Автор | Съобщение |
---|
Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пет 16 Окт 2009, 22:04 | |
| С Аня сме се набутали в моето легло, аз лежа върху нея и се лигавим:
Аз: Дай цунка. Аня: Ще ти се изхрача в носа! | |
|
 | |
bellz Great

Брой мнения : 269 Location : The Supermarket, Varna Интереси : занимавам се с платени убийства Рейтинг : 1 Registration date : 20.11.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 17 Окт 2009, 22:05 | |
| Отиваме на ФК на някъв си панаир с храни и си купуваме билети да ни пуснат да ядем и давам аз трите билета за мен, Ади и Кънчо и викам "За тримата" и мацката взема билетите и ме поправя "Да, за трите". : D
Дета: Веднъж се прибирам вкъщи и гледам брат ми на дивана омазан с нещо червено и гадно. Тъпака, решил, че ше се прай на умрял, омазал се целия с кетчуп, обаче заспал на дивана.. Ади: Аз вече съм му пипала еднорога.
Кънчо: Аз се смятам за интелигентен човек, обаче веднъж влязох в гардероб и беше мноу смешно.
Аз се лигавя с Иво с възможно най-лигавия тон: Бухтиичка, бухтиичкааааа.. бухтиичка.. буууууууухтичка.. кви лиги ве, тъп? -полу-сериозно-ядосано- | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 17 Окт 2009, 22:14 | |
| Аз се сещам как постоянно наричах Най "Лай".
"Да, с Лай сме му напали еднорога."
и така поне три пъти. :Д | |
|
 | |
bellz Great

Брой мнения : 269 Location : The Supermarket, Varna Интереси : занимавам се с платени убийства Рейтинг : 1 Registration date : 20.11.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 17 Окт 2009, 22:34 | |
| Аа, ся се сетих като излязохме днеска от Морския вълк, Ади вика на Кънчо:
Ади: Еднорози с бодлички да те изнасилят дано! | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| |
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 18 Окт 2009, 14:17 | |
| Седим в къщи аз, Ваньо, Кент и Бам и им пускам клипчето от "Алиби" и обсъждаме колко е яко. Кент: Трябва да отидем някой път. Ваньо: Да е. Руто: Яко е, ама там ако нямаш 18 не пускат. Ваньо и Кент: И кво, ние имаме 18. Бам: Аз пък нямам... на 17 съм. Кент: Добре де, кога правиш 18? Бам: Ми... другата година...  | |
|
 | |
Kaamos Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 18 Окт 2009, 18:56 | |
| Гло: Това е най-вкусното бяло нещо, което съм яла. (.. тост от макшит) Марто: Това е баба, не е жена! Момчил: Да, той обича да пие бели неща бързо. (за Клошаря) Гло: Заба- ти откъде знаеш? Гло: Ще му изкултя аз стъпката!!! Пешо: Leave the slow homeless people alone!  Гло: А, мрън, счупи ми се чепът  Момчил: Използвай, ако обичаш, собствените си чепове, които наричаш РЪЦЕ! | |
|
 | |
Илмари Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 18 Окт 2009, 22:40 | |
| Аз: Как e времето у Варна? Гло: зло, много е гадно...нито е топло, нито топло  | |
|
 | |
bellz Great

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Нед 18 Окт 2009, 23:00 | |
| От днеска:
На някой нещо му беше тъжно и Ади: - Мисли си за мъртви бебета.
Кънчо: Какво са търкаш там?!
Аз гледам влюбеничко Ади и й подавам ръка: Ти нямаш паткааа.. Ади ме гледа влюбеничко и ми хваща ръката: И ти нямаш паткааааа..
Кънчо към мен: Извинявай, че ти пипнах цицата, не беше нарочно, не че не ми хареса.
Ади гали стената в Морския вълк, обаче не вижда, че всъщност гали задника на някво таласъмче и Кънчо вика някво уплашено: Защо галиш задника на тва нещо?
Ади: Много бързо свърши лейдито. Кънчо: Минах я набързо. Ади: Ний две минахме...
Кънчо ми събаря химикалката с медузи (<3) и Ади някво възмутено: - Ше се обадим на дружеството за защита на медузи.
Ади: Имаш лимон в косата.
Аз: Няма да си барам циците пред Кънчо. Той е патка. Не сме зоофили тука.
Ади: Не се тревожи, ние ще го поемем цялото. Можем да го направим.
Ади: Поръчааай си лейди! Кънчо: Нямааааа пъъъъг. Ади: Щи духам! Аз: Щи духа! Кънчо: Хмм.. много интересна сделка.. и все пак си поръча лейди де. ;D
Кънчо: Стига ми духа. Ади: Щоо? Кънчо: Е, не на обществени места. Аз: Е, що? Толкова е романтично.
Аз: Някой ден ше разправям на внуците си кви откачалки съм познавала... а Кънчо живееше в Кънчо Castle. Кънчо: В Кънчоландия, а Ади му лапаше еднорога. Ади: Но не целия!
Ади в час: - Оо, госпожо, по-бавно.. задника ми.
Ади към Кънчо: А можех да ти го отхапя или разкъсам.. щото съм.. всъщност щото ми го изкараха.
Ади към мен: Всичко по теб е закачливо. Аз: Ем..
Кънчо: Някой си кара влак и отстрани гласа на Вероника "чу-чу-чуу, чу-чу-чуу"
Аз: Ми те първо казаха, че ше е момченце, после момиченце, ся окончателно се очаква да роди момченце уж. Ади: Може да е кученце. Кънчо: Веднъж сънувах как майка ми ражда котенца.
Кънчо: Светлината е гнезна. /гадна и грозна/ Кънчо: Светлината на Гнезна.. лятото по кината.
Ади: Свирни ми пак. Аз: Успокой се с тез свирки. Ади: Не знам що, ама се сетих за Властелина на пръстените. Аз: И аз, междудругото.
Кънчо: Едно такова бръмчи и хвърля топла вода.. Аз и Ади: Кънчо: Абее таковааа.. бръмчи и хвърля топла водааа... бойлер!
Ади: Ако имаше патка, нямаше да те обичам толкова.
Дета към мен: Ако беше мъж щеше да си само мой. Аз: Знам, знам. Ти също. | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| |
 | |
(s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Вто 20 Окт 2009, 15:38 | |
| Пешко (dedo6unka) ми се изцепи днес: "Абе не виждаш ли бе? Тва си е чистокръвен чистоламаринен хеликоптер!" | |
|
 | |
Bubble Fan

Age : 28 Брой мнения : 519 Location : Варна Рейтинг : 9 Registration date : 17.04.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Вто 20 Окт 2009, 21:32 | |
| | |
|
 | |
Kaamos Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Сря 21 Окт 2009, 22:30 | |
| Ади: Не си свършила, мокро е.. приключвай! Ади: Чакай, наври тва отзад.. Гло: Спрете да ме редите, аз се редя предостатъчно! Ади: Трудно е да уцелиш правилната дупка...  | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Сря 21 Окт 2009, 22:51 | |
| Ден: Човек.. Аз (в същия момент) : Бухал!
Ден: Свършвай по-бързо, наръбих се! | |
|
 | |
Kaamos Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Чет 22 Окт 2009, 20:32 | |
| - Ади_Психаря написа:
Ден: Свършвай по-бързо, наръбих се! на което Ади отвръща: Ей ся ща отръбя!!!  | |
|
 | |
Бавен_Клошар Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 979 Location : Виена/Варна Интереси : Хора и музика Рейтинг : 12 Registration date : 28.08.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пет 23 Окт 2009, 18:56 | |
| Аз : Тряа си намеря някой за един час Сторм Кроу :Стига си го ръфал ве!! Аз: Ъъъъ как му се клатиха топките на туй кучеее Сашо : Аааа пе*ерас гаден мазен смотан (още милички думи свързани с хомосексуалисти) Къде гледаш ве.. Аз: ама отде да знам че е мъжко Той: Ами глеаш му топките уе, кретен  имаше и още май ама... | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 29 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пет 23 Окт 2009, 19:42 | |
| Аз: Имаш хубаво шалче Дета: Имаш хубави  .... | |
|
 | |
StormCrow Ultimate Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 725 Location : Варна Интереси : Нииияу! Rockplace! Рейтинг : 2 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пет 23 Окт 2009, 21:11 | |
| Мо7о_ейнджъл: ауу вчера ядах три големи (sun) тъкмо ми бяха и днес 2 малки... | |
|
 | |
Bubble Fan

Age : 28 Брой мнения : 519 Location : Варна Рейтинг : 9 Registration date : 17.04.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пет 23 Окт 2009, 21:35 | |
| Аз не се самнявам в способностите на мо7о  | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Пет 23 Окт 2009, 23:01 | |
| StormCrow: Абе ти... вече си неиздържала..ам после кво ще става бе? Не му завиждам на Браян.. ще има мазоли на.... кхъм..  Йо: Чакай аз ще се сетя... StormCrow: Колкото се сети за КФС! StormCrow: Откачам... Йо: Че ти спирал ли си да бъдеш откачен? StormCrow: Ми да.. през лятото като ходя на плаж и като изгоря и вечерта спя на закачалката и съм закачен!!!  StormCrow: Махния тая хлебарка от копчетата ве!!! Уааа  Йо: Ооф.. защо е така кльопналооо  Йо: Вече ми свърши.. ай след малко като ми дойде пак  StormCrow: Хълцам кат мишка!... Йо: Еми не казвам бърм бръм, защото ти първо казваш дрън дрън.. а не трябва да е така.. трябва първо аз да кажа бръм бръм и ти тогава вече дрън -дрън, а не ти дрън дрън и после аз бръм-бръм!!! StormCrow: Баси смисления разговор!  Йо: Така става като го лапам... микрофона  StormCrow: Стига си го лапала..ще го глътнеш!! Йо (заплашително): Ще го лапна пак да знаеш!!!!!!!! StormCrow: Талибан такъв! Йо: Микрофона ве!!  | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 24 Окт 2009, 19:57 | |
| От днес има доста, ама Микро трябва да ги постне, че са в нея. Аз се сещам само дето Марто като се прибирахме, каза: "зилено и цекламено" ;D | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 24 Окт 2009, 20:31 | |
| Аз пък от днес се сещам само: Йо: Че кво те чука?! Бавния клошар: Наще!... O.O  | |
|
 | |
nameless Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 24 Окт 2009, 21:11 | |
| Геша днес се изцепи нещо от сорта на "..и аз говоря, говоря с нея по телефона и като се усетих накрая как ме гледа" | |
|
 | |
Kaamos Rockplacer

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 24 Окт 2009, 21:56 | |
| Марто: Абе баба ти е лилава!
Аз: Цецо, мязаш на готичка!
Марто: Чакай ся, да си седна на гъ..мешката.. Ох, то пък ся нещо ми влиза ... | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

| Заглавие: Re: Рокплейс бисери Съб 24 Окт 2009, 22:00 | |
| Ден: Йо, ти си педофил! Йо: Ама как... аз ходя само с по големи, а не с по малки! Ден: Нищо.. педофил си! Йо: Аха... да, аз съм обратен педофил начи  Йо: Втория път го усетих по силно.. ;д | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Рокплейс бисери  | |
| |
|
 | |
| Рокплейс бисери | |
|