Автор | Съобщение |
---|
Adept Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | |
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Нед 06 Дек 2009, 21:34 | |
| - ~different написа:
- Здрастии (:
Ъмм .. нещото, с което най-много се гордееш ? На самотен остров със супер мацка или на палатка с приятели ?! Човекът, за когото би дал всичко ?
Засега е това ;д .. чал ^^ Здравей. 1. Приателите ми 2. На плажа с приятели.Мацката може да почака 3. Руен - SoulDestroyer написа:
- Как е , брат ?
Какво мислиш за вечерта , която прекарахме ? Искаш ли да се повтори ? Е , какво мислиш за мен , когато се видяхме ? Кефиш ли се ? 1.Можеше и по добре 2.Да 3.Баси пича майна честно  4.Много ! Горд съм че те познавам | |
|
 | |
Nox Great

Брой мнения : 201 Рейтинг : 0 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Пон 07 Дек 2009, 00:47 | |
| Ей, Геши Ударило ме е малко тъпашката и от няколко дни ме пере съчмата... А ти как се чувстваш? Що? Петъците, или съботите? Зимната, или пролетната ваканция? Но в НИКАКЪВ случай лятната, нали?  Тя е два месеца само. Не се брои за ваканция. Слива, или бананананан? Много ли са обичаш? Много ли сме убави? Много ли са уважааме? Кога ще наминеш насам, че да пийнем мъжката? ;д Да бе... Не бързай да отговаряш. Аз от една бутилка винце съм долу ;д Смятай ако съм лочила преди това и бира- къде ще се изстрелям... ;д Пълен туш. Обичаш ли да пийваш уиски, винце, ром, текила, водчица? Значи си приличаме ;д А може би като всички рокплейсъри и ти си на максимата ''К'во има за ядене?'' ''Пиене'' Такива сме. Че лошо ли е? Не. ;д Зелено, или червено? Бозица, или домашната парцуца? А ваше величество кога смята да влезе в скайп?  | |
|
 | |

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 16:54 | |
| - Nox написа:
- Ей, Геши
Ударило ме е малко тъпашката и от няколко дни ме пере съчмата... А ти как се чувстваш? Що? Петъците, или съботите? Зимната, или пролетната ваканция? Но в НИКАКЪВ случай лятната, нали? Тя е два месеца само. Не се брои за ваканция. Слива, или бананананан? Много ли са обичаш? Много ли сме убави? Много ли са уважааме? Кога ще наминеш насам, че да пийнем мъжката? ;д Да бе... Не бързай да отговаряш. Аз от една бутилка винце съм долу ;д Смятай ако съм лочила преди това и бира- къде ще се изстрелям... ;д Пълен туш. Обичаш ли да пийваш уиски, винце, ром, текила, водчица? Значи си приличаме ;д А може би като всички рокплейсъри и ти си на максимата ''К'во има за ядене?'' ''Пиене''
Такива сме. Че лошо ли е? Не. ;д Зелено, или червено? Бозица, или домашната парцуца? А ваше величество кога смята да влезе в скайп?  Лелее че много въпроси 1. Отлично! Спами ми в темата 2. Идеално. 3. Щото Събрах парите за Пловдив ^ ^ 4. Петъците.Съботите са за изтрезняване и почиване. 5. Зимната -->Греена ракия. 6. За мене е 3 7. Банан ^ ^ сливата я предпочитам под жаргон 8. Да 9. Перфектни сте. 10. Не знам,ти кажи 11. Изненада. 12 Идеално,ако си и палава като се напиеш  :D:D шегувам се. 13. Да. 14. Супер. 15. Мда. мерси нокси {} | |
|
 | |
Purblindd Epic

Age : 27 Брой мнения : 635 Location : Spellbound Land Интереси : Рисуване, Музика и други ... Рейтинг : 0 Registration date : 28.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 16:56 | |
| Здравей!
Как си? Какво правиш? Какво мислиш за глобалното затопляне и окултизма? Хм .. Обичаш ли пингвини? А леприкони? Шизофреник ли си? Ако не, искаш ли да бъдеш? Любима балада? Още снимки?
Аз съм Вик, приятно ми е ^^ | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 17:28 | |
| - Mandragora-Scream написа:
- Здравей!
Как си? Какво правиш? Какво мислиш за глобалното затопляне и окултизма? Хм .. Обичаш ли пингвини? А леприкони? Шизофреник ли си? Ако не, искаш ли да бъдеш? Любима балада? Още снимки?
Аз съм Вик, приятно ми е ^^ hello gorgeous 1. Супер ^^ 2. Гледам снимки от рождения ми ден 3. Нищо не мисля.Не ми влиза в задълженията. 4. Готини са но не 5. Ако го хвана ще го заобичам 6. Сигорно не,не знам 7. Ако разбера какво значи ще ти отговоря 8. Нямам 9. Хм     Никои да не се смее майна,това е най-готиният бездомник които съм срещал някога!Това е човек. мерси за въпросите ^^ | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 17:33 | |
| Ойлала ^^
Кога ще се правиш със зелена коса? Любима песен в момента? Какво те кефи в Пениуайз?
Ммммм засега е това ^^ | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 17:34 | |
| - Вилито написа:
- Ойлала ^^
Кога ще се правиш със зелена коса? Любима песен в момента? Какво те кефи в Пениуайз?
Ммммм засега е това ^^ 1.Абе отказах се  само 2 кичура ще си направя 2.Нямам. 3.Че е зъл,и че работех като клоун | |
|
 | |
Adept Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 17:55 | |
| Кога ще се напием сериозно ? Какво мислиш за Нова Година Варна (Рокплейс) ? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 17:57 | |
| - SoulDestroyer написа:
- Кога ще се напием сериозно ?
Какво мислиш за Нова Година Варна (Рокплейс) ? 1. Нова година. 2. Мисля си за пловдив  Каквото и да стане които иска да идва към варна аз искам да я прекарам там | |
|
 | |
Adept Rockplacer

| Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 18:11 | |
| | |
|
 | |
Downingtn Ultimate Rockplacer

Брой мнения : 1167 Рейтинг : 55 Registration date : 11.06.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 18:21 | |
| Оо, Геш : )
Зелени кичури ли .. яко, аз си бях направил ама е супер не трайно .. Иначе, как е : ) | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 18:41 | |
| - SoulDestroyer написа:
- Bryan написа:
- SoulDestroyer написа:
- Кога ще се напием сериозно ?
Какво мислиш за Нова Година Варна (Рокплейс) ? 1. Нова година. 2. Мисля си за пловдив Каквото и да стане които иска да идва към варна аз искам да я прекарам там Аз предложих за Варна , незнам за другите , но аз съм 100% там . Искам пак да прекарам нощ с РОКПЛЕЙС ВАРНА  А аз с Рокплейс Майна - Downingtn написа:
- Оо, Геш : )
Зелени кичури ли .. яко, аз си бях направил ама е супер не трайно .. Иначе, как е : ) Здравей братле ^ ^ (hug) Е,да пробвам аз пък ще видим Идеааааално  пиши ми на PМ да ми хвърлиш един скаип | |
|
 | |
Purblindd Epic

Age : 27 Брой мнения : 635 Location : Spellbound Land Интереси : Рисуване, Музика и други ... Рейтинг : 0 Registration date : 28.10.2009
 | Заглавие: Re: Bryan Вто 08 Дек 2009, 19:22 | |
| | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Сря 09 Дек 2009, 18:06 | |
- Mandragora-Scream написа:
- Здравей!

мерси за въпросите ^^ Супер си, ама кичур ли забелязвам ? Как може да кажеш, че пингвините стават? ТЕ РУЛИРАТ!! Обичаш ли зелени ябълки? Какво си си пожелал от Дядо Коледа А от Снежанка? ;д 1. Мда е 2. Щом казваш ;р 3. Не,кисели са ми. 4. Каквото донесе,нямам претенции 5. Да ми дойде за коледен наклон на... | |
|
 | |
Purblindd Epic

| Заглавие: Re: Bryan Сря 09 Дек 2009, 18:43 | |
| Точно това прави зелените ябълки вкусни. Кисели са. =Д Вярваш ли, че през 2 и 12-та ще има ''Апокалипсис'' ? | |
|
 | |

| |
 | |
VampireHeart Legendary

Age : 26 Брой мнения : 1202 Location : Пловдив Интереси : RockPlace Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
 | |
 | |
Purblindd Epic

| Заглавие: Re: Bryan Пон 14 Дек 2009, 22:26 | |
| | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 14 Дек 2009, 22:48 | |
| - VampireHeart написа:
- Хейй ^^
Сняг или дъжд? Обичаш ли да задаваш въпроси? А да отговаряш? Home alone или Home alone 2? От какво те е страх? Обичаш ли снежни човеци? ;Д
 <3 1. Ако не духа - сняг 2. Зависи от настроението ми. 3. О много ^ ^ 4. Не ги помня коя част ко ставаше 5. Ми от високо ме беше страх ама си преодолях страха и за сега не се сещам за нещо от което да ме е страх. 6. Да,като бях мъник слагах морковите вместо на главата на.. - Mandragora-Scream написа:
- Хяхя.
Гогиии =ДД
Здравеййй!
Как си? Кога ще ми пратиш още снимки Ако дойда във Варна ще има ли купон? =д И бира? = д драсти сладур ;р 1. Изморен. 2. не ти ли омръзна да ме гледаш ;дд 3. Не знам,ще видим ;р 4. Е че къде без нея {{}} | |
|
 | |
Purblindd Epic

| Заглавие: Re: Bryan Пон 14 Дек 2009, 23:11 | |
| Как незнайш?! sad cry die forever. И не не ми омръзна.  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 14 Дек 2009, 23:16 | |
- Как незнайш?!
sad cry die forever.
И не не ми омръзна.  ох нинам скоро на живо ще ме гледаш трай малко  ;р | |
|
 | |
Purblindd Epic

| Заглавие: Re: Bryan Пон 14 Дек 2009, 23:22 | |
| Ех ех ех ех ех ех , ай ся кво са скрънзейш =Д
мамичката ти. | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Bryan Пон 14 Дек 2009, 23:25 | |
- Ех ех ех ех ех ех , ай ся кво са скрънзейш =Д
мамичката ти. за хубавите неща се чака ;рр | |
|
 | |
Purblindd Epic

| Заглавие: Re: Bryan Пон 14 Дек 2009, 23:28 | |
|  ахахах Добре, добре щом казваш .. Има малка истина в това =Д | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Bryan  | |
| |
|
 | |
| Bryan | |
|