| БАМ | |
|
+32D(emo)n_Hunter StormCrow TripleBrutal Ralie nikoletito Shit_For_Brainss EmmyCannibal .Sshizophrenia. qkitaki CrazY Nox Kaamos Carson nameless "Рури" Руто confined (s)Ain't Storm antani Стеф bellz Fofo0 Ади_Психаря I Cum Blood ! Puppet Master RockPlace green.orange Gunslinger^^ Щорко littleMICROBE БАМ 36 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
БАМ Advanced

Age : 29 Брой мнения : 111 Location : Смолян Интереси : Здрава музика, skate и разбира се момичета Рейтинг : 5 Registration date : 27.09.2009
 | Заглавие: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 14:47 | |
| Здравейте.  Казвам се Даниел, обаче приятелите ми ме наричат Бам, а някои вече и Себастиян  От Смолян съм, харесвам хард музиката: метъл, рок, пънк. Скейтър съм. Любимата ми група е HIM (Руто до мене казва: а някой се е избъзикал, ха съм го...). Любим про скейтър ми е Bam Много луда глава имам, само че рядко се срещаме с нея, особено след продължително куфене по рок фестовете. От време на време обичам да пийвам и тогава ми се случват такива хубави неща, като да срещна някои хора, които да ми покажат този форум  Сутрин спя дълбоко. Толкова дълбоко, че дори Руто не може да ме събуди, докато ме снима. Всички ме харесват, щото съм много много скромен Всъщност не мога да се оплача от липса на внимание, макар че сам не знам защо (Руто казва: я се усмихни малко ве и ще разбереш що  ). Шегуваме се и двамата, естествено.  Предупреден съм, че ще ме засипете с въпроси и искания за снимки, затова оставям на вас да научите повече за мен. Ето и една снимчица (от импулс щото още съм новичък и имам да уча много - моля, бъдете снизходителни).  btw Ако някой иска FB той ми е Daniel Dishkov 
Последната промяна е направена от БАМ на Съб 17 Сеп 2011, 03:43; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
littleMICROBE Rockplacer

Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
 | |
 | |
Щорко Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 954 Рейтинг : 30 Registration date : 01.03.2009
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 14:53 | |
| ХЕй, дуд  1. Дръвче или храстче? 2. Любима марка скейт-дъски? 3. А Машини? 4. Луна или звезди? 5. Какъв алкохол не понасяш? 6. А какъв обичаш да пийваш? 7. 
Последната промяна е направена от Finrod на Нед 27 Сеп 2009, 14:56; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
 | |
Gunslinger^^ Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 14:54 | |
| здрастии ^^
оу оу с тениска на булет си на тая снимкаа ^^ таа айде въъпроси от мен: 1.Вълци? 2.Котки или кучета? 3.Брат/сестра? 4.Домашен любимец? 5.Ако да,какъв? 6.Кой е твоя така да се каже идол? 7.Първата рок група,която прослуша? 8.Я постни и още няколко снимки :]] | |
|
 | |
БАМ Advanced

Age : 29 Брой мнения : 111 Location : Смолян Интереси : Здрава музика, skate и разбира се момичета Рейтинг : 5 Registration date : 27.09.2009
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 15:11 | |
| @ Little Microbe: Мерси, макар че аз не си харесвам името много  @Finrod: ХЕй, дуд Smile Хей хей, дуд  1. Дръвче или храстче? - храстче 2. Любима марка скейт-дъски? - element 3. А Машини? - Independent 4. Луна или звезди? - Звезди 5. Какъв алкохол не понасяш? - Водка 6. А какъв обичаш да пийваш? - Бира  7. Bye - Bye  @Gunslinger^^ здрастии ^^ здрасти  оу оу с тениска на булет си на тая снимкаа ^^ таа айде въъпроси от мен: 1.Вълци? - Даа, аз даже си имам вълк и е кръстоска от канадски и белгийски вълк  2.Котки или кучета? - Кучета 3.Брат/сестра? - Двама, единия живее в Пловдив, другия в Швейцария, обаче и двамата не съм ги виждал... 4.Домашен любимец? - Вълка ми Боко  5.Ако да,какъв? -- 6.Кой е твоя така да се каже идол? - Бам Маргера и Виле Вало 7.Първата рок група,която прослуша? - Абе и аз като много заблудени хлапета започнах с Limp Bizkit, ама се усетих и сега си карам на HIM 8.Я постни и още няколко снимки :]] Ok     | |
|
 | |
green.orange Great

Age : 28 Брой мнения : 251 Location : Варна Интереси : Фотография, Музика, Разходки, Глупости, глупости и глупости : ) Рейтинг : -3 Registration date : 27.08.2009
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 15:24 | |
| Здравей : ))
1.От колко време караш скейт? 2 Как се зариби? 3.Три неща, с които се гордееш...? 4.Искало ли ти се е някога да си някакъв друг по народност,но не и българин? 5.Трабант или мерцедес? ;д | |
|
 | |
БАМ Advanced

| Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 15:36 | |
| - green.orange написа:
- Здравей : ))
1.От колко време караш скейт? 2 Как се зариби? 3.Три неща, с които се гордееш...? 4.Искало ли ти се е някога да си някакъв друг по народност,но не и българин? 5.Трабант или мерцедес? ;д 1. От 4 години. 2. Едни приятели ме зарибиха по скейта и така още съм си зарибен  3. Гордея се със семейството си, приятелите и готината музика и скейта - все ценни за мен неща. 4. Да, финландец. 5. Мерцедес | |
|
 | |
RockPlace Administrator

Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 18:13 | |
| Hey ya ;> Добре дошъл и keep rockin' , dude Sk8-тинга е готино нещо, може да покараме един ден  Cheers  | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 18:19 | |
| а, здраво симпатяга Имаш ли си пижама? Пингвин или морж? Колко пингвина можеш да набуташ в хладилника си? Можеш ли да свириш с уста? Какво е нищо? Съществуват ли посоки? | |
|
 | |
I Cum Blood ! Fan

Age : 28 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 19:00 | |
| ааа преди и аз живях в Смолян много е яко там  | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | |
 | |
Fofo0 Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 22:33 | |
| Хей и от мен ; ) 1.Защо толова ти харесват скейтовете? 2.Трудно ли се научи? 3.Какво мислят за това приятелите ти които не карат скейт? 4.Тъй като и аз се запалих по скейтовете в последно време...можеш ли да ми кажеш дали е възможно момиче да кара скейт..макар и да съм виждала много скейтърки насам-натам..?!
П.С.: Тези мои въпроси само за скейт се отнасят! хД ^^ | |
|
 | |
bellz Great

Брой мнения : 269 Location : The Supermarket, Varna Интереси : занимавам се с платени убийства Рейтинг : 1 Registration date : 20.11.2008
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 22:44 | |
| 'драсти, харесват ми кецовете ти. ^^ Любим предмет в даскало? Любим автор? Театър или кино? Любим филм? Свръхестествени сили имаш ли?/неща като правенето на балони с дъвка също се броят/ Освен HIM кво слушаш? Можеш ли да щракаш с пръсти? Най-голямата тръпка? | |
|
 | |
Стеф Great

Age : 30 Брой мнения : 351 Location : Пловдив Интереси : музика Рейтинг : 3 Registration date : 06.06.2009
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 23:13 | |
|  сладуууууур .. ex, кви яки снимки правя xD - изборй ми 3 неща,за които си мечтаеш? (= | |
|
 | |
antani Unique

Age : 27 Брой мнения : 958 Location : Пловдив Интереси : Hardcore,Japan,World of Warcraft Рейтинг : 25 Registration date : 06.02.2009
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 23:28 | |
| сладур ей...привет от антани  днес пак ли са напорка бе  | |
|
 | |
Storm Great

Age : 26 Брой мнения : 296 Интереси : музика , бойни спортове , животни , екскурзии Рейтинг : 3 Registration date : 20.08.2009
 | Заглавие: Re: БАМ Нед 27 Сеп 2009, 23:36 | |
| Аааа Приветско красотен Някой Себастиан , други Кобейн - абе ще те правим рок звезда ! На другия фест поне на 3 биса ще те извдим Фрекасенце да похапваш ? А Гуакамонето да ти говори нещо ? Кърт или Себастиан ? Чи що ? Ще ти кача и снимкчизци , само да се ограмотя как  | |
|
 | |
БАМ Advanced

| Заглавие: Re: БАМ Пон 28 Сеп 2009, 00:30 | |
| @ Frankie: Мерси, браат  Няма проблем, ще скейтнем някой ден, пък нали и по тела се разбрахме при първа възможност...  @Puppet Master: Имаш ли си пижама? - Мне  Пингвин или морж? - Пингвин Колко пингвина можеш да набуташ в хладилника си? - За колкото има място  Можеш ли да свириш с уста? - Не  Какво е нищо? - Не знам Съществуват ли посоки? - Даа - или летиш или падаш. @ Ади_Психаря: Има ли причина за тези, ъм, интересни прякори? - Бам ми казват заради скейтъра Бам - много си приличаме по характер с него, а за Себастиян, питай Руто  С какво обичаш да си запълваш свободното време? - Приятели, бира, скейт Любим писател? - Нямам Настроение в момента? - Не много яко, щото си тръгвам от Пловдив сутринта. - Ади_Психаря написа:
-
- Цитат :
-
- Цитат :
- Скейтър съм. Любимата ми група е HIM (Руто до мене казва: а някой се е избъзикал, ха съм го...).
Я, я подскажи, какво ще ми направи Ру, ако се избъзикам. Отговаря Ру: тебе специално ще те лиша от запалки до Второто пришествие  @Fofo0: Хей и от мен ; ) 1.Защо толова ти харесват скейтовете? - Въпросът ми е странен, толкова ми е естествено да харесвам скейтовете и екстремните изживявания, че никога не съм се питал защо ми харесва - просто ми харесва и това е. 2.Трудно ли се научи? - Може да се каже, пък и още се уча. 3.Какво мислят за това приятелите ти които не карат скейт? - Кефят ми се, нали са ми приятели  4.Тъй като и аз се запалих по скейтовете в последно време...можеш ли да ми кажеш дали е възможно момиче да кара скейт..макар и да съм виждала много скейтърки насам-натам..?! - Да, напълно възможно е, стига да има кой да те научи. П.С.: Тези мои въпроси само за скейт се отнасят! хД ^^ @bellz: 'драсти, харесват ми кецовете ти. ^^ - и на мене си ми харесват^^ Любим предмет в даскало? - Нямам Любим автор? - Нямам Театър или кино? - Кино Любим филм? - Grind Свръхестествени сили имаш ли?/неща като правенето на балони с дъвка също се броят/ - Мога да пия бира до припадък без да припадна Освен HIM кво слушаш? - Много други групи, ще изброя само някои, че наистина са много: AC/DC, Rainbow, Metallica, Whitesnake, Sum 41, Green Day също много ме кефят... Можеш ли да щракаш с пръсти? Не. Най-голямата тръпка? - Дните от Рокфест Пловдив  - Стеф написа:

сладуууууур .. ex, кви яки снимки правя xD
- изборй ми 3 неща,за които си мечтаеш?
(= Мерси много, и ти си сладка  1. Да стана про скейтър. 2. Да си намеря сериозна приятелка. 3. Да не се разделям никога с приятелите ми, което е най най-важно! - antani написа:
- сладур ей...привет от антани
днес пак ли са напорка бе  Не колкото тебе бе  - Storm написа:
- Аааа Приветско красотен
Някой Себастиан , други Кобейн - абе ще те правим рок звезда ! На другия фест поне на 3 биса ще те извдим
Фрекасенце да похапваш ? А Гуакамонето да ти говори нещо ? Кърт или Себастиан ? Чи що ?
Ще ти кача и снимкчизци , само да се ограмотя как  Ами, снощи се бях напил като кирка и се разпях (не че мога да пея) и близнаците ми предложиха да стана вокал на бандата им, която ще се казва "Мокър сън"  Абе кво беше тва фрикасе? Гуакамонето ми мълчи кат пукал.  Въй, не знам, и двамата са готини... | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: БАМ Пон 28 Сеп 2009, 00:31 | |
| Олееее, намерих момче, дето да слуша HIM и да не твърди "Виле е педал" !!! I can't believe it. Поздравявам те xD От колко време слушаш HIM? Ходи ли на концерта им през 2002 в София? Защо ти казват "Себастиан" и на мен ми е интересно? ;д Сега ако ми кажеш, че има нещо общо със Себастиан Бах и не знам ......... : D | |
|
 | |
БАМ Advanced

| Заглавие: Re: БАМ Пон 28 Сеп 2009, 00:42 | |
| @(S)ain't: Олееее, намерих момче, дето да слуша HIM и да не твърди "Виле е педал" !!! I can't believe it. Поздравявам те xD - HIM слушам откакто почнах да слушам метъл (5-6 години вече), а за Виле не ме интересува мнението на другите и благодаря за поздравленията.  Ходи ли на концерта им през 2002 в София? - Не за съжаление, обаче 100% ще трябва да отида ако имам възможност. Защо ти казват "Себастиан" и на мен ми е интересно? ;д Сега ако ми кажеш, че има нещо общо със Себастиан Бах и не знам ......... : D - Ами снощи на Рокфеста в Пловдив се запознах с Руто, Ванката и близнаците и след около два часа, както си седяхме на масата на едно кръчме с име "Металика", Ненчо каза: Олеее, пич ама колко приличаш на Себастиян Бах и Руто се обади: Дае баси и аз от одеве тва си мисля, ама не го казах да не ми се смеете и Ванката такъв ме погледна и вика: Ай, вярно бе, ти си Себастиян Бах тинейджър... и така^^  | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | |
 | |
БАМ Advanced

| Заглавие: Re: БАМ Пон 28 Сеп 2009, 00:52 | |
| Ами аз не знаех, че приличам на Себастиян Бах и даже не ми се вярва такова... та да те питам като ти е той в интересите^^, приличам ли наистина на него? | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

| Заглавие: Re: БАМ Пон 28 Сеп 2009, 00:56 | |
| Определено имаш прилика! Наживо даже може би е още по-голяма ;D | |
|
 | |
БАМ Advanced

| Заглавие: Re: БАМ Пон 28 Сеп 2009, 01:01 | |
| Ами мерси  Варна ми е малко далече, ама ще се радвам ако можем да се видим някой път в Пловдив, щото аз често ходя там^^. | |
|
 | |
(s)Ain't Rockplacer

| Заглавие: Re: БАМ Пон 28 Сеп 2009, 01:07 | |
| И на мен много ми се идва в Пловдив, ама ще видим дали и кога ще стане.. Иначе да, ще се радвам ^^ | |
|
 | |
БАМ Advanced

| Заглавие: Re: БАМ Пон 28 Сеп 2009, 01:11 | |
| Аз и тая вечер съм на гости у Руто и той ми показа твои снимки и мисля, че си много сладка  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: БАМ  | |
| |
|
 | |
| БАМ | |
|