|
| | рапът като музика... | |
|
+44pr0blem* BigBallu Raggamuffin1912 Вилито H3r3tiC vivssa Михаил inget_att_saga Scratch_Cat Мо7о_ейнджъл coft whitesnakelady bry7al_bi7ch scum Sasheto bellz RockStrawberry nameless Bryan CrazY lluussii Алфонсин Overkill_86 Ania wolf-eyes FAIRY Ragga.one Poltergeist krissa 40wek G0GSI Open Your Eyes Deathroll Zerity_ Пате Tomhet marin43t0 puhenoto [unknown] littleMICROBE Mad_Thrasher Tincheto_ RockPlace Вильо. 48 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Вильо. Epic

Age : 31 Брой мнения : 687 Рейтинг : 29 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: рапът като музика... Съб 09 Авг 2008, 00:12 | |
| First topic message reminder :всеки да си каже... мнението ... аз съм пристрастенн  | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
40wek Advanced

Брой мнения : 170 Location : All Along The Watchtower,Pumpin' My Retard Рейтинг : 3 Registration date : 28.08.2008
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Нед 17 Май 2009, 17:15 | |
| - coft написа:
- Регето не е ли част от хип-хопа? Аз мисля, че е.
...
"Тогава някой не толкова запознат, който си мисли, че хип-хоп = рап, ще си мисли, че слушам някакъв агресивен рап с текстове тип "Биг Ша" "
Ще ти дам пример с диалог, ако не си разбрал.
ТИ: - Каква музика слушаш? АЗ: - Хип-хоп.
Под хип-хоп имам предвид рап, реге, бийтбокс, обаче в твоето съзнание хип-хопа е само рап. Сега разбираш ли ме? Не знам какво мислиш за моето съзнание ,но аз се изказах подобно малко по-горе. Освен това регето спрямо модерната рап музика (онзи рап,който е част от хип-хопа) е леко по-старо  | |
|  | | coft Newbie

Age : 29 Брой мнения : 51 Location : In Your Mind Рейтинг : 0 Registration date : 15.05.2009
 | |  | | Scratch_Cat Newbie

Age : 28 Брой мнения : 1 Интереси : music (rap, hip-hop, old school) basketball, graffiti (vsi4ko sv1rzano s risuvane ) ;) Рейтинг : 0 Registration date : 25.05.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Пон 25 Май 2009, 17:24 | |
| + ---- -На рапът му се кефя на това че има стил и то супер развит!От по-новите рапъри си ме кефи Лудакрис шото той има сякаш някъв по-агресивничък глас,особено като извика LUDA! в The potion или "Get Back Mothafucka you don't know me like that!" в Get Back.И сякаш при него имаше разнообразие Да съГлАсНА СъМ.. вСЕ пак огРОМна част От рап-а е тръгнала от гетата.. а там живота на хората хич не е бил ( и не е все още) лесен....... ТаКА че агРЕсиЯта е ваЖна... БаСъТ съЩО!! Следващия път шльокавицата няма да я задрасквам, а направо ще я пратя в небитието на рециклираните байтове, т.е. най-безжалостно ще я изтрия. Руто | |
|  | | inget_att_saga Newbie

Брой мнения : 15 Рейтинг : -3 Registration date : 24.06.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Пет 03 Юли 2009, 03:04 | |
| ееее, рап слушах ли слушах на 6-7. имах и разни касети и ги пусках в една жигула, която караше майка ми по едно време. няма да забравя ]Премахнат клип]Дражето с тоя хит "Ямбол" 
Ямбуууул е гръдъ, Ямбуууууул е стилъ....
...Дражето се опитва да прави пари, а другите още играят компютърни игри И аз нямам нищо против да играя CS, но предпочитам да карам мерцедес.
ахах, няма дакъв смях, заклевам се. друг хит беше Гошо от Почивка - искаш секс нали?(тука ме мързи да търся mp3, а клип така и не намерих)
"Надувам уредбата до нула. Марчо почва пак да псува. Жоре, Жоре, Ще се кача горе. Нахраних го набързо този плешив интригант, Който се мисли за глиган."
аааа и Кайсиева градина, също слушах много и Копие Крю. аааа и тук да добавя ]Премахнат клип]Печени момчета с песента "Гот ми е"
"Кефя се, кефя се, гот ми е!"(x998755586586957)
и ]Премахнат клип]Перник "Перник Парадайс".
"Перник е градът на вашите кошмари, тука раздаваме яко шамари"
тия дето сте ги написали по - горе бледнеят пред тези величия :] | |
|  | | wolf-eyes Fan

