Автор | Съобщение |
---|
Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 02 Авг 2009, 00:05 | |
| - Ania написа:
- Сутринта Ади седи на леглото ми и казва: Къде са ми дрехите?
Кънчо: Спах с две момичета и те ми предлагаха Джиджи-Биджи (телефонен разговор!) След като сутринта прибирайки се от работа на голямото легло ги заварвам в реда: Аня, Ади, Кънчо Иначе днес на плажа... Ем: Тези трите няма ли да излизат от водата? Аз: Кои трите?! Ем: Ами Аня, Ден и .............Кънчо  | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 02 Авг 2009, 00:42 | |
| Ади към Кънчо :Махни си ръцете от там..перверзник!!!! (Да си махне ръцете от Джиджи-Биджи) | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 02 Авг 2009, 10:20 | |
| Аз към Кънчо и Аня:Айде да си правим женска вечер! | |
|
 | |
Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 02 Авг 2009, 12:04 | |
| Вчера на плажа Аня и Къчно се отцепиха за малко от компанията и седнаха на плажа доста встрани от нас. Франки: Какво правите вие двамата? Кънчо: Махай се, ще се натискаме. Аня:  | |
|
 | |
qkitaki Epic

Age : 29 Брой мнения : 687 Location : Варна Интереси : Музика,китари Рейтинг : 10 Registration date : 03.11.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 02 Авг 2009, 21:52 | |
| life_motivation:ми аз не винаги съм с пуснат..като се накъдри веднагаго вдигам Аз-Вдигай го  Аз-Когато кон ти пръдне в устата не е хубаво нали? life_motivation-преди малко ядох бе...кретен
Последната промяна е направена от qkitaki на Нед 02 Авг 2009, 22:01; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
"Рури" Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 03 Авг 2009, 00:24 | |
| Ру:утре ще дойдеш ли? Кънчо: нз ако стана до 10 Ру: ако не дойдеш ще ти се разсърдя и ще ти мушкам пръчици в дупето докато очите ти изгочат като на джиджи-биджи  | |
|
 | |
antani Unique

Age : 28 Брой мнения : 958 Location : Пловдив Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft Рейтинг : 25 Registration date : 06.02.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 03 Авг 2009, 01:32 | |
| Мо7о към Пешо: Аз не съм Антани, че да ми го ръчкаш отзад Антани: а така ти ръгай мен...а мото ще ръга теб Пешо: Ще се ръгаме взаймно Мо7о: а тъй  | |
|
 | |
BreaK_Stuff Advanced

Age : 32 Брой мнения : 159 Location : Varna Интереси : Всичко.. Рейтинг : 15 Registration date : 22.02.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 03 Авг 2009, 10:46 | |
| ами вчера Гло нещо реши да ме напада и с боен вик се затичва към мен при което спира и казва с тъжна физиономия"ох ухото ми заглъхна.." | |
|
 | |
"Рури" Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 03 Авг 2009, 12:54 | |
| мене ме има тука само в перверзни бисери Ру *втора* : хехеххе е нито е лилав нито е розов.. цикламен  ако си пуснеш бретонче ще запроличаш на емо цветан емото  това трябва да е види ще ти купя и фибичка с панделка цвъцко *rofl* :изрод!!  | |
|
 | |
Влади Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 641 Location : София/Варна Рейтинг : 9 Registration date : 02.12.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 03 Авг 2009, 14:41 | |
| Ето и едно за мото от мен от малко преди да стигнем до пикадили за палатките  Аз: Йо, та защо не можеш да останеш? Йо: Защото няма кой да ме оправи! (естествено за да не остане някой с грешни впечатления, тя искаше да каже че няма кой да я пусне  ) | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 03 Авг 2009, 20:28 | |
| Аз към Clark: иди до долу да ми сипеш една бира, плссс (мили очички) след 2 мин Clark се качва Clark: Ванка, донесох ли ти бирата  Аз: Минкс, отивам до магазина да зема бира Clark: земи си бирата.... ъъ цигарата де.. | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Сря 05 Авг 2009, 09:05 | |
| 04.08
Марто! : Да му е*а майките! Гло : Ненаситеен!!!
Гло: Това е изкуството да си клошар!
Марто! : Ай, би, си, ди...
Гло : Гледа ли криповете?
Мия: Отслабна ми пицата!
Гло към Марто и Мия : Трябва да си направите фен клуб на Лейди Гага
Микро: Сърдя ти се! Гло: Аз ти се сърдя първа!
Гло: Искаш ли да ти го ръгна .. Здраво!
Ади: Ще ми го ръгнеш ли или не ?? Гло: Еми тука нещо ми пречии...
Гло: Повече ме обичаш от цигарите??? Микро: Не.
Гло: Имаш мигла! .. Ама тя защо така се е закрепечтала?!
Гло: Искам да се ръгнем на фара!
Гло: Баба ми не се е изразявала никъде! Ади: Баба ти няма сянка??? Ади и Гло (в един глас) : Баба ти/ми е вампир!!! Ади: Ти затуй си такава! Гло: О_О ?!?! Да имам злобен поглед! Като ме погледнеш и ти се иска да ме изплющиш!
Гло: Оф.. Задника ми малко ли е навънка (към Ади) НЕ гледай!!! После ще гледаш!
Гло: Не си пъхай краката в чужди дупки! Ади: Дупките са си мои мога да ти кажа!
Гло: Батерията ми СВЪРШИ!
*Следват изцепки на мръсното подсъзнание на Ади, които не успях да запиша съвсем ;д*
Гло: Абе батерията ми свършва от една песен.. Ади: Батерията ти е разгонена! Гло: Минко е разгонен, не батерията ми...така каза Пешо
Ади: Баси минко ти разгонва батерията от разстояние...
Ади: А с менко кво стана?! (имаше предвид "а с мен какво стана?")
Ади: Не ме боцкай! Гло: Преди изпитваше удоволствие от това!
Гло: Няма да ти го пъхам повече..щом настояваш Ади: Извинявай.. не в устата!!
Гло към няква котка: Искам да ме пропътува до Пловдив!
Гло: Давай!!! Седни ми върху молива!
Ади: Микроб, лапна си .... ъ кичура..
Микро към Гло: Аууу ау.. стига .. аве.. не в ухото!!!!!!!!
Франц: Ем, ще сгазиш човека с колелото!!!! | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Сря 05 Авг 2009, 21:15 | |
| | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Сря 05 Авг 2009, 21:55 | |
| От днес..
Гло : Три пъти по-чарвовен е ! Ади: Тук си ква си къдрава (искаше й се да каже "тук каква си къдрава") | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пет 07 Авг 2009, 14:10 | |
| 06.08.09
Микроб: Пешо, къркори ми корема..дай ми банан !!!
Гло към Пешо: Уф гений, падна ти !
Пешо: Не искам да ме късаш отзад..
Микроб: Аз тая дупка как си я човъркам тука.
Аня: - Но ме изкефи реакцията му ! Цецо: - Чия раница ?
Гло: Вдигни си краката и се застабили !!! | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пет 07 Авг 2009, 21:37 | |
| Гло:Капе ми! Аз:Еми вдигни си го! Гло:Ама ще ми клюмне..
(чадърът, чадърът..)
Ди:То бая дълго стана.. Гло:То все по-дълго ще става! Аз:Ох, задавих се..наистина е дълго..
(клипчето, клипчето..)
Ди:Аз съм му върху главичката!
Аз:Е, ти си некрофил Гло:Да...МОЛЯ?? | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 08 Авг 2009, 21:48 | |
| Джики към Пешо:Разтвори се да ти го напъхам.
Джики:Ех, иска ми се пак да съм лапенце, да се клатя на люлката.. Цецо:..или тебе да те клатят..
Цецо:Ще уцеля шибаните ти бидони. Джики:Оф защо трябва да ги наричаш със такива груби имена.. Аз:Вярно...не са шибани.
Джики:Аз влязох в Хуманитарната. Цецо:...Дори и Пешо, дето и той е в Хуманитарната, ти се смее..
Цецо:Всички рано или късно искат да ми го лапат.. Аз:Ама то не иска да ти го лапа, то просто те ближе.. | |
|
 | |
nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 08 Авг 2009, 22:05 | |
| Още някои от днес..
Гло: Мразеше ме лафка !!! (превод - "лазеше ме мравка")
Ди: - А значи и дърветата бият че*** Леда: - Е***и безшумното !
Леда: Ох, аз се запалих тука !
Гло: Уф ся ше се умра !!! | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 10 Авг 2009, 21:44 | |
| Светльо: "Ох, чувствам се като женска клюкарка.. Ъъ, така де, мъжка". | |
|
 | |
nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 10 Авг 2009, 21:55 | |
| Ади : Гледай ме в очите като ме чукаш ! (на маса си бяхме..)
Ади : Искам да се набуча на тоя, че е много дълъг. (нокътя ми)
Гло : Ох винаги си влизам...пауза....пауза....в съобщенията. >.<
Гло : Ае пъхни го и да видиш кво ще ти се случи !
Гло : Не ме пипай, че ще ми падне ! | |
|
 | |
"Рури" Legendary

| |
 | |
"Рури" Legendary

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пон 10 Авг 2009, 22:21 | |
| Стеф*: кажи нещо бе Ру: кво да кажа отварям една бисквита Стеф*: xD Ру: ми ръгам и го вътре щото излезе сладкото Стеф*:  Ру: Йее вкарах гоо  Стеф*: ОМГ Рууу  *бъдещ потребител | |
|
 | |
nameless Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Вто 11 Авг 2009, 22:34 | |
| Единственото, което запомних от днес :
Франко : Оле, тая снимка стана бая затворническа ! (след като го снимах, облечен в блуза бяло и черно)
-Вильо: На мене за първи път ми дойде в мъжката тоалетна..и вървеше песен на Спайс Гърлс..а на тебе, Франки, къде ти дойде? -Ади: В женската тоалетна.
Ива: ..и се спънах 20 минути..(20 пъти) | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| |
 | |
Вильо. Epic

Age : 31 Брой мнения : 687 Рейтинг : 29 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Сря 12 Авг 2009, 00:03 | |
| Аделина, май се хвалиш, че си неразположена.... :Д хахахха Гло:Не искам КиУфТиЕнЦиЕ...  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери  | |
| |
|
 | |
| Рокплейс бисери | |
|