Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
Заглавие: Led Zeppelin (hard rock) Чет 28 Авг 2008, 11:12
First topic message reminder :
Състав: •Робърт Плант •Джими Пейдж •Джон Пол Джоунс •Джон Бонъм (починал) Дискография: *Led Zeppelin (1969) *Led Zeppelin II (1969) *Led Zeppelin III (1970) *Led Zeppelin IV (1971) *Houses of the Holy (1973) *Physical Graffiti (1975) *Presence (1976) *In Through the Out Door (1979) *Coda (1982)
Последната промяна е направена от Child of Bodom на Чет 28 Авг 2008, 11:18; мнението е било променяно общо 1 път
Автор
Съобщение
Slav Newbie
Age : 29 Брой мнения : 97 Location : Варна Интереси : Музика - Китара, пиано, глас ;) Рейтинг : 2 Registration date : 08.12.2008
Заглавие: Re: Led Zeppelin (hard rock) Съб 17 Юли 2010, 23:20
Phantom 1912 написа:
Едни от боговете на хард рока,нека така да ги наречем.Странно,но като,че ли в България не се слушат толкова колкото Deep Purple примерно.Но може би,за това сме си виновни и самите ние - българите.Избираме по - простичко устроената музика.До като на Запад нещата не седят така.Там Цепелин наистина са религия,даже може би по - голяма от Пърпъл.
Просто са трудна за възприемане група, именно защото са религия. Но по начина, по-който се изрази излиза, че Пърпъл свирят простичко устроена музика, с което не съм особено съгласен.
Железен Ultimate Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
Заглавие: Re: Led Zeppelin (hard rock) Съб 17 Юли 2010, 23:34
Малка корекция: Led Zeppelin са по-слушани и смятани за по-добри от Deep Purple на запад... от Атлантическия океан, тоест в Щатите. В Европа, обаче, нещата седят другояче - Deep Purple са първенци, а Led Zeppelin - догонващи.
По темата: Харесвам Led Zeppelin и ги слушам. Голяма банда, с принос, с хъс, с музика, която е едновременно агресивна, нежна и успокояваща - като морфинова инжекция. А текстовете... Надявам се да не направят риюниън - не искам да видя как банда от такъв ранг бива опетнена тъй безцеремонно.
Лили. Moderator
Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
Заглавие: Re: Led Zeppelin (hard rock) Пон 19 Юли 2010, 19:55
Видях, че е премахнат клипът.
Kashmir..
и лайв.
Unforgiven Fan
Age : 27 Брой мнения : 485 Location : Габрово > Варна Интереси : книги, музика, приятели ^^ Рейтинг : 5 Registration date : 25.12.2009
Age : 25 Брой мнения : 19 Location : софия Рейтинг : 0 Registration date : 22.12.2011
Заглавие: Re: Led Zeppelin (hard rock) Чет 08 Мар 2012, 15:56
Пате написа:
ПОДКРЕПЯМ, ПОДКРЕПЯМ!!!!
Любимата ми група, най-най-най-най любимата ми.. Просто само като видях Лед Цепелин и ми се разтупка сърцето! Обожавам я, те са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ!!!
Same ..даже писък пуснах....(Crazy) Ама много ги обичам. Обожавам, влюбена съм... всичко, всичко. Аll of them - добре де – Джонсън съм му понасъбрала. (И не само като личност - той и като творец не ме кефи – “In throw the outdoor” ми е последен в класациите на албумите на групата (което в никакъв случай не значи че не го харесвам)) Но Бонзо:
^^ И Джими Пейдж „Знам че двамата с Джеф Бек се наслаждавахме на музиката точно защото не трябваше да го правим“Как ми е влязъл под кожата. Писна ми да повтарям на хората че някои неща са прекрасни просто защото не са задължителни. Ще прежаля пренебрежителното му отношение към жените, защото е у-н-и-к-а-л-е-н китарист и у-н-и-к-а-л-е-н композитор Заради парчета като това:
И това:
Иии това :Д
Ии... Baby I'm gonna leave you, What is and what snould never be, The Lemon Song, Immigrant song, Friends, Sairway to heaven, Over the hills and far away, Houses of the holy, Kashmir... o, не по-добре да спра, защото ще изредя просто всичко ! Не мога да повярвам как може да съществува такава музика. Ии... Робърт Плант. (любовта ми ^^) А аз съм момиче и пак не мога да пея толкова високо на места. А и при всичкия му талант е неземно красив – споменах ли го? Какво правя когато ми е тъжно? Слушам Цепелин Когато ми е откачено? Слушам Цепелин Когато ми е вессело? Слушам Цепелин
Цепелин Пп: А и още не съм чула Coda. Нарочно. Случвало ли ви се е да четете някоя книга и като я прочетете да не се чувствате доволен ами точно обратното. Тоест някакво гадно за дето трябва да се разделяш с историята и с героите (не че не можеш да я прочетеш пак но е различно). Еми ето за това е. Няма да понеса факта че съм изгледала чула и прочела всичко и че вече няма нищо ново, което да ми предстои.