Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
Заглавие: Halestorm Пет 07 Авг 2009, 14:18
•Lizzy Hale (вокали, китари) •Josh Smith (бас) •Joe Hottinger (китари) •Arejay Hale (барабани)
Е, не мога да кажа, че групата е създала невероятен албум, но ми харесва. Притежават ценни женски рок вокали, така че се надявам това да ги отведе нагоре и да ги запечата в историята на рока. В албума няма песни, нуждаещи се от пропускане, поне по мое мнение, и има няколко, които наистина си заслужават.
Executor от темата "Малка загадка за меломани" написа:
Това (2009) ебава линка, отворете го сами в нова страница. ~Puppet Master
Железен Ultimate Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
Заглавие: Re: Halestorm Пет 07 Авг 2009, 16:24
Само един албум ли имат? Искам да чуя нещо повече от тях. Звучат добре. Не е предпочитаният от мен стил, но все пак ми допадат. Тук може би се пече златно яйце, ще видим след някоя друга година каква ще е хавата.
Parkington Lane Newbie
Age : 28 Брой мнения : 25 Location : Sofia Интереси : Музика, Филми, Книги Рейтинг : 2 Registration date : 08.09.2011
Заглавие: Re: Halestorm Пон 10 Окт 2011, 09:02
Ауу, мислех си, че само аз я знам тази банда. На мен много ми харесва стилът им, хард рок без примеси. Лизи има страхотен глас. Чух кавъра им на Out Ta Get Me(GN'R в оригинал) и на някои места имах чувството, че пее мъж - много силен и отличаващ се глас има това момиче. Надявам се скоро да издадат още един албум.
dilaila1 Great
Age : 29 Брой мнения : 378 Location : Plovdiv Интереси : Музика, Литература Рейтинг : 7 Registration date : 04.05.2010
Заглавие: Re: Halestorm Нед 16 Дек 2012, 12:30
Имат нов албум от тази година, така че, ако има фенове може да си го свалят. Аз много им се кефя.