Автор | Съобщение |
---|
Pii Newbie

Age : 27 Брой мнения : 100 Рейтинг : 15 Registration date : 06.07.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Чет 09 Юли 2009, 10:58 | |
| | |
|
 | |
Selene Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1152 Location : Предимно София О.о Рейтинг : 43 Registration date : 07.04.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Чет 09 Юли 2009, 11:03 | |
| Уляляяяяяяяяяяяя как се казава? на колко е? може ли да ти го открадна?  | |
|
 | |
MaDe In HeLL Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 379 Интереси : scubadiving,car races,muscle & hot-rod car, offroad, drift, photography Рейтинг : 14 Registration date : 22.05.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Чет 09 Юли 2009, 13:02 | |
| - Selena написа:
- Уляляяяяяяяяяяяя
как се казава? на колко е? може ли да ти го открадна?  казва са Тара на 2 месеца и половина на снимката, сега 24.12.09 е на 8м месеца еми чесно да ти кажа Не! 
Последната промяна е направена от MaDe In HeLL на Чет 24 Дек 2009, 21:43; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
qkitaki Epic

Age : 28 Брой мнения : 687 Location : Варна Интереси : Музика,китари Рейтинг : 10 Registration date : 03.11.2008
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пет 24 Юли 2009, 01:33 | |
| от кога пускаш коса? От кога слушаш тази музика? Черно море или спартак? Гадже?  | |
|
 | |
MaDe In HeLL Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 379 Интереси : scubadiving,car races,muscle & hot-rod car, offroad, drift, photography Рейтинг : 14 Registration date : 22.05.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пет 24 Юли 2009, 01:36 | |
| - qkitaki написа:
- от кога пускаш коса?
От кога слушаш тази музика? Черно море или спартак? Гадже?   1.еми някаде от ноември месец 2.от близо 1 година 3.Черно море естествено 4.еми не, нещо.. ;д и една снимка за тез койт искат да са посмеят  
Последната промяна е направена от MaDe In HeLL на Нед 03 Юли 2011, 11:34; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Mo. Advanced

Age : 28 Брой мнения : 105 Location : Varna Интереси : музика, кецове, япония, манга, храна, лилаво Рейтинг : 3 Registration date : 25.07.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пет 31 Юли 2009, 11:37 | |
| аааааааааааааааа чефоооооо
значи ще започна от там, че чефо ми е комшия...моето впечатление от него е:
той е добър и мааалко наивен не е вярно че не го харесват.. искра чефо искра.. ;ДДДД мноооооого е пекан има много яко кученце което обожавам да мачкам учи ме да карам скейт...на неговия скейт направих 1то си оли заведи ме на ени камъни от които се скача във водата на аспаруховия плаж..
и сега въпроса..: сърдиш ли се че ти крада от интернета.. ^____^ | |
|
 | |
MaDe In HeLL Rockplacer

| Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пет 31 Юли 2009, 19:17 | |
| - Mo. написа:
сърдиш ли се че ти крада от интернета.. ^____^ аз ако се сърдих за това,трябва да сам жестоко скаран с повечето ми съседи
Последната промяна е направена от MaDe In HeLL на Нед 03 Юли 2011, 11:36; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пет 07 Авг 2009, 02:05 | |
| Ъъм да и аз да се изкажа... т.е. да си кажа мнението за Чефоо... (: Тва че е пекан всеки го знае...такъв е добряк, че няма на къде... много добро същество, добро аверче и може да пази тайни /нали така  / ... Вярвам му и знам че когато му кажа нещо, ще си остане само м/у нас и ако го помоля да го запази в тайна, ще го направи.... често ми угажда  а един телец като мен обича да командва и да му се подчиняват... не си мислете ся пък че ходи по свирката на всеки /просто аз съм нахално същество и съм инат/. Ии ако повечето момичета гледаха същността на човека, а не външния му вид, Чефо щеше да е плейбоя  .. има време.. и тва може да стане  Ии да те питам... А мен аджеба кога ше ме научиш да карам скейт бе да му се невидиии??? :d | |
|
 | |
MaDe In HeLL Rockplacer

| Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пет 07 Авг 2009, 02:08 | |
| - Мо7о_ейнджъл написа:
- Ъъм да и аз да се изкажа... т.е. да си кажа мнението за Чефоо... (:
Ии да те питам... А мен аджеба кога ше ме научиш да карам скейт бе да му се невидиии??? :d не си казала,не сам та научил така че когат кажеш ща науча  | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 28 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пет 07 Авг 2009, 05:55 | |
| До сега чупил ли си си нещо ? пробвал ли си да си навреш предмед някъде? успя ли? кое е най тежкото нещо с което са те удряли? какви бяха последиците? | |
|
 | |
Gunslinger^^ Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Сря 12 Авг 2009, 18:17 | |
| Хееей *гууш* що ти е такава яка косатаа о0 кога ще линчуваме хората,заедно сега малко по-сериозни въпроси.. каква е последната мисъл,която ти мина през ума? любим филм? любима книга? пушиш ли? опитвал ли си трева? какво ти е мнението за наркотиците? кой може да се каже,че е твой идол.. | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Съб 29 Авг 2009, 20:29 | |
| | |
|
 | |
<.LeX. > Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 259 Location : България-Варна Интереси : музика, рокплейс Рейтинг : 8 Registration date : 24.03.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Съб 29 Авг 2009, 22:09 | |
| | |
|
 | |
MaDe In HeLL Rockplacer

| Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Съб 19 Сеп 2009, 00:14 | |
| - Bryan написа:
- До сега чупил ли си си нещо ?
пробвал ли си да си навреш предмед някъде? успя ли? кое е най тежкото нещо с което са те удряли? какви бяха последиците? 1.еми чупил сам много работи,мно инстроменти,един стол,няколко стари шкафа,ми само за това се сещам 2.еми един път реших да се наям и наврах хранаа с вилица  иначе не сам 3.еми взе че влезе 4.ми един голям камак 2-3кг 5.еми пукната глава - Gunslinger^^ написа:
- Хееей *гууш*
що ти е такава яка косатаа о0 кога ще линчуваме хората,заедно
сега малко по-сериозни въпроси..
каква е последната мисъл,която ти мина през ума? любим филм? любима книга? пушиш ли? опитвал ли си трева? какво ти е мнението за наркотиците? кой може да се каже,че е твой идол.. 1.изобщо не ми е яка 2.когат кажеш 3.еми много са и аз незнам за кво мисля 1000 работи са ми в главата 4.wassup rockers / рок скейтари 5.еми не сам сред феновете на литературата 6.не 7.не и не искам 8.емии нещо което не бих искал да пробвам и нещо много гадно коет бих искал да не саществува 9.Бам маргера | |
|
 | |
green.orange Great

Age : 28 Брой мнения : 251 Location : Варна Интереси : Фотография, Музика, Разходки, Глупости, глупости и глупости : ) Рейтинг : -3 Registration date : 27.08.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Съб 19 Сеп 2009, 13:05 | |
| хей ;д
хъм.. 1.какво за теб е приятелството? 2.имаш ли мечти? 3.обичаш ли да четеш? 4.любима книга? 5.чао или здрасти? : D | |
|
 | |
MaDe In HeLL Rockplacer

| Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Съб 19 Сеп 2009, 22:42 | |
| - green.orange написа:
- хей ;д
хъм.. 1.какво за теб е приятелството? 2.имаш ли мечти? 3.обичаш ли да четеш? 4.любима книга? 5.чао или здрасти? : D 1.нещо много цено,което трябва да цениш! 2.имам много мечти 3.еми обичам да чета само истирически книги и всичко свързано с техниката. 4.нямам такава. 5.определено "здрасти" мразя сбогуванията. | |
|
 | |
Пешо Advanced

Age : 25 Брой мнения : 172 Location : Варна Рейтинг : 2 Registration date : 07.08.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Съб 03 Окт 2009, 18:44 | |
| Скейта ти марков ли е ? ако да, каква марка ? пушиш ли ? пиеш ли ? (алкохол не вода хД) ?  | |
|
 | |
"Рури" Legendary

Age : 26 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | |
 | |
<.LeX. > Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 259 Location : България-Варна Интереси : музика, рокплейс Рейтинг : 8 Registration date : 24.03.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пет 09 Окт 2009, 09:40 | |
| | |
|
 | |
MaDe In HeLL Rockplacer

| Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пет 09 Окт 2009, 22:58 | |
| - Пешо написа:
- Скейта ти марков ли е ?
ако да, каква марка ? пушиш ли ? пиеш ли ? (алкохол не вода хД) ?  марков е даска: jart ,машини:independent ,ролки:insomnia не да опитвам са да не прекалявам | |
|
 | |
Pii Newbie

Age : 27 Брой мнения : 100 Рейтинг : 15 Registration date : 06.07.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пон 21 Дек 2009, 12:33 | |
| Или Стефан.  м нз но съм забелязала че е адски тих. | |
|
 | |
MaDe In HeLL Rockplacer

| Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пон 21 Дек 2009, 19:13 | |
| - Pii написа:
- Или Стефан.
м нз но съм забелязала че е адски тих. за сажеление е така но не толква колкото преди | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пон 21 Дек 2009, 19:29 | |
| Не го познавам много добре, но от това, което съм видяла е пич!!!! Просто трябва да се поотпусне малко в наща Не до толкова скромна компания  _________________ nothing like a woman with a brilliant mind and a filthy mouth | |
|
 | |
Ralie Fan

Age : 27 Брой мнения : 519 Location : Варна Бейби Интереси : Фотография Рейтинг : 0 Registration date : 25.07.2009
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Чет 24 Дек 2009, 19:03 | |
| Йоо Чефоо
Опиши се с едно съществително, едно прилагателно и един глагол. Кажи ми един плод и зеленчук, който обичаш. Къде искаш да отидеш, ако можеш да избереш само едно място по света? Кое ти е любимото цвете? Коя дума употребяваш най-често? Зебрите черни на бели райета ли са, или бели на черни райета? Кое е първото нещо, което забелязваш у един човек? Кое може да те отврати у някого? Какво не би простил? Най-невъзможната ти мечта? Какво мислиш за извънземните? Коя ти е най-голямата издънка? (за предпочитане смешна) Кое е най-скъпото нещо, което си си купувал? Девизът ти?
Това е за сега бай бай Рали ^^ | |
|
 | |
MaDe In HeLL Rockplacer

| Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ Пет 25 Дек 2009, 14:02 | |
| - Cold_Kiss написа:
- Йоо Чефоо
Опиши се с едно съществително, едно прилагателно и един глагол. Кажи ми един плод и зеленчук, който обичаш. Къде искаш да отидеш, ако можеш да избереш само едно място по света? Кое ти е любимото цвете? Коя дума употребяваш най-често? Зебрите черни на бели райета ли са, или бели на черни райета? Кое е първото нещо, което забелязваш у един човек? Кое може да те отврати у някого? Какво не би простил? Най-невъзможната ти мечта? Какво мислиш за извънземните? Коя ти е най-голямата издънка? (за предпочитане смешна) Кое е най-скъпото нещо, което си си купувал? Девизът ти?
Това е за сега бай бай Рали ^^ 1.чефо, мизерия, рисуване 2.мандарина и краставица :Д 3.Бахамите или Карибите или Някои самотен Филипински остров 4.Орхидея 5.за дума незнам ма ся мно използвам израза "Срал ли си" :Д 6.бели на черни райта 7.Отношението към другите 8.Интриганттвото и Комплексарството 9.Ми маи няма нещо което да не мога да простя, може би някои ако нарани някои близак или приятел 10.Те всички са невъзможни 11.зелени човечета с големи глави и малки телца и на главата "Антенки" 12.Ми не си спомням, ако някои се сеща да каже! 13.За ся скеита ми 14.Живеи за днес, защото незнаеш дали утре ще даоиде а "вчера" не можеш да го върнеш бай бай чефо^^  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: МеиДе Ин ХелЛ  | |
| |
|
 | |
| МеиДе Ин ХелЛ | |
|