Age : 33 Брой мнения : 404 Location : Пловдив Рейтинг : 6 Registration date : 02.01.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Пет 03 Юли 2009, 16:26 | |
| - inget_att_saga написа:
- ееее, рап слушах ли слушах на 6-7.
имах и разни касети и ги пусках в една жигула, която караше майка ми по едно време. няма да забравя ]Премахнат клип]Дражето с тоя хит "Ямбол" 
Ямбуууул е гръдъ, Ямбуууууул е стилъ....
...Дражето се опитва да прави пари, а другите още играят компютърни игри И аз нямам нищо против да играя CS, но предпочитам да карам мерцедес.
ахах, няма дакъв смях, заклевам се. друг хит беше Гошо от Почивка - искаш секс нали?(тука ме мързи да търся mp3, а клип така и не намерих)
"Надувам уредбата до нула. Марчо почва пак да псува. Жоре, Жоре, Ще се кача горе. Нахраних го набързо този плешив интригант, Който се мисли за глиган."
аааа и Кайсиева градина, също слушах много и Копие Крю. аааа и тук да добавя ]Премахнат клип]Печени момчета с песента "Гот ми е"
"Кефя се, кефя се, гот ми е!"(x998755586586957)
и ]Премахнат клип]Перник "Перник Парадайс".
"Перник е градът на вашите кошмари, тука раздаваме яко шамари"
тия дето сте ги написали по - горе бледнеят пред тези величия :] Хахах и аз ги знам тея песни  | |
|  | | Михаил Advanced

Age : 30 Брой мнения : 192 Location : Видин Рейтинг : 10 Registration date : 13.08.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Нед 16 Авг 2009, 21:23 | |
| Още се мъча да проумея какво намират в рапа феновете му. Според мен е много трудно да се каже че рапа е музика. Това е просто някакъв обикновен ритъм който се повтаря през цялата песен и един негър който говори. Познавам момчета от Видин който са на по 14-15 години и правят рап, и чесно казано не виждам с какво "музиката" на тупак е по-добра от тяхната. Много се учудвам че има рокаджий които харесват рап. Попринцип феновете им са хора без никаква музикална култура за които музиката ако е по сложна от някакъв прост повтарящ се ритъм то тя звучи като цитирам един рапер от моя клас "Развалена грамофонна плоча" или ако изпълнителят не просто говори на фона на музика, а си напъне гласа да попее малко те го възприемат като дране. | |
|  | | vivssa Newbie

Брой мнения : 1 Location : Plovdiv Рейтинг : 0 Registration date : 18.08.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Вто 18 Авг 2009, 22:36 | |
| Много мнения голямо чудо.. всеки възприема темата по различен начин [?!] Има рап и рап, има тонове demo-та и track-ове, които не могат да се намерят в нета а си се разпространяват между приятели за да не стане комерс-а, който вие сте чували. Текстове, които са си цяло творчество.. да не говорим как повечето рапъри, които са на място, отделят часове да си направят инструменталите така че на тях да им харесва без да претупват цялата работа.. Как обръщат внимание на определени думи и тн... Тази музика не е за всеки! За съжаление има много заблудени, които си мислят, че стават за този стил и правят лайна. Темата е рапът като музика .. не говорим за танци,визия и графити нали>? като музика, а не като средство за забогатяване ;] (за тези, които вмъкнаха 50cent и Justin) И какво лошо има да слушаш рок и рап.. живота е един не е хубаво да се ограничаваме.. пък и не е зле да сме информирани повечко.... Peace! | |
|  | | H3r3tiC Great

