Автор | Съобщение |
---|
SparKy Advanced
Age : 29 Брой мнения : 165 Location : Видин =) Интереси : питай лично ;) Рейтинг : 0 Registration date : 04.11.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Чет 12 Ное 2009, 20:39 | |
| - SpiDe написа:
- DooMWh1sp3r написа:
- Моля?TBC е най-голямия провал на Близард и разбира се всичко след него, е на почти същото ниво...
Pre-TBC, пач 1.11-1.12.Това беше истината!Първите райдове на Kel'Thuzad...хубава игра беше преди да я прецакат с експанжъните.Имаше баланс, имаше всичко.Страхотно PvP...Помня че съм играл Alterac Valley-и, които са продължавали по 90 минути.Сега като влезнеш там, за 10-15 минути свършва.Пълна излагация...това е един от най-голямите fail-ове в историята на гейминга. Сега новия експанжън ще има Heroic Dead Mines...смисъл...WTH?!Предпочитам да си цикля на Minesweeper-a... Мен ти от игри разбираш ли ве? Човече :X:X Цъках pre-TBC ама TBC то си е същото като пре-TBCто ве само дето има по-яки райдове и итеми. TBCто не е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОВАЛ НА БЛИЗАРД!!! WOTLK е най - големия провал на близард и сички други УоУове които ше правят от сега нататък ше са пълни говна ! Близард не се усетиха ама се пак. Само да знаеш че на Wotlk цъкат МЕГА МН повече хорица от колкото на pre-TBC и TBC взети заедно (сигурно щото УоУа тогава не беше толкова разпространен.) и затова провала ще е още по-голям - повече хора ще избягат и според мен тбц си остана най-играното .. | |
|
| |
Downingtn Ultimate Rockplacer
Брой мнения : 1168 Рейтинг : 55 Registration date : 11.06.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 17 Ное 2009, 23:23 | |
| УоУ .. това всеки втори го играе .. не ме кефи : / | |
|
| |
CTCheetah Newbie
Age : 31 Брой мнения : 26 Location : Пловдив Интереси : Музика, фантастика, идиотщина. Рейтинг : 0 Registration date : 15.11.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 18 Ное 2009, 13:54 | |
| Аз я играя от доста години, когато нямаше още експанжъни и от TBC не очаквах много, но WOTLK доста ме разочерова. Да се надяваме,че Cataclysm наистина ще е това, което се говори, че ще е. Аз доколкото разбрах освен това, че максимум левела ще стане 85, ще има още един нов континент, ще преформират старите, Onyxia , майката на драконите ще се завърне по-силна както и разбира се двете нови раси - Worgen-ите (върколаци) и Goblin-ите.Както и че ще има доста по-малки промени като например това, че ще може да се лети с маунтове навсякъде, нови професии и естествено много нови итеми. | |
|
| |
SparKy Advanced
Age : 29 Брой мнения : 165 Location : Видин =) Интереси : питай лично ;) Рейтинг : 0 Registration date : 04.11.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 18 Ное 2009, 17:56 | |
| да ... Униксия се е ядосала, че никой не я райдва и почнала да ходи на фитнес и ето ти новата инстанция | |
|
| |
DooMWh1sp3r Newbie
Age : 31 Брой мнения : 50 Рейтинг : 0 Registration date : 30.10.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 18 Ное 2009, 22:27 | |
| - SpiDe написа:
- DooMWh1sp3r написа:
- Моля?TBC е най-голямия провал на Близард и разбира се всичко след него, е на почти същото ниво...
Pre-TBC, пач 1.11-1.12.Това беше истината!Първите райдове на Kel'Thuzad...хубава игра беше преди да я прецакат с експанжъните.Имаше баланс, имаше всичко.Страхотно PvP...Помня че съм играл Alterac Valley-и, които са продължавали по 90 минути.Сега като влезнеш там, за 10-15 минути свършва.Пълна излагация...това е един от най-голямите fail-ове в историята на гейминга. Сега новия експанжън ще има Heroic Dead Mines...смисъл...WTH?!Предпочитам да си цикля на Minesweeper-a... Мен ти от игри разбираш ли ве? Човече :X:X Цъках pre-TBC ама TBC то си е същото като пре-TBCто ве само дето има по-яки райдове и итеми. TBCто не е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОВАЛ НА БЛИЗАРД!!! WOTLK е най - големия провал на близард и сички други УоУове които ше правят от сега нататък ше са пълни говна ! Близард не се усетиха ама се пак. Само да знаеш че на Wotlk цъкат МЕГА МН повече хорица от колкото на pre-TBC и TBC взети заедно (сигурно щото УоУа тогава не беше толкова разпространен.) Мен от игри разбирам, играя всякакви простотии от както се помня и да ти кажа, че от WoW след TBC по-голяма простотия, трудно ще намериш.Всичко след 1.11 е MORE OF THE SAME CRAP!Сега, с катаклизъм, още по-голями издънки почнаха да правят.След 1-2 експанжъна, ще можеш да raid-ваш Pantheon-a.Аз съм голям фен на самата история на Warcraft, чел съм почти всички книги и да ти кажа WoW е пълна гавра с всичко свързано с Warcraft.Смотания WoW, който преди беше пълен с добри играчи и при това повечето бяха пичове, сега е пълен с разни дечица и no-lifer-и.Преди се искаше да имаш малко акъл, за да бутнеш някой бос или за да спечелиш Battleground.Сега е само - Face roll on the keyboard = Убиваш Yogg-Saron. | |
|
| |
Kryptonite Newbie
Age : 32 Брой мнения : 76 Location : Садово Рейтинг : 0 Registration date : 13.11.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 18 Ное 2009, 22:34 | |
| А ве това е най-играната и най велика игра в света.Аз лично я играя от година и 6 месеца и немога да се откажа.Супер много пристрастява и зарибява.Играта сама по себеси е много добре изградена.Само чакам да стана на 18 да си намеря работа и почвам в Близзард.И да се похваля.....последните 6 сървара в които съм играл лично админа ми е казвал,че по-добар Mage(undead) от мен няма (еиии как се хваля) FOR THE HORDE . | |
|
| |
I Cum Blood ! Fan
Age : 31 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 18 Ное 2009, 22:44 | |
| що си мислите че лич кинга е издънка добре са я направили мене лично си ме кефи не че тбц е лоша ама някак си в лич кинг има повече неща за правене и нови други глупости найстина поизбързаха малко с лич-а пък с катаклизама бая ще избързат ама карай .. | |
|
| |
Kryptonite Newbie
Age : 32 Брой мнения : 76 Location : Садово Рейтинг : 0 Registration date : 13.11.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 18 Ное 2009, 22:53 | |
| Ами да ви кажа с кинка не са избързали чак толкова много,но със катаклизма е тва беше голяма грешка.Поне по мое лично мнение. | |
|
| |
SparKy Advanced
| |
| |
SpiDe Newbie
Age : 28 Брой мнения : 89 Location : Варна Интереси : програмиране, рисуване, графика, компютри Рейтинг : 0 Registration date : 28.09.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 21 Ное 2009, 21:59 | |
| - DooMWh1sp3r написа:
- Warcraft.Смотания WoW, който преди беше пълен с добри играчи и при това повечето бяха пичове, сега е пълен с разни дечица и no-lifer-и.Преди се искаше да имаш малко акъл, за да бутнеш някой бос или за да спечелиш Battleground.Сега е само - Face roll on the keyboard = Убиваш Yogg-Saron.
съгласен съм с тва сега WoW се напълни с мега много ретарди дето имат мисленето на 8 годишни лапенца а и повечето са такива дето не могат да си кажат името и се кефят кат набият 150000000к дмг с един скил ама не виждам смисъл да спамиме кой колко знае за Warcraft щото и аз съм запален фен на историята на поредицата Warcraft и не мисля че TBC или въобще WoW е провал - DooMWh1sp3r написа:
- че от WoW след TBC по-голяма простотия, трудно ще намериш
лол игри като Warriors Epic,MU, 2moons, Aion и още доста китайски-японо-корейски игрички не са ли простотии дето ти писва да ги цъкаш на 2рия ден... - I Cum Blood ! написа:
- що си мислите че лич кинга е издънка добре са я направили мене лично си ме кефи не че тбц е лоша ама някак си в лич кинг има повече неща за правене и нови други глупости найстина поизбързаха малко с лич-а пък с катаклизама бая ще избързат ама карай ..
лол повече неща... ти явно не си цъкал pre-BC да видиш кво се казва дуел ... не като на Wotlk ретри палата идва и ти бие дивайн сторм и ти разнищва главата (ако не си поне малко добър) или шамана на еле дет кат ти вкара 16к лава бърст и ти падаш от стола...
Последната промяна е направена от SpiDe на Съб 21 Ное 2009, 22:16; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
I Cum Blood ! Fan
Age : 31 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Нед 22 Ное 2009, 11:20 | |
| мене лич кинга ме кефи не ме кефи катъклизама много избързаха и новите раси не ме кефят кой знае колко много щом казвате че лич кинга е боза тогава да не говорим за катъклизама | |
|
| |
Thebrutalizer Newbie
Age : 32 Брой мнения : 33 Интереси : Уърлд Оф Уаркрафт алкохол музика Рейтинг : -1 Registration date : 24.11.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Сря 25 Ное 2009, 05:22 | |
| евала има само 2 вида игри Уърлд ؃ Уаркрафт Тбц и си4ки останли ако някои играе в ластлол.ком кажи I love ... Rogue Shaman Hunter ........
Последната промяна е направена от Руто на Пет 27 Ное 2009, 09:12; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
jijincety Newbie
Age : 30 Брой мнения : 18 Рейтинг : 0 Registration date : 01.11.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 28 Ное 2009, 00:37 | |
| аа само не тъпите хорди ве човек...бахти..само alliance ! и аз съм се зарибила..тука от лятната ваканция мн са побърках.. ;д само че ся нещо ми са скапа сървъра и са нерва от няколко дни..иначе мн се драза някой като каже "ми то само blizzard има смисъл да играеш,иначе е скучно" при положение че са го играли 2-3 години..аа..тва е тъпо.. | |
|
| |
Жоро Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 28 Ное 2009, 01:48 | |
| Възможно най-заразителната игра водеща до пристратяване!Добре, че се отказох навреме! | |
|
| |
SparKy Advanced
| Заглавие: Re: World of Warcraft Съб 28 Ное 2009, 08:22 | |
| - Джоши! написа:
- Възможно най-заразителната игра водеща до пристратяване!Добре, че се отказох навреме!
Джоши, аз съм същият. Имаше един от бившия клас, който твърдеше, че има 80 на близзард (той го играеше от първия Уау). Той се отказа след като дигна 80 лвл (може би заради лич кинг) и каза, че си е продал героя. Сега не престава да ни натяква "СПРЕТЕ Ш*Б*Н*Я WOW". Казваше, че се става маниак, разболяваш се от Уоу :Д и седиш по цял ден пред него. Така стана с мен когато си го инсталирах. Първите 2 месеца не ставах от компа ! Добре, че го зарязах и сега знам защо ни е карал. Даже бих му благодарил, ... ама не ми стиска :Д. | |
|
| |
Agent Orange Epic
Age : 30 Брой мнения : 628 Location : Видин Интереси : Футбол Рейтинг : 2 Registration date : 11.10.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Нед 29 Ное 2009, 00:14 | |
| - SparKy написа:
- Джоши! написа:
- Възможно най-заразителната игра водеща до пристратяване!Добре, че се отказох навреме!
