Phantom 1912 BULTRAS

Age : 30 Брой мнения : 1409 Location : Бирената фабрика Интереси : Ботев Пловдив, Праведна музика, ядене, пиене, бързо ускоряващи превозни средства и жени Рейтинг : 48 Registration date : 14.05.2009
 | Заглавие: Phantom 1912 Чет 14 Май 2009, 21:40 | |
| First topic message reminder :ЗдравУствайте на всички.  Казвам се Петър(приятелите ми викат Пешо) от Пловдив разбира се  на 17,след 3 месеца правя 18.  11 клас,уча в ПГТ "Гоце Делчев" в Пловдив. Разбрах за сайтчето от кой може? - От крейзи щайгата Обичам - Ботев Пловдив,обичам Пловдив,България,красива природа,бира,рок,хеви метъл,траш.Да ходя на концерти.Обичам секс,жени.Обичам приятелите си.Обичам семейството си.Обичам да ходя на мачове на БПФК.Обичам когато става смях. Мразя и се дразня от (гаден съм знам  ) - цигани,турци,хора които не зачитат българското,педали/комплексари.Помиярите и наглярите.Наглярщината е производна на простотията!Да се зовеш “майна” без да си роден в Пловдив. Да се казваш Къци Вапцаров и да се мислиш за остроумен шоумен! ТЕРОР ЗА ВСИЧКОТО ЧАЛГАРИЯ! С присъди: - Мишо Шамара и Азис, Ванко-Банко-Графа-манафа и цялата музикална чернилка, Левски София и Канал 1, Шарик радио с "Гонг", Евгени Минчев и Ара Аудио Видео, Батето Славков и Кеворкян! | |
|