Автор | Съобщение |
---|
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 19:55 | |
| 1. Дам,бих 2.Защото има пръстенче и е красиво 3.аа окей давай да видим ^ ^ ---------------------------- 1.Не,защото ще падна и някоя кола ще ме прегази и ще загубя чистотата си 2.I'm not happy so I'll take the pencil.. 3.maybe.. now - No in time - maybe 4.I don't know.Do you love me enough to destroy the world for me? 5.Не | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:10 | |
| be happy my beloved Gesh (hug) - Bryan написа:
- I don't know.Do you love me enough to destroy the world for me?
само кажи кога и как Ако беше облак щеше да ръмиш или да опустошиш всичко с една здрава градушка? Би ли искал да ядеш с палмови листа, вместо с вилица? Ако можеше да си говориш с камъчетата по брега на морето, какво би ги питал? | |
|
 | |

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:14 | |
| - Puppet Master написа:
- be happy my beloved Gesh (hug)
- Bryan написа:
- I don't know.Do you love me enough to destroy the world for me?
само кажи кога и как
Ако беше облак щеше да ръмиш или да опустошиш всичко с една здрава градушка? Би ли искал да ядеш с палмови листа, вместо с вилица? Ако можеше да си говориш с камъчетата по брега на морето, какво би ги питал? 1. key.. 2. Не би го направила защото така ще убиеш всички и ще останем само двамата.. нито руто нито ваньо нито никои но иначе сега ще знам колко знача за теб мъфенче {} 3. Щях да върша делото на Зевс и да ви замервам с грамотевици 4.Вилица е добра опция 5.Какво правите тук? | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:19 | |
| Банана мъфин? Мъф мъф? Какво може да ти заинтригува в един човек? Смяташ ли да прочетеш още нещо на Кинг? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:20 | |
| - Ади_Психаря написа:
- Банана мъфин?
Мъф мъф? Какво може да ти заинтригува в един човек? Смяташ ли да прочетеш още нещо на Кинг? 1.Чери мъфен ^^ 2.мъхъф ^ ^ 3.Чуството му за хумор,добротата,начинът на изказване 4.Да - За онази призрачна кола която яде хора - Мо7о_ейнджъл написа:
- 1. Що си не на кеф ;д
2. Искам да те ритна, даваш ли? 3. А да те оскубя? 4. Кво беше чувството като се събуди? 5. Кво сънува? 1.Не ми се обеснява 2.Зависи къде 3.Там преговаряй с пъпет  4.Кофти 5.Не съм сънувал | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:28 | |
| - Цитат :
- 4.Да - За онази призрачна кола която яде хора
Мм, "Кристин". Обаче, ако не си чел"Гробище за домашни любимци"- сложи си го в списъка.По-добро е от Кристин.Както и"Дългата разходка".<3333
А когато не си на кеф, какво най-често те успокоява? | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:29 | |
| Мираж, мечта, мраз, мерзост, мъст... кое от всичките е жената? Би ли ме извикал, ако се уплашиш? Говориш ли си сам? Любимо ухание? Би ли искал да се чувстваш повече от добре? Виждат ли хората нещата, с тяхната неземна красота? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:33 | |
| - Ади_Психаря написа:
-
- Цитат :
- 4.Да - За онази призрачна кола която яде хора
Мм, "Кристин". Обаче, ако не си чел"Гробище за домашни любимци"- сложи си го в списъка.По-добро е от Кристин.Както и"Дългата разходка".<3333
А когато не си на кеф, какво най-често те успокоява? 1.Дългата разходка са ми я разказвали но ще я прочета както и другите мерси дуде {} 2.Руто,но не мога вечно на него да се опирам такаче просто седя сълзя и чакам да ми мине ;р подкрепям с биричка и така - Puppet Master написа:
- Мираж, мечта, мраз, мерзост, мъст... кое от всичките е жената?
Би ли ме извикал, ако се уплашиш? Говориш ли си сам? Любимо ухание? Би ли искал да се чувстваш повече от добре? Виждат ли хората нещата, с тяхната неземна красота? 1. мечта 2. Не. 3. Да,преди да изляза на сцената 4. Нямам все още 5. Да иска ми се понякога.. 6. ти ги виждаш за другите не знам | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| |
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:40 | |
| - Ади_Психаря написа:
- Хм.
А когато ти е скучно, какво е нещото, което винаги те разведрява? Как си по Скайп- ти ли пишеш на хората или те ти пишат първи? - виж ко е яко. 1. Музиката но много често вече ми се случва да треперя или да съм сдухан.. поради липса на нещо което не мога да си върна 2.Пиша само на хората които са ми симпатични първи или които ми липсват и най вече ако имам да казвам нещо но повечето пъти те ми пишат първи 3. дае,невероятно е Gary Moore - The loner - поздрав Ванка {} | |
|
 | |
Стеф Great

Age : 31 Брой мнения : 351 Location : Пловдив Интереси : музика Рейтинг : 3 Registration date : 06.06.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:42 | |
| Халльоо [; - любима буква от азбуката имаш ли си? - а любимо число? - лютеница обичаш ли ? - какво би направил ако можеше да летиш? | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:42 | |
| - Bryan написа:
- Puppet Master написа:
- Би ли ме извикал, ако се уплашиш?
Не. Защо? Кой свири лунната соната и разплаква бледата луна? Съществуват ли посоки? Има два вида музика - какви са те? | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 20:50 | |
| - Bryan написа:
2.Зависи къде 3.Там преговаряй с пъпет 
2. По кракът? ;д 3. Косата е твоя..тъй че щом тряа питам нея значи не ти пука особено... т.е. приемам за 'да'  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 21:00 | |
| - xXSTEfffANiAXx написа:
- Халльоо [;
- любима буква от азбуката имаш ли си? - а любимо число? - лютеница обичаш ли ? - какво би направил ако можеше да летиш? 1. Драстеее винаги съм искал въпроси от тебе ^ ^ 2. И 3. 666,3 4. ММда ^ ^ <33 5. Да летя  винаги съм искал крила страхотно ще е големи бели крила и права коса - Puppet Master написа:
- Bryan написа:
- Puppet Master написа:
- Би ли ме извикал, ако се уплашиш?
Не. Защо? Кой свири лунната соната и разплаква бледата луна? Съществуват ли посоки? Има два вида музика - какви са те? 1.Бих те извикал за бира за гуш но не и ако се изплаша просто така 2. Не знам ти ще кажеш 3. Да 4. Метал и Рок - Мо7о_ейнджъл написа:
- Bryan написа:
2.Зависи къде 3.Там преговаряй с пъпет 
2. По главата? ;д 3. Косата е твоя..тъй че щом тряа питам нея значи не ти пука особено... т.е. приемам за 'да'  1. Цели се високо. 2. Не приеми го като косата ми е на Пъпет питай нея | |
|
 | |
Стеф Great

Age : 31 Брой мнения : 351 Location : Пловдив Интереси : музика Рейтинг : 3 Registration date : 06.06.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 21:11 | |
| - Bryan написа:
- Драстеее винаги съм искал въпроси от тебе ^ ^
хаааааааааааааа ей сега ще ги получиш - у вас имаш ли си телбод? - колко често сънуваш? - кой е най-интересният ти сън? - кога ще ни дойдеш на гости в ПЛД? о.О - обичаш ли мед? - а да танцуваш? - имаш ли страст към нещо? - любимата ти песен на Iron Maiden? - любим музикален инструмент? - би ли ми попял? - ако да ,коя песен? - можеш ли да караш колело? - а скейт?  | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 21:11 | |
| Ти къде искаш да те оцеля.. :d т.е. ..къде трябва  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 21:18 | |
- Bryan написа:
- Драстеее винаги съм искал въпроси от тебе ^ ^
хаааааааааааааа ей сега ще ги получиш
- у вас имаш ли си телбод? - колко често сънуваш? - кой е най-интересният ти сън? - кога ще ни дойдеш на гости в ПЛД? о.О - обичаш ли мед? - а да танцуваш? - имаш ли страст към нещо? - любимата ти песен на Iron Maiden? - любим музикален инструмент? - би ли ми попял? - ако да ,коя песен? - можеш ли да караш колело? - а скейт?  1. супер ^ ^ 2. Имам  застрелях си дупето веднъж с него и много ме болеше и имам 2 дупки още 3. Не съм санувал от доста време обикновенно като санувам нещо е мокри сънища 4. Беше с Рони ама не ми се споделя  пак вид еротичен сън то си беше баш де преди време 5.След 3 години 6.С орехи и сладолед йес! 7.Да ^ ^ искаш ли да танцуваме? 8.Романтика всякакви зарибявки 9.Любима е тази която ми харесва повече от другите няма такава съответно нямам. 10.Drums 11.Дам с удоволствие 12.Tom Jones - sex bomb 13.Дам обичам да карам с висока скорост 14.Дам най често него карам мерси дуде ^ ^ - Мо7о_ейнджъл написа:
- Ти къде искаш да те оцеля.. :d т.е. ..къде трябва
 1. от страни във врата за да припадна | |
|
 | |
Стеф Great

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 21:40 | |
| - Bryan написа:
- 7.Да ^ ^ искаш ли да танцуваме?
нда,с удоволствие - Bryan написа:
- мерси дуде ^ ^
нп,ама аз не съм свършила с въпросите Такааааааааааааааааа..... - бил ли си на нудисткият плаж във Варна? - ял ли си водорасли? о.О - а какво обичаш да похапваш? - обичаш ли да снимаш? - за какво най-често се ядосваш? - най -често слушаш... - чупил ли си прозорец? - карал ли си се със съседите? - за какво най-редовно ходиш до магазина? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 21:48 | |
- Bryan написа:
- 7.Да ^ ^ искаш ли да танцуваме?
нда,с удоволствие
- Bryan написа:
- мерси дуде ^ ^
нп,ама аз не съм свършила с въпросите
Такааааааааааааааааа.....
- бил ли си на нудисткият плаж във Варна? - ял ли си водорасли? о.О - а какво обичаш да похапваш? - обичаш ли да снимаш? - за какво най-често се ядосваш? - най -често слушаш... - чупил ли си прозорец? - карал ли си се със съседите? - за какво най-редовно ходиш до магазина? 1. окей ^ ^ 2.ММ давай още тогава ^^ {} ------------------------------------- 1.2 пъти единия имам прекрасни спомени със сестрата на едно момиче от тук и с ру и с другите страшна работа втория път беше на един купон и се осрах много яко 2.Да даже съм се покривал целия с тях такаче да ми се виждат само глезените и се разхождах 3.Всичко което ми предоставя удоволствие но аз съм перверзничък каато съм с момиче около мене ако си хо харесвам се заигравам ту с ледче ту с лимонче ;р все така. 4.Не обичам харесвам 5.Няма нещо определено от най-малкото паля най често от брат ми всъщност 6.Мейдън 7.Много прозорци смъ чупил 8.Оо докато ми свикнат на музиката всяка вечер се карахме 9. Цигари и хляб | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| |
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 21:58 | |
| - Ади_Психаря написа:
- Защо те радва това, че мина Ру?