Джоши, аз съм същият. Имаше един от бившия клас, който твърдеше, че има 80 на близзард (той го играеше от първия Уау). Той се отказа след като дигна 80 лвл (може би заради лич кинг) и каза, че си е продал героя. Сега не престава да ни натяква "СПРЕТЕ Ш*Б*Н*Я WOW". Казваше, че се става маниак, разболяваш се от Уоу :Д и седиш по цял ден пред него. Така стана с мен когато си го инсталирах. Първите 2 месеца не ставах от компа ! Добре, че го зарязах и сега знам защо ни е карал. Даже бих му благодарил, ... ама не ми стиска :Д. Ами Вики... | |
|
| |
fn.0.rd Banned
Age : 32 Брой мнения : 317 Location : Пловдив; Интереси : Cha0s. Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Нед 29 Ное 2009, 01:38 | |
| The Wrath of the Lich King много ме изнерви... Имах 70-тка в близз (трол прийст) и точно с гилдията направихме Каразан и почнахме да го фармим., и познайте кво? Пре*б*х* ни прогреса! Пуснаха WOTLK и 1 месец не си го купих щото беше 60 кинта... мнооооооооого тъпо ми стана :X Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Khadgar&n=Tabbuto | |
|
| |
wolf-eyes Fan
Age : 34 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 01 Дек 2009, 02:35 | |
| - fn.0.rd написа:
- The Wrath of the Lich King много ме изнерви...
Имах 70-тка в близз (трол прийст) и точно с гилдията направихме Каразан и почнахме да го фармим., и познайте кво? Пре*б*х* ни прогреса! Пуснаха WOTLK и 1 месец не си го купих щото беше 60 кинта... мнооооооооого тъпо ми стана :X
Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Khadgar&n=Tabbuto Кофти тръпка ! | |
|
| |
Пешо Advanced
Age : 28 Брой мнения : 172 Location : Варна Рейтинг : 2 Registration date : 07.08.2009
| |
| |
IllusionForYou Newbie
Age : 32 Брой мнения : 75 Location : Пловдив Интереси : Музика Рейтинг : 0 Registration date : 15.12.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Вто 15 Дек 2009, 21:31 | |
| хехехе .. дам WoW е увлекателна игра даже може би е най яката за сички години насам ... ся като ще излезне и Катаклизъм ... ще стане яко още повече ще се зарибят .. но пък някак си преувеличено сичко защото ако сравним калическият и сегашният wow има супер мн неа който за някой водят до объркване ... но играта си е Уникат няма се лъжем големи хора сме ! | |
|
| |
Thoughtless Banned
Age : 30 Брой мнения : 167 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 12.07.2009
| |
| |
Fr0st NoVa Fan
Age : 31 Брой мнения : 593 Location : Пловдив Интереси : музика, фантастика(литература) Рейтинг : 1 Registration date : 21.11.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Пет 25 Дек 2009, 14:32 | |
| И аз играя отскоро ;P Справям се,но напоследък не влизам често | |
|
| |
demona15 Great
Age : 30 Брой мнения : 214 Location : Пловдив Интереси : музика,рисуване Рейтинг : 0 Registration date : 28.09.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Пет 25 Дек 2009, 14:50 | |
| Преди много се зарибявах, но после ми омръзна | |
|
| |
helldoncho Newbie
Age : 31 Брой мнения : 25 Интереси : Музиката-метала Рейтинг : 0 Registration date : 29.08.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Пет 08 Яну 2010, 09:12 | |
| | |
|
| |
Apple Fan
Age : 30 Брой мнения : 476 Location : Kalofer above everything. Интереси : Уоу, френдове, Уоу, френдове, цигари, алкохол, простотия, лиготия и прочие.. Рейтинг : 3 Registration date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: World of Warcraft Нед 10 Яну 2010, 20:24 | |
| Брутала играя в Ластлол.ком с Мъжки блуд елф Роудж и мажа за сега Имам и маг но сега развивам . Играта е супер и за през времето, в което ти е скучно е идеална. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: World of Warcraft | |
| |
|
| |
| World of Warcraft | |
|