|
| | Вицове / Jokes | |
|
+67kit-kat Вилито Лили. Yob nikoletito Roshko Misery Влади Йен deathrose Руто Downingtn IllusionForYou thund3r Annieh kermenal Imperial TripleBrutal demona15 Missy Adept LoaDinG Morticia Ash.... Dredy I Cum Blood ! WaNka Slipknot_ Phantom 1912 Fre3domfighter Kaamos antani Parasitic sugaraddict qkitaki Марто! CrazY Щорко <.LeX. > MaDe In HeLL Илмари Bubble RoZzi Боровинка Мия Sabbra Cadabra Немезида Кънчо DJ_W0LF In_Flames91 m3Tyl43 wolf-eyes Ania Ади_Психаря Bryan heart Rancid littleMICROBE Mad_Thrasher Aske Me4o PuH(OpasNia) DaOnly DevilFromHell DivineInfect Tincheto_ Ravenhill RockPlace 71 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
RockPlace Administrator

Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
 | Заглавие: Вицове / Jokes Нед 13 Юли 2008, 22:01 | |
| First topic message reminder :Мъж се обажда на секретарката в лудница и пита кой е в осемнайсета стая. - Никой - отвръща тя. - Чудесно - възкликва мъжът. - Значи съм успял да избягам! ----------------------------------------------------------------------- Пациент в лудница високо заявява: - Аз съм Наполеон. - Откъде знаеш? - пита го друг пациент. - Бог ми каза. От друга стая се разнася вик: - Не съм му казвал! ---- Enjoy  :afro: | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
kermenal Newbie

Age : 27 Брой мнения : 76 Location : Varna , Bulgaria Интереси : Photography , Rock , guitar | Кофеене ..там някаде...Светене в очите на хората . Пироманство Рейтинг : 0 Registration date : 18.01.2010
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Пет 29 Яну 2010, 12:39 | |
| Вицове за басисти - без никой да се засяга  Басиста- най-добър приятел на музиканта! когато басиста прави соло, другите от групата излизат да пушат Какво си мислят музикантите в една група докато свирят? Барабанистът: Леле какъв завързан и готин ритъм свиря и какви брейкове праскам!!! Китаристът: ... а леле майко какви жици, какви рифове праскам - всички мацки са мои!!! Вокалът: Пея като змей - височини, низини - жесток съм, нема проблеми с мадамите!!! Клавиристът: Леле какви пръсти кърша, кви сола, хармонии - майката си *****!!! Басистът: До-до-до-до, сол-сол-сол-сол На един човек му направили лоботомия. След операцията лекарят отива при него и му казва: - Имам две новини за теб - една добра и една лоша. С коя да започна? - Ами нека бъде с лошата! - След лоботомията се наложи да ти отстраним половината мозък. - А добрата? - Купихме ти бас. | |
|  | | Annieh Fan

Age : 27 Брой мнения : 539 Location : Where the mad people are.. Интереси : фотография, литература Рейтинг : 1 Registration date : 26.11.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Пет 29 Яну 2010, 15:07 | |
| Блондинка влиза в кафе. Поръчва си нормално кафе. Сервитьорката носи поръчката. Блондинката: - Извинявайте, но това кафе мирише на пенис... Сервитьорката се изчервила, грабнала кафето и отишла при бармана. - Клиентката каза, че кафето мирише на пенис... Бармана вдигнал чашата, помирисал я и казал: - Кажи на клиентката да го пие с другата ръка...
* * * *
Шерлок Холмс: - Уотсън, виждам, че тази сутрин сте били много развълнуван. - Блестящо, Холмс! Отново вашия дедуктивен метод. - Хм... забравили сте да си обуете панталона, Уотсън.
* * * *
Щирлиц вървеше по коридора. Изведнъж нещо го тресна с всичка сила по гърба. Щирлиц се просна на пода. Надигна се, огледа се - нямаше никого. "Сторило ми се е!" - помисли си Щирлиц.
* * * *
Срещнали се Мечо Пух и Прасчо. - Прасчо, знам какво ще станеш като пораснеш! - Сериозно? Сигурно си ми чел хороскопа? - Не, четох една готварска книга…. | |
|  | | Missy Great

Age : 30 Брой мнения : 386 Рейтинг : 1 Registration date : 30.11.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Чет 11 Фев 2010, 22:51 | |
| | |
|  | | thund3r Newbie

Age : 31 Брой мнения : 13 Location : пловдив Интереси : пари,коли Рейтинг : 0 Registration date : 20.02.2010
 | Заглавие: Вицове Нед 21 Фев 2010, 22:06 | |
| Ето 1 доста забавен виц  Трима мъже спорят, на кой дядо му е най-висок Първия казва.-Дядо ми като се протегне хваща най-високия връх. Вторият се засмял и казал:-Моят дядо като се протегне и хваща нещо меко в облаците. Третият се засмива и казва това са на дядо ми Топ**те. ---------------------------------------------------- Двама руснаци си говорят как се лови мечка, и единият казва: -Отиваш до пещерата взимаш една дълга пръчка и започваш да буркаш в пещерата. После като излезе мечката зимаш едно л*йно и е мажиш по очите, и като не може да вижда нищо е застрелваш. Другият се чудил чудил и попитал.: -А от каде ще намеря л*йно !? А другият руснак му отговаря.: -Ти отиди и е виж пак лайното само ще си доиде. | |
|  | | IllusionForYou Newbie

Age : 30 Брой мнения : 75 Location : Пловдив Интереси : Музика Рейтинг : 0 Registration date : 15.12.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Пон 22 Фев 2010, 21:42 | |
| Пилот на самолет извикал стюардесата и казал: "Ще катастрофираме искам така да го поднесеш на пътниците че да не настане паника". И стюардесата отишла при пътниците и казала: "Ай на бас че ако си сваля горната дреха , левият двигател ще угасне" - а пътниците казали "Недей говори така". И тя си свалила горната дреха и левият двигател отказал. Сички ахнали. След тва тя отново казала: "Ай на бас че ако си сваля полата дясното крило ще се изкърти" - а пътниците пак казали: "Не може да е вярно".... а стюардесата махнала полата си и дясното крило се искъртило. След това отново извикала: "Ай на бас че ако махна сутиена ще се откъсне опашката" - и секи завикал .."Няма да стане неможеш".... Тя си махнала сутиена и опашката се откъртила ... След тва пак се провикнала: "Ай на бас че като си махна прашките самолетът ще се разбие и така станало разбил се самолетът а единствен оцелял измъкнал се от самолета и казал: "Аман от курвенки номера" ! ... | |
|  | | Imperial Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1348 Location : Пловдив Интереси : Музика... свирене на китара (бас, ритъм, акустична, соло) и РокПлейс Рейтинг : 3 Registration date : 19.12.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Вто 06 Апр 2010, 13:14 | |
| В гората животните решили да си направят едни филм вълкът, заека и хамстера отиват при продуцента и той казва: -Вълк ти ще се казваш Вую. -Заек ти ще се казваш Зую. И хамстера казва: -аааааааааа аз няма да участвам  | |
|  | | Downingtn Ultimate Rockplacer

Брой мнения : 1167 Рейтинг : 55 Registration date : 11.06.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Нед 02 Май 2010, 10:06 | |
| | |
|  | | Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Пон 29 Ное 2010, 13:54 | |
| Учителка изпитва ученик. Задава му въпрос. Той мълчи. Задава му втори: - Кажи ми на кой урок сме днес? Той мълчи. - Добре де, кажи ми поне какъв предмет изучаваме. От задните редици се чува: - Егаси, тая го разкара из целия учебен материал! | |
|  | | deathrose Moderator

Age : 31 Брой мнения : 1899 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Пон 29 Ное 2010, 19:16 | |
| Студент от физическия факултет напуснал и отишъл да учи в духовната семинария. Седи на проповед и по навик задрямал. Довъл при него свещеникът и го пита : -А сега, сине мой, кажи какво е Божията сила ? Студентът се сепнал и : -Божията маса по Божието ускорение. _________________ Everything is dust in the wind.
I don't want to start any blasphemous Rumours but I think that God's got a sick sense of humour and when I die I expect to find him laughing
| |
|  | | Rancid Advanced

