се обадих от домашния и им казах, че къщата ни се е запалила, те ми повярваха и дотичаха. После бях наказан. Чупил ли си крак като малък? ---> Крак не - ръката си бях потрошил на няколко места. В кой клас получи първата си двойка? ----> Мисля, че в 4-ти или 5-ти, незнам;р Кога разбра, че няма Дядо Коледа? :Д:Д ----> Сигурно когато съм осъзнавал, че един ден ще умра Геш голям спамер ли е? ----> По скоро флудър xD Любима компютърна игра? ----> Counter Strike 1.6 Последен филм, който ти е направил впечатление? ----> Декота Скай А книга? ----> "Смисълат на страданията" Отговаря ли ти се още? :Д:Д ----> Стига да имаш въпроси :р
*** Bryan ***
Харесваш ли продуктите на орехите? ----> незнам, не съм ползвал. да кажем салам закуска орехите или луканката им? ----> не разбирам въпрса ти според теб коя е най качествената луканка? ----> Панагюрската за мен е най-хубавата. афтер шок пил ли си? ----> май не имаш ли грамота за нещо? някаква активност ----> Имам грамота за хореография. 15 стола прескочи каза че повече ще пробваш ----> Ще пробвам и още как :р кога? ---> Няма да е скоро
*** Katie_Rock ***
На колко месеца проходи? о.О ----> Точно на 10 месеца и няколко дена :Р Коя ти е любимата буква ? ----> "М" Ябълка или круша? ----> Ябълка Кой ти е любими филм? ----> Нямам любими, защото всеки следващ ми харесва повече от предишния.
Katie_Rock написа:
Коя емотиконка ти харесва повече .. или
little_creepy_devil
Хилоу! ----> ХайзЗ За какво гледаш в един човек? ----> Първото нещо, което се опитвам да уловя в един човеке, дали е приятелски настроен.. за останалото просто не ми се изброява:р Какви хора мразиш? Защо? ---> Най-противен човек може да ми бъде някоя мазна чалгарка или чалгар, но не ги мразя. Не мразя, или просто не харесвам, или просто ги игнорирам.
Мерси за въпросите дяца рокплейсъри :*
eMm Administrator
Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
Олееее Еем извинявай много ! просто очите са ми така настроени против ЛИЛАВОООО, че си нямаш на идея
Обичаш ли таратор? ----> Даа, много.. но предпочитам да си рупам краставица със айрян xD Коя песен те описва най-добре? ---> Born To Be Wild Кроасанчета хапваш ли? ----> Дам, обичам ги много :р Какъв език учиш? ----> Анг. ез. Можеш ли да плуваш в нетрезво състояние? ----> Дори по добре :р по отпуснат съм тогава;] Имаш ли си котка? ----> Ммне, но храня няколко котарака А куче? ----> Ще си имам ^_^ Дразниш ли се, че имаш тоолкова много въпроси, на които тряа да отговаряш :? ---> Не, обичам въпросите :Р Като дойда, къде ще ме водите ----> На някое топло местенце :Р Какъв сладолед ядеш? ----> Харесват ми тия от машините.. дето ги продават по центъра:Р Някога обмислял ли си идеята да се пострижеш? -----> Обмислял съм, но в следващия момент се сетих за Пъпет и се отказах моментално xD
Айде стига толкова, към теб ще съв снизходителна ;д ----> Мерси, и другия път ще си отварям очите повечко
eMm Administrator
Хм, в твойта тема специално ще пиша във оранжево, да не ме пропускаш
Какви кроясанчета обичаш? А палачинки хапваш ли? Какво куче ще си имаш? Сънувал ли си, че летиш? Ходил ли си в чужбина, освен в Гърция? Къде? Имаш ли си талисманче?
Bryan King of Spammerlandia
Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
Здрасти Ванка! Варена мусака или на фурна? а за спагети? на фурна или варени? с какво закусваш най често? коя кайма е най хубава за скара? плодов или ментов чай? Ако в един ден имаше концерт на Гери Мур и на BBкингс обаче бяха в разалични градове да кажем единия в софия а другия в каварна на кои щеше да отидеш?
Apple Fan
Age : 28 Брой мнения : 476 Location : Kalofer above everything. Интереси : Уоу, френдове, Уоу, френдове, цигари, алкохол, простотия, лиготия и прочие.. Рейтинг : 3 Registration date : 09.04.2009
Здрасти Ванка! ----> Да, здравей и сорка, че пропуснах отново въпросите Варена мусака или на фурна? ----> За варена не съм чувал Мусака на фурна рулз! а за спагети? на фурна или варени? ----> Варени разбира се :Р с какво закусваш най често? ----> Тостер, кифла, баници маници.. коя кайма е най хубава за скара? ----> Народна. Като си прайм кюфтаци или нещо такова, зимаме народна :р плодов или ментов чай? ----> Плодов Ако в един ден имаше концерт на Гери Мур и на BBкингс обаче бяха в разалични градове да кажем единия в софия а другия в каварна на кои щеше да отидеш? --> Тука ме заби. Ако единия концерт ще го снимат, и след това ще мога да го гледам, ще отида на другия. Иначе това няма как да стане, понеже BB King е доста дъртичък, мисля че има към 90 години. Но да предположим, че това наистина стане - бих отишъл на Гери - повече ме зарежда с енергия.
И още как...защо мислиш, че спамим толкова в темата ти, а? :Д
CrazY Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пет 06 Ное 2009, 16:01
eMm написа:
Хм, в твойта тема специално ще пиша във оранжево, да не ме пропускаш
то май и това не помага xD
eMm Какви кроясанчета обичаш? ----> с шоко :р А палачинки хапваш ли? ----> Хапвам, когато съседката направи xD Какво куче ще си имаш? ----> Немски овчар или хъск;] Сънувал ли си, че летиш? ---> Да, много пъти. Хората викат, че като сънуваш, че летиш - в същото време растеш. Ходил ли си в чужбина, освен в Гърция? ----> ммнем. Къде? --> xD Имаш ли си талисманче? ----> Имам си - на врата ми е ^_^
Ади Що си толкова разсеян? ----> имам и такива дни :/ Що все разменяш местата на"А" и "Ъ"? ---> шот съм тъп. Би ли се снимал гримиран като гейша? ---> що пъ да не xD Чии приказки най си обичал като малък? ----> незнам, не си спомням:/
Kreatoraa написа:
но има големи опаснтности в салтата - най вече паданията и краката аз заради това спрях
Мба, няма. То ти не правиш салтото на земята, а във водата :р няма опасност;]
eMm написа:
CrazY написа:
Ади написа:
Колко скоро?
За снимката ли? Или ще е на следващата страница, или на по следващата
Хм, чакаме ;д
ши почакъти ^^
Ади написа:
И още как...защо мислиш, че спамим толкова в темата ти, а? :Д
Спамери, няма да ви стане играта - искам 3 снимки в форума
Ади_Психаря Rockplacer
Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пет 06 Ное 2009, 16:18
Ако ти пратя тия със Ния, няма ли да стане работата?
CrazY Rockplacer
Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пет 06 Ное 2009, 16:21
Не стааааааа
Ади_Психаря Rockplacer
Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пет 06 Ное 2009, 16:27
Ама защо? Смисъл, игнорирай, че аз вече се натисках с Вероника...с Ния е друго нещо. ;d
CrazY Rockplacer
Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пет 06 Ное 2009, 16:38
Страдайте, както и аз Страдам. (да, млади сме) ох.. Едит: Това е Clark
Последната промяна е направена от CrazY на Пет 06 Ное 2009, 16:54; мнението е било променяно общо 1 път
littleMICROBE Rockplacer
Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пет 06 Ное 2009, 16:40
O____O
нененене! Това е фотошоп (shake) о,о
Руто Administrator
Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пет 06 Ное 2009, 16:44
Не е фотошоп
Преди 2-3 години това беше снимката, която раздели импулс на два враждуващи лагера.
Иначе са... сладури, нали?
littleMICROBE Rockplacer
Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пет 06 Ное 2009, 16:47
По отделно са сладури да..
Ади_Психаря Rockplacer
Заглавие: Re: Crazy-Lover :) Пет 06 Ное 2009, 16:47
Сладури я. ^^ Исках с роклята, но...да кажем, че и на нея ще и дойде времето.. Браво за снимката. ;d;d P.S. Това русичкото Кент ли е.