Автор | Съобщение |
---|
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Вто 16 Юни 2009, 13:40 | |
| ще ти ослужа с палките  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Вто 16 Юни 2009, 15:16 | |
| сега видях майка ти на 29 и 30 ми е постановката тя ще идва ти? ;д | |
|
 | |
Downingtn Ultimate Rockplacer

Брой мнения : 1167 Рейтинг : 55 Registration date : 11.06.2009
 | Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Вто 16 Юни 2009, 17:03 | |
| - Demon_Hunter написа:
- сега видях майка ти
на 29 и 30 ми е постановката тя ще идва ти? ;д Ами ако съм в Плевен - идвам  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3540 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Вто 30 Юни 2009, 14:40 | |
| Похвали се с нещо супер яко! | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Сря 01 Юли 2009, 14:28 | |
| - Demon_Hunter написа:
- Похвали се с нещо супер яко!
Аахах, какво да се хваля, ти знаеш  ... иначе как мина постановката  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Сря 01 Юли 2009, 15:29 | |
| аз знам, но другите не знаят  Постановката мина перфектно, хората я харесаха и много се забавляваха Беше пълно с актьори, с които после си говорехме и направо бях супер щастлива..майка ти също беше там със сестра ти, но не успях да ги видя след представлението...  | |
|
 | |
Gunslinger^^ Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
 | Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Вто 04 Авг 2009, 10:23 | |
| 1.Рони или Крейг за вокалист на ЕТФ? 2.Домашен любимец? 3.Любимо животно? 4.Кефи ли те новата група на Рони,въпреки че имат излезли само 3-4 песни | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Вто 04 Авг 2009, 11:07 | |
| 1. ЧНГ, уе ;дд 2. Помниш ли още бившата парола? 3. Има ли нещо, което искаш да направиш, но не ти достига смелост? | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Вто 04 Авг 2009, 13:38 | |
| 1. ЧНГ, уе ;дд - ЧНГ, на баба ти газът .. 2. Помниш ли още бившата парола? 891202 3. Има ли нещо, което искаш да направиш, но не ти достига смелост? Ами, като че ли има  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Вто 04 Авг 2009, 14:04 | |
| И какво е то?  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 16 Авг 2009, 20:33 | |
| Еми нещо като да бъда душата на компанията, ама просто тоя срам  .. | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 16 Авг 2009, 20:44 | |
| А бе Здравко, ти си забавен...ехооо..просто си на моменти, когато си по-приказлив винаги се смея и ми е готино....а срама ти....с времето сигурно ще се променят нещата, защото то си зависи и от компанията...ще те отсрамим ;д
1. Сподели за някоя неловка ситуация, в която си изпадал? 2. Наранявал ли си някого без да го искаш? Кого? 3. Пепси или Кола? 4. Ronnie or Craig? 5. Обичаш ли да правиш балончета от дъвка? 6. Един от най-хубавите дни беше, когато.. 7. Караш ли се често със сестра ти(оле, прекрасна е) 8. Би ли избягал от вас за няколко дена, ако вашите те вбесят? 9. Ако да, къде би отишъл? 10. За теб приятелството е.. 11. Как реше, че искаш да свириш на китара? 12. Би ли се отказал от сегашната ти група, ако ти предложат сигурен договор с чужда банда и гарантирано турне? 13. Мразиш ли ме, заради всичките тези въпроси?
мухаха | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 16 Авг 2009, 22:11 | |
| Хех, мерси 1. Сподели за някоя неловка ситуация, в която си изпадал?Бях 3-4 клас, още в Белене и с 3-ма приятели решихме да отидем до Свищов с колелета. Тръгнахме към 2 часа и към 5-6 бяхме там.. но гледам аз че слънцето залязва и тати ми беше казал ще ти се обадя после, защото ще ми трябваш.. и им казах - "аре да се връщаме", и те викат ти луд ли си.. и аз малък ми потече 1 сълза :Д щото си викам, малее тати ме преби сега ако разбере, и единия вика на другите - "ее ае да се върнем че Здравко се разрева" :Д .. и така връщаме се и по пътя едни познати минават до нас с колата .. ама не ни познаха и момичето което беше в колата ги разубеди че сме ние.. после на 5 км от Белене, вече почти тъмно ми се скъса жилото на скоростите и едвам стигнах до Белене ... и ми беше доста неловко, че заради мен се върнаха. Ама като бях малък много лесно се разчуствах ..  .. 2. Наранявал ли си някого без да го искаш? Кого? Да. Първия човек е РОНИ има още няколко момичета, дето са ме харесвали  .. абе не ми се обяснява  3. Пепси или Кола? Coca Fuckin' Cola 4. Ronnie or Craig? Рони е як, ама Крейг е много по-як  5. Обичаш ли да правиш балончета от дъвка? Ми понякога  6. Един от най-хубавите дни беше, когато Си купих китара  7. Караш ли се често със сестра ти(оле, прекрасна е) А не бе  .. Понякога се разбираме супер много, ама много клюкари и т'ва не ми харесва 8. Би ли избягал от вас за няколко дена, ако вашите те вбесят? Ми трябва ултра много да ме вбесят.. ама зависи... 9. Ако да, къде би отишъл? В приятел.. 10. За теб приятелството е.. Едно от най-хубавите чувства : ) 11. Как реши, че искаш да свириш на китара? Еми нали знаеш, като бях малък и гледах разни клипове и.. "оле, бахти якото.. искам и аз" 12. Би ли се отказал от сегашната ти група, ако ти предложат сигурен договор с чужда банда и гарантирано турне? Ами бяха ми предложили още в началото като почнахме и мислих много, даже ми казаха че мога да си правя и мойте неща с наща група, но дед метълът/грайндкор-ът не е за мен .. и ако вече видя, че нещата отиват на майната си с мойта група, мисля че бих приел 13. Мразиш ли ме, заради всичките тези въпроси? Мне.. даже те заобичах още.. :д[right] | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 16 Авг 2009, 23:42 | |
| Как си днес? Какво мислиш да чушките? Какво обичаш да хапваш? А да пийш? ПО колко часа спиш г/д на денонощие? Любим цвят? А Любима група? а тяхната ти любима песен ? Айде стига съм дразнила ;дд | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Пон 17 Авг 2009, 00:07 | |
| Как си днес? Добре както винаги :Д Какво мислиш да чушките? Ми мога да ги ям само със яйца и сирене ;д Какво обичаш да хапваш? топено сирене А да пийш? Кола ест.. :д ПО колко часа спиш г/д на денонощие? 8-10 Любим цвят? Черен А Любима група? Blessthefall  а тяхната ти любима песен ? Guys like you make us look bad  Айде стига съм дразнила ;дд ok, хубаво .. ;д | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Чет 20 Авг 2009, 15:16 | |
| Нападайте Downingtn  | |
|
 | |
Kecko_pld Great

Age : 31 Брой мнения : 217 Рейтинг : 12 Registration date : 18.05.2009
 | Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Чет 20 Авг 2009, 15:31 | |
| Здрасте плевенчанино от плевенското рп племе xD Правил ли се секс ? Мастурбираш ли често? Бръснеш ли си брадата отдоло? Би ли се остайл на момиче да те върже и да те напляска хубавичко? И така стиа толкова от мен о.0 xD | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 23 Авг 2009, 11:44 | |
| Здрасти..
Правил ли се секс ? Мне.. Мастурбираш ли често? .. ми може да се каже ;д Бръснеш ли си брадата отдоло? Е, да много ясно ;д Би ли се остайл на момиче да те върже и да те напляска хубавичко? Ем защо не ;д | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 23 Авг 2009, 12:00 | |
| мале Здравко изпуснах те на стола, човече... о.ОООООООООООООООО нее....... ;дддд | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 23 Авг 2009, 12:10 | |
| Ми то и аз се изпуснах.. аз съм тука на палатки и изобщо не съм знаел че Руто ме е преместил ..  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 23 Авг 2009, 12:12 | |
| Да, то и аз не съм очаквала Иначе как са палатките? Напи ли се? Заби ли някоя мацка? Кога се връщаш? Чух и за няква ваша изява в скоро време...давай подробности (гуш) и предай поздрави на Васи  | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 23 Авг 2009, 12:15 | |
| Иначе как са палатките? Супер беше  Напи ли се? Несъм пил и 1 капка ;д Заби ли някоя мацка? То и 1 нямаше ;д Кога се връщаш? Незнам.. Чух и за няква ваша изява в скоро време...давай подробности .. Ами то не се знае нищо макар че вече съм в група и с братчедите и с тях ще имам концерт на панаира на Белене и сега трябва да науча солото на Сийк ен' Дестрой ;д ;д (гуш) и предай поздрави на Васи  ми мерси, ама той вече е на Плевен така че го поздрави направо него ;д | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 23 Авг 2009, 12:19 | |
| Ами дано тогава се получат нещата и свирите ще видя да мога да дойда да ви гледам нали трябва да има някой да те замеря с чорапите си ^^ | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | |
 | |

| Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко. Нед 23 Авг 2009, 12:47 | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Downingtn... или просто бач Здравко.  | |
| |
|
 | |
| Downingtn... или просто бач Здравко. | |
|