Bryan King of Spammerlandia
Age : 31 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Пет 06 Ное 2015, 18:51 | |
| Здравкович! Няма ли да запознаеш хората с твоята дива група дето така и не разбирам какво се случва като свирите, но все някой ще и се накефи! xD | |
|
Downingtn Ultimate Rockplacer
Брой мнения : 1168 Рейтинг : 55 Registration date : 11.06.2009
| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Съб 07 Ное 2015, 12:42 | |
| - Thrax написа:
- Downingtn написа:
- Thrax написа:
- Гадното е, че тялото остарява, а душата си остава млада. Не съм сигурен обаче дали нямаше да бъде по-гадно ако и душата остаряваше, така че няма какво да се сърдя - взел съм си своето (и продължавам да го вземам).
Уфф, почнал съм се от рано и ме избива на философия.
Когато сме малки, действията ни се определят от желанията ни. Когато съзреем, се определят от отговорностите ни. А когато остареем - от възможностите ни. Или по-скоро от прогресивното им намаляване.
Май ти забих темата с тези философствания. Ако не намираш как да продължиш разговора, недей - няма проблеми, както казва един мой любим ТВ герой. Мисля, че дойде времето, да продължим разговора, Ру.
A не се ли чувстваш по абсолютно същия начин, както си се чувствал, когато си бил на 5, на 15, на 25? Начинът, по който виждаш, усещаш и т.н. си остава същия нали?
Лично аз, се чувствам и виждам нещата по-същия начин, както когато бях на 3 дори, само че имам една идея повече опит и разсъдък, но това е на такова, физическо ниво. Душевно се чувствам по един и същи начин, може би. Всеки ден все повече и повече неща научавам за себе си. При теб така ли е също? ;д Не се чувствам точно по същия начин, както съм се чувствал на 5, на 15, на 25, защото в различните периоди съм имал различни нужди, различни мечти (цели) и различен поглед към мен самия. И в същото време, аз съм този, който чувства. Във всеки един момент. Затова много харесвам една мисъл на Хераклит: "Човекът е като огъня - вечно променящ се и винаги същият".
Мисля, че ще е по-правилно да се каже, че различно реагирам на реалността в различните периоди. Разбира се, все още си имам моментите, когато се държа като петгодишен малчуган, на когото са му взели играчката, като 15 годишен тийн, който в стремежа си да утвърди своята самостоятелност в собствените си очи, а и пред света, се бунтува срещу всяка форма на авторитет, приемайки обаче същевременно неформалния такъв; или като 25 годишен младок, който си мисли, че морето е до колене... Не искам да обидя никого с това изброяване. Просто всяко нещо си е с времето. И е адекватно за времето си.
Да се стремиш обаче да си постоянно адекватен към възрастта си, води до закърняване. Абе направо си води до остаряване. Затова смятам, че е добре, ако ситуацията го позволява, да се възползва човек от нея и да си бъде млад или дори малък. Аз дори си създавам такива ситуации. Това е и една от причините да съм тук, например. "Човекът е като огъня - вечно променящ се и винаги същият". Мисля, че ще се съглася с теб - D(emo)n_Hunter написа:
- Аз се отбивам да ти кажа, че те обичам и да те питам намери ли си съквартирант?
Да, и аз теб. Съквартирант имам от една седмица - скриймъра на Lost in Eternity и сега сме в тестов период. Ако бях малко по-богат никога нямаше да се замисля за съквартирант ... - Bryan написа:
- Здравкович! Няма ли да запознаеш хората с твоята дива група дето така и не разбирам какво се случва като свирите, но все някой ще и се накефи! xD
Хахаха, да ти кажа честно и на мен не ми е най-любимия стил това, затова няма да ви запознавам изобщо Ще ви запозная скоро отново с една друга група, ама няма да издавам все още | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. | |
| |
|