Искаш ли да минеш още някого? или ? why? 1. не се радвам просто подчертавам а и тои ми разреши 2. Мм за сега съм си добре така 3. хломче 4. защото е кют | |
|
 | |
Стеф Great

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 22:03 | |
| ляля - място,което искаш да посетиш? - за какво мечтаеш? - виждал ли си падаща звезда? - колекционираш ли запалки? - марка цигари? - каза че караш скейт... любим трик имаш ли си? - на кой скейтър се възхищаваш? - колко филма за скейтъри можеш да ми кажеш? - какво си помисли за мен първия път когато ме засече във форума? ама чеснооо xD  | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 22:03 | |
| 1. Любима балада имаш ли? 2. Ако 'да'-коя? 3. Колко дълъг смяташ да си го пускаш нокъта? 4. Карал ли си някой да прави нещо против волята му? 5. Защо мсилиш че съм безкрайно злобна и не мога да бъда добричка? 6. Имаш ли розави чорапи? 7. Защо понякога ме тормозиш адски много? ;д 8. Кво мислиш да правиш след като завършиш 12ти клас? 9. Противоречиш ли си? 10. На моменти имаш ли чувството, че всички са против теб? 11. Когато направиш грешка извиняваш ли се/признаваш ли си? 12. Би ли прецакал друг за собствената си изгода? 13. Защо? 14. Ще ми дадеш ли да те гушна след като те ритна или ще си ми прекалено ядосан? ;д 15. Би ли ме ударил? 16. А имало ли е момент, в който адски много ти се е искало да ме набиеш или поне да ми забиеш един.. ;д 17. Когато си ми адски ядосан какво ти се иска да ми направиш? 18. Какво би ми казал, ако те ядосам ааадски много? 19. Колко често те дразня? ;д 20. Обичаш ли да отговаряш на въпроси? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 22:50 | |
- ляля
- място,което искаш да посетиш? - за какво мечтаеш? - виждал ли си падаща звезда? - колекционираш ли запалки? - марка цигари? - каза че караш скейт... любим трик имаш ли си? - на кой скейтър се възхищаваш? - колко филма за скейтъри можеш да ми кажеш? - какво си помисли за мен първия път когато ме засече във форума? ама чеснооо xD
 1.Англия,британ студиото на Iron Maiden 2.Нямам живея в измислен свят 3.Да 4.Не,Ади го прави 5.Малборо 6.Импасабъл 7.Забвавих му името  като се сетя ще ти кажа 8.не съм гледал филми със скейтъри 9. Олеее  бингоо - Мо7о_ейнджъл написа:
- 1. Любима балада имаш ли?
2. Ако 'да'-коя? 3. Колко дълъг смяташ да си го пускаш нокъта? 4. Карал ли си някой да прави нещо против волята му? 5. Защо мсилиш че съм безкрайно злобна и не мога да бъда добричка? 6. Имаш ли розави чорапи? 7. Защо понякога ме тормозиш адски много? ;д 8. Кво мислиш да правиш след като завършиш 12ти клас? 9. Противоречиш ли си? 10. На моменти имаш ли чувството, че всички са против теб? 11. Когато направиш грешка извиняваш ли се/признаваш ли си? 12. Би ли прецакал друг за собствената си изгода? 13. Защо? 14. Ще ми дадеш ли да те гушна след като те ритна или ще си ми прекалено ядосан? ;д 15. Би ли ме ударил? 16. А имало ли е момент, в който адски много ти се е искало да ме набиеш или поне да ми забиеш един.. ;д 17. Когато си ми адски ядосан какво ти се иска да ми направиш? 18. Какво би ми казал, ако те ядосам ааадски много? 19. Колко често те дразня? ;д 20. Обичаш ли да отговаряш на въпроси? 1.Да 2.No prayer for the doing by Iron Maiden 3.Отдрязах го 4.Никога това е просташко 5.Защото не си ми доказала че можеш да бъдеш добричка 6. Не но много искам 7.От обич 8.Надвис - Рони 9.Понякога 10.Не защото знам че ме обичате а другите да го духат 11.Да,имало е случай които не но попринцип да 12.Правил съм го вече  13.Защото съм намерил нещо което ми предоставя по голямо одоволствие 14.пребии ме ако щеш после искам гуш обаче 15. Момиче не удрям 16.Мислил съм си ако беше момче колко зъба мога да ти искарам с един шут но само до там 17.Нищо просто прегръщам не мога да направя нищо 18. Достатъчно 19 - Да | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 24 Авг 2009, 23:06 | |
| - Мо7о_ейнджъл написа:
-
- Цитат :
- 6. Не но много искам
Искаш? ... Аз щи дам.. (:
- Цитат :
- 5.Защото не си ми доказала че можеш да бъдеш добричка
Ще ти докажа тогава ;д 
- Цитат :
- 14.пребии ме ако щеш после искам гуш обаче
Ооке ^^  1.твоя мини крак няма да ми станат.. 2.Късмет 3.Окее ;р | |