Автор | Съобщение |
---|
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Чет 26 Ное 2009, 21:46 | |
| - VampireHeart написа:
- Йейййй ще ти подосаждам още малкоо ;Д
Любима емотиконка? Палачинка със сирене или палачинка с шоколад? Мммм..любима песенн? =) Импулса ти е Bryan4 налиии? ^^ Обичаш ли Мечо Пуххх < 3? ;д
Хъг. Колкото искаш ^ ^ искам искам. 1. 2.Сирене и шоколад - аз обичам да ги смесвам сладкото и соленото 3.Нямам 4.Мда ^ ^ драсни ако искаш и там можем да си пишем {} 5.Е че как,даже съм го играл в аниматорската си кариера  | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 00:07 | |
| Коя е най-дългата ти връзка? Какво харесваш в хората? А какво не харесваш? Какво виждаш когато се погледнеш в огледало? Съжалявал ли си горчиво? А ти колко хляб ядеш на ден? Искаш ли да науча песен за теб? Нещо на Nirvana или Boj Jovi ? Кебапчета да обичаш? А бира - каква? Шоколад-какъв харесваш? Кой от форума можеш да наречеш истински приятел? Бил ли си в депресия? Ако дойда на Варна - да си донеса ли тениската на Godsmack? Косми никнат ли ти ... по лицето  Май е това засега | |
|
 | |

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 00:14 | |
| - Вилито написа:
- Коя е най-дългата ти връзка?
Какво харесваш в хората? А какво не харесваш? Какво виждаш когато се погледнеш в огледало? Съжалявал ли си горчиво? А ти колко хляб ядеш на ден? Искаш ли да науча песен за теб? Нещо на Nirvana или Boj Jovi ? Кебапчета да обичаш? А бира - каква? Шоколад-какъв харесваш? Кой от форума можеш да наречеш истински приятел? Бил ли си в депресия? Ако дойда на Варна - да си донеса ли тениската на Godsmack? Косми никнат ли ти ... по лицето  Май е това засега 1.Сегащната ми ахахах 2.Лош въпрос не мога да отговоря в момента 3.Здрав металист. 4.Мда. 5.Полувин хляб понякога и цял,зависи какво ям. 6.Ще е хубаво да. 7.Джови звучи добре можеш да направиш дует с Франки. 8.Да. 9.Шуменско и туборг 10.няма такова понятие истински приятел има приятел. 11.Доста пъти 12.Охахаха ДА 13.Нда но джилет ги маха както доместос 24h микробите Мерси много ^ ^ {} | |
|
 | |
ben4 Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 168 Location : Varna Рейтинг : 5 Registration date : 04.09.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 00:32 | |
| Как е, Геш : ))) Кога ще пием бира ;д че имам да ти изсвиря едни песни ;ддд | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 00:38 | |
| - ben4 написа:
- Как е, Геш : )))
Кога ще пием бира ;д че имам да ти изсвиря едни песни ;ддд събота | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 01:13 | |
| Кога изпуши първата си цигара? Какво мислиш за J-rocka? Как се вманиячи по Iron Maiden? Яяяя химикалка  Дебело или тънкопишеща предпочиташ? Първият телефон беше /марка/? Какво мислиш за Star Wars поредицата? Какви са ти тетрадките с бели листи или вестникарски? Любим ластик за коса да имаш? Кога да пръв път се напи? А ти какво правиш в тоалетните в училище,че ми стана интересно? Ще дойдеш ли на Плевен?  Обичаш ли крем-брюле? А бисквити Траяна? Знаеш ли какъв дебилен смях имам?? Може и да разбереш?  МИ май е тва  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 01:20 | |
| - Вилито написа:
- Кога изпуши първата си цигара?
Какво мислиш за J-rocka? Как се вманиячи по Iron Maiden? Яяяя химикалка Дебело или тънкопишеща предпочиташ? Първият телефон беше /марка/? Какво мислиш за Star Wars поредицата? Какви са ти тетрадките с бели листи или вестникарски? Любим ластик за коса да имаш? Кога да пръв път се напи? А ти какво правиш в тоалетните в училище,че ми стана интересно? Ще дойдеш ли на Плевен?
Обичаш ли крем-брюле? А бисквити Траяна? Знаеш ли какъв дебилен смях имам?? Може и да разбереш?
 МИ май е тва  1.4ти клас 2.Няма да се изразявам грубо - нищо не мисля.. антипатичен ми е. 3. на 3-4 годинки да съм бил като са ми пуснали за първи път смисал разказввали са ми че тогава съм чул за първи път тези звуци. 4.тънкописец. 5.Алкател - здраво *опеле беше 6.Забавна е - "Не! Никакво предаване! Да бягамееее" 7.И от двата вида имам вестникарските са по хубави ^ ^ 8.Мхм имам си ^ ^ само него си ползвам 9.Оха хвана в ъгала хахах не помня било е доста отдавна. 10.Е аз не съм правил нищо - само по нужда но колеги приятели хаха лудуват през часовете. 11.Някои ден надявам се ще ви посетя. 12.Мисля че обичам  не помня вкусът му. 13.Нда с кисело мляко "На баба" 14.Не,но се надявам да разбера скоро. 15.==//== Е колкото толкова хахаха {} | |
|
 | |
Fallen Angel Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 455 Location : Пловдив Интереси : Музика и rockplace Рейтинг : 0 Registration date : 14.11.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 11:35 | |
| | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 11:39 | |
| - Fallen Angel написа:
- Ей дуде.
Неколко въпроса и от мен. xD
1.Боб с наденица и тоалетна хартия? 2.Какъв си,месояден или тревопасен? 3.Любимо списание? 4.Четеш ли някакви манги? 5.К'во мислиш за Васето(*едераса) т.е Азис? 
И мн. ме кефиш на онея снимки,който Руто ти ги е сложил. Супер,дай да видим. 1.Сървайвър рулз 2.Месоядно чадо съм 3.Плейбой 4.Не,не са ми интересни 5.Травестит с много пари Радвам се.  | |
|
 | |
Purblindd Epic

Age : 27 Брой мнения : 635 Location : Spellbound Land Интереси : Рисуване, Музика и други ... Рейтинг : 0 Registration date : 28.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 14:05 | |
| хеййййй ^^
коя зодия си? McDonalds или KFC? розови или лилави чорапи (?защо? | |
|
 | |
Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | |
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 14:16 | |
| - Mandragora-Scream написа:
- хеййййй ^^
коя зодия си? McDonalds или KFC? розови или лилави чорапи (?защо? Здрасти. 1.Стрелец 2.McDonalds 3.Розови - защото ми ходят - Немезида написа:
- Bryan написа:
- честито ! на 16 е най здравия купон пожелавам ти го !
Геш, ти си на 15. Откъде знаеш как е на 16?!  Защото доста от аверите ми правиха 16 тая години на бая купони бях такаче знам  | |
|
 | |
Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 14:17 | |
| Еми като се замисля...аз на 16 почнах с глупостите и с купоните, и....с всичко.  | |
|
 | |
Adept Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 14:17 | |
| Геш , ще се напием ли ? Колко ще пием ? (много или малко ми отговори) Можеш ли да правиш челна стойка ? А везна ? Лупинг със сувалка или със самолет ? Вафла ? А дъфки ТУРБО ? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 14:30 | |
| - Немезида написа:
- Еми като се замисля...аз на 16 почнах с глупостите и с купоните, и....с всичко.
 еми тогава хахаха {} - SoulDestroyer написа:
- Геш , ще се напием ли ?
Колко ще пием ? (много или малко ми отговори) Можеш ли да правиш челна стойка ? А везна ? Лупинг със сувалка или със самолет ? Вафла ? А дъфки ТУРБО ? 1.Оо не човек не искам 2.Достатъчно е отговора. 3.Не 4.Що е туй? 5.Какви въпроси задаваш бе човек 6.Естествено ^ ^ 7.ммхм или шок хахах | |
|
 | |
Цвет Unique

Age : 27 Брой мнения : 870 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 13.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 14:35 | |
| Здрасти ^^ Правиш ли си коктейли сам ? Ако си правиш , сподели някоя рецепта ? Палачинки обичаш ли ? С шоколад , или с ягодов сироп ? А понички ? Изправял ли си си косата ?
| |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 14:43 | |
| - Цвет написа:
- Здрасти ^^
Правиш ли си коктейли сам ? Ако си правиш , сподели някоя рецепта ? Палачинки обичаш ли ? С шоколад , или с ягодов сироп ? А понички ? Изправял ли си си косата ?
Здравей. 1.Когато ми се допие - да 2. 2 парчета лед 50 водка и добавяш сок  и газирен става добре най често това си правя 3. Мхм на Аня майка и прави божествени палачинки 4.С шунка и кашкавал или с банани и шоколад 5.Не обичам толквоа. 6.3-4 пъти аххаха мерси | |
|
 | |
Adept Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 15:00 | |
| Колко пъти ядеш на ден ? Чесънче ? Искаш ли боровинков пай ? Лимонада или лимон ? Какво виждаш като станеш от леглото ? Какво според теб означава думата : МЕРТЕНТИТОР ? ( няма я в гуугъл) | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 15:05 | |
| - SoulDestroyer написа:
- Колко пъти ядеш на ден ?
Чесънче ? Искаш ли боровинков пай ? Лимонада или лимон ? Какво виждаш като станеш от леглото ? Какво според теб означава думата : МЕРТЕНТИТОР ? ( няма я в гуугъл) 1.3-4 2.Мда 4.Не- не обичам 5.Лимон от както бачках НДСВто не искам да чувам за лимонада повече 6.Компа и дрехите ми 7.Аз не мога да я прочета братче ти да знам какво значи | |
|
 | |
Adept Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 15:11 | |
| Как няма да обичаш БОРОВИНКОВ ПАЙ ?! Оле ти не си наред .. това е много яко нещо :Д
А мертентитор .. току що си я измислих :Д | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 15:22 | |
| - SoulDestroyer написа:
- Как няма да обичаш БОРОВИНКОВ ПАЙ ?! Оле ти не си наред .. това е много яко нещо :Д
А мертентитор .. току що си я измислих :Д Ми не обичам,не знам не ми харесва просто ментентитур ли кво е  евала | |
|
 | |
VampireHeart Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1202 Location : Пловдив Интереси : RockPlace Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 18:39 | |
| Хеййй ^^
Вампири или върколаци? Черно и червено или черно и бяло? Вярваш ли в любовта от пръв поглед? А в любов от разстояние?
| |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 21:00 | |
| - VampireHeart написа:
- Хеййй ^^
Вампири или върколаци? Черно и червено или черно и бяло? Вярваш ли в любовта от пръв поглед? А в любов от разстояние?
хей драсте сладур 1.Върколак си падам. Silver/Night Wolf 2.И червено ама кърваво червено 3.Мне излез и влез пак хахаха - вярвам да случвало ми се е 4.Не. Съществува но никога не завършва добре,имал съм иначе. мерсаж ;р | |
|
 | |
VampireHeart Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1202 Location : Пловдив Интереси : RockPlace Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пет 27 Ное 2009, 23:31 | |
| ^^
Дудее, ти колко си висок? Ако дойда някога във Варна, ще те видя налии? ^^
| |
|
 | |
Лили. Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | |
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Bryan  | |
| |
|
 | |
| Bryan | |
|