Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
Заглавие: Немезида Съб 31 Яну 2009, 11:40
First topic message reminder :
Така...Аз съм Пламена (Плами).
От Варна съм, но си се разхождам до София.
За разлика от повечето хора тук нямам някакъв талант, въпреки че имам желание да свиря на някои инструменти и ако имам възможност в най-скоро време ще се науча. Просто времето е твърде разтегливо понятие и най-често недостатъчно.
Аз съм...идиот точно толкова колкото и малката ми сестра - нашата модераторка - Ania. Просто не го показвам, както тя го прави.
EDIT 30.10.2015: Промяна голяма. Имам си съпруг - Онибака, имам си бебе - Виктор. Щастлива съм.
Последната промяна е направена от Немезида на Пет 30 Окт 2015, 19:05; мнението е било променяно общо 13 пъти
Автор
Съобщение
Руто Administrator
Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
Заглавие: Re: Немезида Пон 13 Дек 2010, 16:40
Како, много як аватар.
Вали ли сняг в Софията? Ай на бас, че пловдивският е по-як.
А к'во ше кайш за сваляческата ми физиономия? Неотразима е, нали?
Знаеш ли кое е най-крийпи пожеланието: пожелавам ти скоро да почерпиш.
Ауу к'ви глупости почнах да ръся. Оспамих ти темата.
Немезида Кака
Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
Заглавие: Re: Немезида Пон 13 Дек 2010, 16:48
Хахаха....снимката наистина е супер яка ама това зайче е по....eeeevil cute. Ти си много сериозен на снимката. Виж ме каква съм усмихната (от щастие, че се видяхме най-накрая). Между другото ако искаш снимките - пиши.
В Софията според източниците ми - вали. Аз съм във Варна - тук имаме само вятър и лед.....към момента само вятър. (звуча като синоптичка ).
Пловдивският сняг е по-як от варненският 100%.
Ммммм....за пожеланието - напълно възможно....не звучи много приятно.
Тя темата ми беше взела да хваща паяжини и прах....обичам спам в темата ми.
Руто Administrator
Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
Заглавие: Re: Немезида Пон 13 Дек 2010, 16:58
То аз само външно съм сериозен (щото знам, че ме снимат и се надувам)
Новият ти аватар да не би случайно да е заешката версия на "Портретът на Дориан Грей" (The Picture of Dorian Hare Gray )?
Вятър и лед, звучи като по-добра версия на шампанско и сълзи.
А снимките, разбира се, че ги искам (ИИИСКАААААМ), ама нека да е утре, че след малко тръгвам да се прибирам и няма да има време да се прехвърлят.
А за темата, вярно беше хванала бая паяжини и прахоляк - ако използвах мишка, щеше да иска да й плащам вредни за кликванията, докато ти изровя темата от задните страници. Тя направо архив беше станала, таа затова викам: яяя малко да вдигнем праха.
Немезида Кака
Заглавие: Re: Немезида Пон 13 Дек 2010, 17:13
Не точно Дориан Грей....той остарява....това е по-скоро като Д-р Джекил и Мистър Хайд.....само че с огледало.
Руто Administrator
Заглавие: Re: Немезида Пон 13 Дек 2010, 17:17
Е, той Дориан не само остарява - върху портрета също се отбелязва "the corruption of his soul", ама хайде нека да е Дж <> Х, нали си Кака, ня' спорим.
Немезида Кака
Заглавие: Re: Немезида Пон 13 Дек 2010, 19:38
Е...да....вярно. Ама не харесвам книгата и филма. Дргата история ми допада повече.
Руто Administrator
Заглавие: Re: Немезида Пон 13 Дек 2010, 19:42
Ами тя книгата е писана за... мъже...
Немезида Кака
Заглавие: Re: Немезида Вто 14 Дек 2010, 20:04
Я да качим малко снимки.....
Влади Rockplacer
Age : 37 Брой мнения : 641 Location : София/Варна Рейтинг : 9 Registration date : 02.12.2008
Заглавие: Re: Немезида Вто 14 Дек 2010, 20:24
Готини снимки
А Кънчо едвам го познах на едната снимка, направил е ебаси и физиономията
П.П. Руто - във важните теми има именник, за да не ти се налага да ровиш назад по страниците
Немезида Кака
Заглавие: Re: Немезида Вто 14 Дек 2010, 20:26
Те тези снимки от нея вечер пак са от нормалните....голяма веселба (лиготия) беше.
StormCrow Ultimate Rockplacer
Age : 30 Брой мнения : 725 Location : Варна Интереси : Нииияу! Rockplace! Рейтинг : 2 Registration date : 28.09.2009
Заглавие: Re: Немезида Чет 27 Яну 2011, 01:23
Здр 1.Какво е първото нещо което правиш когато се събудиш? 2.За какво мечтаеш? 3.Обичаш ли змии? 4.Хвърлял ли си камъни по някого? 5.Колко дискове имаш? 6.Имал ли си сексуални фантазии с някой от форума? 7.Бира или нещо по така? 8.Ако можеш да си едно от двете, кое избираш, садист или мазохист? 9.Маймуна или Папагал? 10.Кафе пиеш ли?
Bye
Мо7о_ейнджъл Legendary
Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
Заглавие: Re: Немезида Чет 27 Яну 2011, 01:27
1. Как се виждаш след 10/20 години? 2. Последно коя песен слуша? 3. Кой номер обувки носиш? 4. Кво имаш под леглото? 5. Признаваш ли си като сгрешиш? 6. Съжаляваш ли за нещо? За кво? 7. Крем мече? ;д;дд 8. В какво врваш? 9. Къде е роден Сан Джун Киташоку? ;д 10. Къде е млякото? 11. За какво са чувствата? 12. Какво имаш на бюрото си в момента? 13. Любима буква? 14. Що точно тя? 15. Лесно ли се обиждаш? 16. Какво искаш точно в този момент? 17. Обичаш ли бисквитки? ^^ 18. Любима вещ? Щоо? ;д 19. От кого ти е? 20. Коя е най-голямата лъжа, която си казвал? ;д
Немезида Кака
Заглавие: Re: Немезида Чет 27 Яну 2011, 14:51
StormCrow написа:
Здр
Здрасти
StormCrow написа:
1.Какво е първото нещо което правиш когато се събудиш?
От 3 месеца насам - пия хапчета...иначе да си направя кафе.
StormCrow написа:
2.За какво мечтаеш?
Да разбера най-накрая какво искам да правя с живота си....и бебе. Ама първо другото.
StormCrow написа:
3.Обичаш ли змии?
Обожавам....красиви са и искам да си имам ама нещо мъжът ми не е много навит.
StormCrow написа:
4.Хвърлялa ли си камъни по някого?
Да...ама бяха малки камъчета.
StormCrow написа:
5.Колко дискове имаш?
Аз лично - николко. Ама имаме в нас. Наскоро открих, че имаме сборен диск на Def Leppard купен от баща ми, а даже не знаех.
StormCrow написа:
6.Ималa ли си сексуални фантазии с някой от форума?
Имах някога....сега вече не е част от форума, но пък поне сбъдвам фантазии....
StormCrow написа:
7.Бира или нещо по така?
Каквото има Обичам бира и от около 2-3 години уискито излезе напред в предпочитания ми лист.
StormCrow написа:
8.Ако можеш да си едно от двете, кое избираш, садист или мазохист?
Садист.
StormCrow написа:
9.Маймуна или Папагал?
Маймуна....имам алергия към пернати.
StormCrow написа:
10.Кафе пиеш ли?
О да....обичам кафе, обожавам кафе.
StormCrow написа:
Bye
B-bye.
Мо7о_ейнджъл написа:
1. Как се виждаш след 10/20 години?
Хубава работа, 2-3 дечица, да се надяваме не в България...
Мо7о_ейнджъл написа:
2. Последно коя песен слуша?
Мо7о_ейнджъл написа:
3. Кой номер обувки носиш?
40-41
Мо7о_ейнджъл написа:
4. Кво имаш под леглото?
Много прах
Мо7о_ейнджъл написа:
5. Признаваш ли си като сгрешиш?
Да.
Мо7о_ейнджъл написа:
6. Съжаляваш ли за нещо? За кво?
Че послушах майка си, когато ми каза, че не мога да канд. в медецински университет, защото ми се изисква определен хорариум часове по химия и биология, които аз нямало да имам.....оказа се, че няма нищо такова, но това го разбрах средата на 12 клас, а тогава вече е късно да почваш да се готвиш да канд. в МУ>
Мо7о_ейнджъл написа:
7. Крем мече? ;д;дд
Не съм яла крем от мече...мисля, че не искам.
Мо7о_ейнджъл написа:
8. В какво вярваш?
В нищо...нито религиозно, нито в себе си, нито в някой друг...в нищо.
Мо7о_ейнджъл написа:
9. Къде е роден Сан Джун Киташоку? ;д
Според Гугъл няма такъв човек.
Мо7о_ейнджъл написа:
10. Къде е млякото?
Мо7о_ейнджъл написа:
11. За какво са чувствата?
За да знаеш, че си жив.
Мо7о_ейнджъл написа:
12. Какво имаш на бюрото си в момента?
Кола и бебешко олио.
Мо7о_ейнджъл написа:
13. Любима буква?
П
Мо7о_ейнджъл написа:
14. Що точно тя?
Въпреки че не си харесвам името, си харесвам буквичката.
Мо7о_ейнджъл написа:
15. Лесно ли се обиждаш?
Не. Стига разбира се да не са някакви много груби обиди.
Мо7о_ейнджъл написа:
16. Какво искаш точно в този момент?
Да си бях взела изпита преди 2 седмици и да не трябваше да ходя на поправка другата седмица.
Мо7о_ейнджъл написа:
17. Обичаш ли бисквитки? ^^
ДА
Мо7о_ейнджъл написа:
18. Любима вещ? Щоо? ;д
Един изключително красив златен пръстен, който майка ми още не ми го дава понеже съм ила малка за такова бижу....крие го от мен.
Мо7о_ейнджъл написа:
19. От кого ти е?
От баба ми за абитуриентската ми.
Мо7о_ейнджъл написа:
20. Коя е най-голямата лъжа, която си казвал? ;д
Ще кажа последната, че към майка ми са доста - казах й че съм си взела изпита и сега ще ходя "инкогнито" до Варна за 1 ден, за да си взема изпита.
Немезида Кака
Заглавие: Re: Немезида Пет 06 Май 2011, 17:43
Да се похваля - СКОЧИХ С БЪНДЖИ! Беше супер, много адреналин, малко главоболие, но беше супер. Поводът беше 50-тия рожден ден на мама (да, и тя скочи). Ето и малко снимки:
Мама:
Пате Rockplacer
Age : 27 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
Заглавие: Re: Немезида Пет 27 Май 2011, 12:20
Мамчето изглежда много добре, Пламъче! : )) Гордея се с теб! Колкото и да ми се иска да се метна от аспаруховия мост, едва ли бих имала смелостта и с най-здравите въжета!
Я, кажи - как беше? Би ли скочила отново? На ръба на парапета мина ли ти през главата да се откажеш? Кое беше най-страшното от цялата работа? ;д
Немезида Кака
Заглавие: Re: Немезида Пет 27 Май 2011, 17:51
Мерси, мерси. Я, кажи - как беше? - Как да беше....супер! Но за в бъдеще предпочитам нещо, което не изисква да съм с главата надолу. Причини ми известно главоболие. Но си заслужаваше на 100%. Би ли скочила отново? - С бънджи не....но с парашут и разни други неща при първа възможност. Супер е. На ръба на парапета мина ли ти през главата да се откажеш? - Странно, но не. В никой момент не ми мина през главата "Е, какво толкова...слизам." А и ако се откажеш не ти връщат парите. Кое беше най-страшното от цялата работа? - Като се облегнах на парапета преди да скоча и ми казаха "Айде сега скочи и седни на ръба." И аз бях WTF!...вие виждате ли какво има надолу. И после докато се изправях на самия парапет. И може би вече като ми казаха "Може да скачаш." ама тогава беше по-различно. Тогава по-скоро си мислех, че нещо наистина не ми е наред. Ама скочих...и беше яко. И си заслужаваше.
И Пате, ако искаш ще дойдем за морална подкрепа ама като станеш на 18, че не съм сигурна, че вашите биха се съгласили сега. Майката на Ренка само повтаряла "Ужас!" докато й разправяли с Иво.
Немезида Кака
Заглавие: Re: Немезида Сря 28 Окт 2015, 10:26
Double post - rise from the dead.
За последните 4 години от последния ми пост - омъжих се, намерих си яка работа, имам си бебе. В този ред се случиха нещата. I'm happy. Спи ми се доста. Искам да спя.
Ania Moderator
Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
Заглавие: Re: Немезида Сря 28 Окт 2015, 10:40
Хайде, да го кажем по-точно. Омъжи се за Онибака и имаш бебе от Онибака! Я, кажи, що за татко е Они?
Немезида Кака
Заглавие: Re: Немезида Сря 28 Окт 2015, 12:01
Амиииии....който го познава отпреди, не мисля, че ще го познае сега. Толкова е щастлив, мил, лобвеобилен, грижовен и горд със сина си. Сменя памперси, мие наакани дупета, пее ирландски, моряшки песни. Ако можеше щеше и да го храни ама няма с какво.
Железен Ultimate Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
Заглавие: Re: Немезида Сря 11 Ное 2015, 10:28
Големият или малкият мъж, кой те слуша повече?
Честит имен ден на бебока! Сигурен съм, че абсолютно си отговаря на името. Да го погъделичкаш от мен!
Немезида Кака
Заглавие: Re: Немезида Сря 11 Ное 2015, 20:12
Добър въпрос...всеки си има своите плюсове и минуси. Ако кажа на Митко да ме остави да спя 10 часа, ще го направи, ама пък малкият е тоооооолкова сладък и по-лесен за манипулиране.
Мерси за имения ден. Ще го погъделичкам. Много е сладък като се смее от гъдел.