|
| | Сънища (: | |
|
+114Йен Morigan Bastet Missy wHATEver New Age Messiah Different~girl Vikka nikoletito Thunder Ellie ThePsychoSheep stunnka Борко Доцент Бинева Бавен_Клошар Fofo0 grain_of_sand Violet skyforger MeTaLmAsTeR ~different Mell Ancholia Katie_Rock Ками StormCrow Zombiecupcake kermenal Imperial pi.di. KillYaAll Лили. motorrbreath oddcore vampyre Unforgiven Adept Screamer Thoughtless Purblindd demona15 БуБи! "Рури" balduran Линн Nox Open Your Eyes Жоро Кент Rashugun Dredy Ash.... slash.. Zupaman Cheshire Cat wolfheulen PollyNirvana Clark Стеф nutshell marmot The_Eyes_Set_To_Kill Selene Вилито debora I Cum Blood ! Bubble Kecko_pld BlazeOfGlory bry7al_bi7ch Мо7о_ейнджъл SneJanKa_ Щорко Petar Motörhead eMm Brightly <.LeX. > pamcho In_Flames91 (s)Ain't fReAkY` HARD ROCK MONSTER remy lluussii Bryan littleMICROBE PooH Немезида Илмари CrazY Sabbra Cadabra Man_Of_Sin D(emo)n_Hunter DJ_W0LF Руто vengeance RoZzi Мия Кънчо Марто! Ади_Психаря Kaamos nameless mim4y bloody_mary Mad_Thrasher Zerity_ Deathroll Puppet Master Ania puhenoto 40wek Пате Tincheto_ RockPlace [unknown] 118 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
[unknown] Newbie

![[unknown]](https://2img.net/u/1514/57/85/42/avatars/55-42.jpg)
 Age : 28 Брой мнения : 39 Location : Варна! Рейтинг : 0 Registration date : 10.08.2008
 | Заглавие: Сънища (: Чет 28 Авг 2008, 01:02 | |
| First topic message reminder :Аах.. сънища! Много, много, много ги обичам  Всъщност затова обичам да спя - заради това, което сънувам. Най-често сънищата ми са дебилни, но това много ме радва ^^ Обичам сънищата, които са абсолютна безсмислица. Като например когато се сменя дадения момент. Примерно излизаш от училище и не се оказваш на улицата, ами в някаква гора или пък на кино и действието се сменя. Обичам, когато сънувам и някакви невъзможни неща, някакви фантастики (веднъж сънувах, че съучениците ми имат перки отстрани и даскалото беше цялото във вода и те плуваха като риби xD )... Обичам много и когато мога да си контролирам съня (: Обичам и когато се събудя на сутринта да помня всеки детайл от съня и да си го припомня и да му се кефя. И естествено мразя обратното... много се нервя, когато примерно на сутринта не помня нищо или когато на сутринта помня, но по-късно през деня забравям... Кошмари не сънувам често. Даже напротив - много рядко. Преди да почна училище живеех на друго място и помня, че много често сънувах кошмари и то еднотипни... Но иначе сънувам само когато съм болна. Преди няколко дни се разболях за кратко и сънувах много гаден кошмар, който вече не си спомням, но тогава беше брутално... Както и да е - кошмарите не ги тача много много  Всъщност, когато бях на 5 някъде помня, че сънувах кошмар, но всъщност като се замисля той въобще не е такъв.. А именно: една гигантска мравка ми беше дошла на гости, аз й дадох чай, седнахме на масата и аз почнах да й се карам :lol: нищо страшно няма, може би от размерите на мравката съм се уплашила ^^ та това е единствия кошмар (доколкото може да се нарече така...) който ми е интересен... И така, много се разписах нещо  Идеята на темата е да пишете за вашите сънища - любими сънища, гадни кошмари, какво сте сънували предната вечер, ако сте сънували някой от форума и така нататък  | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
ThePsychoSheep Newbie

Age : 30 Брой мнения : 61 Location : Варна Рейтинг : 0 Registration date : 18.04.2010
 | Заглавие: Re: Сънища (: Чет 22 Апр 2010, 15:12 | |
| Преди 1 година сънувах как в даскалото влизам с Някъв летящ джет...обаче всички ме гледат всякаш е нещо нормално....И като подкарах джета надолу в подземния етаж(Атилетата по скулптура и рисуване) се оказа че там има още такива джетове.Виждам господина по Хореография и той ми показа някаква огромна врата която за първи път я виждам.Тя се отвори и се оказа паркинг.Спирам джета...обръщам се....и гледам вратата на паркинга затворена."И ся кво?" си викам....търсех друг изход и намерих някаква друга врата по малка от тази на входа на паркинга.Отварям я и сега пък взех че се намирах в някво бяло пространство.Недалеч от мене имаше огромна маса до която бяха застанали около 20 "доктора" с газови маски тип "Първата световна война" и с окървавенни престилки и всеки от тях държеше или нож или престилка.Нещо кълцаха и аз само гледах отдалеч.Изведнъж нещо ме пипа.Обръщам се и виждам че това е една приятелка от Пловдив.Тя ми маха с ръка но после изведнъж почна да сочи зад мен с уплашено изражение на лицето.Аз се обърнах и видях как "Докторите" тръгнаха да ме гонят.Интересното беше тяхната походка на бягане в стил Counter-Strike.Аз ужасен тръгнах да бягам(Приятелката ми МИСТЕРИОЗНО беше изчезнала ей така).Отворих врата от която дойдох...но не се върнах в паркинга ами в някаква серия от коридори.Докато бягах пред мене се зададе кръстовище от коридори.И пред мене минаха Един съученик който крещеше като бесен и веднага след него го гонеше с брадва в ръка втори мой съученик викайки "ЕЛА ТУКА БЕ,МУХЛЪО!".И след него пък се появиха 3-4 от "докторите" които не ме забелязаха явно защото бяха заети да гонят двамата ми съученика.Аз най-накрая намерих решение и просто се скатах в няква стая където нищичко не се виждаше.И така завърши съня ми.......................Болен човек съм нали? | |
|  | | (s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Сънища (: Съб 24 Апр 2010, 07:53 | |
| Напоследък сънувам доста кошмари. Преди седмица ме гонеха с нож и ме заплашваха със смърт, снощи пък сънувах Кеч Мания (нормално, след като стоях да го гледам), само че всички кечисти се избиваха един друг и повече не ставаха. Някакъв даже разби с бухалка главата на една жена в стената, но тя беше с гръб и той не я позна, а след това се оказа, че е всъщност негова съпруга и той има 2 деца от нея. о,О Навсякъде имаше кръв, размазани органи... blah. | |
|  | | Ellie Fan

Брой мнения : 404 Интереси : майка ти Рейтинг : 1 Registration date : 14.08.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Нед 25 Апр 2010, 00:10 | |
| Почти никога не си спомням какво съм сънувала xD | |
|  | | Thunder Newbie

Age : 30 Брой мнения : 12 Location : Pleven Интереси : many ... Рейтинг : 0 Registration date : 08.05.2010
 | Заглавие: Re: Сънища (: Нед 09 Май 2010, 11:07 | |
| Wasted , дядо ти жив ли е ? | |
|  | | CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Сънища (: Нед 09 Май 2010, 11:28 | |
| - Wasted написа:
- Супер често сънувам как съм на погребение на дядо ми. като казвам често не всеки ден на на 1-2 месеца, скоро пак го сънувах. кво ли може да означава ?!
Видиш ли погребение в съня си, значи в действителността ще получиш лоши вести. Ако видиш спускане на ковчег в гроб насън, означава че ще се увеличи имотното ти състояние или ще се увеличи семейството ти. Ако сънуваш погребение, значи че цели, мнение, начин на живот, възможности и други, трябва да отстъпят място на по – добри неща. Сънят може да показва и голяма загриженост за здравословно състояние. Присъстваш ли на погребение в съня си, значи ти предстои да обърнеш гръб на познанствата и начинанията си досега. Погребват ли те жив насън, значи няма да изпитваш радост за имането си. Погребват ли те насън, значи ще имаш успехи в любовта и ще имаш добро здравословно състояние. | |
|  | | stunnka Epic

