| Движение! | |
|
+19deathrose Йен Вилито Missy Пате D(emo)n_Hunter Лили. Halinor Пешо Bryan Мо7о_ейнджъл [KTFB] Human Defective scum Немезида littleMICROBE RockPlace Руто wolf-eyes 23 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
wolf-eyes Fan

Age : 32 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
 | Заглавие: Движение! Вто 17 Мар 2009, 01:28 | |
| | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Движение! Вто 17 Мар 2009, 01:34 | |
| Ами, Марто, брат, защо ли тебе те виждам толкова рядко навън, че е по-често, колкото и да е рядко, да те видя тук  | |
|
 | |
RockPlace Administrator

Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
 | Заглавие: Re: Движение! Вто 17 Мар 2009, 10:15 | |
| Руто, пича прави тема с добър смисъл. Не му натяквай, защо толкова рядко влиза. Щом се е сетил, евала.
Марто, според мене, дори и да се постараеш си разкълчиш кълките навън, все идва един момент на омръзване и правене на всичко възможно си седнеш на компа с цел да заджиткаш нещо. През повечето време той ми е отдушник, неможе се замести. | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: Движение! Вто 17 Мар 2009, 10:17 | |
| Aз предпочитам цял ден да съм на ледената  | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Движение! Вто 17 Мар 2009, 10:22 | |
| - Frankie написа:
- Руто, пича прави тема с добър смисъл. Не му натяквай, защо толкова рядко влиза. Щом се е сетил, евала.
Прав си, ама се зачекнах щото е прав, особено за мене - почти не джиткам навън, но пък това се дължи на сезона, лятото не можеш да ме видиш между стени  Пък и тва, че с него рядко се виждаме, си ни е стара закачка  | |
|
 | |
Немезида Кака

Age : 34 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Вто 17 Мар 2009, 12:13 | |
| - littleMICROBE написа:
- Aз предпочитам цял ден да съм на ледената
 Перфектното раздвижване...другия месец като си купя кънки определено ще карам повече. Иначе движението е за предпочитане пред седенето пред компютъра. Обичам да се разхождам, само дето малко хора ми се връзват за компания. Повечето са "пристрастени" към компютрите си.  | |
|
 | |
wolf-eyes Fan

Age : 32 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Вто 17 Мар 2009, 23:14 | |
| Радвам се, че бързо отговаряте на темите ми...което е добре, нищо, че те не са кой знае какво де, но е супер...в смисъл писал съм я тая тема, щото може би доста се чудят къде изчезнах, и все пак да отговоря на това къде се губя - ХОРА, много съм зает  нямам никакво време да сядам на компа, камо ли да джиткам из готини форумчета... все пак се опитвам малко или много да ги следя... Руто ще ви докаже, че съм много зает и че от година и нещо не може да се видим като хората... Аз се радвам, че се движа наляво-надясно, бачкам постоянно, тренирам бойни изкуства, дори ги преподавам.... мисълта ми беше малко или много който я чете тая тема ,да се замисли да се захване с нещо,...и да "заДВИЖИ" малко нещата...  До скоро  | |
|
 | |
scum Great

Age : 32 Брой мнения : 240 Интереси : killing you Рейтинг : 4 Registration date : 09.03.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Вто 17 Мар 2009, 23:49 | |
| Най-шибано ми е да стоя вкъщи пред компа. Ама сам съм се забил в град, в който никой не излиза или ако излезе се прибира в 10  Като си намеря някой като мен се прибирам само за да спя и да се къпя... Даже си мечтая да нямам време да седна тука... | |
|
 | |
Human Defective Newbie

Age : 28 Брой мнения : 79 Рейтинг : -4 Registration date : 10.05.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Съб 16 Май 2009, 18:52 | |
| Винаги предпочитам да изляза с някой приятел, но не мога да изляза да се разходя сам....трябва да има хора ! Имаме си прекрасен парк (Острова) и т.н. Ама понякога се налага да си стоя в махлата  | |
|
 | |
[KTFB] Advanced

![[KTFB]](https://2img.net/u/1514/57/85/42/avatars/341-58.png)
 Брой мнения : 110 Location : Пловдив Рейтинг : 9 Registration date : 19.04.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Нед 02 Авг 2009, 13:08 | |
| Да, всичко което констатира е вярно.. но защо като излезнем, трябва да консумираме алкохол? По - добре да си стоим вкъщи и да блеем в щайгите си, отколкото да излезнем навън с "компания" и да пием .. спирт, погледнато от тази страна.. не е добра идея. Ако излезнете, да бягате, да се разходите.. не консумирайки алхокол, това го подкрепям като добра перспектива. 30 минути разходка или една обиколка на гребната база, няма да ви дойде зле, а напротив, това ще направи живота ви по - траен и по - здравословен! | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Нед 02 Авг 2009, 16:01 | |
| Аз предпочитам да излизам, от колкото да си губя времето със смотания компютър и не мога да се начудя на тези дето сън не спят, за да са на компа и нито излизат нито нищо...  Това не е нормално!.. ;х | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 28 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Движение! Пет 07 Авг 2009, 06:21 | |
| - Цитат :
- Какво щях да правя ако нямаше Компютри ?"
щях да гледам CartoonNetwork  | |
|
 | |
Пешо Advanced

Age : 25 Брой мнения : 172 Location : Варна Рейтинг : 2 Registration date : 07.08.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Пет 07 Авг 2009, 13:57 | |
| Аз пък се запалих по една игра World of Warcraft така яко се заребява че няма отърване.. не бях излизал навън от 1 седмица и реших да я изтрия.. и ся сям по добре отървах се от нея и вече несмятам да играя никакви игри!  тъпи компютри  | |
|
 | |
Halinor Fan

Age : 28 Брой мнения : 532 Рейтинг : 0 Registration date : 25.08.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Вто 15 Сеп 2009, 23:00 | |
| - Bryan написа:
-
- Цитат :
- Какво щях да правя ако нямаше Компютри ?"
щях да гледам CartoonNetwork  тая дума дръж !!!! | |
|
 | |
Лили. Moderator

Age : 27 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Съб 22 Яну 2011, 17:02 | |
| Не мога без движение. Обожавам да ходя. Седми клас всяка събота и неделя се прибирах пеша от уроците по БЕЛ и Математика. Това са грубо 2 часа бърз ход. И сега също. Много често, когато имам работа навън, тръгвам по-рано от вкъщи и слизам няколко спирки предварително, за да мога да походя. Сутрин рано или пък вечерта, когато няма много хора, разходка в Градската, с подходяща музика..уу, мечта. Преди си хващах първа смяна по-ранен рейс и слизам по-рано, за да походя.
А планински разходки. <333 Като бяхме малки, дядо редовно ни разкарваше по горските пътечки, блата и т.н. Няма нищо по-хубаво от това да се откъснеш от забързаното ежедневие и да се разходиш в планината. На чист въздух, сред природата.
Тази година на няколко пъти отиваме с приятелско семейство на походи. Повече от половин ден път. Всичко изпълнено със смях, отмора и движение. Най-неприятното е, че хората вече дори и в планините и горите се придвижват с колите си. Малко са местата, през които не са минали гуми. :/ | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 30 Брой мнения : 3539 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | |
 | |
Пате Rockplacer

Age : 25 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: Движение! Съб 22 Яну 2011, 17:18 | |
| И аз обичам да се разхождам. Когато е хубаво времето и имам по-малко за учене се връщам пеша от 4-та, което е около 2 часа път. Най-често излизам с Нора в морската, вървим до почивка... Ноо, все пак зимно време не се движа достатъчно. Не ми е готино когато съм навлечена с якета, шалове, пуловери и ботуши! : )
Иначе колкото и да е странно, обожавам да пътувам в градския транспорт. Със слушалки и да зяпам през прозореца.. ммм <3 :Д Сутрин, когато наближавам спирката си хич не ми се слиза. | |
|
 | |
Missy Great

Age : 30 Брой мнения : 386 Рейтинг : 1 Registration date : 30.11.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Съб 22 Яну 2011, 17:21 | |
| Наистина движението е много хубаво за здравето и от личен опит знам, че когато се застоиш на едно място започваш да боледуваш по-често (поне при мен е така). Аз по принцип обожавам да стоя на вън, да обикалям разни места, особено в околността (около Галата е пълно с горски пътечки, които в повечето случаи водят към някой плаж), но не обичам да ходя сама, от къдто идва и проблемът ми, няма хора които да са навити да вървят толкова с мен, а тези които са съгласни са прекалено далеч за да дойдат  И съм наистина "ЗА" повече движение | |
|
 | |
Пате Rockplacer

Age : 25 Брой мнения : 1303 Location : Paradise City a.k.a Varna Интереси : Music, RockPlace Рейтинг : 1 Registration date : 12.08.2008
 | Заглавие: Re: Движение! Съб 22 Яну 2011, 17:24 | |
| Аз съм съгласна, Миси.
Питай Ане и Пъпет к'во разстояние изминахме лятото. Много якичко беше. Без вода, в най-голямата жега. И когато стигнахме до плажа ни казаха, че всички са си тръгнали...
| |
|
 | |
Missy Great

| Заглавие: Re: Движение! Съб 22 Яну 2011, 17:42 | |
| До колкото си спомням най-дългият маршрут, ойто съм изминавала пеша бешее... мисля че в 7ми клас, когато бяхме на лагер в Рила и учителите решиха да отидем до 7те рилски езера. Тръгнахме много рано, мисля че към 7 часа сутринта, стигнахме първото езеро към обяд (тук има доста забавни подробности, но ще ги спестя) и се прибрахме в хотела към 8-9 часа вечерта. Това беше наистина незабравимо и страхотно преживяване и много ми се иска да го направя пак.. но няма много желаещи за това хахха | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 30 Брой мнения : 3539 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Движение! Съб 22 Яну 2011, 17:45 | |
| Моят рекорд е 17-18 часа на един поход, когата "прекрасната" ни водачки ни загуби и сме се лутали с часове, докато намерим хижата. На всичкото отгоре беше и лошо времето. Та както тръгнме сутринта в 8, пристигнахме 1-2 през нощта в хижата (: Беше много яко! | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Съб 22 Яну 2011, 19:19 | |
| Рекорда ми е 7 часа в Германия. По едни баири, зали и какво ли не  Колкото и да беше красиво, беше изморително  | |
|
 | |
Йен Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Съб 22 Яну 2011, 19:36 | |
| Любими са ми денонощните обиколки в планината. Ходиш цял ден, вечерта правиш лагер. На другия ден пак така. Това мога да го правя нон стоп... чистият въздух, топлото слънце, приветливите песни на птичките, малките животинчета... всичко това е единствено по рода си. Човека трябва да бъде част от живата природата, от дивото.
Но в града не можеш да ме накараш да измина и 200 метра пеша. ;р | |
|
 | |
deathrose Moderator

Age : 31 Брой мнения : 1899 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Движение! Съб 22 Яну 2011, 19:50 | |
| Аз редовно си ходя пеша. Рядко хващам автобус, за да стигна донякъде. Иначе почивните дни често хващам някоя пътечка в планината и се разхождам около 2-3 часа. _________________ Everything is dust in the wind.
I don't want to start any blasphemous Rumours but I think that God's got a sick sense of humour and when I die I expect to find him laughing
| |
|
 | |
Missy Great

| Заглавие: Re: Движение! Съб 22 Яну 2011, 20:28 | |
| Когато съм в къщи, нямам какво да правя и времето е хубаво обикновено взимам кучетоо с мен и отивам до някой плаж, където просто посядам на пясъка и гледам морето... наистина е приятно и успокоително | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Движение!  | |
| |
|
 | |
| Движение! | |
|