Age : 30 Брой мнения : 229 Location : In the middle of nowhere.. Интереси : ВсякЪкви xD Рейтинг : 0 Registration date : 03.10.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Вто 06 Окт 2009, 23:26 | |
| More than words... това ще кажа само.. на тези които не му се кефят... мога да кажа само,че са коне с капаци...  А к'во е Death-а? Само некав ти се кара тама.. аре стига ве... Който не разбира да не се обажда!Разбирачи Бол! | |
|  | | Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Съб 10 Окт 2009, 17:32 | |
| | |
|  | | Raggamuffin1912 Newbie

Age : 28 Брой мнения : 13 Location : Пловдив Интереси : Музика Рейтинг : 0 Registration date : 09.11.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Сря 11 Ное 2009, 22:06 | |
| Ако има фенове на олд скуул рапа поздрав...Promoe-Sag Was  | |
|  | | H3r3tiC Great

Age : 30 Брой мнения : 229 Location : In the middle of nowhere.. Интереси : ВсякЪкви xD Рейтинг : 0 Registration date : 03.10.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Чет 12 Ное 2009, 01:02 | |
| Поздрав : Promoe-off the record  !!!  | |
|  | | BigBallu Newbie

Age : 34 Брой мнения : 48 Location : Пловдив Интереси : алкохол, книги, музика Рейтинг : 0 Registration date : 06.12.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Сря 09 Дек 2009, 01:27 | |
| | |
|  | | pr0blem* Newbie

Брой мнения : 43 Рейтинг : 0 Registration date : 11.01.2010
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Вто 12 Яну 2010, 19:59 | |
| Като всеки друг стил музика и този си има фенове. | |
|  | | VampireHeart Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1202 Location : Пловдив Интереси : RockPlace Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Пет 29 Яну 2010, 14:48 | |
| - Цитат :
- Слушах рап катп малка :Д
И аз така ;Д Ама вече хич не ми допада. | |
|  | | Fofo0 Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Сря 14 Юли 2010, 01:37 | |
| Първата ми музика беше рап. Сега слушам само няколко песни,поради причината,че има и рапъри в моята компания. Музиката не е лоша,има песни които ми харесват,но не е за мен. Ту Пак и Еминем главно ми пускат и аз слушам,защото има хубави песни,които наистина ми харесват. | |
|  | | Vikka Newbie

Брой мнения : 23 Location : България, Варна Рейтинг : 0 Registration date : 29.06.2010
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Пон 09 Авг 2010, 19:09 | |
| Така... BG Underground hip-hop се нарича стила, който аз слушам. Сиреч Wosh MC, Yoko, Sensei, Denyo, DRS, FARS, Ndoe, Димна Завеса и доста други - това хора се нарича истински, независим хип-хоп в България! Няма нищо общо с шамара или устата - това че стои думата "Български" пред хип-хоп не означава че тея 2 издънки са част от този стил! Не знам колко от вас знаят песента "Защото това е положението" На Wosh, но честно казано само тези които я знаят имат правото да пишат мнението си за този изпълнител, ЗАЩОТО колкото и да съм зарибена по Стефан Иванов (Wosh) той стана доста комерсиален последно време, което не ми харесва, но... такова е положението... Уважавам всички, които слушат нещо различно (Без чалга) и тези които слушат моя стил и така... Мир. | |
|  | | mafiafran Newbie

Брой мнения : 3 Рейтинг : 0 Registration date : 29.08.2010
 | Заглавие: Re: рапът като музика... Вто 31 Авг 2010, 09:23 | |
| | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: рапът като музика...  | |
| |
|  | | | рапът като музика... | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |