Автор | Съобщение |
---|
Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1441 Location : Пловдив Интереси : Слово, праведна музика и красивото в живота Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 17 Юни 2009, 15:35 | |
| - Puppet Master написа:
- За или против лилавите сладоледи?
Харесваш ли жълти бонбони? А небесно сини? Послушен ли си? Удар в бъбреците или лоу кик ? Ако сладоледът е вкусен...дреме ми че е лилав  А твоето мнение? Да..обичам жълти бонбони...не се сещам обаче да съм ял небесно сини... Аз съм по-големият и аз трябва да те питам дали си послушна  Очаквам и отговор на това В черния дроб  Ако трябва да избирам...по-скоро в бъбреците...макар че лоу-киковете са ми специалност Bryan...Ами...един приятел ме нарече така преди време...и на мен взе, че ми допадна  ПП: Не че се хваля...но...qkitaki донякъде има право  | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 17 Юни 2009, 15:58 | |
| - IRONDICK написа:
- Ако сладоледът е вкусен...дреме ми че е лилав
А твоето мнение? подобно Какъв сладолед не харесваш? - IRONDICK написа:
- Аз съм по-големият и аз трябва да те питам дали си послушна
питай Руто И все пак - послушен ли си? Eдин или половин час? Колко късно си лягаш? Катана или средновековен меч? Какво е страхът? | |
|
 | |

Age : 31 Брой мнения : 1441 Location : Пловдив Интереси : Слово, праведна музика и красивото в живота Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 17 Юни 2009, 23:56 | |
| Не харесвам...италиански сладолед Не съм послушен...нямам причина (отдавна не вярвам в дядо Коледа, така че няма смисъл да слушам като ще си получа подаръка и без това) Един час  Всяка вечер е различно, но винаги след 23:51...не знам защо... Средновековен меч, естествено  (катаните са по на Самурая частта  ) Чувството, което обзема хората, когато на пътя им се изправи нещо, което не са сигурни, че могат да победят(например Аз)  | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Чет 18 Юни 2009, 11:39 | |
| Фафли фокус или фафли чайка? портокал или ябълка? страхове? любима марка коли? защо? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Чет 18 Юни 2009, 12:27 | |
| - eMm написа:
- Фафли фокус или фафли чайка?
портокал или ябълка? страхове? любима марка коли? защо? Фафлите определено трябва да са Чайка Ябълка Страхувам се само от себе си... Коли...хмм Мерцедес и Фолксваген Читави са, а й изглеждат добре  | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Нед 05 Юли 2009, 22:02 | |
|  съжалявам, но СИ сладък... | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 30 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Вто 07 Юли 2009, 02:45 | |
| | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Вто 07 Юли 2009, 22:19 | |
| Значи вече не те дразня? А с какво друго бих могла да го правя? 18 или 21.7 ? Защо Джони? Би ли ми позволил пак да те поваля на земята? Защо сам призна, че съм богиня? Защо смяташ, че съм слаба за божество? | |
|
 | |
Fre3domfighter Advanced

Age : 31 Брой мнения : 133 Location : In The Shadow Интереси : Music, Going out, have fun Рейтинг : -6 Registration date : 22.10.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Вто 07 Юли 2009, 23:25 | |
| Как се пише р а з б и р а с е? :Д | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 08 Юли 2009, 18:02 | |
| Аня...не подкрепяй Куклата... You'll burn in hell together Кукло... 1.Продължаваш да го правиш. 2.Не давам жокери на противника. 3. 18 - любимото ми число 4. От Джони Уокър...просто ми звучеше добре и ако не ме лъже паметта от 3-ти клас го наричам така 5. Зависи...от повалянето 6. Защото си...макар и слаба..все пак.. 7. 7-мо чувство... Фрийдъм... Разбира се, че "разбира се" се пише "разбира се"! Що за въпрос?  | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 08 Юли 2009, 18:21 | |
| - Сладура написа:
- Продължаваш да го правиш.
а аз се притесних, вчера каза друго - Puppet Master написа:
- Защо сам призна, че съм богиня?
- Сладура написа:
- Защото си...макар и слаба
значи съм направила това, което ти казах, за да ме признаеш сам за божество, а щом съм го направила съм по-силна от теб? Кое си избираш - да си бил по-слаб от мен или да си бил изключително силен, а сега признаваш мен за изключително по-силна?  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Чет 09 Юли 2009, 02:11 | |
- Сладура написа:
- Продължаваш да го правиш.
а аз се притесних, вчера каза друго
- Puppet Master написа:
- Защо сам призна, че съм богиня?
- Сладура написа:
- Защото си...макар и слаба
значи съм направила това, което ти казах, за да ме признаеш сам за божество, а щом съм го направила съм по-силна от теб?
Кое си избираш - да си бил по-слаб от мен или да си бил изключително силен, а сега признаваш мен за изключително по-силна?  Ти просто направи трудната част, частта която човек не може да направи. Въпреки това обаче не е изпълнено докрай, тоест признавам те, но не ти придавам божественост...поне не такава каквато трябва да има едно божество Кое си избираш - да се предадеш и оттеглиш или да се мъчиш и след хилядолетия агония да загубиш? | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Чет 09 Юли 2009, 11:20 | |
| - IRONDICK написа:
- но не ти придавам божественост...поне не такава каквато трябва да има едно божество
Имаш норми за божественост? - IRONDICK написа:
- Кое си избираш - да се предадеш и оттеглиш или да се мъчиш и след хилядолетия агония да загубиш?
Да спечеля, ако ще след цялата ми вечност. Огън или лед? Бойни изкуства или просто яко бой? Пигвин или морж? How many lives have you got left? Обичаш ли магданоз в храната си? Скара с реотан от горе или отдолу? Ако беше риба, каква би избрал да си? Колко ГБ музика имаше? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Пет 10 Юли 2009, 00:25 | |
- Имаш норми за божественост?
Да...едва покриваш минимума - Puppet Master написа:
- Да спечеля, ако ще след цялата ми вечност.
Не можеш. - Puppet Master написа:
- Огън или лед?
Огън. - Puppet Master написа:
- Бойни изкуства или просто яко бой?
Яко бой, използвайки бойни изкуства - Puppet Master написа:
- Пигвин или морж?
Най-добрият ми приятел е пингвин. Пингвин, защото моржовете са дебели. - Puppet Master написа:
- How many lives have you got left?
Имам само един живот...вечен. - Puppet Master написа:
- Обичаш ли магданоз в храната си?
Не винаги го забелязвам, макар че съм ценител на добрата храна - Puppet Master написа:
- Скара с реотан от горе или отдолу?
Отгоре. - Puppet Master написа:
- Ако беше риба, каква би избрал да си?
Риба балон - Puppet Master написа:
- Колко ГБ музика имаше?
20, тъй като нямах време да възтановя личната ми дискография...скоро обаче ще стане доста повече  | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Пет 10 Юли 2009, 00:32 | |
| - IRONDICK написа:
- Puppet Master написа:
- Имаш норми за божественост?
Да...едва покриваш минимума на максимума...не ми трябва много значи. - IRONDICK написа:
- Puppet Master написа:
- Да спечеля, ако ще след цялата ми вечност.
Не можеш. Не си вярвай толкова. | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Пет 10 Юли 2009, 00:48 | |
| Новото поколение е доста арогантно...и също толкова слабо  | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Пет 10 Юли 2009, 00:53 | |
| нали, нека им  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Съб 11 Юли 2009, 15:14 | |
| Вие също спадате към тях , Милейди  | |
|
 | |
Ania Moderator

Age : 30 Брой мнения : 2011 Location : Wonderland Интереси : pizza Рейтинг : 80 Registration date : 14.07.2008
 | Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 15 Юли 2009, 13:02 | |
| бръм
1. Как пътува? 2. Хареса ли ти във Варна? 3. Морето красиво ли е ? 4. А варненките? 5. А мен обичаш ли ме (нямам как без тоз въпрос) | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 15 Юли 2009, 13:14 | |
| - IRONDICK написа:
- Вие също спадате към тях , Милейди
 разбира се, разбира се, Милорд... вярвайте си Как е гърбът ви? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 15 Юли 2009, 14:05 | |
| Благодаря, добре. А на Вас изсъхнаха ли ви жълтите гащички, Милейди?
ПП: Да, знам.... "Имат и зеленко!".... | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 15 Юли 2009, 21:19 | |
| - IRONDICK написа:
- А на Вас изсъхнаха ли ви жълтите гащички, Милейди?
ПП: Да, знам.... "Имат и зеленко!".... Изсъхнаха, Милорд, желаете ли да ви ги подаря? Летящи цици или обикновенни цици? Харесват ли ти се белезите? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 15 Юли 2009, 21:51 | |
| 1. Да желая! 2. Без значение, стига да са хубави и да са цици! 3. Да...не се виждат  | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

| Заглавие: Re: Iron (Нед) Сря 15 Юли 2009, 22:34 | |
| - IRONDICK написа:
- Да...не се виждат
 Да ви направим нови? | |
|
 | |

| |
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Iron (Нед)  | |
| |
|
 | |
| Iron (Нед) | |
|