Age : 29 Брой мнения : 716 Location : Варна Рейтинг : 1 Registration date : 22.09.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Нед 09 Май 2010, 11:35 | |
| | |
|  | | Ками Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 877 Location : Пловдив Рейтинг : 2 Registration date : 13.12.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Нед 09 Май 2010, 11:55 | |
| А може би се притесняваш да не се случи нещо с дядо ти ? | |
|  | | nikoletito Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1202 Интереси : УайтСнейк, Лами, РокПлейс, Музика Рейтинг : 0 Registration date : 21.10.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Нед 09 Май 2010, 12:53 | |
| Сънувах как крещя на баща ми, защото ми говори, че класната ми не преподава добре и, че не уча.. След това отидох в стаята си и майка чистеше и беше изкарала някви четки за зъби и аз се равиках и на нея и тя каза, че няма да стоят в шкафа. Казах и, че ще стоят там и ги хванах, прибрах ги, а татко беше на вратата. Започна да ми крещи и си крещяхме и аз им се хилих и на двамата и майка се разрева и аз я изгоних от стаята. Странен сън :Д | |
|  | | Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Чет 24 Юни 2010, 23:23 | |
| Сънувах, че се пребирам вкъщи с баща ми и има сняг и на пътя ни застават два вълка и се спираме. Единия вълк обикаля около тате, а той изпадна в нещо като шок и не можеше да мръдне..беше като хипнотизиран, а другия идва при мене и ме захапва за дясната китка където са ми вените /никаква болка не усетих... усетих ухапването, но просто не болеше.. все едно някой ме е хванал за ръката/ и започва да шурти една кръв, като няква чешмичка, стича се няква такава по ръката ми и по снега. Странното беше, че гледах вълкът в очите и виждах много болка ...все едно това което трябваше да изпитвам аз докато ме хапе го изпитва той.. адската болка. И може да прозвучи адски шантаво, но гледката - кръвта ми по снега, изглеждаше много красиво.. | |
|  | | Selene Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1152 Location : Предимно София О.о Рейтинг : 43 Registration date : 07.04.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Пон 28 Юни 2010, 12:08 | |
| Значи в началото е като някаква игра... ние сме там..3-4 човека и се борим с някакви чудовища обаче в последствие, вече не помня при какви битки, другите умират. И там една вечер сънувам някакъв чиит и къде мога да отида за да съживя единия и го правя. После срещам някаква магцосница, като и аз имам някакви такива умения, само дето ся е мн по-добра. Иии докато бяхме в дна кръчма тримата и си поръчвам бира, а тази.. кръчмарката е в нещо като в транс и ми обяснява че не било бира а нещо много силно и зловещо. Както и да е. Забелязвам че нещо не е наред и едни зад тезгяха започват да се превръщат в отвратителни чудовища, които на всичкото отгоре язадят дракони, а драконите са уж изчезнали много отдавна. Ние почти успяхме да се скрием. Забелязват ни иии стана малко клане. Малко магия и всички станаха мноооого мънички драконите бяха като малки гущерчета. Уголемихме ги, яхнах най-големия и тръгнахме към града, който беше наблизо. Всъщност странното е че явно тогава съм започнала да се събуждам... летенето често обърква нещата, та... по едно време спрях да виждам дракона, въпреки че го усещях. Минахме над целия пазах и хората ми се радваха, защото кралят е тиранин. И така де... бях при него...в моята кухня..... странно нз дракона де се събра. Принудих краля да ми даде престола си, естествено чрез дракона. Обаче кралския пръстен беше от пластмаса и скъпоженне камък и можеше да светка, а кралският печат беше смешен. И ми падаха. ... После се опитах да летя без дракона... накрая си представях че и аз имам крила като на дракон и така летим по-лесно, само дето моите са по-мънички. Та накрая си полетях самичка и се събудих | |
|  | | Vikka Newbie

Брой мнения : 23 Location : България, Варна Рейтинг : 0 Registration date : 29.06.2010
 | Заглавие: Re: Сънища (: Съб 03 Юли 2010, 13:47 | |
| Аз пък веднъж сънувах, че с един приятел се прибирахме и там където се разделяхме и си казахме чао той каза "чакай бе от тук сме" и после отвори една врата и влязохме в един двор където имаше огромно куче и една кокошка и фр-то каза излез и аз излизам ама докато успее да излезе и той тея "неща" се превърнаха в адски голям петел който ни нападна после приятеля отвори още една врата и аз излязох и той излезе и се събудих. Май че гледам много филми...  | |
|  | | Different~girl Great

Age : 28 Брой мнения : 252 Location : Пловдив Интереси : музика Рейтинг : -2 Registration date : 06.12.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Сря 11 Авг 2010, 14:41 | |
| Сънувам много често и винаги са много безсмислени сънища | |
|  | | New Age Messiah Great

Age : 27 Брой мнения : 307 Location : Пловдив Интереси : Търсене на нещо по-голямо Рейтинг : 9 Registration date : 23.05.2010
 | Заглавие: Re: Сънища (: Чет 12 Авг 2010, 00:16 | |
| Вече две седмици подред сънувам някво много красиво момиче което не познавам, тя ми помага като се бия с някви ужасни кървави хора, като ми казва как да ги победя, тя също може да мести облаците и звездите и веднъж ме целуна, все преди да заспя си мисля да я питам за името и скайпа и в съня си, но все си забравям, понякога си мисля това да не е някъв дух дето броди из вкъщи и се опитва да се свърже с мен в съня ми Веднъж сънувах, че се разхождам из Асеновград и видях 12 човека от форума и ги питах какво правят и защо са тук, а те ми отговириха, че чакат влака и тва беше . | |
|  | | Fofo0 Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Чет 12 Авг 2010, 03:19 | |
| Напоследък сънувам много странни сънища...от едно нещо,започвам да сънувам друго и се обединява и става като един сън,който е омешан. Снощи сънувах как си стоя в стаята и изведнъж лампите загасват а аз съм на компютъра.Той също изгасва и телевизора се включва сам.Започва записа,за който се разказва във филма "The Ring",но със лекозвучащата мелодия на Radiohead-Creep и изведнъж някой почва да звъни.Казва ми.."Няколко минути" О.о. Аз седя шокирана и някаква почвам да плача от страх и изведнъж както телевизора пръщеше се появи картината със кладенеца..излезе от телевизора някакво момиче с дъълга до под кръста къдрава коса,облечено в черни дрехи и шипове.Косата и беше пред лицето точно като Самара Морган във филма.И така аз както си седях на земята плачейки ставам и започвам да се отдръпвам назад бавно и тя идва към мен.Успя да ме хване за косата а аз започнах да пища няк'во,но по едно време спрях.След секунди тя си показа лицето и какво? Пъпет ми пипа косата. :Д
Ето защо преди да заспя не трябва да гледам "The Ring" и темата на Пъпет в "Индетифицирай се" :дд | |
|  | | Thunder Newbie

Age : 30 Брой мнения : 12 Location : Pleven Интереси : many ... Рейтинг : 0 Registration date : 08.05.2010
 | Заглавие: Re: Сънища (: Сря 18 Авг 2010, 11:06 | |
| Сънувах синята луна , затъмена от черен обект , не беше нито типично лунно , нито слънчево затъмнение , всичко беше притихнало , хората с които бях , сякаш не виждаха нищо , но го усещаха , обземаше ги страх от неизвестното ,а аз стоях и се наслаждавах на синята луна и на техният страх.Сякаш аз бях виновен за него , сякаш разбирах напълно ситуацията,сякаш аз бях онзи гаден герой зад кулисите контролиращ всичко ,правещ всичко с определена цел , част от някъкъв план . Синята луна и нейното сияние ,бяха завладяващи , а аз чаках следващата стъпка от неизвестния план. | |
|  | | wHATEver Newbie

