RockPlace
Какво чакаш? Влизай!
RockPlace
Какво чакаш? Влизай!
RockPlace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
ИндексPortal with galГалерияТърсенеLatest imagesРегистрирайте сеВход
Similar topics

   

   Метъл?

  Go down 
  +39
  Fofo0
  Rest_In_Peace
  Ками
  r0sk0
  WindMaster
  Adept
  Blaze
  hannibal-king
  Kaamos
  Apple
  evil_cinderella
  Сакс
  motorrbreath
  Лили.
  Imperial
  Fr0st NoVa
  .beauty.in.bLack
  Agent Orange
  SparKy
  [KTFB]
  ironmaidenvt
  Nienor
  Жоро
  H3r3tiC
  Линн
  Enough
  I Cum Blood !
  In_Flames91
  remy
  Вильо.
  DJ_W0LF
  nameless
  Марто!
  Мия
  Opheliac
  RockPlace
  Ravenhill
  antani
  Руто
  43 posters
  Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
  АвторСъобщение
  Руто
  Administrator
  Administrator
  Руто


  Male
  Брой мнения : 3990
  Location : Пловдив
  Интереси : Езици, философия, психология
  Рейтинг : 313
  Registration date : 17.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyВто 10 Фев 2009, 17:43

  First topic message reminder :

  Метъл? - Page 2 Stencil-metal

  Метъл музиката съществува вече няколко десетилетия и още от самото си начало се разгръща в множество разновидности. Много трудно е да се определят жанровете в хеви метъла, понеже те често се припокриват. Няма обособени граници между поджанровете. Можете да се съгласите или да не се съгласите с тях, но все пак има няколко отличителни елемента във всеки жанр, които го класифицират. Ще се опитам да опиша най-общите жанрове на метъла.

  Метъл? - Page 2 Heavy_Metal1

  Класически Хеви Метъл:
  Класическият хеви метъл е най-трудният за дефиниране жанр, главно понеже съществуват две различни оределения. Първото определение не е по отношение на някакво особено звучене, а по-скоро е отдаване на почит на бащите, основатели на хеви метъла. Това е объркваща употреба на термина, понеже основателите не са свирели един и същ стил метъл, (т.е. Black Sabbath са Doom Metal банда, а Judas Priest са яздели the New Wave of British Heavy Metal).
  Метъл? - Page 2 Orig-3452391-1Метъл? - Page 2 Judas-1

  По-модерното и по-често употребявано определение за класически хеви метъл е по отношение на звученето, създадено от метъл бандите, когато метъл музиката се издига на върха на комерсиалния успех в началото на 80-те години на миналия век. Обикновено това звучене е със средно високи до супер високи вокали. Припевите се запомнят лесно и често приличат на химни. Китарите заемат централно място и звучат с нотка по-високо от тези в хардрока от 70-те. Барабаните и бас китарата също леко се забързват. Макар и доста кротки за днешните метъл стандарти, за времето си това са били най-твърдите неща и те са вдъхновили много днешните банди. Този жанр метъл ражда най-голям брой банди, тъй че звученето му вече е толкова общо, че може да се смята за главния музикален клон, от който повечето други жанрове се разклоняват. Също така този жанр сега се възражда по отношение на популярност. Съдържанието на текстовете често е относно китари, хеви метъл, насилие, битки, исторически събития, Сатаната (макар, че повечето банди не са сатанисти).

  Метъл? - Page 2 Manowar-1

  Дум Метъл:

  Метъл? - Page 2 Doom-sign

  Бавна, бавна и тежка музика, която от време на време се забързва и се издига във високите тонове. Китарите сякаш се мъкнат между чудовищните рифове. Клавирите често се използват за страховит, зловещ ефект, като сегиз-тогиз се обажда флейта. Вокалите варират от много ниски до средно високи. Текстовете са фокусирани върху „духовни” неща.

  Метъл? - Page 2 1185287820__teaser-1Метъл? - Page 2 4e0f-1


  Прогресив Метъл:

  Метъл? - Page 2 Prog_logo

  Множество групи, които не могат да бъдат описани, са струпани в тази категория. Повечето нямат нищо сходно по отношение на звученето, но споделят увлечението да пишат предизвикателна музика (т.е.: музика без запомнящи се припеви). Музиката е високо технична, с множество промени на ритъма и с експериментални звучения. Също така тя клони към епичност (множество промени в цялата песен, оставяйки слушателя да се пита дали това е същата песен). Предполагам, че този жанр може да се нарече „метъл за мислещите”, понеже си отнема доста мозъчна дейност да се дешифрират всички неочаквани обрати и промени на ритъма. Звученето може да бъде както много меко, така и много остро, но пък „джазът на хеви метъла” винаги е уникален.

  Метъл? - Page 2 Dream-theaterМетъл? - Page 2 Discog7-1
  Метъл? - Page 2 Queensryche-2005

  Траш Метъл:

  Метъл? - Page 2 Thrashmetal

  Хеви Метълът има тенденцията прогресивно да се втърдява и да надмине напредъка на предходния жанр. Трашът добавя дисторция на китарите, забързва нещата и приема по-слабо структуриран подход към писането на песни. Барабаните са бързи, а вокалите клонят към средния регистър и са леко остри. Текстовете често са относно политическите тегоби на света. Траш китарите имат невероятно въздействие в света на музиката, повлиявайки на всичко от некадърната алтернативна музика до най-модерните хеви метъл банди. Всъщност, може би това е най-влиятелното звучене, което метълът е създал до сега.

  Метъл? - Page 2 MetallicaМетъл? - Page 2 Megadeth
  Метъл? - Page 2 Sodom-1Метъл? - Page 2 Kreator
  Метъл? - Page 2 L23598655331_9046

  Спийд Метъл:

  Метъл? - Page 2 Speed_Metal_Mike_V_Lightning_Bearings_ABEC7_enfl212

  Както показва името, спийд метълът е невероятно бърз, както с китарите, така и с барабаните и баса. Вокалите обикновено са високи, а китарите са просто забързани и не твърде трашърски класически метъл китари. Текстовете са много технични и структурирани, но за разлика от прогресив метъла, тук имаме запомнящи се припеви. Заради нивото на умения, нужно за да се прави такъв метъл, някои от най-добрите метъл музиканти се появяват от спийд метъл бандите (Marty Friedman, Jason Becker, Jeff Waters, Tim Calvert, Gary Lenaire). Текстовете са разнообразни и явно не са определящи за жанра. Този жанр се появява в самия край на 80-те години на миналия век и бързо си заминава в началото на 90-те.
  Дет Метъл:

  Метъл? - Page 2 DeathMetal

  Дет метълът е следващата стъпка по отношение на „твърдост”. Характеризира се най-вече с много бавните, ръмжащи вокали. Музиката варира от много бърза до много бавна, но е почти винаги хаотична, като често й липсва всякаква мелодия, припев и други запомнящи се елементи от другите жанрове. Независимо от скоростта на китарите, барабаните обикновено са бързи и често експлозивни. Много банди сякаш се състезават да се появят с възможно най-противните текстове и обложки, концентрирайки вниманието на хората върху различните стадии на касапството (aka –“Gore Metal”). В действителност името “Death Metal” се приписва на вокалите (като мъртвец) и главно на отвратителните текстове. Този жанр напълно покорява метъл сцената от началото до средата на 90-те години на миналия век, но пренасищането с дет метъл банди довежда до ранната му кончина (играта на думи тук е неволна).

  Метъл? - Page 2 Obituary20yearsbannersmallМетъл? - Page 2 598
  Метъл? - Page 2 MorbidAngel-GatewaystoAnnihilation

  Photobucket

  Блек Метъл:

  Блек Метълът е поредната крачка към твърдото звучене, като жанрът е много привлекателен за търсещите такова звучене и много противен за тези, които не слушат метъл. Блек метълът се характеризира със стена от пълна какофония, като често музиката прелива просто във висок, пулсиращ шум. Това се разчупва от мелодия, която се появява иззад тази какофонична стена, или пък шумът просто спира и разкрива простичка мелодия. Клавирите се употребяват в голяма степен от някои от по-„популярните” блек метъл банди, а вокалите най-общо казано са високи пищящи дет метъл вокали. (Съжалявам, но това е най-доброто общо описание, за което се сещам). Текстовете са много мрачни, като често задълбават в демонични и сатанински теми. „Мъртвешкото лице” често е част от имиджа, т.е. боядисано в бяло и покрито с черни одежди. Въпреки че жанрът се е появил доста отдавна (Mayhem), той достига върха на популярността си в средата на 90-те години на миналия век до смяната на хилядолетието.  Метъл? - Page 2 Emperor_ashesМетъл? - Page 2 Mayhem-1Метъл? - Page 2 DARKTHRONE_tif_big-1


  Готенберг Метъл/Мелодичен Дет Метъл:

  Метъл? - Page 2 Melodic-death-sign

  Името се отнася за Готенберг, Швеция, родният град на основоположниците на този жанр. Тъй като все повече банди по света се присъединяват, по-общо жанрът се описва като „мелодичен дет метъл”. Вокалите обикновено наподобяват тези от дет метъла, но могат да преминават към по-нежни и „чисти” тонове. Музиката притежава твърдостта на дет метъла, но мелодията и ритъмът спадат към класическия хеви метъл. Това обикновено класифицира жанра като хибрид, но популярността и влиянието му си спечелват отличието да притежава собствена категория. Този жанр се появява в средата на 90-те години на миналия век на безплодната шведска метъл сцена и добива все по-голяма популярност. Той вероятно е най-популярният жанр днес с In Flames на върха.  Метъл? - Page 2 54b-1Метъл? - Page 2 At-the-gates-1


  Индъстриъл Метъл:

  Метъл? - Page 2 300px-NodLogo

  В този жанр звуци от индустрията, шаблони и други компютърно генерирани звуци или звукови байтове се смесват с метъл. Китарите обикновено напомнят машинария, като използват бързи, тежки и повтарящи се рифове. До голяма степен той сам говори за себе си, тъй като музиката е просто смесица от хеви метъл и индъстриъл, с наблягане на метъла. Няма определено текстово съдържание за жанра, освен може би темата за „страхът от машините”. Хаха. Бандите в този жанр за толкова малко, че е трудно да се даде определено време на възникване или период на популярност. Изглежда има тънка линия между този жанр и повлияния от метъла индъстриъл, където метълът е подправка, добавена към индъстриъл бандата ( като NIN или Ministry).

  Метъл? - Page 2 Fearfactory15sih4v1ytmdbp6-1Метъл? - Page 2 400-2671-1
  Метъл? - Page 2 Rammstein5wc  Хардкор Метъл:

  Метъл? - Page 2 Azhardcore-logo

  Когато два стила се смесят, се получава „поджанр”. Когато обаче метъл музика се смеси с друга, обичайно тогава се създава напълно нов жанр. Такава смеска е хардкора –една част метъл и две части пънк, текстовете обикновено се занимават с теми на общественото недоволство, а музиката има интензивността на пънка с дисциплината на метъла (т.е. китаристите могат да свирят повече от три акорда). Сцената е предимно ъндърграунд и сякаш нито печели, нито губи популярност с времето. Явно е обаче, че този жанр е повлиял на много банди след 2000 година, което довежда до The New Wave Of American Heavy Metal.

  Метъл? - Page 2 302606L


  “-кор”/Нео Метъл:

  Метъл? - Page 2 Nu_mainpage

  Трябва да се отбележи, че метълите обичат да поставят „-кор” в края на някоя дума и да я афишират като най-новия жанр. Заради множеството (сложи дума)-кор имена, няма да се занимавам с всяко по отделно, тъй като мненията какво означават на практика си варират за всеки метъл по отделно. Най-общо казано, това е просто начин да се обозначи стил музика, който има нещо „метално” или „твърдо” в себе си. Можете да добавите „-кор” на която дума ви щукне и да създадете неов жанр. Да опитаме. Cheesecore, Monkeycore, Poopcore, Applecore, HondaCivic –core… Ехааа, току що създадох пет жанра!
  Когато се използва в похвален смисъл, имаме имена като Grindcore и Deathcore. Когато се използва в пренебрежителен смисъл, имаме имена като nu-core и mall-core. Тези две се отнасят за ужасните ню метъл банди. Това са банди, които могат да използват неколцина метъл рифове и се наричат „метъл”, но хленчещите им или рап(онски) вокали си ги определят като алтернативни лайняри, каквито са си. Тези банди могат да се намерят във всеки музикален мол (оттам и mall-core), и обикновено хленчат за това, че бащите им са били големи гадняри.
  Важна забележка: Ако не-ню-метъл банда се осмели да се отклони от първоначалния си стил (както 99% от тях правят), ядосаните фенове, които се опикават при всяка промяна, веднага слагат етикет на групата: „изчерпана”, „ню метъл” или „мол-кор” Пазете се от такова погрешно определяне.
  Не казвам, че ню метъл бандите задължително няма да ви харесат. Просто казвам, че не стават.

  Метъл? - Page 2 Papa-1Метъл? - Page 2 Limp_bizkit-1

  Продължение


  Последната промяна е направена от Руто на Вто 14 Сеп 2010, 13:30; мнението е било променяно общо 7 пъти
  Върнете се в началото Go down

  АвторСъобщение
  Руто
  Administrator
  Administrator
  Руто


  Male
  Брой мнения : 3990
  Location : Пловдив
  Интереси : Езици, философия, психология
  Рейтинг : 313
  Registration date : 17.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyСъб 14 Фев 2009, 01:56

  Благодаря и на теб,Гло Smile
  Всички тук сме почитатели на истинската музика,както се вижда и от девиза на Рокплейс: The Real music is in your Heart,not in your Brain! *ROCKPLACE ON!*
  Rock on
  Върнете се в началото Go down
  Мия
  Unique
  Unique
  Мия


  Female
  Age : 113
  Брой мнения : 819
  Рейтинг : 45
  Registration date : 14.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyСъб 14 Фев 2009, 11:25

  надъхан biggrin
  поздрав, Руто.
  Върнете се в началото Go down
  Вильо.
  Epic
  Epic  Male
  Age : 31
  Брой мнения : 687
  Рейтинг : 29
  Registration date : 15.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyСъб 14 Фев 2009, 12:38

  Руто, браво за темата...
  Върнете се в началото Go down
  Opheliac
  Banned
  Opheliac


  Male
  Age : 29
  Брой мнения : 91
  Location : Пазарджик ?
  Интереси : ооо много са О.о
  Рейтинг : -2
  Registration date : 16.11.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyСъб 14 Фев 2009, 20:12

  "Всички тук сме почитатели на истинската музика" браво бе О.О
  Върнете се в началото Go down
  RockPlace
  Administrator
  Administrator
  RockPlace


  Male
  Брой мнения : 1570
  Рейтинг : 87
  Registration date : 12.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyСъб 14 Фев 2009, 20:33

  Opheliac написа:
  "Всички тук сме почитатели на истинската музика" браво бе О.О

  Не е вярно, аз си падам по акордеони biggrin
  Върнете се в началото Go down
  antani
  Unique
  Unique
  antani


  Male
  Age : 28
  Брой мнения : 958
  Location : Пловдив
  Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft
  Рейтинг : 25
  Registration date : 06.02.2009

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyСъб 14 Фев 2009, 20:46

  Frankie написа:
  Opheliac написа:
  "Всички тук сме почитатели на истинската музика" браво бе О.О

  Не е вярно, аз си падам по акордеони biggrin
  Аз даже си падам по Лепа Брена и Драгана... от скоро се зарибих xD
  Върнете се в началото Go down
  Opheliac
  Banned
  Opheliac


  Male
  Age : 29
  Брой мнения : 91
  Location : Пазарджик ?
  Интереси : ооо много са О.о
  Рейтинг : -2
  Registration date : 16.11.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyСъб 14 Фев 2009, 22:33

  Кишка Будурова му е майката !
  Върнете се в началото Go down
  remy
  Epic
  Epic
  remy


  Male
  Age : 30
  Брой мнения : 725
  Location : over the rainbow.
  Рейтинг : 15
  Registration date : 04.10.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyНед 15 Фев 2009, 01:09

  няма за alternative metal-а и gothic metal-а
  бай дъ уей NIN не свирят industrial metal. и как ще забравиш Rammstein, когато споменаваш industrial metal : D.
  и "рап(онски)те" вокали също си имат жанр - рапкор х)

  Инак поздравления за темата х)
  Върнете се в началото Go down
  Opheliac
  Banned
  Opheliac


  Male
  Age : 29
  Брой мнения : 91
  Location : Пазарджик ?
  Интереси : ооо много са О.о
  Рейтинг : -2
  Registration date : 16.11.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyНед 15 Фев 2009, 14:10

  добре ще аз му казах за Рамщайн да не ги слага Edo
  Върнете се в началото Go down
  Руто
  Administrator
  Administrator
  Руто


  Male
  Брой мнения : 3990
  Location : Пловдив
  Интереси : Езици, философия, психология
  Рейтинг : 313
  Registration date : 17.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyНед 15 Фев 2009, 16:00

  За тези,които така "усърдно" са прегледали темата и са забелязали,че липсват стилове,да погледнат само края й,където със синичко си пише:
  Следва продължение
  Върнете се в началото Go down
  Гост
  Гост
  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyНед 15 Фев 2009, 16:47

  Брау Руто Smile .... поздравявам те за Темичката Smile))) Clap
  Върнете се в началото Go down
  antani
  Unique
  Unique
  antani


  Male
  Age : 28
  Брой мнения : 958
  Location : Пловдив
  Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft
  Рейтинг : 25
  Registration date : 06.02.2009

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyНед 15 Фев 2009, 17:17

  Руто написа:
  За тези,които така "усърдно" са прегледали темата и са забелязали,че липсват стилове,да погледнат само края й,където със синичко си пише:
  Следва продължение
  Опа не съм го видял това xD чудя се за къкви чудесий ще напише сега
  Върнете се в началото Go down
  Руто
  Administrator
  Administrator
  Руто


  Male
  Брой мнения : 3990
  Location : Пловдив
  Интереси : Езици, философия, психология
  Рейтинг : 313
  Registration date : 17.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyНед 15 Фев 2009, 17:24

  Мисля да опиша още 4 или 5 жанра и останалото да го оставя на вас да го доизградите ако се сетите за нещо друго Smile
  Върнете се в началото Go down
  remy
  Epic
  Epic
  remy


  Male
  Age : 30
  Брой мнения : 725
  Location : over the rainbow.
  Рейтинг : 15
  Registration date : 04.10.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyНед 15 Фев 2009, 19:52

  Руто написа:
  За тези,които така "усърдно" са прегледали темата и са забелязали,че липсват стилове,да погледнат само края й,където със синичко си пише:
  Следва продължение


  Ако визираш мен сред "усърдно прегледалите" темата, видях, че искаш да добавяш още неща. х) просто предлагам какво да добавиш, че липсва. х)
  Понеже съм перфекционист, другото което можеш да направиш е да направиш всички изображения в един и същ размер (можеш да ползваш imageshack или някой друг сайт за изображения). : D х)
  И Рамщайн си заслужават мястото каквото и да казваш.
  Върнете се в началото Go down
  Руто
  Administrator
  Administrator
  Руто


  Male
  Брой мнения : 3990
  Location : Пловдив
  Интереси : Езици, философия, психология
  Рейтинг : 313
  Registration date : 17.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyНед 15 Фев 2009, 20:04

  Това е градивна критика,която ще взема в предвид.Ще уеднаквя изображенията където е нужно,но няма да включа Rammstein -@Remy: Защо не направиш ти отделна тема за тях,мисля че няма да е лошо Smile
  Върнете се в началото Go down
  remy
  Epic
  Epic
  remy


  Male
  Age : 30
  Брой мнения : 725
  Location : over the rainbow.
  Рейтинг : 15
  Registration date : 04.10.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyНед 15 Фев 2009, 20:12

  То има тема за Рамщайн. х)
  https://rockplace.bulgarianforum.net/forum-f22/topic-t563.htm
  Върнете се в началото Go down
  Руто
  Administrator
  Administrator
  Руто


  Male
  Брой мнения : 3990
  Location : Пловдив
  Интереси : Езици, философия, психология
  Рейтинг : 313
  Registration date : 17.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyНед 15 Фев 2009, 20:16

  Всичко, вече направено, може да бъде подобрено Rock on

  Opheliac написа:
  добре ще аз му казах за Рамщайн да не ги слага Edo

  Не затова,а защото има достатъчно поле за теми,коментари и изяви,за да бъда егоист и да се захващам с непосилната задача да опиша всичко Smile
  Върнете се в началото Go down
  In_Flames91
  Banned
  In_Flames91


  Male
  Age : 31
  Брой мнения : 552
  Location : Land of cybernation
  Рейтинг : 1
  Registration date : 15.01.2009

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyПон 16 Фев 2009, 16:09

  Всичко друго е супер,с изключение на "ню метъл" секцията(лично мнение). Wink
  Върнете се в началото Go down
  Руто
  Administrator
  Administrator
  Руто


  Male
  Брой мнения : 3990
  Location : Пловдив
  Интереси : Езици, философия, психология
  Рейтинг : 313
  Registration date : 17.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyПон 16 Фев 2009, 16:24

  Ню Метъл секцията също е лично мнение -моето!
  Ако поражда спорове,още по-добре.
  Върнете се в началото Go down
  In_Flames91
  Banned
  In_Flames91


  Male
  Age : 31
  Брой мнения : 552
  Location : Land of cybernation
  Рейтинг : 1
  Registration date : 15.01.2009

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyПон 16 Фев 2009, 16:25

  Руто написа:
  Ню Метъл секцията също е лично мнение -моето!
  Ако поражда спорове,още по-добре.
  Лол,това не беше целта ми. Smile
  Върнете се в началото Go down
  Руто
  Administrator
  Administrator
  Руто


  Male
  Брой мнения : 3990
  Location : Пловдив
  Интереси : Езици, философия, психология
  Рейтинг : 313
  Registration date : 17.07.2008

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyВто 17 Фев 2009, 18:27

  Ако се чудите къде са ви коментарите,те са В продължението
  Върнете се в началото Go down
  I Cum Blood !
  Fan
  Fan
  I Cum Blood !


  Male
  Age : 29
  Брой мнения : 597
  Location : Пловдив
  Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени
  Рейтинг : 8
  Registration date : 09.06.2009

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyСря 29 Юли 2009, 16:48

  еее браво Ру сложил си блек метъл абе не само за него темата е просто перфектна Smile Wink
  Върнете се в началото Go down
  Enough
  Banned  Male
  Брой мнения : 193
  Location : Varna
  Рейтинг : 0
  Registration date : 08.09.2009

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyВто 08 Сеп 2009, 21:20

  Страхотна тема :] Чувствам се горд, че слушам отделни парчета на всяка от бандите
  Върнете се в началото Go down
  Линн
  Epic
  Epic
  Линн


  Female
  Age : 28
  Брой мнения : 675
  Location : Асеновград
  Рейтинг : 0
  Registration date : 16.09.2009

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyСря 16 Сеп 2009, 19:06

  Браво Ру! Невероятна тема! devil
  Върнете се в началото Go down
  H3r3tiC
  Great
  Great
  H3r3tiC


  Male
  Age : 30
  Брой мнения : 229
  Location : In the middle of nowhere..
  Интереси : ВсякЪкви xD
  Рейтинг : 0
  Registration date : 03.10.2009

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 EmptyСъб 03 Окт 2009, 20:37

  Харесват ми отделни стилове... Death i black .. не са сред тях.Метъла е музика която ще се слуша още доста дълго време и доста и се кефя макар че не мога да се нарека метъл.. въпреки факта че съм с дълга коса.. Smile Метълите са мн точни хора мн им се кефя Smile абе супер сте сичките Smile
  Върнете се в началото Go down
  Sponsored content

  Метъл? - Page 2 Empty
  ПисанеЗаглавие: Re: Метъл?   Метъл? - Page 2 Empty

  Върнете се в началото Go down
   
  Метъл?
  Върнете се в началото 
  Страница 2 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
   Similar topics
  -

  Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
  RockPlace :: ВСИЧКО ЗА ЖАНРОВЕТЕ ::  -
  Идете на: