| Сирмче | |
|
+51Missy StormCrow Илмари Пате vellit MaDe In HeLL Black_w0rld Бавен_Клошар Борко dilaila1 EmmyCannibal Ralie Немезида Imperial littleMICROBE Ане nameless Fofo0 Вилито VampireHeart nikoletito D(emo)n_Hunter tania_92lp Morticia Лили. Apple H3r3tiC fn.0.rd Линн I Cum Blood ! Nienor Bryan Щорко Жоро Phantom 1912 deathrose Storm CrazY (s)Ain't Zombiecupcake Кент Nox Ади_Психаря "Рури" Puppet Master Железен Gunslinger^^ balduran eMm Руто Йен 55 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Йен Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 14:36 | |
| Така. Здравейте, аз се казвам Сирма (да, името ми си е изцяло българско). На 16 години съм, от Пловдив. Обичам да ми разказват приказки и обожавам да се смея с приятели. ;p
Обичам да обичам. Абсолютно срамежлива съм! Или може би не чак толкова..
Влюбена съм в музиката на H.I.M. Обожавам и Angtoria, които за жалост са доста ъндърграунд, но горещо ви ги препоръчвам. Обичам симфоничен метъл. И разбира се, не се ограничавам само до метъла и рока. (:
Та, питайте ме. Ще отговарям на всички. ==========Ольольольольо... колко съм се променила о.О Мии, вече се казвам Сирмче и мразя да ми викат "Сирма", щот е някво грубо такоа, деа знам.. :дд И съм на 17, ФЪК ЙЕА!, още съм от Пловдив Обожавам музиката! Обожавам ROCK & ROLL, изобщо не съм срамежлива, мноо мразя кофти оптимизъм, изградих поносимост към бира (само Stella Artois, при т'ва само когато съм тъжничка)... Обожавам да ходя по концерти! Само чакам да навърша 18 и започвам да преследвам бандите из целия свят. Телефонът ми се казва Шуши Имам адската фобия от буболечки.. Обожавам лятото :]]] Държа на приятелите си. Собственият ми проклет инат ме погубва, но пък доста успешно се разбирам с егото си. Харесва ми да съм матрак пияна и на другия ден да не мога да гледам от махмурлуци и щуротии ;дд Обичам уиски. Предимно чичо Джак и Джимчо Бимчо. В момента ми е супер готино да спамя някакви нещица (глупости) за себе си, но пък Рокплейс е поле за изява и се кефя на макс ;д А, да. ОБИЧАМ РОКПЛЕЙС. *само споменавам *Имам тайна любов... ...само дето още не знам към кого. Всички хора са красиви! ART MATTERS! ...обичам подаръци Целувам ви, бебета! :д
Последната промяна е направена от Йен на Чет 14 Юли 2011, 00:01; мнението е било променяно общо 5 пъти | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 14:40 | |
| Здрасти и Ето че не е страшно да си направиш темичка, нали?  Въпроси от мен по-нататък. Сега те приветствам с добре дошла и ти пожелавам незабравими мигове с нас.  | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | |
 | |
Йен Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 15:25 | |
| Ами...учила съм малко руски,малко френски,сега съм захванала и испанския..ама иначе най-добре си говоря английски .. Лилав От Руто,Минко и Кошмън(Crazy) Харесва ми Имах две котенца,ама мама ги изхвърли.. Обичам да чета книги...предимно фентъзи.Фенка съм на Тери Гудкайнд Лятото..защото само тогава имам време да живея ;д "... Little lady, your tale has an end For your love to the skies was sent He's turned into sparks That shine with the stars... ...And by night he will always be there For his lady to stare And thus he's never died. ..." -Shaman-Fairy Tale Едно студентско градче,с павирани улици и много рок кафенета,в Германия | |
|
 | |
balduran Great

Age : 31 Брой мнения : 265 Location : София Рейтинг : 14 Registration date : 03.03.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 16:08 | |
| Здрасти  Любим филм? Аромат? С какво искаш да се занимаваш след време? Maiden слушаш ли? Браво за Гудкайнд, чел съм само "Първото правило", но веднага ми стана една от любимите книги. Препоръчвам ти "Далечно царство" на Алън Кол и Крис Бънч ако харесваш фентъзи, въпреки че не е по-добра от Гудкайнд  Пратчет? Мом  | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 16:16 | |
| Любим филм?..Хм...Може би всеки с Heath Ledger и City Of Angels с Николас Кейдж Лавандула!! Никаква идея нямам... о.О Знам само,че искам да уча и живея в чужбина Нищо против Мaiden Пратчет ми е тежък...Говори на пръв поглед простотии,в които ако обаче вникнеш, могат да преобърнат живота ти... 
Последната промяна е направена от Yen на Чет 27 Май 2010, 07:32; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Gunslinger^^ Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 16:56 | |
| 1.Къде учиш? 2.Брат/сестра? 3.Домашен любимец? 4.Котки или кучета? 5.Вълци? 6.Първата рок група,клоято прослуша? 7.Някога слушала ли си чалга? ии да добре дошла  | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 17:19 | |
| м.. "Стоянстрой" (супер тъпо име,да знам ;д) нямам ;д мнем.. всичко пухено и сладко ;p Ох,да.. (тва не прозвуча както трябва.. ;д) Много,много обичам вълци  Cradle of Filth,Children of Bodom и The Rasmus (;д) Като бях на 6-7 мечтах да бъда известна чалга певица и пях пред телевизора с дистанционно в ръка,вместо микрофон ...много бях велика тогава Благодаря  | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | |
 | |
Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | |
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 18:11 | |
|  Тая снимка много си я обичам...ще прощавате,че нищо не се вижда от мен ;д А пък тук сме пред Лувъра..голям кеф беше,макар,че имахме само два часа да го обиколим ..  ..не че много се вижда,но аз съм изрода в дясно ;д ами може да се каже,че си го харесвам...звучи обаче много грубо Колкото повече се припомня на хората за чудесата на България (включително и имената) толкова по-добре за поколенията...освен това,съм на мнение,че трябва да има традиции .. Разприказвах се..спирам ;д Ами..Ненчо,Едуард(на който така и не му запомних истинското име,извинявам се, за което  ) Емми,Себастиан Бах ...май са това..И то всичко благодарение на Рок Феста Ами обучението ми преминава в една частна английска гимназия,в която има около 50 човека,поради което е адската скука,но пък поне научавам нещо  никва идея нямам ;д Обаче трябва да отбележа,че ми звучи като Fear of the dark на Maiden Кафяв..когато смесиш червено и синьо се получава кафяво...червеното е защото съм толкова влюбена,че не мога да се събера в кожата си,а синьо заради тъпата студена зима.. Душата ми...не знам...бяла или розова По-малко от огромното и по-голямо от мънинкото ;д  | |
|
 | |
Железен Ultimate Rockplacer

Age : 31 Брой мнения : 1438 Location : Пловдив Интереси : Политика, Праведна музика и Слово Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
 | |
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 20:03 | |
| ехе, привет Сирме Имаш ли пижама? Можеш ли да свириш с уста? Can you see invisible emptiness? "Светът е жесток." Нима това е светът? Обичаш ли да тичаш срещу вятъра? Най-възможните неща са най-невъзможни или? Вярваш ли, че си жива? Какъв е цвета на света ти? | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 20:18 | |
| ей,Пъпет,радвам се..да ти пиша ;д да,имам пижама..супер тъпа е,с някви слончета ;д depends Светът е такъв какъвто си го направиш За тичане, не знам, обаче обичам да си ми развява косите ;д възможно,невъзможно...всичко е възможно ;д Ами мисля, че съм най-жива докато спя и сънувам, защото живота ми само тогава има някакво развитие,красота и етц За IROND*CK..еми не знам ама на мен всеки път ми се получава кафяво... ;д и все пак не е от особено значение,нали схвана идеята ми  | |
|
 | |
"Рури" Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 20:20 | |
| Искам и аз такова име става ли да превзема личността ти  ? | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 20:24 | |
| заповядай ;д Искам да кажа само,че сте толкова готини!!! От както се прибрах в 1 и 30, седнах на компютъра и я направих темата за да ви се представя,не съм мърдала ! Ама честно!  | |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | |
 | |
"Рури" Legendary

Age : 27 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 20:27 | |
| мухауахау идвам, вселявам се в тялото ти и ти идваш в моето.. 'кей ;д? ооо  | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 20:41 | |
| Ооо...не...еми..по принцип всеки един ден се дъня заради тоя срам проклет...обаче най-скорошната издънка беше, когато с един пич много се бяхме харесали..обаче той беше един малък срамльо пък и аз ии...докато събера смелост да отида да се запозная с него, той вече си беше заминал за Словакия...е, пишем си във фейсбук, но все пак.. ;д Големи шансове съм пропускала в тоя живот и то не за друго ми ..ОТ СРАМ!!! други изцепки няма да ви разказвам...като се запознаем (дай Боже) ше има да ми се смеете .. ;д .Ру. , направо казвай къв е ритуала,че искам да се махам от тва тяло по-бързо, моля ;д За всички  ^^ | |
|
 | |
Nox Great

Брой мнения : 201 Рейтинг : 0 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 20:44 | |
| Здравей Мама Пиле.  Не желая да те питам нищо, всичко знам Обаче.... имам да кажа едно нещо.... И к'во, като си на 15 мноо ли си голяма,а?  | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 20:57 | |
| Нокс е една голяма лигла,само тва мога да кажа Нокс, стига сме спамили глупости тука ;д Това е сериозно! Искам да се запознавам с хората,не с теб...тебе и под долните ти гащи те познавам  | |
|
 | |
Кент Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 974 Location : Пловдив Рейтинг : 27 Registration date : 12.01.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 21:01 | |
| - Цитат :
- тебе и под долните ти гащи те познавам
ари бе..харабия ли ?  | |
|
 | |
Zombiecupcake Fan

Age : 27 Брой мнения : 481 Location : Варна Рейтинг : 0 Registration date : 20.09.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 21:02 | |
| драстее Сирма ^^
наистина имаш мн хубаво и интересно име ^^ видях че си слушала Cradle of filth какво мислиш за Dani filth ?
Последната промяна е направена от z0mbie_cupCake на Сря 30 Сеп 2009, 21:09; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
"Рури" Legendary

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 21:07 | |
| - z0mbie_cupCake написа:
какво мислиш за Dani Filth ^^ ?
тука само не казвай нещо от сорта на "сеееекс" или "оо, той е мой" Щото тогава ще има война за женен мъж, който +тов аима и дете  | |
|
 | |
Zombiecupcake Fan

Age : 27 Брой мнения : 481 Location : Варна Рейтинг : 0 Registration date : 20.09.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 21:10 | |
|
Последната промяна е направена от z0mbie_cupCake на Сря 30 Сеп 2009, 21:13; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Сирмче  | |
| |
|
 | |
| Сирмче | |
|