Age : 28 Брой мнения : 168 Location : varna Интереси : Punk sk8 i fooтtbalл Рейтинг : -4 Registration date : 17.10.2008
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Съб 04 Дек 2010, 02:39 | |
| В час учителката казала на децата да си задават гатанки. И така започнала тя подред да ги пита - първото дете, второто и така нататък. Накрая дошъл редът на Иванчо и учителката - "Иванчо, задай си гатанката!" Той се обърнал към класа и ги питал: "Какво е това малкото, черничкото с дупка по средата?" и учителката веднага се развикала Деца, всички навън, Иванчо, стой тука." Излезли децата, тя се обърнала и питала Иванчо "И кое е това нещо?" , а той отвърнал "Грамофонна плоча. К'во да е?" Отворила тя вратата и казала: Влизайте, деца, не е п*тка." -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
По магисталата се движат две мутри в най-новата S класа и по едно време един човечец с един мижав трабант ги блъснал. И ся седи той в кола и си мисли: "Ако ся седя и не направя нищо тея ще слязат и ще ми е**т мамата." За това хванал една щанга, слязал, върти, върти по колата, качил се и заминал. А мутрите в колата седят онемели и единят казва на другия: - Аве, брато, виж тоз ко напрай колата с таз щанга! Представи си ако бяхме слези ко щеше да стане ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Вървял си една мутра по пътя и видял на среща си свещенник с расо. Засилил се, пляс един тупаник и свещенника паднал. Понечил да стане, обаче мутрата пак пляс един тупаник и попа пак паднал. Така няколко пъти. Накрая обърнал се и го питал: - Що така прайш бе, чадо? А мутрата: - БАТМАН, СТАНИ И СЕ БИЙ КАТ МЪЖ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Качва се катаджия в колата си и решава да се прибере към Шумен. На магисталата гледа километрична опашка. Седял час, два, три, ядосал се, решил да види к'во става. Слязъл и отишъл най-отпред. И там к'во да види - блондинка в голф 2-ка : напред - назад, напред - назад. Чукнал той на прозореца, спряла тя и той я пита: - Кво правиш бе, жена?!? Задръсти магистралата! - Ем засилвам. И той: - Е, хубаво, защо? - Ем защото на табелата пише "София нагоре" ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Малко тъпизми Качили се Батман и Робин на един покрив и Батман казал на Робин "Вафла."
Граматика, правопис и пунктуация. Selena | |
|  | | Йен Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Пон 13 Дек 2010, 16:13 | |
| - Руто написа:
- Учителка изпитва ученик.
Задава му въпрос. Той мълчи. Задава му втори: - Кажи ми на кой урок сме днес? Той мълчи. - Добре де, кажи ми поне какъв предмет изучаваме. От задните редици се чува: - Егаси, тая го разкара из целия учебен материал! Леле, разби ме!
Джинът от лампата се обръща към Аладин: -Ех, момко, ти щом така галиш лампата, не се учудвам, че си нямаш приятелка. 
Две жени си говорят: -Ама каква невероятна чанта имам от крокодилска кожа. Чисто нова е! Последна мода. Уникалн(и4кЪъЪъ) -Е, какво пък, аз имам такъв несесер. -Пф, голяма работа! -Да, но е от члена на крокодила! - усмихнала се ехидно. -И к'во от т'ва? -Ми като го погаля СТАВА НА КУФАР!
xDDD | |
|  | | Влади Rockplacer

Age : 36 Брой мнения : 641 Location : София/Варна Рейтинг : 9 Registration date : 02.12.2008
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Вто 14 Дек 2010, 20:19 | |
| Говорят си две блондинки: - Здравей муцка, как си? - Ох, муцка, не мога да реша какво да му взема на моя за рожденния му ден. - Хмм, еми вземи му бмв-то!!! | |
|  | | Misery Newbie

Age : 25 Брой мнения : 46 Location : Plovdiv Интереси : книги,музика,приятели Рейтинг : 0 Registration date : 03.11.2010
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Сря 15 Дек 2010, 19:47 | |
| Писмото Студент пише писмо на баща си: "$къпи татко, $пешно ти $ъобщавам, че $ъм добре. Уча $е добре. Наи$тина не ми е $ъв$ем ле$но. Моля те, изпрати ми $пешна телеграма. Ще $е радвам да получа изве$тие от теб." Скоро пристига писмо от бащата: " Синко, разбирам твоето НЕтърпение. НЕ прекалявай с учеНЕто. Ако ти стаНЕ много тежко, пиши пак, ако НЕ те затруднява, и НИКОГА не се отчайвай. Винаги съм готов да ти помогна със съвети." | |
|  | | Roshko Advanced

Age : 30 Брой мнения : 172 Location : Stara Zagora, Plovdiv, Bulgaria Интереси : -core music, guitar, mosh Рейтинг : 0 Registration date : 02.11.2010
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Сря 15 Дек 2010, 22:17 | |
| Защо двамата полицаи безмилостно ритаха бременната негърка в корема?
Убиваха престъпността в зародиш, лол! | |
|  | | Missy Great

