| Коя група най-много искате да дойде в България и защо? | |
|
+63Вилито arlove Йен Wicked Child Annieh Adept ФЛУ. Apple LoaDinG nikencetoo Morticia Young Cat sunshine DooMWh1sp3r Илмари SparKy Darkneva !!!FurioN!!! H3r3tiC Хаджи HARD ROCK MONSTER Доцент Бинева Halinor Screamer Enough MaDe In HeLL Железен weakness DALEK I Cum Blood ! Borgi D(emo)n_Hunter Zupaman Rashugun Михаил Jonsey Дан aLex. inget_att_saga Downingtn DevilFromHell Pubstomper qkitaki Bitch Щорко Кент Dream Evil Phantom 1912 scum Kecko_pld Murder Марто! mpayne Ravenhill antani Eleutheria Kaamos littleMICROBE In_Flames91 Opheliac CrazY Руто Bryan 67 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Сря 04 Фев 2009, 19:51 | |
| Аз лично искам да дойдат отново Iron Maiden защото съм нямал възможност да ги видя на живо на сцената а много ми се иска  _________________ THEY CAN'T STOP US, LET 'EM TRY! FOR HEAVY METAL WE WILL DIE! [I Can't Stop Rockin'] 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Сря 04 Фев 2009, 20:03 | |
| Геш,и аз съм за Iron Maiden,но ми се ще третия път да се представят наистина като Мейдън,щото първо дойдоха през 1995 с Блейз Бейли (ясно е,че и дума не може да става за сравнение с Брус) бях в казармата,при това новобранец,но не съм изпуснал кой знае какво,миналата година като дойдоха,макар и да бяха с Брус,отзивите на феновете не са много ентусиазирани,та иска ми се да потретят и този път да не се излагат. Иначе много искам да дойдат AC/DC и мисля,че няма нужда да обяснявам защо Също и Pink Floyd -правят невероятно зрелищни концерти откъм светлинни ефекти,а и музиката им ме кефи супер много  | |
|
 | |

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Сря 04 Фев 2009, 20:09 | |
| напълно те подкрепям  но изкам да добавя още и че Iron Maiden са идвали в българия и то нъде другаде ами във Варна. Лошото беше че бяха с старият им ако не и първият им Вокал Пол Диано същност отидох но като разбрах че тоя карък ще пее продадох билета на един пич и си заминах не знам разбрах после от съседа че е било пълен шит концерта но ми се ще да ги видя с брус.Като каза AC/DC хе тука вече говорим изкам да додат да свирят няколко от новия албум няколко от стария да напраят пълно 6оу и да седя най от преде и да си мятам косата не с които и да било ами с тебе а Pink floyd срам ме е да го кажа но не съм слушал техни песни и се надявам следващия път като отида в чичо ми да ги чуя но каквото и да кажа все пак без пол Iron Maiden i Killers нямаше да съществуват такаче го оважавам поне за това | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Сря 04 Фев 2009, 20:20 | |
| Пол Ди Ано е пич,но групата Killers няма нищо общо с Мейдън. И аз го уважавам и харесвам много албумите с него. И освен това той има едно изказване,дето много ме кефи: Питат го дали се чувства звезда.Отговор: Абе,като ме арестуваха с един килограм кока и Узи с изтрити номера защо никой не ми поиска автограф?" Малко е  това,ама ко да прайш,без спам е скучно  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Сря 04 Фев 2009, 20:25 | |
| хах мн добре е казъл  но братле аз все пак ти говоря за албума Killers не знам ти за какво си се сетил  _________________ THEY CAN'T STOP US, LET 'EM TRY! FOR HEAVY METAL WE WILL DIE! [I Can't Stop Rockin'] 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Сря 04 Фев 2009, 20:58 | |
| искъм да дойдат Сатриани,Вай и чичо Малмстийн и да направят здрав 3G концерт .. ии аз да съм отпрет..! ша се разглуба..!  | |
|
 | |
Opheliac Banned

Age : 29 Брой мнения : 91 Location : Пазарджик ? Интереси : ооо много са О.о Рейтинг : -2 Registration date : 16.11.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Чет 05 Фев 2009, 11:06 | |
| The Birthday Massacre - защо ли ?! | |
|
 | |
In_Flames91 Banned

Age : 31 Брой мнения : 552 Location : Land of cybernation Рейтинг : 1 Registration date : 15.01.2009
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Чет 05 Фев 2009, 12:49 | |
| In Flames,защото: 1.са любимата ми група. 2.всичко,което правят е епично(според мен). 3.им дължа юношеството си. | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Чет 05 Фев 2009, 13:44 | |
| The Offspring ... защото са невероятни | |
|
 | |
Kaamos Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Чет 05 Фев 2009, 19:00 | |
| Norther, Judas Priest, Amon Amarth, Wintersun. И по още веднъж поне Slayer и Apocalyptica, както и Соната, за да не ги изтърва  Защо ли? Защото ще направят брутални концерти. | |
|
 | |
Eleutheria Advanced

Age : 29 Брой мнения : 113 Location : Varna :) Рейтинг : 7 Registration date : 14.10.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Нед 01 Мар 2009, 20:30 | |
| Rammstein може би... Защото правят страшно зрелищни концерти ии ще е страхотно преживяване ... Има сигуно още поне 10 групи,които искам да дойдат,но на първо време Rammstein.Даже до колкото знам са им предлагали преди години,но са искали космическа сума...  | |
|
 | |
antani Unique

Age : 28 Брой мнения : 958 Location : Пловдив Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft Рейтинг : 25 Registration date : 06.02.2009
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Нед 01 Мар 2009, 20:39 | |
| X Japan и Rammstein  Щото са ми любимите и имат много готини парчета за показване  пък и е крайно време от тук да минат. | |
|
 | |
Ravenhill Great

Age : 31 Брой мнения : 227 Location : Варна Рейтинг : 4 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Нед 01 Мар 2009, 21:44 | |
| | |
|
 | |
mpayne Newbie

Age : 29 Брой мнения : 69 Location : Somewhere in my dreams Рейтинг : 6 Registration date : 06.02.2009
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Нед 01 Мар 2009, 22:39 | |
| Massive Attack.Любимата ми група  Също и Portishead,Type O Negative,Led Zeppelin,Shpongle,не бих отказал и още веднъж Juno Reactor и много други. | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Нед 08 Мар 2009, 02:30 | |
| - Opheliac написа:
- The Birthday Massacre - защо ли ?!
да де ясен си ни.. беше.. | |
|
 | |
Марто! Unique

Age : 110 Брой мнения : 802 Location : At Home Рейтинг : 48 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Нед 08 Мар 2009, 11:48 | |
| Aз страшно много искам Nightwish да дойдат в България... поради мноого причини.. А ако наистина додат аз ше съм първия там.. ше ида 1 седмица преди концвера и ше спа пред стадиона/залата!!! | |
|
 | |
Murder Newbie

Age : 30 Брой мнения : 23 Интереси : спорт , тежка музика Рейтинг : -1 Registration date : 09.03.2009
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Пон 09 Мар 2009, 16:43 | |
| Led Zeppelin защото са най великата група на всички времена и Cannibal Corpse, защото нямах възможност да отида като бяха тук... | |
|
 | |
Kecko_pld Great

Age : 31 Брой мнения : 217 Рейтинг : 12 Registration date : 18.05.2009
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Вто 19 Май 2009, 11:23 | |
| | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Вто 19 Май 2009, 11:33 | |
| | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Вто 19 Май 2009, 11:42 | |
| искам да дойдат Whitesnake they will do a hell of a show  | |
|
 | |
Kecko_pld Great

| Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Вто 19 Май 2009, 11:43 | |
| | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

| Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Вто 19 Май 2009, 11:50 | |
| Група като Офспринг няма начин да дойдат в България скоро.. | |
|
 | |
scum Great

Age : 33 Брой мнения : 240 Интереси : killing you Рейтинг : 4 Registration date : 09.03.2009
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Вто 19 Май 2009, 11:52 | |
| Група като Офспринг няма смисъл да дойдат в България | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

| Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Вто 19 Май 2009, 12:00 | |
| Защо да няма смисъл .. Има адски много фенове | |
|
 | |
Kecko_pld Great

| Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо? Вто 19 Май 2009, 12:02 | |
| Сигурно и от съседните държави ще идват .... феновете тука са срашно много  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Коя група най-много искате да дойде в България и защо?  | |
| |
|
 | |
| Коя група най-много искате да дойде в България и защо? | |
|