Автор | Съобщение |
---|
grain_of_sand Advanced

Age : 26 Брой мнения : 151 Location : ~Warna Рейтинг : 0 Registration date : 02.02.2010
 | |
 | |
Petar Motörhead Ultimate Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 258 Location : Somewhere in time Интереси : Музика, психология, пиене Рейтинг : 5 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Пон 15 Мар 2010, 01:37 | |
| Да и аз съм гледал всякви такива аутопсии,рязания,кълцания,убийства и кво ли не...ама тва не мога да го опиша просто  | |
|
 | |
Purblindd Epic

Age : 27 Брой мнения : 635 Location : Spellbound Land Интереси : Рисуване, Музика и други ... Рейтинг : 0 Registration date : 28.10.2009
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Пон 15 Мар 2010, 01:41 | |
| Йо'
ЩЕ търсим ли Кусти в Москва? Ама ще минем ли и ние през Амстердам ? :Д Погребахте ли Инфлация? Мислил ли си за ново куче? Как ще промени това живота ти? ;DDDDDDDDDDDDD А, да..
Поздрави ме с песен! И ,мразиш ли комунисти? :Д:Д:Д | |
|
 | |
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Вто 23 Мар 2010, 21:24 | |
| Бате, бате, слънчево батее <33
Как си днес? Защо? Успя ли да събереш още пари? Кой е по-добър на морски шах? (мм) А да те науча ли? Ще си правим ли джемче като дойдеш? Коя обувка ще си вържем? Айде да е твойта дясна и моя лява. Ароматизирани пръчици обичаш ли? С шоколад, сирене или кашкавал си? А баничка ставаш ли?
*гуш хироу* | |
|
 | |

Age : 29 Брой мнения : 258 Location : Somewhere in time Интереси : Музика, психология, пиене Рейтинг : 5 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Вто 23 Мар 2010, 21:35 | |
| - Лили. написа:
- Бате, бате, слънчево батее <33
Как си днес? Защо? Успя ли да събереш още пари? Кой е по-добър на морски шах? (мм) А да те науча ли? Ще си правим ли джемче като дойдеш? Коя обувка ще си вържем? Айде да е твойта дясна и моя лява. Ароматизирани пръчици обичаш ли? С шоколад, сирене или кашкавал си? А баничка ставаш ли?
*гуш хироу* Кака Лилииииииииииииииииии <333333333 1.Страхотно 2.Щото часовете ни бяха по 15 мин,щото имаше съвет 3.Мда...дано да мине номера 4.Мииии. ти естествено...аз съм супер тъпичък 5.ДА! 6.Естествено 7.Ми айде 8.Мда...(цигарите смятат ли се) 9. С шоколад и кашкавал! 10. Баничка мн обичам ама не съм чак такъв мазник! *ю гуш ми ол найт лонг*  | |
|
 | |
~different Great

Age : 27 Брой мнения : 366 Location : Варна ( : Интереси : Rockplace, музика, фотография, walkin' on the beach.. etc ~ Рейтинг : 1 Registration date : 18.10.2009
 | |
 | |

| Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Пет 26 Мар 2010, 23:27 | |
| - Purblindd написа:
- Йо'
ЩЕ търсим ли Кусти в Москва? Ама ще минем ли и ние през Амстердам ? :Д Погребахте ли Инфлация? Мислил ли си за ново куче? Как ще промени това живота ти? ;DDDDDDDDDDDDD А, да..
Поздрави ме с песен! И ,мразиш ли комунисти? :Д:Д:Д 1. Защо пък в Москва? 2.Естествено 3.Мне.. оставихме я на пътя и после я нямаше...сигурно някой я е изхвърлил 4.Имам си Рексона не ми трябва друго.. 5.Ако имах тряаше да си давам от закуските,което значи че аз ше седя гладен,което не ми харесва... Поздравявам те с оная дето ти ме поздравяваш постоянно с нея 6. Не | |
|
 | |
grain_of_sand Advanced

Age : 26 Брой мнения : 151 Location : ~Warna Рейтинг : 0 Registration date : 02.02.2010
 | |
 | |
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | |
 | |

| Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Съб 27 Мар 2010, 01:09 | |
| 1.Зевс ше реши...И без тва после се уговорихме че ще го свалим 2.Защото сме баси могъщественичките 3.Няма...  | |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Съб 27 Мар 2010, 01:23 | |
| Нека да не е Зевс, а някой друг..ама ние и без това ще го свалим.
Помниш ли първата ни историика? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Съб 27 Мар 2010, 01:26 | |
| Как няма да помня розавите слончета...те са яки...все още не са дошли бтв... | |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Съб 27 Мар 2010, 01:28 | |
| Това е, щото трябваше да правим Франкенщайн, който да удря слончетата по главите и да ги пита какво се върти! :д | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Пон 12 Апр 2010, 21:31 | |
| А да..Верно,че така беше.  | |
|
 | |
qkitaki Epic

Age : 29 Брой мнения : 687 Location : Варна Интереси : Музика,китари Рейтинг : 10 Registration date : 03.11.2008
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Съб 01 Май 2010, 09:34 | |
| ехеее точно на Ден дена ми дойде реда якооо...  | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Съб 01 Май 2010, 11:16 | |
| Мене ми приличаш нa пуделче с таз коса xD  | |
|
 | |
Влади Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 641 Location : София/Варна Рейтинг : 9 Registration date : 02.12.2008
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Съб 01 Май 2010, 21:59 | |
| Хахахахаха, +9 (всички тук присъстващи  ) | |
|
 | |
nikoletito Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1202 Интереси : УайтСнейк, Лами, РокПлейс, Музика Рейтинг : 0 Registration date : 21.10.2009
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Съб 01 Май 2010, 22:19 | |
| Ицо! Ти си Гарфилд! Точно на това ми приличаш! :Д:Д Само където не си дебел! :Д <3 | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Нед 02 Май 2010, 11:32 | |
| На мен ми приличаш на кокершпаниол ;д | |
|
 | |
~different Great

Age : 27 Брой мнения : 366 Location : Варна ( : Интереси : Rockplace, музика, фотография, walkin' on the beach.. etc ~ Рейтинг : 1 Registration date : 18.10.2009
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Нед 02 Май 2010, 11:50 | |
| - nikoletito написа:
- Ицо! Ти си Гарфилд!
Точно на това ми приличаш! :Д:Д Само където не си дебел! :Д <3 Точно. ;D | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Пон 03 Май 2010, 10:38 | |
| малко сте объркали темата...аз още не съм минал през героите... | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Пон 03 Май 2010, 14:14 | |
| Приличаш ми на Супер Пъши! | |
|
 | |
Хаджи Banned

Age : 28 Брой мнения : 531 Location : Varna Интереси : Момчилстване Рейтинг : 7 Registration date : 07.07.2009
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Пон 03 Май 2010, 14:43 | |
| | |
|
 | |
qkitaki Epic

Age : 29 Брой мнения : 687 Location : Варна Интереси : Музика,китари Рейтинг : 10 Registration date : 03.11.2008
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Пон 03 Май 2010, 23:52 | |
| | |
|
 | |
Лили. Moderator

| Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease... Нед 09 Май 2010, 16:39 | |
| Е, обещаното си е обещано.
[02.05] Дойде време да те опиша, слънчево бате. Спомням си, че когато беше твой ред в описанията ти обещах и аз да постна, но след като те опозная по-добре, тъй като тогава си бяхме писали 2-3 пъти. Е, дойде и този момент. Щеше да е по-рано, но чаках първо да се видим пък след това да пиша, каквото и да било. Започвам всичко седмица по-рано, защото днес ми дойде музата за писане. Започна се на 19.02.2010г. (добре, че спейса пази писмата :д). Та, нашето запознанство бе благодарение на МайСпейс (е, и РокПлейс, разбира се). И оттогава започна писането и в скайп. Започнаха и първите ни планове (но за тях по-надолу). В началото ми бе странно да си пиша с теб. Не знам защо. То винаги си е така, тъй като запознанство с нов човек, но пък бързо се отпуснах. И започна епик писането. Не мога да продължавам с иторията по такъв начин, защото ми изглежда леко сухичко.. Обичам всичките ни измислени истроийки и планове, които трябва да изпълним. Обичам всичките якички традицийки - гуш дей, причини, рандъм стил вечер, довършването на текстове на песни...всичко! Обичам и всички думи, които не мога да кажа и ти се смееш ("могъщественичък"). Обичам и как се радваш на "мчи къ". И как те карам да говориш за себе си. Плановете ни (за розовите слончета, за вързването, за спагетите, за смаляващата машинка, за къпането, за къщичката, за империята, за събуждането и всички останали). Всичките ни имена - баб и дядка, батко и кака, кайсии със сметана и данонино..Обичам "<358". Също и това, че сме върколаци-зомбита-вампири и сме леко имортъл. Обичам, когато чуя "оле, како, новият ти пост е много якичък" и започна да те убеждавам, че не е хубаво да четеш блога ми. Обичам и как винаги успяваме да намерим смисъл в някоя числена комбинация или в нещо напълно нелогично. :d
[08.05] Втора част. Хах, искаше ми се да не е точно така, защото в момента можеше да си до мен и да си те гушкам, ама не стана. Важното е, че неска беше суупер епик. :d "- Добре, къде се намираш? - Мии..около мен има някакви камъни, май павета бяха и сгради. - Аа..ясно..о.о" xd До преди няколко часа бяхме на тепе. Мокри, изтощени и щастливи. Успяхме да изпълним няколко от плановете - връзване (защо ли хората ни гледаха странно о.о), Данонино с кайсии! (и сега в коремчето ни ще пораснат Пъши и Лили xd), епик-събуждането (2 пъти), тетрадката, морския шах и снимките (не бяха чак 2гб, ама с в тия :d). Искам пак да сме горе на камъните и да си говориим. В момента ми мирише на теб..^.^ Спомних си един наш разговор. Ставаше въпрос точно за темата "Описания" и как не е било чак толкова описване, колкото спомени. Сега се усетих, че досега само това правих и аз, но просто не мога да те опиша. Май онова с "едно нещо, което харесвам и не харесвам" бе най-добре (ще се сетиш) :d 08.05.2010(3)> - яката дата ^.^ Снимката, листчето, перцето <358
Безпомощно се взирам в минаващите хора Във всеки се оглеждам и виждам само теб . Чакам със надежда дали ще минеш скоро , Дали ще срещнеш моят поглед и ще спреш до мен . Ще срещнеш моят поглед , И ще спреш до мен Спомних си за тебе , Ти спеше в сянката на идващият ден , Споних си и за това , Как погледът ми срещна и се спря до мен Спомних си и още хиляди неща . . . Чакам да те видя , а времето минава бързо , Със него и надеждата , че ще те видя пак . Часовникът безжалостно минутите отмерва , А аз на път съм да изгубя , защото ти отиваш с някой друг . На път съм да изгубя , Ти отиваш с някой друг Искам да си с мене , В залеза на умиращият ден . И когато спра да дишам , Пак да си с мен Искам още седем хиляди неща . . .
Oбичам те! <358
*гуш я олл найт лонг*
-------------------------------------------------------
Драстей, бате <358
Как пътува? Хареса ли ти в Пловдив? Какво най-много ти хареса? Кога пак ще дойдеш? хд
*розово слонче* | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Let me introduce myself..i'm a social disease...  | |
| |
|
 | |
| Let me introduce myself..i'm a social disease... | |
|