Age : 30 Брой мнения : 386 Рейтинг : 1 Registration date : 30.11.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Чет 16 Дек 2010, 01:01 | |
| Три жени се събрали, поговорили си и решили да убият мъжете си. Първата хвърлила мъжа си от 10ия етаж и се чуло: - Ще ти е** майкатаааааааааааааа.... ТУП ! Втората го хвърлила от 5ия етаж и се чуло: - Ще ти е** майкатаааа... ТУП! Третата го хвърлила от 1ия етаж и се чуло : - ТУП! Е сега ти е*** майката
Къде отиват лошите лимони след ато умрат?
Отг: лимонАДА
| |
|  | | nikoletito Rockplacer

Age : 25 Брой мнения : 1202 Интереси : УайтСнейк, Лами, РокПлейс, Музика Рейтинг : 0 Registration date : 21.10.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Чет 16 Дек 2010, 12:11 | |
| Влиза един в богата къща през нощта да обира.. По едно време чува " Исус те гледаа". Спира малко притеснен, оглежда се, но нищо не чува. Продължава и след малко пак чува "Исуус те глееда!" Писва му и нервно светва лампата. В средата на стаята вижда папагал в кафез. -Абе ти ли се е**ваш с мен бе, папагал!? Как се казваш?! -Гошо. -Е.. Гошо име за папагал ли е бе?! -Е то и Исус не е име за питбул, ама виж как те гледа.. Мъж и жена се запознават в бар. Жената кани мъжа у тях. Влизат и от вратата жената влиза в банята. Преди това казва на мъжа да се разполага като у дома си. Събува се, отваря вратата на хола, ама вижда едно голямо куче на дивана. Решава да не влиза. Чака чака в коридора, но по едно време го напъва разстройство.. Чуди се какво да прави, в паника влиза в хола и до вратата си свършва работата с надежда да обвини кучето. Връща се след това в коридора. Жената излиза от банята и му казва: -Какво правиш тук? Защо още не си влязъл в хола? -Ами.. има там едно голямо куче.. -Аааа не се притеснявай, то е плюшено. | |
|  | | Adept Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | |  | | Yob Great

Брой мнения : 346 Location : Пловдив Рейтинг : 2 Registration date : 09.03.2010
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Чет 16 Дек 2010, 16:57 | |
| Ето ви един не толкова смешен виц.
В магазин Лидл, поради наплива на клиенти решили да вземат мерки с цел намаляване на тълпата искащи да влязат. Излезнал мениджъра на магазина заедно с една мутра и казал: - Който иска да влезе, ще трябва първо охраната да го еба в гъза. Последвало кратко мълчание, след което един дядо извикал: - Е изкарайте поне още един от охраната да минава по-бързо опашката де. | |
|  | | Влади Rockplacer