Age : 30 Брой мнения : 14 Location : Свищов Рейтинг : 0 Registration date : 18.08.2010
 | Заглавие: Re: Сънища (: Сря 18 Авг 2010, 13:15 | |
| аз пък санувам доста чето това което ще стане или това което е сега.Доста от сънищата ми са се сбъдвали и когато съм объркана решавам вапроса в съня си.Ако тоя сън който снощи санувах се сбъдне ще си умра от кеф  .Санувах един мн готин пич който преди време се бяхме запознали и доста често си пиехме заедно.Там бяхме се разгорещили доста хД | |
|  | | Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Пет 27 Авг 2010, 09:11 | |
| Два супер дебилни съна за една вечер  Първия, че плюшеното ми мече и панда са тайни агенти, целещи да ме убият. Е, успяха  Вторият. Бях в една стая. Влезе репортер, накара ма да запея "Something" на ETF излезе. След това влезе Craig Mabbit и ме изнасили. Аз пищях, крещях, врещях и му разбих устата и избягах. | |
|  | | CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Сънища (: Пет 27 Авг 2010, 11:12 | |
| Втория ти сън РУЛЗ  Аз от вече 2 седмици сънувам всяка вечер. Сънищата ми са супер дълбоки и реални. Мога да се контролирам в тях. Като се събуждам или е с истиричен смях или рева. Някъде давам на късо  | |
|  | | Жоро Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Пет 27 Авг 2010, 12:52 | |
| Aз сънувах, че бях във Плевен.Рони караше някаква яка спортна колица и аз махах такъв и тя ми се обади.Вътре беше с някакво момиче и двете бяха завити със някакъв чаршаф и другото момиче спеше в нея xD чувствам се длъжен да спомена,че бяха голи  | |
|  | | Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Пет 27 Авг 2010, 19:04 | |
| Аз пък сега в маршутката сънувах, че се качвам по едни безкрайни стълби и все падам.. и се пребивам ама аз нали съм инат и пак почвам да се катеря на горе.. и пак падам и пак се качвам и беше някво супер огромното стълбище :дд Иии в крайна сметка не помня какво стана на края :д | |
|  | | Борко Fan

Age : 27 Брой мнения : 403 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 12.04.2010
 | Заглавие: Re: Сънища (: Пет 27 Авг 2010, 19:20 | |
| Аз пък сънувах,че с някакви хора играем на...фейчки?!?!?!Та освен че летяхме напред,назад изведнъж видях в ръката си шише пълно с прах,което ИЗПИХ и станах невидим...После се озовах вкъши в моята стая а в гардероба имаше трол.След като поисках едно такова шишенце за да мога да стана невидим и когато се събудя той ми каза:Сори брато ама мога да ти дам само този камуфлажен пръстен  После се събудих,но все още спях (това бе част от съня)и започнах да се камуфлажирам  после се събудих на земята... | |
|  | | Missy Great

Age : 31 Брой мнения : 386 Рейтинг : 1 Registration date : 30.11.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Чет 20 Яну 2011, 15:59 | |
| ... Обожавам да сънувам..  Но за съжаление много голяма част от сънищата ми са толкова объркани и се случват толкова много неща, че когато се опитам да разкажа на някого, просто не мога.. | |
|  | | Morigan Bastet Newbie

Age : 27 Брой мнения : 23 Location : Varna Интереси : Волейбол, шах, музика, компютър... Рейтинг : 0 Registration date : 18.11.2010
 | Заглавие: Re: Сънища (: Пет 11 Фев 2011, 18:13 | |
| Хахх, аз снощи сънувах, че правя опити по химия в час и без да искам смесвам не тези в-ва, които трябва, защото съм много разсеяна и училището гръмна и като по анимационните филмчета всичко беше разрушено и аз седя с епруветката в ръка и гледам ядосано, защото ПАК срутвам даскалото. И на дригия ден (в съня) г-жата ми написа 6-ца, защото съм показала какво НЕ ТРЯБВА да смесвам, когато ни изпитва | |
|  | | Немезида Кака

Age : 35 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Съб 12 Фев 2011, 03:37 | |
| | |
|  | | Missy Great

Age : 31 Брой мнения : 386 Рейтинг : 1 Registration date : 30.11.2009
 | Заглавие: Re: Сънища (: Съб 12 Фев 2011, 12:35 | |
| Последният сън, който сънувах, беше толкова реален, че дори усещах всичко, например как пада пясъка от ръката ми... беше наистина страхотно! | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Сънища (:  | |
| |
|  | | | Сънища (: | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|