| antani - The .... | |
|
+51AxL Любс !? Zombiecupcake tania_92lp LoaDinG Илмари littleMICROBE All.Nightmare.Long .Sshizophrenia. Frankie Roll ~different Жоро Imperial Fallen Angel Лили. Fofo0 Different~girl Shit_For_Brainss Adept VampireHeart nikoletito Apple Железен Phantom 1912 Кент Clark D(emo)n_Hunter Pubstomper L_A_N_A [KTFB] Вилито I Cum Blood ! Мо7о_ейнджъл Стеф Bryan Gunslinger^^ nameless remy vengeance Мия may4eto0o CrazY reator Ania Kaamos Руто Puppet Master fonix Ади_Психаря Man_Of_Sin antani 55 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
antani Unique

Age : 27 Брой мнения : 958 Location : Пловдив Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft Рейтинг : 25 Registration date : 06.02.2009
 | Заглавие: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 09:57 | |
| Ам здравейте ще се помъча да направя описание на себе си пък каквото стане...
Казвам се Антон (прякор Антани [пък и Тони не е зле]) Роден съм на 8-ми март (ден на жената/момичето) 1995 в Пловдив където си живея и това ме прави на 15 за сега...
Слушам класически рок от както се помня(по вина на баща ми). Любимата ми рок група е Queen. Отделно слушам и метал заедно с японска музика - японски рок, поп и аниме саундтрак. Заедно с това съм запален по Хардстайла и Хардкора (някой го описват като Hard Trance, но за мен е MEGA Hard Trance)
Обичам да купонясвам, приятелите си, биричка, ром, да спортувам и още щури занимавки.
Ако някой има въпроси да пита.
Последната промяна е направена от antani на Съб 10 Апр 2010, 22:25; мнението е било променяно общо 4 пъти | |
|
 | |
Man_Of_Sin Newbie

Брой мнения : 18 Location : Варна Рейтинг : 0 Registration date : 04.02.2009
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 10:02 | |
| Мнага Антоновци станахме и аз съм Антон  но щом ти харесва Тони тъй ще ти викам | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 11:02 | |
| Йейй.Антон завладява света.хДД Любим писател? Любима бира? Планина или море? Деня ли предпочиташ или нощта?Защо? Дай снимка.Някои хора тука обичат коси.хДДД | |
|
 | |
fonix Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 11:25 | |
| - Ади_Психаря написа:
- Йейй.Антон завладява света.хДД
Хм трябва да измислим някакъв пъклен, пъклен план за да ги спрем Кое е парчето, което според теб свириш най-добре на китара ? Би ли се записал за RockPlace Колекцията на славата  за да можем и ние да те чуем и оценим по достойнство  Пък ако някой ден станеш известен да можем и ние да изкараме някой лев  | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 11:31 | |
| Ехе, пловдивчани набираме сили Добре дошъл, надяваме се, ще си изкараш приятно тук. За бира те питаха, така че, ако пиеш - по какъв повод? Пижама да имаш? Имаш ли какво да кажеш за човешката ограниченост и самозаблуда? Слушалки или тонколни? Коя е главната ти цел в този период от живота ти? За мъжете с розови тениски какво мислиш? Сини или лилави бонбони? | |
|
 | |
antani Unique

Age : 27 Брой мнения : 958 Location : Пловдив Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft Рейтинг : 25 Registration date : 06.02.2009
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 12:01 | |
| - Ади_Психаря написа:
- Любим писател?
JRR Tolkien - Ади_Психаря написа:
- Любима бира?
Загорка - Ади_Психаря написа:
- Планина или море?
Планина - Ади_Психаря написа:
- Деня ли предпочиташ или нощта?Защо?
Ноща,защото не е топло пък и никой да не те вижда се едно си некакъв бандит...мутра...а бе немога да ко опиша точно, но през ноща се чуствам сигурен - Ади_Психаря написа:
- Дай снимка.Някои хора тука обичат коси.хДДД
До де се уплъдват пиша това което сега четете  и да знаете от моя клас момичетата само ми барат косата и разпитват като за световно как я поддържам и такива...и ми стискат дупето (скуик-скуик) По къстно ще отговоря на другите въпроси !!!!!! Ето снимките да знаете, че не съм гей само приличам на такъв и обичам момче HIDE <3 (R.I.P) и на тези пикс са най добрите ми приятелки....а и вече не съм на път щот не ми отива xD     | |
|
 | |
antani Unique

| Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 12:34 | |
| За бира те питаха, така че, ако пиеш - по какъв повод? Ем празник или просто като се събера с хора като РутоПижама да имаш? Схващам го по 2 примера единият е "Навън с пижама ли ходя-НЕ" 2роя "С пижама ли спа-чат пат повечето време по боксери и потник или само боксери"Имаш ли какво да кажеш за човешката ограниченост и самозаблуда? не мога да го обясня...ПАС Слушалки или тонколни? Т онколони(въпреки, че повечето време съм с слушалки защото много силно се чува звукът)Коя е главната ти цел в този период от живота ти? Цел...ммм незная просто да имам приятели на който да държа много.За мъжете с розови тениски какво мислиш? Ако не са японци "Отвар"(въпреки че на някои им отива)Сини или лилави бонбони? Лилави - fonix написа:
Кое е парчето, което според теб свириш най-добре на китара ? Metallica - Battery | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 13:33 | |
| Хехее,кой бил тук Тоя малкия е много луд да знайти Антъни,много си бърз бе,само ти споменах за форума и ето те вече сред нас Добре дошъл  С тебе тука ще е много по-забавно  | |
|
 | |
Kaamos Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 14:31 | |
| - Ади_Психаря написа:
сега ли го разбираш, май диър ссср абсент маниак? та, добре дошъл на новодошлия ^^ гледам много сериозен пловдивски скуод ставате ^^ теб съм те виждала мисля във форума на Найтуиш ^^ Как се чувстваш тия дни? Имаш ли любима дата? За какво се бориш? Сиропът за кашлица гаден ли е?  | |
|
 | |
antani Unique

| Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 15:04 | |
| Да от форума съм бях се спрял там за една седмица ама почти нямаше хора. - Гил-естел написа:
Как се чувстваш тия дни?
Ем щом съм с Руто съм на шест  - Гил-естел написа:
Имаш ли любима дата?
12-сти Декември 1964г. (Hide's Birthday) - Гил-естел написа:
За какво се бориш?
За момичета и приятели... - Гил-естел написа:
Сиропът за кашлица гаден ли е?
Ем някой имат добър вкус зависи за кой говориш. | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 15:21 | |
| | |
|
 | |
fonix Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 18:02 | |
| Рутооо нали знаеш, че той няма право да пиеее. Ние сме против предоставянето на алкохол на малолетни  | |
|
 | |
Руто Administrator

| Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 18:22 | |
| Ти пък всичко буквално приемаш.Аз като изпия шест бири ми се врътва главата,да не говорим за него... | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 18:43 | |
| кх,Адаааш ^^ Ко стаа
Обичаш ли ме? А искаш ли да летиш? С Кви криле? Къде ше отидеш? Любим спорт? | |
|
 | |
antani Unique

| Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 19:22 | |
| Обичаш ли ме? Пас А искаш ли да летиш? Дам С Кви криле? с парашут, но иначе с некви разкъсани от плът Къде ше отидеш? Дет ми скимне първо на Юпитер Любим спорт? Ем нямам, но секи ден си тичам навън | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 19:44 | |
| - Гил-естел написа:
- Ади_Психаря написа:
сега ли го разбираш, май диър ссср абсент маниак?
:Д Нооуп.Но го констатирам, подкрепена от солидни доказателства..като този младеж..който е вторията Антон във форума.(или поне втори с тема) Та...любимо произведение на Толкин? За какво си мислиш в момента? Мързи ли те? | |
|
 | |
antani Unique

| Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 21:54 | |
| Та...любимо произведение на Толкин? Lord of the Rings (всички) За какво си мислиш в момента? Ем в момента немога да извиря един тон на китарата за соло и си викам "тоя човек(дето свири в солото) как го прави!?" Мързи ли те? Зависи по принцип ДА!!!!! А ако се отнася да излизам навън с прители примерно като вас съм скокнал! | |
|
 | |
reator Newbie

Брой мнения : 4 Рейтинг : 0 Registration date : 07.02.2009
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 22:09 | |
| Ходил ли си на рок/метал концерт ?  | |
|
 | |
antani Unique

| Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 22:15 | |
| - reator написа:
- Ходил ли си на рок/метал концерт ?
 Е разбирасе бил съм на Apocalyptica,Manowar,Metallica,Slayer и др. | |
|
 | |
reator Newbie

Брой мнения : 4 Рейтинг : 0 Registration date : 07.02.2009
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 07 Фев 2009, 22:17 | |
| Оуу и аз бях на концертите на ManOwaR, че и на 2-та  | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: antani - The .... Пет 27 Фев 2009, 20:54 | |
| - Цитат :
- ааааааааа Кирова ми е класна
ай стига бе .... кажи и "госпожи скоро сте видяли един мой приятел.. ванката яневия" да видиш кво щи каже  п.с. ако дойдеш на форумната неделя, ще си полафим малко повечко за янето  | |
|
 | |
antani Unique

| Заглавие: Re: antani - The .... Пет 27 Фев 2009, 21:27 | |
| | |
|
 | |
may4eto0o Newbie

Age : 28 Брой мнения : 49 Location : Велико Търново Рейтинг : 0 Registration date : 25.02.2009
 | Заглавие: Re: antani - The .... Съб 28 Фев 2009, 18:55 | |
| Здравай и от мене Ти имаш ли брат или сестра? А домашен любимец? Държиш ли на приятелите си? Егоист ли си? | |
|
 | |
antani Unique

| Заглавие: Re: antani - The .... Съб 28 Фев 2009, 19:02 | |
| Ти имаш ли брат или сестра? Не за щастие А домашен любимец? Да котенце Държиш ли на приятелите си? Много но само на тези който ги обичам(са ми най-скъпи) много Егоист ли си? Не никога не съм бил | |
|
 | |
Мия Unique

Age : 113 Брой мнения : 819 Рейтинг : 45 Registration date : 14.07.2008
 | |
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: antani - The ....  | |
| |
|
 | |
| antani - The .... | |