| Рокплейс бисери | |
|
+82Katie_Rock deathrose Gunslinger^^ dragons_eat_apples!! Рихардо. BaJaNaKa Ralie Soulhunter ~different Лили. pi.di. Imperial Fofo0 Purblindd Fallen Angel VampireHeart nikoletito Zombiecupcake Желязната_Девица_666 Йен Ане Жоро Ash.... Adept Вилито БуБи! Хаджи .Sshizophrenia. Nienor bellz Nox Железен Бавен_Клошар StormCrow Chaos! Линн Доцент Бинева Shit_For_Brainss Halinor Влади antani "Рури" Немезида Kecko_pld qkitaki Mo. Кент Petar Motörhead Slipknot_ Clark Мия D(emo)n_Hunter Selene Илмари Мо7о_ейнджъл BlazeOfGlory SneJanKa_ Phantom 1912 MaDe In HeLL Bubble Ania Щорко CrazY Вильо. Human Defective amigo BreaK_Stuff Puppet Master Алфонсин Руто Марто! remy krissa Kaamos Bryan ben4 littleMICROBE eMm nameless Ади_Психаря Jacob (s)Ain't 86 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
(s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Рокплейс бисери Нед 05 Апр 2009, 00:53 | |
| Стори ми се интересна идеята да има такава тема =D Общо взето при всяко събиране на Рокплейс, било то официална форумска или не, се раждат съвсем спонтанно някои интересни изказвания, които си струва да се запаметят и увековечат именно тук xD Така че давайте..
Аз поствам няколко, които успях да си запиша в телефона онзи ден (по пример на Пъпет следващия път ще си ги записвам на нормален лист, че е по-лесно)
"Аз не пия вода. Рибите правят секс в нея" - Ден
"Крис, я си бръкни отдолу" - Светльо (знам, че имате мръсно подсъзнание и веднага ше си помислите нещо. Не, не е тва, което си мислите. Просто бях седнала върху калъфа за китарата на Светльо, а вътре му бяха листите с песните)
"Ти си междинен травестит" - Цецо към Они (кво друго можем да очакваме)
Гло: Баба ти е врабче! Марто: А твойта е калинка!
"Квото и да стане, ако Реми не се хване за гъза на средата на пътя, няма да е той" - Они коментира походката на Фифо, който си е пъхнал ръцете в задните джобове xD
"Яя, някъв суджук с крака!" - Ади вижда едно кученце да минава по пътя
"Костенурките пърдят прах" - Джики | |
|
 | |
Jacob Advanced

Age : 27 Брой мнения : 163 Рейтинг : 9 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 05 Апр 2009, 02:17 | |
| Ахахаха Ден ме хвърли в тъча
Някой не помня кой:Костенурките как правят секс? Мия:Опрашват се! Аз:Ми да,пърдят прах. roflroflrofl | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 05 Апр 2009, 10:21 | |
|  Да ама точният въпрос беше"Костенурките правят ли секс?" "Не ве, размножават се чрез прахта, така." "Еми да, пърдят прах". Няхнях, Крис, следващият път сме с химикал и листче.. | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 05 Апр 2009, 19:43 | |
| Няколко от днес:
"Вильо започна прогресивно да отслабва, затова отиде да си купи мазна баничка, че да си върне калориите след вчерашния футбол" - Они
Гло: Защо ми даваш Nestea-то си, да не си плюла вътре? Мия: Пуснах си косъм, за да ме клонираш с плюнка.
Аз: Ааа, ето саа! (трябваше да се получи нещо между ''ето ги'' и ''тук са'', ама.. да xD )
"Тая кучка те хареса и иска да си я напъхаш там" - Гло към Кънчо. Ставаше дума за едно куче по пътя, което уж искаше да се пъхне в куфара на Кънчо и нещо го наобикаляше ;D | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 05 Апр 2009, 20:51 | |
| Крис към Мия :
"Сега не мога да те прегърна отзад" (заради китарата на Кънчо, която беше на гърба на Мия) | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 05 Апр 2009, 21:59 | |
| Ами"Вальо е кастриран самолет"-май Мия го беше казала. :Д
П.П.Вальо е едно прекрасно непознато лапенце, което ни забавляваше с играта си на криеница.Чефо е другарчето му.За повече информация търсете Вальо Топлото и Чефо Студеното. | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 06 Апр 2009, 13:31 | |
| т`ва "Вальо Топлото и Чефо Студеното" е мое!  | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 06 Апр 2009, 20:07 | |
| "Изядох един маДен гаЗен дебел дюнер" - Ден "Т'ва куче сере като машина за сладолед" - Ади Кънчо: Къде е твоята бисексуална любов днеска? Аз: Гло ли? Кънчо: Да. Светльо: Аз мислех, че става дума за Фифо 
Последната промяна е направена от (s)Ain't на Нед 30 Авг 2009, 11:42; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 06 Апр 2009, 20:29 | |
| eMm: Мия ела да се снимаме Мия: нее ти ела тука има мн кърлежи .. вече изядох няколко ;D | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 06 Апр 2009, 20:46 | |
| ъъъъ кво беше онова с котката и водката  някой не го ли записа ;D | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 06 Апр 2009, 20:54 | |
| Да, май беше нещо от рода на ''можеш ли да запомниш котка с водка?" ;D За скайпа на момичето ставаше дума. | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 06 Апр 2009, 21:00 | |
|  Даа, така беше, и тя като каза"можете ли да запомните котка с водка?"-и аз само си мисля"Това е на Ден менюто за вечеря". Ами Крис"..В тревата има буболечки и кържали.." :д | |
|
 | |
ben4 Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 168 Location : Varna Рейтинг : 5 Registration date : 04.09.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Вто 07 Апр 2009, 01:01 | |
| ами кой каза "коДка с воТка"  | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Вто 07 Апр 2009, 01:18 | |
| - ben4 написа:
- ами кой каза "коДка с воТка"
 Нали Кънчо дето каза 'ми ся ако го е написала с някви правописни грешки и не можем да я намерим в скайп? ако е писала коДка с воТкЪ?" xD | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Вто 07 Апр 2009, 10:35 | |
| Адито:.... о изгарям от желание да го плющя с квото и да е повярвай ми  ... (ставаше дума с мониторът и които се разваля мисалта беше да го плющи с чука  ) | |
|
 | |
eMm Administrator

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Вто 07 Апр 2009, 13:00 | |
| аз също я потърсих,ама сестра и ми отговори и не ми каза нищо за снимките.. :x пък аз ко бях изръсила.. "долна котка с долна водка " : D или ..боже колко съм тъпа..питах водка с "Д"или"Т" се пише .. Мм тка..малко бисерчета от вчера ;D Франки:ний сме рокплейс антисмоук секта ---- Мия към Светльо:Говориш ли ми?! Светльо към Мия:Не. Мия към Светльо:Млъкни тогава! ---- Мия към кучето на улицата:Ей,опашката му я няма,защо му я ядеш? ---- Мия към Ади:Шапката ми винаги е задоволена,когато Микро ми я оправя. ---- Микро:Фънки си намери аверка(става въпрос за един мъж на средна възраст,приличаш по телосложение на Фънки)! Мия:Фънка! ---- Аз:Реми закъснява! Ади:Мъртъв е. -Ще изядем ся едни пуканки за негово здраве. Аз:Да  Ади:Кво здраве бе,той нали е мъртъв.. Аз:Е,той и в отвъдното тряа да е здрав,да не се разлага  :D:D | |
|
 | |

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Сря 08 Апр 2009, 20:40 | |
| крис: геш,пъхни ми гоо!!! (взех и патрона от колана просто искаше да и го фкарам обратко  ) (крис не се сърди знаеш че те обичам ^ ^) | |
|
 | |
Kaamos Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Чет 09 Апр 2009, 01:42 | |
| аз към ади: "оф ае тебе всички гледат пак да те минат"
(геша я прегърна два пъти днеска и не можех да не се изцепя) | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Чет 09 Апр 2009, 12:19 | |
| Глупости, беше по-грубо.Беше"Ади, тебе всички те минават по два пъти". Me към Марто"А ти не усещаш ли какво си пъхаш в устата?" | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Чет 09 Апр 2009, 12:49 | |
| Аз отново към Марто : "Спря ли ти кръвотечението вече ?" | |
|
 | |
Kaamos Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Чет 09 Апр 2009, 22:14 | |
| матриала от днеска :д
Марто: На парапета парапет ли му викат?
Марто: Къде ми отиде топката? (топката косми, събрана от на Ади четката)
Марто: Гло, гледаш кат паткан! Гло: А ти кво гледаш кат изнасилен! Марто: ... паткан?
Гло: Не, ама аз не мога да пиша!
Ади: Ще се задоволиш с това, което имаш! (исках да запиша някаква тъпотия, а бележника ми беше на съседната маса)
Микроб: Аааа, Марто ще е изправена овца! | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Чет 09 Апр 2009, 22:20 | |
| гло към ади - ади спри да духааш!! ади към гло - Ще духам колкото си искам!! (запалка...  ) | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | |
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Чет 09 Апр 2009, 23:30 | |
| Закъсня.Ден вече го качи. :д:д ПРобвай с друго.. | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Чет 09 Апр 2009, 23:32 | |
| да.. видях.. късно  дебре де ..  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери  | |
| |
|
 | |
| Рокплейс бисери | |
|