Age : 36 Брой мнения : 641 Location : София/Варна Рейтинг : 9 Registration date : 02.12.2008
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Чет 16 Дек 2010, 18:31 | |
| “Как да върнем младите хора към религията?” “Пуснете безплатен WiFi в църквите”
В едни далечни (и най-вече приказни) времена, когато рицарите се сражаваха с дракони спасявайки прекрасни принцеси, не съществувала никава техническа поддръжка за потребителите. Мечовете били ковани от ковачи и, ако рицаря оставал жив, след като некачествения меч се счупвал и не можел да отсече главата на дракона, същия се връщал набивал канчето на ковача, убеждавайки го да зареже ковачницата и да я смени с манастир.
Все пак интересно би било, какво би се случило ако всеки ковач поддържаше цял щат обслужващ персонал. Е да се опитаме да си го представим…
- Отдел техническа поддръжка “Merlin, Inc”. С какво мога да ви помогна? - Вчера си купих Ваш меч… - Поздравления, Сър, направили сте правилен избор. - Да ама той не работи. - Какво искате да кажете с “той не работи”? - Ми не сече главата на дракона. - А Вие прочетохте ли инструкцията за експлоатация, Сър? - Благородния рицар не е длъжен да умее да чете! Hо моя оръженосец ми я прочете два пъти на глас. - Добре, Сър. А извадил ли сте меча от ножницата? - Да. - Сигурен ли сте? Бихте ли проверили, ако обичате. - Извадил съм го бе пе… извадил съм го! - Добре, Сър. Сега опитайте дали острието е добре наточено. - Аууу мам…! - Не трябваше да го правите с палец, Сър. - Какъв палец бе да ти го на…? Пробвах с език. Аз така си опитвам и манджите. - Виждате ли, Сър, меча е устроен малко по иначе, отколкото блюдата, които опитвате на обяд. Под “опитвам” се има в предвид… - А бе я не ми разправяй врели некипели! НЕ съм длъжен да познавам Вашите технически термини. Аз съм потребител не хардуерен специалист. По добре кажете защто да го е… меча не работи! - А преди това работеше ли? - Отде да знам – купих го вчера! - Добре, Сър. Да сте правили нещо необичайно с него? - Hе! - Сигурен ли сте в това? - Ми сигурен съм, току що го извадих от ножницата. - Не сте ли се опитвали да го заточвате сам? - Отде накъде? - Вие най-добре знаете, Сър. Може би сте се опитвали да вплетете в него ново заклинание? - Не, ползвам стандартните, коите се доставят заедно с меча! - Може би е бъг, Сър? Откога не сте си ъпдейтвали светената си вода? - Вчера си налях последната версия! - Ясно, Сър. Погледнете моля Ви дали на близо няма неекранирани източници на черна магия? Те могат да създадат смущения в работата на меча. - А бе какви източници да ти го на… АЗ СЪМ В ПУСТИНЯТА! - Hе бива да се нервирате, Сър. - Не се нервирам, по дяволите! - Тогава защо дишате толкова тежко? - Защото ме гони дракон бе пе… - А, значи, дракона е наблизо? - Да, зад гъ… ми! - Отлично, Сър. Дайте му слушалката ако обичате. - А, ако ми отхапе ръката? - Извинете, Сър, но медицинските проблеми са извън нашата компетентност. - Следващия път ще си купя меч от “Morgana, Ltd”! - Е добре, сър. Опишете поне, как изглежда дракона. - Ми, един такъв жълт… с мустачки… - Ясно. С това трябваше да започнете, Сър. Това е нелицензиран дракон, китайско менте без дигитален подпис. - И? - Прочетете лицензионните условия, Сър. “Merlin, Inc” не гарантира съвместимост с неСертифицирани от Merl.Inc. устройства. - И сега какво да правя? - Ами никога не ползвайте занапред евтини, no-name дракони, Сър. - Абе що си не е…, той ще ме използва както е…! Ааа! Hеееее! Ааааа!.. - Сър? Сър, добре ли сте?.. При всички случаи, компания “Merlin, Inc” Ви благодари за оказаната помощ при усъвършенстването на нейните продукти! | |
|  | | Adept Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
 | |  | | Илмари Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1492 Location : Пловдив Интереси : интересни Рейтинг : 9 Registration date : 24.01.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Пет 17 Дек 2010, 20:39 | |
| Един расистки.
-Някъде дълбоко..негрите всъщност са добри хора. -Колко дълбоко ? -Шест метра.
xD | |
|  | | Влади Rockplacer

| Заглавие: Re: Вицове / Jokes Пет 17 Дек 2010, 22:32 | |
| - Деца, утре ще имаме много важно контролно! – казва учителката. – Никой да не отсъства! Не се приемат никакви извинителни причини. - А ако съм преуморен от секс? – прави се на интересен един ученик. - Ще пишеш с другата ръка. | |
|  | | Лили. Moderator

Age : 27 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Пет 17 Дек 2010, 23:25 | |
| Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без какъвто и да е допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така... - 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист. - Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле. - Току щ...о направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи. - Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач. - Ето, че гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката... - Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност. - В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли бягайки от Кения. - Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите. - Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв! - През това време китайскят гимнастик продължава да се върти на висилката... - И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе. - А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол! Ще започне втори кръг със значителна преднина пред втория. | |
|  | | Roshko Advanced

Age : 30 Брой мнения : 172 Location : Stara Zagora, Plovdiv, Bulgaria Интереси : -core music, guitar, mosh Рейтинг : 0 Registration date : 02.11.2010
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Съб 01 Яну 2011, 18:00 | |
| Metallica - St. Anger
(Do I Win?) | |
|  | | Вилито Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes Съб 22 Яну 2011, 19:10 | |
| Има един велик за мен бисер: Таралежът е птица упорита - не го ли ритнеш не полита  | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Вицове / Jokes  | |
| |
|  | | | Вицове / Jokes | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |