| | Iron (Нед) | |
|
+58"Рури" LoaDinG Ками Бавен_Клошар Хаджи Phantom 1912 Rashugun Purblindd Лили. TripleBrutal Unforgiven Imperial Илмари VampireHeart fonix Soulhunter Agent Orange [KTFB] Ане Жоро Downingtn Fofo0 luna_lovegood Katie_Rock Adept Apple nikoletito Влади Rainoffire Storm Shit_For_Brainss bellz Доцент Бинева H3r3tiC deathrose Немезида Вилито CrazY irrealiste D(emo)n_Hunter weakness Ади_Психаря Щорко Кент Take1nlov3 Fre3domfighter eMm qkitaki Bryan Ania RockPlace Руто nameless In_Flames91 Puppet Master BlazeOfGlory Slash Железен 62 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1441 Location : Пловдив Интереси : Слово, праведна музика и красивото в живота Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | |  | |
Автор | Съобщение |
---|
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Съб 26 Дек 2009, 02:17 | |
| Обичам прямотата ти. Обичам дързостта ти. Обичам грубостта ти. Обичам нежността ти. Обичам това, че си реален. Че всичко в теб се допира във всичко идеално. Обичам това, че си гаден. Обичам заплашителните ти погледи. "Наведи глава. Мълчи. Ако вдигнеш гневен поглед, ще останеш без очи."Обичам, когато си ядосан (щото си забавен). Обичам, как ме отегчаваш, когато си "забавен". Обичам, когато ъгълчетата на устните ти се извият, готови за лека усмивка. "Душата се разпада на атоми, а ти крачиш, облечен в лъскав мрак, сложил за случая най-новата усмивка."Обичам ти парфюма! Обичам те, сладур  | |
|  | | Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Съб 26 Дек 2009, 17:35 | |
| Пак ще ми стане червен поста но.. ще се постарая малко. Нед е мъж на място.Тои е като океанът - може да е тих може и да е livin' fucking hell! Поредният българин които се радвам че познавам (нищо че от както стана модератор нямам нормален пост  ..)Никога не се повтаря в това което говори,и винаги ще ти каже нещо ново и интересно или някоя дума която не можеш да кажеш а от неговата уста излиза толкова лесно и се пукаш от яд  .Писах го разбъркано може би защото съм нямал възможноста да те опозная по като хората.Но си достоен за уважение братле  . | |
|  | | Жоро Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Съб 26 Дек 2009, 19:39 | |
| Неделята,Неделята,Неделята какво да ви кажа един от най-готините ни модератори и дружки, брат разбираш от хумор,музика и като цяло живота аз няма какво да говоря Нед си е Нед евала!  Винаги има за какво да си говорим и се надявам и за напред да е така. (; | |
|  | | Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Съб 26 Дек 2009, 22:24 | |
| | |
|  | | D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3541 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Съб 26 Дек 2009, 22:35 | |
| Колкото и пъти да се видим винаги ми е правил хубаво впечътление. Нед винаги казва това, което мисли, никога не спестява нищо на хората. Адски интилигентно момче. Забавен, приказлив, импулсивен^^ | |
|  | | Ане Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 460 Location : The shores of Anduin Интереси : бръм... Рейтинг : 0 Registration date : 13.05.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Съб 26 Дек 2009, 22:52 | |
| Хмм... Нед колко много ме дразниш на моментии... :Д вярно, че самочувствието ти е до небесата, но все пак си пекан. На нас двамата много ни върви да спорим за каквото и да е и аз, според теб, НИКОГА да не съм права. Харесва ми усмивката ти.МНОГО. Харесва ми смеха ти. Харесваш ми, когато не се правиш на всезнаещ и твърдо си стоиш на земята. ;р Забавно ми е когато ми говориш за железния си и наистина си вярваш, че ти стига до небето.  Забавно е и когато ме прегърнеш и като ме стиснеш и си въобразяваш, че всъщност не ме стискаш, докато аз се гърча и умирам. Абе каквото и да си говорим, ти си сладур!  | |
|  | | Adept Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Нед 27 Дек 2009, 02:01 | |
| Нед ... Нед е железен (ЗАПОМНЕТЕ ТОВА)Нед е супер готин пич , с който спах в една стая ( НА ОТДЕЛНИ ЛЕГЛА ) . Яко го избива от време на време на лиготия , обича да пийва Савой. Забавата с човек като Нед , е неописуема. Нед е супер точен , и двамата мразим Металика . Нед обожава Iron Maiden & Judas Priest. Думи не са достатъчни за да се опише такава личност в Рокпплейс! НЕ МУ КАЗВАЙТЕ ШЕСТБУКВЕНАТА ДУМА  | |
|  | | Доцент Бинева Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1071 Location : Асеновград Интереси : Рейтинг : 0 Registration date : 26.07.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Нед 27 Дек 2009, 12:20 | |
| Недд , той е железния  Готин човек , винаги знае какво да каже , да се спори с него е удовоствие , казва всичко в очите. Аз съм научила много от него , за което му благодаря , но каквото и да каже то вече е споменато от хората преди мен , за това просто и ясно , Нед е един , няма втори като него . И всички си го обичаме такъв какъвто е , а имено - Железния , точния , приятеля - Нед ! IRONDICK ой ой ой ! | |
|  | | [KTFB] Advanced

![[KTFB]](https://2img.net/u/1514/57/85/42/avatars/341-58.png)
 Брой мнения : 110 Location : Пловдив Рейтинг : 9 Registration date : 19.04.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Нед 27 Дек 2009, 21:05 | |
| Iron: прилагателно
1. железен 2. силен 3. як 4. суров 5. жесток | |
|  | | Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Нед 27 Дек 2009, 21:23 | |
| Как се описва желязото? Здравина, сила, власт. Нед е С-Л-А-Д-У-Р Какво друго определение да дам на човек, който ми звъни, затварям му, звъни ми още два пъти без да му вдигна и когато най-накрая ме е разсънил достатъчно, че да ми се иска да го пратя по всички дяволи, той съвсем невинно ме пита: "Ама аз събудих ли те"? Нед е пич. Да, определено е пич. С него до себе си не бих се притеснявал да вляза в бой срещу 10+ противника - такава увереност имам, че няма да остави гърба ми открит. Нед е Приятел. Верен П-Р-И-Я-Т-Е-Л! Нед си ме обича - забелязах го, когато критикувайки го веднъж, гласът му потрепери. Това ме трогна. Мнението на Нед е важно за мен - бих се срамувал ако го разочаровам. Нед ЗНАЕ коя е праведната музика! С Нед мога да си пия ракията и да си говоря като с равен, независимо колко непрекъснато ме нарича "Чичко". Felix sum ego te amicum meum esse, amice!  | |
|  | | Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1441 Location : Пловдив Интереси : Слово, праведна музика и красивото в живота Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Пон 28 Дек 2009, 15:26 | |
| - Митьо написа:
Обичам това, че си гаден. Нали, много е яко
- Митьо написа:
- Обичам те, сладур
 И аз теб, Пъпешче
- Геш написа:
- Той е като океана - може да е тих, може и да е livin' fucking hell!
Ооо, нямаш си и представа, братле... 
- Геш написа:
- Но си достоен за уважение, братле
. 
- Кака написа:
- Много ми харесва как директно, прямо и най-вече остро казва всичко.
За жалост не всички са готови да приемат подобно отношение и предпочитат да бъдат лъгани, но пък на мен не ми пука особено за тях, тъй че могат да ми пробват арматурата на вкус... Останалите рулз, Кака рулз 
- Кака написа:
- арогантност...а това е качество, което аз лично много харесвам
Няма как да не го харесваш, та това е едно от най-яките качества! И аз много го харесвам! 
- Рони написа:
- никога не спестява нищо на хората
Мдам, аз съм повече по харчовете 
- Рони написа:
- Адски интилигентно момче.
Забавен, приказлив, импулсивен И аз това обяснявам, но никой не ме слуша...
- Ане написа:
- На нас двамата много ни върви да спорим
Да, отнема 5-10 минути да удариш на камък и да смениш темата.
- Ане написа:
- не се правиш на всезнаещ и твърдо си стоиш на земята
Аз никога не се правя на всезнаещ, защото не съм, не мога и не искам да бъда такъв.Не желая чак такава мощ... Нещо си се объркала. И винаги съм твърдо стъпил на земята, все пак съм Козирог и съм изключително земен. Това е моята стихия.
- Ане написа:
- Забавно е и когато ме прегърнеш и като ме стиснеш и си въобразяваш, че всъщност не ме стискаш, докато аз се гърча и умирам.
Значи по-честичко ще го правим 
- Миро написа:
- Нед е железен (ЗАПОМНЕТЕ ТОВА)
Няма да е зле да го запомните, да.... 
- Миро написа:
- Нед е супер готин пич , с когото спах в една стая ( НА ОТДЕЛНИ ЛЕГЛА ) .
Нека ти, аз бях под дъгата!
- Миро написа:
- НЕ МУ КАЗВАЙТЕ ШЕСТБУКВЕНАТА ДУМА
Пъпет, най-вече за теб се отнася!
- Доцента написа:
- IRONDICK ой ой ой !
- Борко написа:
- Iron:
прилагателно
1. железен 2. силен 3. як 4. суров 5. жесток Мдам, това съм аз! Доста точно описание
- Чичко Ру написа:
- човек, който ми звъни, затварям му, звъни ми още два пъти без да му вдигна и когато най-накрая ме е разсънил достатъчно, че да ми се иска да го пратя по всички дяволи, той съвсем невинно ме пита: "Ама аз събудих ли те"?
А аз откъде да знам, че спиш?
- Чичко Ру написа:
- С него до себе си не бих се притеснявал да вляза в бой срещу 10+ противника - такава увереност имам, че няма да остави гърба ми открит.
Имай впредвид, че съм подписал декларация, според която няма да влизам в бой срещу по-малко от 20 души.
- Чичко Ру написа:
- критикувайки го веднъж, гласът му потрепери
Това не си го спомням
- Руто написа:
- Нед е Приятел
Каквото повикало, такова се обадило.
- Чичко Ру написа:
- Нед ЗНАЕ коя е праведната музика!
Мдам, Лепа Брена, Цеца Величкович, Амет и Сашо Роман Е т'ва е! ръц-ръц!
- Руто написа:
- Felix sum ego te amicum meum esse, amice!
Felix quoque ego sum! | |
|  | | Adept Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | |  | | Железен Ultimate Rockplacer

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Пон 28 Дек 2009, 22:18 | |
| - SoulDestroyer написа:
- Коя беше първата метъл група , която прослуша ?
Ако паметта ми не ме лъже Black Sabbath.
- SoulDestroyer написа:
- Защо си толкова зарибен по хеви метъл ?
Защото именно в хеви метъла намирам това, което търся и искам в музиката.
- SoulDestroyer написа:
- Искал ли си някога да направиш собствена хеви метъл банда ?
Да, че и все още искам. Защо? Dire Straits са си го изпяли: "Money for nothing, chicks for free..." А и отделно от ова, музиката си ми е страст - любимото изкуство. Art longa, vita brevis.
- SoulDestroyer написа:
- Металика = бози ?
Metallica са най-добри в стила си - trash metal (да не се бърка с thrash metal), все пак са единствените в този стил. И да - те са пълен таш*к! | |
|  | | Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | |  | | Agent Orange Epic

Age : 28 Брой мнения : 628 Location : Видин Интереси : Футбол Рейтинг : 2 Registration date : 11.10.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Пон 28 Дек 2009, 23:33 | |
| Освен хеви, какво друго обичаш да слушаш?  | |

| |  | | Soulhunter Advanced

Age : 28 Брой мнения : 131 Интереси : Музика, Фотография, Рисуване, Волейбол и шлаене из града като клошар ^^^ Рейтинг : 0 Registration date : 15.12.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 30 Дек 2009, 01:18 | |
| Йо : ))))
1.Най-големият ти страх? 2.Баница или питка? 3.Какво мислиш за Коледа? 4.Най-голямото ти желание? 5.Мечтата ми от малък беше...?
чао от мен ^^^ | |

| |  | | Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Съб 02 Яну 2010, 22:13 | |
| Изкефи ли се като задържах тона на Hallowed by the name? Мерси за здраво прекараното време братле. | |
|  | | Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Съб 02 Яну 2010, 22:38 | |
| - Железен написа:
- Soulhunter написа:
- 4.Най-голямото ти желание?
Семейство. Nice - Железен написа:
- Soulhunter написа:
- 5.Мечтата ми от малък беше...?
...да порастна. Докъде си според теб с осъществяването на тази мечта? | |
|  | | fonix Rockplacer

Age : 38 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Съб 02 Яну 2010, 23:42 | |
| - SoulDestroyer написа:
- Нед ...
Яко го избива от време на време на лиготия , обича да пийва Савой. Как позволяваш да те обиждат така бе ... Савой ми обичал да пие Ще ме приютиш ли пак, като дойда в Пловдив  ( Аз знам, че ще го направиш, щото ме обичаш, но все пак да попитам ) Айде тежка братле. | |

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Пон 04 Яну 2010, 22:23 | |
| - Soulhunter написа:
- Железен написа:
- Soulhunter написа:
- 5.Мечтата ми от малък беше...?
...да порастна. Докъде си според теб с осъществяването на тази мечта? Достатъчно напред, че да осъзнавам колко много всъщност ми остава.
@fonix Чи къ!? Само казваш кога ще идваш и те взимам.
Последната промяна е направена от Железен на Сря 20 Яну 2010, 19:53; мнението е било променяно общо 1 път | |
|  | | Agent Orange Epic

Age : 28 Брой мнения : 628 Location : Видин Интереси : Футбол Рейтинг : 2 Registration date : 11.10.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Чет 14 Яну 2010, 20:15 | |
| If you're gonna die, die with your boots on.  | |

| |  | | Железен Ultimate Rockplacer

| |  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Iron (Нед)  | |
| |
|  | | | Iron (Нед) | |
|
Similar topics |  |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |