Age : 30 Брой мнения : 24 Location : Over The Rainbow Интереси : Музика,литература,фентъзи Рейтинг : 2 Registration date : 24.05.2009
Заглавие: Dream Evil Пон 25 Май 2009, 22:30
Хайде и аз барабар с народа да си отворя темичка ,за да отговарям на въпроси. Казвам се Магдалена (имам си песничка за името ^^ Boston - Magdalene) но всички ме наричат Маги предимно,може и Магс,Маго и други производни.След месец ставам на 15.Любими групи - Metallica,Manowar,Helloween,Black Sabbath,Dio,Deep Purple,Guns N Roses,AC/DC,Judas Priest,Slayer,KISS,Van Halen,Anthrax,Skid Row,Def Leppard,Rainbow,Nazareth,Led Zeppelin,WASP,Whitesnake,Scorpions,Accept.Много странна смесица на стиловете .Обичам фотографията,изкуството,животните,литературата в частност фентъзито. Леко шашво човече. Доста непостоянна,забавна (?),отвеяна.Тук ми се мерна за малко Фредито (Sabbra Cadabbra) иначе май други познати нямам. Иии вие сте наред.
Kecko_pld Great
Age : 32 Брой мнения : 217 Рейтинг : 12 Registration date : 18.05.2009
Заглавие: Re: Dream Evil Пон 25 Май 2009, 22:38
снимка? пийш ли? А пушош ли? когато Чък норис направи ритник със завъртане в радиус на колко километра всяка жена получава оргазъм? какъв цвят ти е костата? би ли я боядисала в червено? напушвала ли си се?
Велком ту ди форум
Puppet Master Rockplacer
Age : 30 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 06:19
привет и от мен
Пижамка? Да свириш с уста можеш ли? Че защо "странна смесица на стиловете"? Любими албуми на Slayer?
littleMICROBE Rockplacer
Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 08:45
Добре дошла от къде разбра за форума ? снимка ?
Dream Evil Newbie
Age : 30 Брой мнения : 24 Location : Over The Rainbow Интереси : Музика,литература,фентъзи Рейтинг : 2 Registration date : 24.05.2009
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 14:21
Хехе благодаря за посрещането!
Kecko_pld :
1.злобилчо xD 2.По поводи,сбирки,концерти..дам. 3.Не. 4.Не,че съм голяма фенка на Норис но да кажем..3-4 км? xD 5.Светлокестенява. 6.Защо не?Идеята ме кефи. 7.Нем.
Puppet Master :
1.Ако в графата за пижама влиза пре-дълга тениска на Моторхед,значи да. 2.Мога,мога. Мелодийки разни. 3.Ами повечето от гореизброените банди са доста различни.Намира се и пауър,спийд,хардрок,че и траш даже.Някой от феновете на Металика не понасят Меноуър,а аз си ги слушкам и двете.Попринцип слушам музиката,която ме радва и гледам да не се ограничавам в едни стил. 4.Show No Mersy,Live Undead,South Of Heaven
Age : 30 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 14:57
me likes you, look tasty
поздрав
balduran Great
Age : 32 Брой мнения : 265 Location : София Рейтинг : 14 Registration date : 03.03.2009
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 15:26
Хай и от мене
Каза, че четеш фентъзи, Пратчет харесваш ли? Любима книга? Не разбрах откъде си Любимото ти цвете
In_Flames91 Banned
Age : 33 Брой мнения : 552 Location : Land of cybernation Рейтинг : 1 Registration date : 15.01.2009
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 15:33
Привет. Question time: 1. Присъства ли на концерта на AC/DC в Сърбия? 2. Имаш ли някакъв идол? Ако "да" - кой е той? 3. Как би реагирала, ако Томи Йоми (китаристът на Black Sabbath) ти се обади по телефона и ти каже, че от теб зависи животът му?
MaDe In HeLL Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 379 Интереси : scubadiving,car races,muscle & hot-rod car, offroad, drift, photography Рейтинг : 14 Registration date : 22.05.2009
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 15:47
хоби? любима песен? какво мисли6 за judas priest? а за twisted sisters? skaype?(ako moje)
Dream Evil Newbie
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 16:19
Ау,тенкс за поздрава Пъпет Мастър.
balduran :
1.Харесвам Пратчет и то много.^^ 2.Тук малко не схванах от Пратчет или попринцип?На Пратчет харесвам "Вещици в чужбина","Тъмната страна на слънцето","Последният герой".От други автори любими са ми "Хобит" и "Властелинът на пръстените" на Толкин,"Пътеводител на галактчиеския стопаджия" на Дъглас Адамс,"Дюн" от Франк Хърбърт,"Синовете на великата мечка". 3.Май не съм и споменавала местонахождение.Живея в гр. Лом,няма да се учудя ако някой не знае.Малък град до р. Дунав,близо до Монтана,Видин и не далече от Козлодуй. 4.Орхидея <33
In_Flames91 :
1.Не за съжаление.Правих планове и за Атина но ми се прецакаха и сега си живея с надеждата,че все пак ще има отново турне и съдбата ще е благосклонна да ида. 2.Идол може би не.Но има хора на,които се възхищавам и ако говорим за музикалните среди това е китариста на Цепелин Джими Пейдж. 3.Амии първо ще напсувам Марио,че се бъзика с мен и ще затворя.Ако имам късмета пак да ми се обади ще стоя 5-10 минути невменяема и после любезно ще попитам с какво мога да съм полезна и деликатно ще намекна за автограф.
disturbedfor :
1.Де да знам.Шляене насам натам с приятели,рисувам от време на време,четене на нещо интересно.Обича много пътуванията,разходки из природата,споменах за животни обикновено се занимавам и с тях.Преди яздех. 2.Прекалено много са..Metallica - Master of puppets,Nothing else matters,Creeping death,Wherever I may roam,For whom the bell tolls.Manowar - Call to arms,Blood of the kings,spirit horse of cherokee,master of the wind.Helloween - I want out,Forever and One,Halloween,A tale...Judas Priest - Electric eye,Rainbow - Temple of the king,catch the rainbow,AC/DC - Hells Bells,Its a long way to the top,Highway to hell,Who Lotta Rosie.Guns - Sweet Child O'mine,Patience,November Rain ии да общо взето многа са. 3.Обичам Джудас.Израснах с тяхната музика и няма как да не ги харесвам.Велика банда. 4.Кефят ме.Не съм им голям фен но музиката им е приятна.We're not gonna take it ^^.. 5.Има ли смисъл вече ?
Afterglow Newbie
Age : 30 Брой мнения : 80 Location : in a soap.box.of.revolution Рейтинг : 4 Registration date : 20.10.2008
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 19:20
хей, ти си същото Маги, нали? Значи не познаваш само Фреди оттук, а и мен.Макар и нелично. ; ) Гледам, че вече са те питали за книги, музика... Така че...Какво ти прави първо впечатление от даден човек- доброто или лошото, или и двете?
Dream Evil Newbie
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 21:17
Ей здрасти! Рая нали :p.Радвам се,че и ти си тук. Сега по въпроса.Малко е сложно.Обикновено,когато се запознавам с нови хора първо обръщам внимание на добрите черти в характера.Чувството за хумор,самото му отношение към околния свят.Това ми се набива на очи,а лошите черти изникват с течение на времето.
Мо7о_ейнджъл Legendary
Age : 29 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 21:25
Хейй Шоколад обичаш ли? бял или черен? плаж или планина? защо? бяло или черно? най-кофти нещото, което ти се е случвало? а няй-якото? обичаш ли животни?
Bryan King of Spammerlandia
Age : 30 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 21:26
хм аз май не съм писсал ^ ^ хай бира? розови чорапки? шоколад? снимка? книжното левче или стоманеното? 2 или 3 пласова тоалетна хартия? капи? твърд алкохол? любима група? by bryan
Dream Evil Newbie
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 21:57
Хай народе! ;]
Мо7о_ейнджъл :
1.Обожааавам !!! 2.Кафяв xD 3.Планина 4.По-приятно ми е.Простор,зелено,светлина,хладно. 5.Черно. 6.Хмм..Конкретен пример нямам но ,може би когато са ме предавали близки хора. 7.Хихих концертии,концертиии.Металика миналата година. 8.Споменах май..много.Особено големи и пухкави.
Bryan :
1. Естествено. 2. Имам точно два чифта.И си ги обичкам. 3. В огромни количества,млечен.Дааам. 4. Щом толкова настоявате да ми гледате физиономията. в действие xD (тук с многострадалната ми "Орфей"-ка) 5. Стоманено. 6. 3 обичам комфорта. xD 7. Дамм. 8. Уишшски ,малко по поводи. 9. Ахх труден въпрос.Да речем Металика, с тях започнах и все още ги обичам.
Мо7о_ейнджъл Legendary
Age : 29 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 22:02
Dream Evil написа:
Хай народе! ;] 9. Ахх труден въпрос.Да речем Металика, с тях започнах и все още ги обичам.
И аз така А любима тяхна песен??
Dream Evil Newbie
Заглавие: Re: Dream Evil Вто 26 Май 2009, 22:04
Wherever I May Roam ми е слабост,Mastera,For Whom The Bell Tolls,Fade To Black,Seek & Destroy,Nothing Else Matters.
Starchild Newbie
Age : 33 Брой мнения : 23 Location : Юпитер Интереси : Музика, интернет, фотография, книги... Рейтинг : 0 Registration date : 31.08.2008
Заглавие: Re: Dream Evil Сря 27 Май 2009, 16:30
снимка??? обичаш ли планината? много или малко? защо? засега това ме интересува най-много
П.П.: Много яка косааааа
littleMICROBE Rockplacer
Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
Заглавие: Re: Dream Evil Сря 27 Май 2009, 16:49
Хахах.. хайде четете постовете преди това.. момичето вече 3 снимки постна ..
Dream Evil Newbie
Заглавие: Re: Dream Evil Сря 27 Май 2009, 17:00
Дам щях да подсетя за предната страница,а и недебилските снимки се изчерпаха вече. ;] Мерси за косата ! И аз и се кефя но мисля да я по-скъся за жегите,ако не ми е жал де.
А за планината - обичам я да.Може да се каже много.Защото обичам простора,синевата,светлината,вятъра,зеленината,самата природа.Някак си ме зарежда с енергия.А и тишината,спокойствието,усамотението..Освен това родните планини носят спомена за миналото и имаш възможност да се докоснеш до него.Колкото и шантаво да звучи. xD