На фона на родния многоцветен музикален шоу-бизнес, едно име ярко изгря и влезе в сърцето на вечно бунтуващата се душевност на българския музикален фен. Някои избързаха и обявиха Бичето за новата хип-хоп звезда, но съсвем скоро се разбра ,че той е нещо далеч по-различно от "…аз съм най-добрия R&B изпълнитиел". Така или иначе, появата на Бичето идва в момент, когато музикалната ни сцена се задъхва от ежедневната поява на "звезди" със съмнителен блясък. Макар и антипод на всичко и всички, Бичето всъщност удивително напомня на един известен герой на големия български писател Алеко Константинов, факт, който сам по себе си е достатъчно фундаментален за да му обърнем специално внимание. Разнообразна музика и открита агресивност, с главно сексуална насоченост на текстовете, подплатена с доза чувство за хумор и възхвала на битовия алкохолизъм....
Премахнат клип чакам мнения
krissa Advanced
Age : 30 Брой мнения : 123 Рейтинг : 2 Registration date : 24.09.2008
Заглавие: Re: Бичето-една легенда Сря 22 Юли 2009, 20:08
Ру затваряй темата явно никой не е чувал за Бичето
Руто Administrator
Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
Заглавие: Re: Бичето-една легенда Чет 23 Юли 2009, 00:04
Аз си признавам, че не съм чувал за Бичето.
Все пак, ще оставя темата - кой знае, може след време някой да реши да пише в нея.
shawn Newbie
Age : 30 Брой мнения : 94 Location : in the shadow of valley of death Рейтинг : 12 Registration date : 18.07.2009
Заглавие: Re: Бичето-една легенда Пет 24 Юли 2009, 03:11
Мани ги тия, дето не знаят за Бичето. Те не знаят за най-добрия рнб изпълнител. Честно казано, аз пък не знам защо толкова го боготворят всички - гениален, гениален,ама с простотия.
Единственото, заради което ми харесва е, че е скандален като за българин - предполагам си гледал/а лайв концерти на Бичето и какви простотии правят на сцената /все пак излиза с музиканти/ - направо се сцепват.
Но това от друга страна ме плаши. Твърде голям простак е Бичето о_0 Тия клипове с кравите, с пикаещата жена... гнусно е, идва ми в повече на мен - цялата тая скандалщина е поднесена по неподходящ начин според мен.
Иначе, стават му песните, хиля им се, примерно на Дибидюс (Антуража на Бичето) или пък - Идем... яко селяния, майнЪ! Ама радва, донякъде..
И btw не мисля че Бичето се ебава или по някакъв начин се опитва да осмее "звездите със съмнителен блясък". Според мен си е баш болен, но може и да не съм запозната достатъчно с него xD /някой да има негови интервюта бтв? ще ми е интересно да ги прочета/
balduran Great
Age : 31 Брой мнения : 265 Location : София Рейтинг : 14 Registration date : 03.03.2009
Заглавие: Re: Бичето-една легенда Пет 24 Юли 2009, 20:25
Бичетоо няма такъв селянин.. поздрав за всички, които се чувстват граждани
The Marlboro Man Great
Age : 36 Брой мнения : 272 Location : Загоре и прилежащите му хоримаци / Майнатаун Интереси : myself Рейтинг : 0 Registration date : 08.02.2010
Заглавие: Re: Бичето-една легенда Пон 22 Мар 2010, 00:02
Това момче е пиянка
irrealiste Great
Age : 29 Брой мнения : 352 Location : Варна /из прашни улици някакви/ Интереси : комбинацията между човка, криле, опашка, рога, хриле, нокти, люспи и копита, не помага, ако кандидатстващ в клуб по интереси Рейтинг : 6 Registration date : 27.12.2008
мен ме стресира. ;dd яко надскача границата на търпимостта ми към простащина. иначе ако слушам едно-две-три неща, ще го понеса, ама нататък ми идва в повече.. ;dd евала за непукизма, определено му стиска. ;d
Последната промяна е направена от irrealiste на Съб 03 Апр 2010, 14:04; мнението е било променяно общо 1 път
stunnka Epic
Age : 30 Брой мнения : 716 Location : Варна Рейтинг : 1 Registration date : 22.09.2009