|
| | Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Чет 17 Сеп 2009, 08:35 | |
| Пуснали сте тема и я няма. Олеле, какво ще правим сега? Темите не изчезват яко-дим от самосебе си. Те биват премествани или изтривани от Модераторите. Дублираните теми например се мятат в Буллшитс-а, освен ако дублиращата тема е по-информативна и описателна от дублираната, в който случай двете теми се събират в една. Темите, постнати в несъответстващ им раздел, се преместват на правилното място. Скучният и безсмислен спам си почива в мир в Хартийника. Флудът се затрива. Все пак, ако смятате че сте направили хубава тема и не можете да си я намерите, дори след като внимателно сте проверили в кошчето, тук можете да попитате какво се е случило с нея. Ако темата ви е била преместена в друг раздел и държите да бъде там, където първоначално сте я направили, тук можете да изложите своите аргументи, които ще бъдат взети под внимание само и единствено ако са наистина аргументи, а не мятане и тръшкане от чист магарешки инат. В случай, че не можете да намерите някое свое мнение, то най-вероятно е било застреляно като флуд, особено ако е едноредово малоумие с емотиконки - просто го прежалете и се въздържайте от подобни мнения за в бъдеще.  | |
|  | | fonix Rockplacer

Age : 37 Брой мнения : 770 Location : Sofia Интереси : Колоездене и Обикаляне по чукари Рейтинг : 15 Registration date : 09.09.2008
 | Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Чет 17 Сеп 2009, 19:02 | |
| - Руто написа:
В случай, че не можете да намерите някое свое мнение, то най-вероятно е било застреляно като флуд, особено ако е едноредово малоумие с емотиконки - просто го прежалете и се въздържайте от подобни мнения за в бъдеще.
 Това няма да е лошо да го прочетете добре ... да няма въпроси: "Защо броя на мненията ми намалява вместо да расте?" Флудът (Безсмислени едно редови коментари, обиди, емоутикони и прочие безполезни неща) ще бъде преследван Както и досега, умният и забавен спам, ще има доста по-голям шанс за оцеляване, но винаги най-много ще се ценят пълните и аргументирани мнения.  | |
|  | | Дан Advanced

Age : 28 Брой мнения : 181 Интереси : метъл, китари, басове, бира Рейтинг : -6 Registration date : 06.07.2009
 | Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Вто 09 Фев 2010, 19:20 | |
| Незнам, но много пъти когато съм писал в темата "Обикновени пловдивски срещи", че например ще дойда или не, мненията ми биват истрити, не знам какво нередно намирате в това че пиша дъли сам online или offline... | |
|  | | Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Вто 09 Фев 2010, 20:21 | |
| Мненията ти може да са били изтрити (ако имаш предвид стари постове) при чистенето на самата тема за разделянето на Архива. Тогава всякакви мнения на латиница или такива съдържащи единствено емотикони бяха премахнати, покрай изтриването на коментарите по снимките. | |
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Вто 09 Фев 2010, 20:25 | |
| Възможно е и мнения от типа на: "Няма да идвам", да са премахнати от някой заради безсмислеността на коментара. Да, разбира се, хората се интересуват от това кой ще ходи, но ако 700 човека напишат, че няма да отидат темата ще се превърне във флууд. |
|  | | Дан Advanced

Age : 28 Брой мнения : 181 Интереси : метъл, китари, басове, бира Рейтинг : -6 Registration date : 06.07.2009
 | Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Вто 09 Фев 2010, 21:44 | |
| - Цитат :
- Мненията ти може да са били изтрити (ако имаш предвид стари постове) при чистенето на самата тема за разделянето на Архива. Тогава всякакви мнения на латиница или такива съдържащи единствено емотикони бяха премахнати, покрай изтриването на коментарите по снимките.[/code]
Не, тва с изчезването на мнения го забелязах от 1-2 седмици. Но все тая, няма проблем (: | |
|  | | luna_lovegood Advanced

Age : 28 Брой мнения : 177 Location : някъде там...в непознатото Интереси : arts Рейтинг : 0 Registration date : 28.11.2009
 | Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Нед 21 Фев 2010, 07:33 | |
| | |
|  | | Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Нед 21 Фев 2010, 11:45 | |
| | |

Age : 28 Брой мнения : 177 Location : някъде там...в непознатото Интереси : arts Рейтинг : 0 Registration date : 28.11.2009
 | Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Нед 21 Фев 2010, 13:16 | |
| - Руто написа:
- С какъв браузър си?
Internet Explorer | |
|  | | Руто Administrator

| Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Нед 21 Фев 2010, 13:27 | |
| | |

| Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. Нед 21 Фев 2010, 18:53 | |
| | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н.  | |
| |
|  | | | Помощ, изчезнаха ми мненията, темите и т.н. | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |