Автор | Съобщение |
---|
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | |
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 23 Ное 2009, 09:39 | |
| Ето и моите въпроси Как успяваш да ме разсмееш с 2 думи .. ? Лято - лагер? Значки на Мейдън да имаш ? А да се кефиш на значки? Хмм бира или ракия? Как си днес? Усмихна ли се ? За какво живееш? А за какво мечтаеш Аман от тъпи въпроси начии ... А водка? А може би уиски? Мнението ти за рома ? Айде стига толкова  | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 23 Ное 2009, 14:17 | |
| - Мо7о_ейнджъл написа:
- Bryan написа:
- 1.Аха значи да считам че утре няма да има нищо общо със сега
Ъм.. не е баш тъй ;д От теб зависи как ще се държа  знам я тази приказка хахаха - Вилито написа:
- Ето и моите въпроси
Как успяваш да ме разсмееш с 2 думи .. ? Лято - лагер? Значки на Мейдън да имаш ? А да се кефиш на значки? Хмм бира или ракия? Как си днес? Усмихна ли се ? За какво живееш? А за какво мечтаеш Аман от тъпи въпроси начии ... А водка? А може би уиски? Мнението ти за рома ?
Айде стига толкова  Давай да ги видим 1.Ще го видим 2.Нямам 3.Не особено 4.Айляк 5.Мхм даже се смях доста 6.Оха.. мечтите нямат край 7.Нее доволен съм 8.Водка пия само когато вече съм пиян иначе да седна така да пия не 9.хеехехе съмняваш ли се 10.Дай го насам! хаахах ее как стига давай още | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 23 Ное 2009, 14:30 | |
| - Bryan написа:
- знам я тази приказка хахаха
Коя приказка? ;д И като я знаеш що нищоне правиш  | |
|
 | |
Adept Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | |
 | |

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 23 Ное 2009, 14:46 | |
| - Мо7о_ейнджъл написа:
- Bryan написа:
- знам я тази приказка хахаха
Коя приказка? ;д И като я знаеш що нищоне правиш  Щото не обичам приказките хахахах I have my own rules do not comply with foreign аххаах - SoulDestroyer написа:
- Хей , Геш . Аз съм Мирко
(емотиконката)
Коя беше последната книга която чете ? Любим актьор ? Какво виждаш в дъгата ? Като какъв актьор би ме описал ? Както и себе си. Какво разбираш под понятието ЛИГОТИЯ ? Здравей приятелю,искам аз да те питам моето име от къде го знаеш?Толкова ли известен съм станал ахахах хайде към въпросите. 1.Оу ами "То" на Стивън Кинг аз не обичам много да чета. 2.Джим Кери но има и много други които харесвам и то доста  3.Рони Джеймс Дио. 4.Не те познавам братле не знам.Себе си предполагам точно Джим Кери когато се отпусна,иначе като съм сериозен ех не знам определете ме вие. 5.Лиготия разбирам под полувината рокплейсърки тука.Които от мухата правят слон викат излагат останалите и се депресират за пълните глупости.И застават някъде извън компанията настрани в очакване че някои ще им обърне внимание и ще отиде при дадената личност лигавене майна всеки знае какво е много момичета на едно място лиготия не-сериозно отнасяне към нещо Мерси за въпросите драго ми беше | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 23 Ное 2009, 15:23 | |
| Тъй..какво още обичкам в геша.. това, че е винаги насреща! Това, че ти помага преди да си поискал помощ и че е готов на твърде много за приятелите си!!! Но най-много от всичко обичам в Геша това, че е Геша! | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 23 Ное 2009, 16:04 | |
| Ха, за Геша става дума Какво да кажа за него? Пич, сладур, моето РП братче. Много си го обичам.  | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 23 Ное 2009, 20:11 | |
| И седях 5 часа в даскало да мисля въпроси  Какво обичаш да ядеш? А може ли да ти го сготвя ? Когато се събуждаш рано сутрин първата ти мисъл е ? Сутиен да си пробвал? А мъжки прашки? А искаш ли  ? Кока Кола да обичаш? А Пепси? Оле не мога да се сетя повече .. не не  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 23 Ное 2009, 20:36 | |
| - Ania написа:
- Тъй..какво още обичкам в геша..
това, че е винаги насреща! Това, че ти помага преди да си поискал помощ и че е готов на твърде много за приятелите си!!! Но най-много от всичко обичам в Геша това, че е Геша! Благодаря за милите думи Аня,и аз те обичам приятелче - Руто написа:
- Ха, за Геша става дума
Какво да кажа за него? Пич, сладур, моето РП братче. Много си го обичам.  Много пъти съм го чувал,НИКОГА НЕ МИ ОМРЪЗВА отпуска ме от вътре когато чуя тези думи И аз те обичам братле разтупа ми се сърцето по същия начин когато бях на първият си изпит в 7 клас за кандидатстване вълнението е голямо - Вилито написа:
- И седях 5 часа в даскало да мисля въпроси

Какво обичаш да ядеш? А може ли да ти го сготвя ? Когато се събуждаш рано сутрин първата ти мисъл е ? Сутиен да си пробвал? А мъжки прашки? А искаш ли ? Кока Кола да обичаш? А Пепси?
Оле не мога да се сетя повече .. не не  Е супер давай да видим какво измъдри 1.Всичко обичам да си хапвам,стига да има някакъв преличен вид а и дори и да няма хубав вид ако мирише хубаво значи е on a high way to my tummy 2.Ами,хахах не знам големи мераци да ми готвиш 3.Всеки път е различно,днескашната беше - "защо е още тъмно" и "кои ден сме" 4.Мда доста пъти 5.Мда ама не успяха да ми поберат атрибута нямаше по големи 6.И пак бих 7.Не съм пил от адски много време 8.Не не са им хубави нещата като цяло 10.Ее напъни се. | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Вто 24 Ное 2009, 22:35 | |
| Леле хора пак ми потекоха сълзите.Никога не съм вярвал че ще прочета такива неща,страхотно е наистина го оценявам. Обичам ви приятели  нямам думи просто прекрасно е имам чуството че сънувам до сега само са ме ритали от сам на там и не вярвах че ще стигна до тук.Благодаря искренно Лили благодаря за труда,задължен съм ти - Цитат :
- Не ми харесва, че като седне да пие, сяда, за да се напие..
Докато се осетя става не знам. | |
|
 | |
Adept Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | |
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Вто 24 Ное 2009, 22:54 | |
| - SoulDestroyer написа:
- Йо йо йо

Тостер със салам или шунка ? Какво виждаш в морето ? Жаба или Свинкс ? Плодове или зеленчуци ? 1.Шунка 2.Безкрайна мрасотия 3.Свинкс по ми харесва 4.Плодове сигорно дай ми скаипа си  | |
|
 | |
VampireHeart Legendary

Age : 26 Брой мнения : 1202 Location : Пловдив Интереси : RockPlace Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 11:18 | |
| Хейй ^^
Какво има в тъмното? Шоколадови или желирани бонбони? Пуканки да обичаш? Коала или панда? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 11:28 | |
| - VampireHeart написа:
- Хейй ^^
Какво има в тъмното? Шоколадови или желирани бонбони? Пуканки да обичаш? Коала или панда? Здравей ^ ^ и ти си една от тези които винаги съм искал да ми пишат хахах ^ ^ 1.Нещо в което ще се спъна 2.Желирани ^ ^ 3.Мда ^^ във Варна правят най-хубавите 4.Коала. да ми бере бамбука  мерси ^ ^ не бих отказал още хахах {} | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 12:06 | |
| Геееш <3
Кога ще пишем пак? Какво си мисли снощи преди да заспиш? А сега за какво си мислиш? На какво се смя за последно? Любима бира? А любим друг алкохол? Шоколад с лещници? (мм)
Хайде стига толкова от мен..
<3333333333 | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 12:19 | |
| - Рони! написа:
- Геееш <3
Кога ще пишем пак? Какво си мисли снощи преди да заспиш? А сега за какво си мислиш? На какво се смя за последно? Любима бира? А любим друг алкохол? Шоколад с лещници? (мм)
Хайде стига толкова от мен..
<3333333333 Рони! ^ ^ 1.Как да пишем?Както онези вечери по цяла вечер? 2.Защо майка толкова често почна да сяда на компа? 3.За принцеси ^ ^ гладен съм 4.Не помня 5.Шуменско и туборг 6.Ако е качествен е добре дошъл в дроба ми.Иначе като се замисля Бейлис  7.МммМм.Не не ми харесва {{}} | |
|
 | |
Adept Rockplacer

| |
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 17:13 | |
- Опа , Геш

Какво мислиш да правиш сега ? Какво имаш в джоба си ? Какво има до тебе ? Как си ? Слон с хобот или без хобот ? Ще ми купиш ли кенгуРУ ? Здравей бъдещи мой колега  1.Да хапна ананас 2.По пижама съм,нямам джобове 3.разхвърлената ми стая много работи са 4.Със - без е грозен 5.Не! то си е мое хахаха | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 18:18 | |
| Час по биология ..хаха муза  1.Любим предмет в училище? 2.Защо го харесваш? 3.Доволно ли беше момичето,с което за първи път си направи сефтето? 4.Какво мислиш за плода слива  ? 5.А какво мислиш за бананите? 6.Внимавай какво ще правиш като се напия  хаха 7.Влюбвал ли си се истински? 8.Ще се снимаме ли? 9.Ще ми дадеш ли да ти пипам косата? 10.Каза,че обичаш желирани бонбони?HARIBO? 11.Какво искаш като подарък за РД-то си? 12.А ще се напием ли ? 13.Колко често мастурбираш? 14.С колко момичета си спал? 15.Колко 2-ки имаш в бележника? 16.А 3-ки? 17.Правил ли си 3-ка? 18.Ако не - искащ ли? 19.Блондинка или брюнетка? 20.Коя част от анатомията на човека ти е любима  ? 21.Мерил ли си ... кичур от косата в изправено състояние ? 22 Ако да - колко е дълъг ? 23.От кой си наследил тези очи? 24.Мнението ти за оргията? 25.Садо-мазо ?  26.Кожени панталонки? 27.Кое е първото -кокошката или яйцето? 28.Мнение за лилавия цвят? 29.А за зайците? 30.Кое е най-обичайното нещо,на което си го правил? Това е  | |
|
 | |
Adept Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 18:37 | |
| | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 19:42 | |
- Bryan написа:
- Здравей , бъдещи мой колега

В какъв смисъл е това колега , за какво ?
Обир искаш ли да направиме ? Полиция водили ли са те в районното ?
 1. За спамерски колега трябва да си имам подкрепа Smile ама ще трябва да се потрудиш малко за да си с мене в тая работа.Ще поемеш ли отговорноста и труда? Или ще си бъдеш нормален потребител Предопреждавам да качествен спамер не е лесно има и обратни ефекти аз повечето съм ги минал  не се оцелява лесно помисли си.След 2 дена ми кажи какво мислиш(може и по рано зависи колко бързо мислиш) 2. 2 пъти.. криминален металяга съм,не е гордост но е факт - Вилито написа:
- Час по биология ..хаха муза

1.Любим предмет в училище? 2.Защо го харесваш? 3.Доволно ли беше момичето,с което за първи път си направи сефтето? 4.Какво мислиш за плода слива ? 5.А какво мислиш за бананите? 6.Внимавай какво ще правиш като се напия хаха 7.Влюбвал ли си се истински? 8.Ще се снимаме ли? 9.Ще ми дадеш ли да ти пипам косата? 10.Каза,че обичаш желирани бонбони?HARIBO? 11.Какво искаш като подарък за РД-то си? 12.А ще се напием ли ? 13.Колко често мастурбираш? 14.С колко момичета си спал? 15.Колко 2-ки имаш в бележника? 16.А 3-ки? 17.Правил ли си 3-ка? 18.Ако не - искащ ли? 19.Блондинка или брюнетка? 20.Коя част от анатомията на човека ти е любима ? 21.Мерил ли си ... кичур от косата в изправено състояние ? 22 Ако да - колко е дълъг ? 23.От кой си наследил тези очи? 24.Мнението ти за оргията? 25.Садо-мазо ?  26.Кожени панталонки? 27.Кое е първото -кокошката или яйцето? 28.Мнение за лилавия цвят? 29.А за зайците? 30.Кое е най-обичайното нещо,на което си го правил?
Това е  1.Практика. 2.защото е най готин - шлосерство - лафим си лежим по масите,бачкаме здраво,хапваме,пийваме,бачкаме още малко и деня минава бързо 3.Така само да те поправя сефте значи нещо което правиш за първи път,ти туку що каза доволно ли беше момичето с което си направи за първи път първия път  .. еми не съм и бил първия бая се е пукала преди мене до колкото разбрах такаче слабо ме интересува на мене ми беше адски яко 4.Добро оточнение ПЛОД сливка - обичам ^ ^ да си я смуча да си я дъфча супер е. 5.И сметана ми дай и Ру да е около мене и гледай шоу хахахаха 6.Внимавай да не се напия преди тебе хахаахха 7.Да и все още обичам едно момиче  8.Ее чи как,как ще пропуснеш да се снимаш с звезда хахаха 9.Преговаряй с Пъпет - тя я притежава. 10.Мда ^ ^ най-хубавите.Обичам да им късам главите и крайниците хахаха ^ ^ правил съм си война с тях. 11.Кофти въпрос - не знам хахаха каквото ми харесате само да е от специализиран метъл шоп или публик. 12.Аз мисля да пийна но съм домакин такаче - не няма да се напивам вие пийте за моето здраве ^ ^. 13.Доста  последните 3 седмици ям само сладичко и не мастробирам ама скоро пак  .Иначе преди по към 4-5 пъти на ден  Голям вампир съм ахахахах до скъсване. 14. 4 15.тая година към 5-6 само първия срок де 16.Не знам. 17.Не 18.Е че кои не иска ххахах 19.Ако е за тройка и двете 20.Половите органи. 21.Не 22.Към 16-17см има незнам. 23.Баща ми. 24.Най-готиният купон!! Оргията си е баш организиран купон с такава цел - събирате се пийвате малко пускате готино техно или метъп и си в рая.Искам 25.Мразя - ужаас!! най-противното нещо на света. 26.НЕЕ 27.  Имаше оловка или нещо подобно помня.Мисля че беше кокошката хаахах 28.Ако не се прекалява с него е страхоетн цвят. 29.Именно тои е попрекалил с цвета аххаха - а за животните - вкусни са!. 30.Ходя на училище | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 21:06 | |
| Поправка на МОЙ въпрос КОЕ е най-необичайното място,на което си правил секс  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 21:08 | |
| - Вилито написа:
- Поправка на МОЙ въпрос
КОЕ е ней-необичайното място,на което си правил секс  Хм еми нямал съм необичайно място всички са си били баш на място | |
|
 | |
VampireHeart Legendary

Age : 26 Брой мнения : 1202 Location : Пловдив Интереси : RockPlace Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 21:27 | |
| Йейййй ще ти подосаждам още малкоо ;Д
Любима емотиконка? Палачинка със сирене или палачинка с шоколад? Мммм..любима песенн? =) Импулса ти е Bryan4 налиии? ^^ Обичаш ли Мечо Пуххх < 3? ;д
Хъг. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Bryan  | |
| |
|
 | |
| Bryan | |
|