| бг хип-хоп. | |
|
+23Montina CookieMonster pr0blem* evil_cinderella Clown. Лили. Kryptonite БуБи! Raggamuffin1912 nikoletito Nox jijincety Жоро H3r3tiC Железен roki Вилито green.orange Mushroom Вильо. DALEK coft dissolved girl. 27 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dissolved girl. Newbie

Брой мнения : 31 Рейтинг : 0 Registration date : 21.08.2009
 | Заглавие: бг хип-хоп. Пет 21 Авг 2009, 17:12 | |
| честно казано не вярвам да има много почитатели, даже се съмнявам да знаете повечето изпълнители. не ми пречи да изброя едни от най-големите, де ;d md beddah, logo5, stick insect, denyo, sensei, ragga-one, lubs-one, nowallz, loading in progress, drs+, wosh mc, fars, gem, alexmall, x-team etc. [: правят страхотна музика, имат си и феновете. за информация има google, пък и предполагам не съм достатъчно компетентна сама да пиша ;d рапа не е комерсиален или under, рапа е undead !
| |
|
 | |
coft Newbie

Age : 28 Брой мнения : 51 Location : In Your Mind Рейтинг : 0 Registration date : 15.05.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Пет 21 Авг 2009, 19:36 | |
| Ама и ти си от големите фенове Stick Insect и Wosh MC ... Забрави и Хората на изгрева  | |
|
 | |
DALEK Great

Age : 29 Брой мнения : 270 Location : Варна Рейтинг : 7 Registration date : 19.08.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Пет 21 Авг 2009, 19:49 | |
| Ъммм... нарочно ли е това подравняване? | |
|
 | |
dissolved girl. Newbie

| Заглавие: Re: бг хип-хоп. Пет 21 Авг 2009, 21:44 | |
| - coft написа:
- Ама и ти си от големите фенове Stick Insect и Wosh MC ... Забрави и Хората на изгрева
 за какво е тая ирония? ии подравняване = wtf?
| |
|
 | |
Вильо. Epic

Age : 31 Брой мнения : 687 Рейтинг : 29 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Пет 21 Авг 2009, 22:09 | |
| - dissolved girl. написа:
- coft написа:
- Ама и ти си от големите фенове Stick Insect и Wosh MC ... Забрави и Хората на изгрева
Това, че пишеш посредата на мнението си, демек натискаш там един бутон да пишеш в средата... а иронията.. Уош не е ли с Йоко Stick-a? | |
|
 | |
dissolved girl. Newbie

| Заглавие: Re: бг хип-хоп. Пет 21 Авг 2009, 22:22 | |
| - Вироглав.. написа:
- dissolved girl. написа:
- coft написа:
Това, че пишеш посредата на мнението си, демек натискаш там един бутон да пишеш в средата...
а иронията.. Уош не е ли с Йоко Stick-a? емии нарочно си го правя така да пиша, забавно е ;d
иначе това, дали съм "голям фен" на stick insect го премам като ирония .. и да де, wosh mc + yoko = pure perfection (: | |
|
 | |
coft Newbie

Age : 28 Брой мнения : 51 Location : In Your Mind Рейтинг : 0 Registration date : 15.05.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Пет 21 Авг 2009, 22:48 | |
| - Вироглав.. написа:
- а иронията.. Уош не е ли с Йоко Stick-a?
 5 точки А сега сериозно... Бедата е болен - най-добрия, SP както казах имат добри песнички, Slim също не е назад и естествено Ice Cream  И Единака има добри тракове, въпреки че Diss му за сенси въобще не ми се нрави... | |
|
 | |
Вильо. Epic

| Заглавие: Re: бг хип-хоп. Съб 22 Авг 2009, 12:39 | |
| значи моя грешка, подвел съм се, не разбирам много много... иначе гърл, щом ти е забавно, прави го така...  Аз не съм против, просто реших да обясня "подравняване"  ахаха... | |
|
 | |
coft Newbie

| Заглавие: Re: бг хип-хоп. Съб 22 Авг 2009, 13:00 | |
| - Вироглав.. написа:
- значи моя грешка, подвел съм се, не разбирам много много...
За кое си се подвел, че нещо много разбъркано ми стана  ако е за Wosh+Yoko=Stick Insect, така си е  Затова ти казах 5 точки, ако си се подвел за нещо друго, аз си казах че ми стана разбъркано  | |
|
 | |
Вильо. Epic

| Заглавие: Re: бг хип-хоп. Съб 22 Авг 2009, 14:30 | |
| еме значи няма обърквация... малеее :Д  живи и здрави :Д :Д) | |
|
 | |
Mushroom Newbie

Age : 29 Брой мнения : 29 Рейтинг : 2 Registration date : 10.05.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Пет 28 Авг 2009, 21:41 | |
| За мене DRS + са най-добрите  Също така и Амнистия, но повечето от вас едва ли са ги слушали :Д Но иначе бедата също е здрав. | |
|
 | |
green.orange Great

Age : 29 Брой мнения : 251 Location : Варна Интереси : Фотография, Музика, Разходки, Глупости, глупости и глупости : ) Рейтинг : -3 Registration date : 27.08.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Вто 22 Сеп 2009, 23:35 | |
| не мога да кажа кои са най-добри...но има песни ,които те карат да се замислиш за много неща от живота : ) | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Пон 26 Окт 2009, 11:44 | |
| айде поздрав .. тази песен ме отчая
Премахнат клип | |
|
 | |
roki Advanced

Age : 29 Брой мнения : 116 Location : Somewhere in time ! Рейтинг : 0 Registration date : 25.10.2009
 | |
 | |
Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Вто 27 Окт 2009, 22:24 | |
| Такова нещо още ли съществува? А аз си мислех, че умря с влизането на Ванко 1 в пандела и бягството на Шамара.. ъъ така де.. Биг Ша 
Сега новите "звезди" от стаден произход, май са Дражето, Джуката и Наско Ментата ли беше онзи...Мъглата ли беше? 
Ta иначе...вдъхновява с нищо несамо българският, ами изобщо хип-хопът. Като за музикален, жанр музиката седи на доста заден план (да не кажа, отсъства), а и самата песен т.е. текстът в повечето случаи е фрашкан елементи на, така модерната днес, безсъдържателна вулгарност. Не виждам интересното в това...още по-малко изкуството | |
|
 | |
H3r3tiC Great

Age : 30 Брой мнения : 229 Location : In the middle of nowhere.. Интереси : ВсякЪкви xD Рейтинг : 0 Registration date : 03.10.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Сря 28 Окт 2009, 01:14 | |
| - IROND*CK написа:
- Такова нещо още ли съществува? А аз си мислех, че умря с влизането на Ванко 1 в пандела и бягството на Шамара.. ъъ така де.. Биг Ша
 Не се подвеждай,че бг хип-хопа се ограничава с Биг Ша... има много стойностни изпълнители като Silent City,Nowallz,DiS и така нататъка... П.П. Пзьори много рапари малко!  | |
|
 | |
Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | |
 | |
Жоро Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Сря 28 Окт 2009, 21:15 | |
| Абсолютно всички който ги изброй ги знам! Само едно нещо щи кажа от всичките който са написани дали ше има 5-ма добри! Ще ги изброя..; X-Team , DiS , Lubs и Ragga OneДруги няма... Един фр разцепи Wosh Mc на фрийстал по скайп просто няма кво да си говорим има и свидетели така че изобщо ми го махай и бедата от класацията бедата няма разнообразие той единствено повторения има туко виж 1-2 хубави песни всичките останали боза!
Последната промяна е направена от Djosho на Сря 28 Окт 2009, 22:40; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Сря 28 Окт 2009, 21:41 | |
| | |
|
 | |
H3r3tiC Great

Age : 30 Брой мнения : 229 Location : In the middle of nowhere.. Интереси : ВсякЪкви xD Рейтинг : 0 Registration date : 03.10.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Съб 31 Окт 2009, 00:55 | |
| | |
|
 | |
jijincety Newbie

Age : 28 Брой мнения : 18 Рейтинг : 0 Registration date : 01.11.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Вто 03 Ное 2009, 22:01 | |
| | |
|
 | |
H3r3tiC Great

| Заглавие: Re: бг хип-хоп. Вто 03 Ное 2009, 23:44 | |
| | |
|
 | |
Nox Great

Брой мнения : 201 Рейтинг : 0 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Сря 04 Ное 2009, 01:40 | |
| DiS, Drs, Ragga One, md beddah, logo5, loading in progress.. wosh mc- Има хубави песни... 3,4 съм слушала и ми харесват. Иначе поздрав с за всички с любимите ми: Премахнат клип - ''Слънце ми дай, още слънце ми дай...'' Премахнат клип - ''Със о'ргинал растаман аз съм пушил чай.. Оооо Джа... Някакъв знак ми дай, ще имам ли сили да се боря до край...'' Премахнат клип - ''Представям източната част идваме на власт, яко регеее, ауайа ауайа... '' Премахнат клип - ''Дали е жив, много ясноооо'' Премахнат клип - ''Денем бичим бирите, ако до довечера ни стигнат силите... Ой милите, говоря за текилите...'' Премахнат клип- ''Дръж ме здраво, политам неволно...'' Премахнат клип - ''One ragga, two ragga, three ragga, four... When mi smokin' ganja mi feelin' get me high...'' Премахнат клип- ''...Някои търсят пътя в живота, ние живота в пътя...''; ''Не ми пука, момчета, слънцето пак ще изгрее'' Премахнат клип - ''...Биг ъп за тези, които не се боят от тъмнината, щото идва изгревът, а с него е и светлината...'' УНИКАЛЕН ТЕКСТ: Премахнат клип - ''И ето фърляй масура щото идва Babylon, не ми се занимава с капитан chi chi man, а те си мислят, че ще смачкат Аyanay, мислят, че съм секта щото вярвам във Selassie, аз тая музика врял и кипял съм, не са праа на ямаец, споко пич, бял съм, искам да ме оставят на мира, моя милост пее Рага муфин щото тва разбира. Отдавна вече съм на друга вълна, със алчни лица няма кво да деля, правя песни за прослава на Selassie и Jah, раста фанатизъм, брат, такъв ми е филма...'' Любима на Loading in progress: Премахнат клипПрекалено много смисъл има в текста...  | |
|
 | |
nikoletito Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1202 Интереси : УайтСнейк, Лами, РокПлейс, Музика Рейтинг : 0 Registration date : 21.10.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Сря 04 Ное 2009, 08:00 | |
| DiS Horata Na Izgreva X-Team Ragga One ако продължа незнам кога ще спра.. обожавам тази музика...(меко казано) много смислени текстове както и много идиотски ^^  хах DiS-Panser -поздравче ситга съм писала..мога да пиша с часове тук хах | |
|
 | |
Raggamuffin1912 Newbie

Age : 28 Брой мнения : 13 Location : Пловдив Интереси : Музика Рейтинг : 0 Registration date : 09.11.2009
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп. Пон 09 Ное 2009, 21:54 | |
| Drs,DiS,Wosh MC,Logo5,Ruth,Darkstep,Udarnata Grupa,Sistah само това ще кажа  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: бг хип-хоп.  | |
| |
|
 | |
| бг хип-хоп. | |
|