| Сексът между приятели | |
|
+78Ania Пате Downingtn deathrose Железен Bryan Стако Befana liberty.moonbeam Puppet Master Missy Grats Yane igoar94 Bubble Roshko eMm Йен Katie_Rock BaJaNaKa Ellie Янн Ками Fofo0 Влади Доцент Бинева Mell Ancholia pi.di. KillYaAll evil_cinderella alien* TripleBrutal Жоро Bioshock IllusionForYou Adept Ане Zack Биби Purblindd 4eh1l Rainoffire independent7647 fn.0.rd nikoletito Кънчо Billy debora remy nutshell marmot Дан Вилито Ash.... Мо7о_ейнджъл Take1nlov3 qkitaki Dark-Gothica Anny Human Defective ben4 amigo Немезида Rock star RockPlace scum Боровинка lluussii FAIRY CrazY In_Flames91 Jacob Мия Ади_Психаря D(emo)n_Hunter Вильо. Марто! dark_soul 82 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dark_soul Newbie

Age : 30 Брой мнения : 77 Рейтинг : 3 Registration date : 12.01.2009
 | Заглавие: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 00:30 | |
| Мислите ли, че съществува подобно понятие и ако да, как го приемате? | |
|
 | |
Марто! Unique

Age : 110 Брой мнения : 802 Location : At Home Рейтинг : 48 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 02:13 | |
| Хмм.. ако има сексуална връзма между двама човека, те не може да са просто приятели, просто двете понятия се отричат... | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 11:19 | |
| Аз лично не правя секс с приятелите си...
иначе и други вкарват таз концепция... но тя е плод на нечия нужда за секс, дори той да застрашава приятелството ви и като такава не ми харесва.
Секса променя всичко. |
|
 | |
Вильо. Epic

Age : 31 Брой мнения : 687 Рейтинг : 29 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 11:24 | |
| | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 11:27 | |
| Не мисля, че съществува такова понятие. Липсват чувствата и всичко губи смисълът | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 11:29 | |
| - Паунка написа:
- Липсват чувствата и всичко губи смисълът
Е, все още имаш секса, а това също е нещо... и то какво  |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 11:33 | |
| е да, имаш секс, но ще е много по-различен от този с човек, към който имаш чувства | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 11:35 | |
| мисля да приемем за даденост че ако имаше подръка човека с чувствата, нямаше да ходиш да е**ш другарчето. |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 11:41 | |
| Щом има секс, приятелите вече не са приятели, а нещо друго.. Най-добре е да бъдеш с човек, когото не възприемаш като другарче от самото начало. | |
|
 | |
Мия Unique

Age : 113 Брой мнения : 819 Рейтинг : 45 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 11:50 | |
| Хъ. Но от друга страна, ако цял живот си имал доверие на този човек и знаеш, че искаш да си с него, дори и да си имал просто приятелски отношения, тогава може да се окаже и по-хубаво. Любов, която не е градена на приятелство, е като къща, построена върху пясък. | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 11:53 | |
| Любовта свършва... и не можеш да се върнеш към приятелството. По-добре да побързаш и да се влюбиш в някой преди той да е влязал в friend circle-а ти. Защото иначе след време ще изгубиш приятел. |
|
 | |
dark_soul Newbie

Age : 30 Брой мнения : 77 Рейтинг : 3 Registration date : 12.01.2009
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 14:53 | |
| от друга страна един фр казва "Ако ти се прави секс по-добре да се обърнеш към приятел, отколкото да легнеш с първия срещнат или да използваш подръчни материали.." | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 14:55 | |
| Е, няма да лягаш със първия срещнат.Ще се поразходиш.Току виж си намерил нещо по-добро. Важното е да не въприемаш човека, с когото ще лягаш, като просто приятелче ами да чувстваш към него нещо по специално още от началото. | |
|
 | |
Гост Гост
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 14:56 | |
| какви подръчни материали използва авера ти...
щот... аз се сещам за лесния начин да отметнеш секса от списъка без да трябва да нае**ш приятеля си(и в тоз момент Пуфето си отдъхна и вече спи по-спокойно). |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 14:57 | |
| ми пък да се самозадоволява рофл прави му се секс аз пък искам много неща ама не става така | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 15:19 | |
| Мъжете и жените възприемат приятелството по различен начин.За всеки нормален мъж сексът между приятели е неприемлив не заради принципи някакви,а понеже за мъжът думата приятел е винаги в мъжки род (не само като граматическо понятие).Когато един мъж каже приятелка,той има вече съвсем различно нещо пред вид... Оставям на момичетата да ни светнат какво разбират под приятел и приятелка. Темата също така извиква у мен следния въпрос: Може ли да съществува приятелство между момче и момиче? | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 15:21 | |
| Може.Избираш си един специален човек за тебе..а другите, които ти допадат автоматично стават просто другарчета. | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 15:34 | |
| Ето това имам пред вид,като казвам,че съществува разлика между мъжкото и женското възприемане на приятелството:аз мога да избера стотици,които да са специални за мен,т.е. приятели.Ако пък някое момиче е специално за мен,тя попада в съвсем друга категория -тя си ми е любима,а всички останали са нейни другарчета,да кажем. Мислите ли (към момичетата е въпроса,но може и момчетата да отговарят),че когато момчетата ревнуват свой приятел от любимата му,ревността им има нещо със секса? /дрян/ | |
|
 | |
Мия Unique

Age : 113 Брой мнения : 819 Рейтинг : 45 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 19:50 | |
| Трудно ми е да имам приятели момчета, обаче определено се справям напоследък и мога да кажа, че имам. С времето, когато се доближаваха до мене, аз ги превръщах в специални. Тоест - ги обиквах. Обаче се научих да тегля една тънка граница... Аз все още нямам нищо против да правиш любов с приятел. Когато се влюбиш в него с времето (не всички са като мене - първия поглед, и айдее на хорото), тогава той става по-ценен и от приятел. А ако е завинаги - какво по-хубаво от това? Интелигентните хора никога не губят приятели, любови и т.н. Може би прекратяват даден връх в отношенията, но аз никога не бих се скарала с приятел така, че да не му говоря повече и т.н. Това са глупости. | |
|
 | |
Руто Administrator

| Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 19:54 | |
| - Мия написа:
- Интелигентните хора никога не губят приятели, любови и т.н.
Не е така...Интелигентните хора са като всички останали -правят грешки... | |
|
 | |
Jacob Advanced

Age : 27 Брой мнения : 163 Рейтинг : 9 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 19:57 | |
| Интелигентните хора нямат приятели. Те си знаят,че всеки би ги предал. Мина то времето на мъжката дума и няк'ви такива... | |
|
 | |
Руто Administrator

| Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 20:06 | |
| - Dr.Dick написа:
- Интелигентните хора нямат приятели.
Те си знаят,че всеки би ги предал. Мина то времето на мъжката дума и няк'ви такива... Аз се имам за интелигентен...до някъде...Вярно че само от истински приятел става качествен предател (това е от филма "Вчера"),но грешиш -аз имам приятели,на които вярвам безрезервно и които ми вярват по същия начин...Не ми харесва изказването ти,понеже сякаш искаш да кажеш,че приятелството е глупост...не знам за теб,но за мен съвсем не е така!!! | |
|
 | |
Jacob Advanced

Age : 27 Брой мнения : 163 Рейтинг : 9 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 20:14 | |
| Донякъде да,чакам да стана интелигентен тип да разбера: D | |
|
 | |
In_Flames91 Banned

Age : 31 Брой мнения : 552 Location : Land of cybernation Рейтинг : 1 Registration date : 15.01.2009
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 20:15 | |
| Съгласен съм с теб,ruto.Мисля,че никога няма да има чисто приятелство между хора от двата пола.Всякаш,че винаги преобладават чувства,случвало се е с мен и мои близки или познати. До някаква степен съм съгласен и с Dr.Dick-да,днес не се забелязват думите "достойнство","обещание" и т.н. сред обществото,което е наистина жалко.  | |
|
 | |
Руто Administrator

| Заглавие: Re: Сексът между приятели Нед 18 Яну 2009, 20:20 | |
| Аз мога да говоря само за себе си -за мен моето достойнство е равно на твоето достойнство (казано към всичките ми приятели)...а за обещанията -трудно ги давам  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Сексът между приятели  | |
| |
|
 | |
| Сексът между приятели | |
|