Chaos! Fan

Age : 28 Брой мнения : 425 Интереси : музика, рисуване, щуреене, китара Рейтинг : 5 Registration date : 18.05.2009
 | Заглавие: Tomb Raider: Legent Пет 21 Авг 2009, 14:38 | |
| Това е любимата ми игра- Tomb Raider Legent с Лара Крофт  Сюжет: Когато е на 8, малката Лара и майка й катасрофират в Непал с частния си самолет и докато търсят убежище попадат в храм, където майка й изчезва. Когато Лара Крофт пораства, отива в Боливия (първо ниво) и търси каменен олтар, като този в храма в Непал. Когато стига до него, вижда че е пълно с bad guys и там се среща с Джеймс Рутланд, който е син на губернатор и й показва парче от меча, който е видяла в храма. После Лара отива е Перу и се среща с приятелката си Аная. Там на някакви разкопки е изчезнала една от приятелките й- Аманда. Тя разбира, че меча е Ескалибур и тръгва да търси парчетата. Лара Крофт събира парчетата от меча и се нуждае само от ghalali, който съединява меча. Оказва се, че майка й е носила това нещо като брошка и го е загубила в Непал, когато са катастрофирали със самолета. Лара се връща в храма, забива меча в олтара и става същото, което е станало когато е изчезнала майка й- оказва се, че майка й е иазчезнала, защото е издърпала меча. Лара Крофт разбира защо е изчезнала майка й. В следващата част на играта (Tomb Raider Underworld) е развръзката. Графиката е супер! И тъй като обичам картинки, ето няколко:    | |
|
I Cum Blood ! Fan

Age : 29 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
 | Заглавие: Re: Tomb Raider: Legent Пет 21 Авг 2009, 15:11 | |
| ооо играл съм я даже съм я превъртал много добра игра  | |
|
Пешо Advanced

Age : 26 Брой мнения : 172 Location : Варна Рейтинг : 2 Registration date : 07.08.2009
 | Заглавие: Re: Tomb Raider: Legent Вто 25 Авг 2009, 13:55 | |
| оооо играта е много луда много ме кефи браво за темата (:  | |
|
Chaos! Fan

Age : 28 Брой мнения : 425 Интереси : музика, рисуване, щуреене, китара Рейтинг : 5 Registration date : 18.05.2009
 | Заглавие: Re: Tomb Raider: Legent Пет 11 Сеп 2009, 16:04 | |
| - Пешо написа:
- оооо играта е много луда много ме кефи браво за темата (:
 Тенкс и мен хипер много ме кефи | |
|
Nox Great

Брой мнения : 201 Рейтинг : 0 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Tomb Raider: Legent Пет 23 Окт 2009, 23:59 | |
| ОБИЧАМ ТЕ ЗА ТЕМАТА! Шапка ти свалям, евала ти правя!! Боже, колко я играх и я превъртах тази игра, колко ми беше любима, как се вживявах!!! Оле, какви спомени ми върнахте с тази тема! Любимо от играта: https://www.youtube.com/watch?v=tK4x20kETiM  | |
|
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Tomb Raider: Legent  | |
| |
|