Автор | Съобщение |
---|
Downingtn Ultimate Rockplacer

Брой мнения : 1167 Рейтинг : 55 Registration date : 11.06.2009
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Вто 20 Апр 2010, 20:29 | |
| Ям паркет  | |
|
 | |
dilaila1 Great

Age : 29 Брой мнения : 378 Location : Plovdiv Интереси : Музика, Литература Рейтинг : 7 Registration date : 04.05.2010
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Чет 20 Май 2010, 07:24 | |
| Сънувам и по някое време се събуждам да слушам братовчедка ми как си говори на сън :Д | |
|
 | |
Black_w0rld Great

Age : 27 Брой мнения : 211 Location : Пловдив Интереси : Музика , Рисуване , Приятели .. Рейтинг : 0 Registration date : 21.06.2010
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Пон 21 Юни 2010, 14:33 | |
| спя с сънувам  | |
|
 | |
vellit Newbie

Брой мнения : 85 Location : Пловдив Интереси : музика Рейтинг : 0 Registration date : 29.05.2010
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Сря 23 Юни 2010, 21:06 | |
| когато спя не мърдам понякога говоря на сън и ми текат лигите.....  | |
|
 | |
Rest_In_Peace Newbie

Age : 27 Брой мнения : 56 Рейтинг : 0 Registration date : 31.03.2010
 | |
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Чет 26 Авг 2010, 11:26 | |
| ^ Всъшност,свиваш се на топка и заспиваш  Аз се въртя кат шашава  | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Пет 27 Авг 2010, 03:29 | |
| Ами...спя.Въртя се.. Преди да заспя размишлявам над проблемите си и после ги сънувам.. О.о Често споменавам имена докато спя,и дни след като ги споменавам се запознавам с хора със същите имена..Странно е. Та иначе аз съм се събуждала на земята..няколко пъти..за един месец. О.о Ако пък не,съм или на половин земя и половин легло,или съм на се обръщам на всички страни на леглото.. О.о И да не забравяме разказа на майка ми,когато съм показвала \\м/ на сън. :д
| |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Пет 27 Авг 2010, 11:13 | |
| Скърцам със зъби. Харабия. | |
|
 | |
Доцент Бинева Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1071 Location : Асеновград Интереси : Рейтинг : 0 Registration date : 26.07.2009
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Съб 28 Авг 2010, 13:51 | |
| Вече съм взела на сън да псувам като каруцарче, не се търпи около мен. Хем ще те прегръщам, хемм ще те псувам мазно, мазно... А иначе последно време също съм мноо кротка от към ритане. Мога спокойно да си заспя и да се събудя в същата поза. Броталийте на сън винаги съм си ги имала ! - Цитат :
- Сладко....не знаех. А Аня редовно говори насън. Понякога псува, друг път ме пита разни неща...една сутрин в 6 пуснах ТВ и тя както спеше само вика: "Свети гадно, издава гадни звуци и след малко ще лети през 4-тия етаж...що е то?" После не помнеше.
Ее не, попиках се да се смея, тва трябва да се сложи някъде! - Немезида написа:
- Amon_Amarth написа:
- Немезида написа:
- От известно време гушкам един плюшен Мани...твърде е мекичък и сладък, за да му устоя
 Хмм... погледни тази тема! https://rockplace.bulgarianforum.net/forum-f16/topic-t4057.htm?highlight=rockplace 
Моят Мани не мърка като рокплейсърския. Той не мърка, той направо хъркаа, като дъскорезница е... ! | |
|
 | |
weakness Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 104 Рейтинг : 2 Registration date : 20.06.2009
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Пет 15 Окт 2010, 00:24 | |
| Докъто спя...предполагам спя?Но за разлика от други хора, първо че нямам събуждане, и второ - не помня да съм сънувал. Като спя - сънувам, но не помня, а щом не помня-значи и да сънувам и да не сънувам все тая ^.^ Важното е да с е спи ;P | |
|
 | |
Morigan Bastet Newbie

Age : 27 Брой мнения : 23 Location : Varna Интереси : Волейбол, шах, музика, компютър... Рейтинг : 0 Registration date : 18.11.2010
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Чет 18 Ное 2010, 22:40 | |
| Аз често ходя на сън, даже това лято баща ми каза, че съм станала, взела съм ключовете от колата (ест той е дошъл с мен) първо съм си облякла банските, подкарала съм колата до 3-та буна почнала съм да скачам в/у вълните и след това съм се върнала и съм си легнала мокра с банските и сутринта като се събудих се чудих, защо съм по бански и мокра  аз съм голем сумнамбул обаче  имало е и други случки, но сега не се сещам за тях | |
|
 | |
Roshko Advanced

Age : 31 Брой мнения : 172 Location : Stara Zagora, Plovdiv, Bulgaria Интереси : -core music, guitar, mosh Рейтинг : 0 Registration date : 02.11.2010
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Пет 19 Ное 2010, 18:47 | |
| СКърцам със зъби  | |
|
 | |
Misery Newbie

Age : 26 Брой мнения : 46 Location : Plovdiv Интереси : книги,музика,приятели Рейтинг : 0 Registration date : 03.11.2010
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Пет 19 Ное 2010, 19:16 | |
| | |
|
 | |
Влади Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 641 Location : София/Варна Рейтинг : 9 Registration date : 02.12.2008
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Пет 19 Ное 2010, 21:11 | |
| - Morigan Bastet написа:
- Аз често ходя на сън, даже това лято баща ми каза, че съм станала, взела съм ключовете от колата (ест той е дошъл с мен) първо съм си облякла банските, подкарала съм колата до 3-та буна почнала съм да скачам в/у вълните и след това съм се върнала и съм си легнала мокра с банските и сутринта като се събудих се чудих, защо съм по бански и мокра
аз съм голем сумнамбул обаче имало е и други случки, но сега не се сещам за тях Ако беше казала, че си се качила на колелото, можеше и да ти повярвам, ама да ми кажеш, че на 15 години можеш да стигнеш с кола до трета буна на сън..... | |
|
 | |
Roshko Advanced

Age : 31 Брой мнения : 172 Location : Stara Zagora, Plovdiv, Bulgaria Интереси : -core music, guitar, mosh Рейтинг : 0 Registration date : 02.11.2010
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Пет 19 Ное 2010, 23:31 | |
| - Влади написа:
- Morigan Bastet написа:
- Аз често ходя на сън, даже това лято баща ми каза, че съм станала, взела съм ключовете от колата (ест той е дошъл с мен) първо съм си облякла банските, подкарала съм колата до 3-та буна почнала съм да скачам в/у вълните и след това съм се върнала и съм си легнала мокра с банските и сутринта като се събудих се чудих, защо съм по бански и мокра
аз съм голем сумнамбул обаче имало е и други случки, но сега не се сещам за тях Ако беше казала, че си се качила на колелото, можеше и да ти повярвам, ама да ми кажеш, че на 15 години можеш да стигнеш с кола до трета буна на сън.....  I call shenanigans! | |
|
 | |
Доцент Бинева Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1071 Location : Асеновград Интереси : Рейтинг : 0 Registration date : 26.07.2009
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Пон 29 Ное 2010, 22:32 | |
| | |
|
 | |
Rancid Advanced

Age : 29 Брой мнения : 168 Location : varna Интереси : Punk sk8 i fooтtbalл Рейтинг : -4 Registration date : 17.10.2008
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите? Съб 04 Дек 2010, 02:04 | |
| Аммм...Обикновенно хъркам и то доста ужасяващо и последния път са ме записали и беше нещу ужасявощо когато го чух въпреки,че се смях доста.Също и доста се бия на сън.И така де ако спиш в близост до мен надали ще се наспиш доста качествено | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Какво правите докато спите?  | |
| |
|
 | |
| Какво правите докато спите? | |
|