Age : 28 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
Заглавие: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 14:36
First topic message reminder :
Така. Здравейте, аз се казвам Сирма (да, името ми си е изцяло българско). На 16 години съм, от Пловдив. Обичам да ми разказват приказки и обожавам да се смея с приятели. ;p
Обичам да обичам. Абсолютно срамежлива съм! Или може би не чак толкова..
Влюбена съм в музиката на H.I.M. Обожавам и Angtoria, които за жалост са доста ъндърграунд, но горещо ви ги препоръчвам. Обичам симфоничен метъл. И разбира се, не се ограничавам само до метъла и рока. (:
Та, питайте ме. Ще отговарям на всички.
==========
Ольольольольо... колко съм се променила о.О Мии, вече се казвам Сирмче и мразя да ми викат "Сирма", щот е някво грубо такоа, деа знам.. :дд И съм на 17, ФЪК ЙЕА!, още съм от Пловдив Обожавам музиката! Обожавам ROCK & ROLL, изобщо не съм срамежлива, мноо мразя кофти оптимизъм, изградих поносимост към бира (само Stella Artois, при т'ва само когато съм тъжничка)... Обожавам да ходя по концерти! Само чакам да навърша 18 и започвам да преследвам бандите из целия свят. Телефонът ми се казва Шуши Имам адската фобия от буболечки.. Обожавам лятото :]]] Държа на приятелите си. Собственият ми проклет инат ме погубва, но пък доста успешно се разбирам с егото си. Харесва ми да съм матрак пияна и на другия ден да не мога да гледам от махмурлуци и щуротии ;дд Обичам уиски. Предимно чичо Джак и Джимчо Бимчо. В момента ми е супер готино да спамя някакви нещица (глупости) за себе си, но пък Рокплейс е поле за изява и се кефя на макс ;д А, да. ОБИЧАМ РОКПЛЕЙС. *само споменавам* Имам тайна любов... ...само дето още не знам към кого.
Всички хора са красиви! ART MATTERS!
...обичам подаръци
Целувам ви, бебета! :д
Последната промяна е направена от Йен на Чет 14 Юли 2011, 00:01; мнението е било променяно общо 5 пъти
Автор
Съобщение
Йен Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
Заглавие: Re: Сирмче Нед 31 Яну 2010, 21:18
[quote="VampireHeart"]Хей сладур (:
VampireHeart написа:
[b]Как си?
Приемливо.
VampireHeart написа:
Какво има в тъмното?
Не знам.. паяци? ;д
VampireHeart написа:
От какво те е страх?
Паяци.
VampireHeart написа:
Защо хората се женят?
Щото им е толкова акъла.. ;д;д
VampireHeart написа:
Чаоо ^^
Чао : )))
Phantom 1912 BULTRAS
Age : 30 Брой мнения : 1409 Location : Бирената фабрика Интереси : Ботев Пловдив, Праведна музика, ядене, пиене, бързо ускоряващи превозни средства и жени Рейтинг : 48 Registration date : 14.05.2009
Заглавие: Re: Сирмче Нед 31 Яну 2010, 21:29
Охо,Сирме. Изтрезня ли? :Д Наспа ли се днес? Към колко се прибрахте в Пловдив? Разбра ли,че сутринта със Свен висяхме 45 минути на спирката?
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Пон 01 Фев 2010, 15:06
Phantom 1912 написа:
Охо,Сирме.
Phantom 1912 написа:
Изтрезня ли? :Д
Вярвай ако искаш, но не! ;д
Phantom 1912 написа:
Наспа ли се днес?
Не! Нито днес, нито вчера.. Имам нужда да спя цяла седмица непробудно.. ;д;д
Phantom 1912 написа:
Към колко се прибрахте в Пловдив?
9.30 - 9.40.
Phantom 1912 написа:
Разбра ли,че сутринта със Свен висяхме 45 минути на спирката?
Да бяхте дошли в клуба, да чукаме мохабет
Nox Great
Брой мнения : 201 Рейтинг : 0 Registration date : 28.09.2009
Заглавие: Re: Сирмче Пон 01 Фев 2010, 23:09
И Свена ни попиля тогава, кат се върнахте ;д Яко:
Свен: М.. Днеска слънцето може да бъде много красиво... Ненката: То секи ден е еднакво, бай х*й... Свен: Не е вярно, то може да пече, ма може и да не пече... Ненката: Ми еднакво е, щот т'ва може да прай само! Илиян: Ауе, Свен, ти имаш ли аквариум? Аз: Т'ва к'во общо има с т'ва как грей слънцето? Илиян: Чшшшшт, дай ся да го напънем. Имаш ли аквариум, Свена? Свен: Не, що? Илиян: Щот' си гей, що... Свен: А ти имаш ли аквариум? Илиян: Да, що? Свен: Ми си гей, кво?...
----------------------
Ненката разделя парче Бейкроус на две.. Съединява го, разделя го, пак го съединява, пак го разделя.. и така вече 5 мин. Ненката: Ей, Мери, Свена, Сирме, вижте к'во мога! Събира парчето и пак го разделя.. Свен: Ейййй, чшшшшш, ти да не си Астор? Я напраи така- главата ти да изчезне ;д;д
-----------------------
Свен бута парче Бейкроус на пода. Свен: Айлелееее... К'во стана, к'во стана... Ненката: К'во стана? Свен: Ми... к'во да стана... Падна... Ненката: Ся ш го 'дигнеш. Свен: Аааааа, не! Начи ся за да го вдигна тряаа да напраа така: -Да оставя пакета на масата (оставя пакета на масата) -Да оставя и остатъка от парчето на масата (оставя парчето на масата) -Да се наведа ей тъй (навежда се) - И да го вдигна (пипа земята в непосредствена близост до парчето) - Ама ме мързи. ( и така или иначе не го вдигна) -Ненка, разбра ли ся? Ненката: Не...
;д
Кент Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 974 Location : Пловдив Рейтинг : 27 Registration date : 12.01.2009
Заглавие: Re: Сирмче Вто 02 Фев 2010, 13:52
Тези разговори ми се губят малко
Вилито Rockplacer
Age : 27 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
Заглавие: Re: Сирмче Вто 02 Фев 2010, 22:13
Здрасти ^^^^ КАк си днес? Усмихна ли се ^^ Обичаш ли да се снимаш? Ако дойда в Плд ще се снимаме ли ^^ Хмм за какво живееш ^^ А за какво мечтаеш? Шоколад обичаш ли ? А сладолед ? ^^ Ооой срамежлива сиии и аз ^^^^ Вече почна още повече да мее кефиш ^^ Ох за друго не мога да се сетя засега ^^
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Вто 02 Фев 2010, 23:50
Kurenai написа:
Здрасти ^^^^ КАк си днес? Усмихна ли се ^^ Обичаш ли да се снимаш? Ако дойда в Плд ще се снимаме ли ^^ Хмм за какво живееш ^^ А за какво мечтаеш? Шоколад обичаш ли ? А сладолед ? ^^ Ооой срамежлива сиии и аз ^^^^ Вече почна още повече да мее кефиш ^^ Ох за друго не мога да се сетя засега ^^
Здравей Носталгията по лятото ме е завладяла.. Разбира се! Усмихвам се постоянно : )))) Обичам. Ще се снимаме колкото искаме, много ясно Живея, защото чакам мечтите ми да станат реалност.... :} Мечтая да имам неограничена свобода, която да споделя с приятелите си. Обожавам! Да. Срамежлива съм.. или бях.. до едно време. На бас, че не можеш повече
Fofo0 Rockplacer
Age : 26 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
Заглавие: Re: Сирмче Сря 03 Фев 2010, 10:11
Хей Хей : )
Какво слушаш в момента? Ден или Нощ? Слънце или Луна? Колело или Скейт? А ролери? Боядисвала ли си си косата? Ако да, в какъв цвят? Уу явно в форума станахте цяло стадо срамежливи И аз ;д
Е това е от мен..да не те мъча повече :Д
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Сря 03 Фев 2010, 15:27
Fofo0 написа:
Хей Хей : )
Какво слушаш в момента? Ден или Нощ? Слънце или Луна? Колело или Скейт? А ролери? Боядисвала ли си си косата? Ако да, в какъв цвят? Уу явно в форума станахте цяло стадо срамежливи И аз ;д
Е това е от мен..да не те мъча повече :Д
Хей
И двете. И двете. Все ми е тая. Ако искам да се пребия - стават.. ;д Няколко пъти.. Черно, кафяво, червено, рижаво... етц.
nameless Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
Заглавие: Re: Сирмче Съб 10 Апр 2010, 16:14
Сирмее
Как ти се отрази безобразно ранното ставане днес, сладур ? Най-ярък спомен от двата дена, които прекарахме заедно ? Ами най-ярък спомен от снощната вечер "в/пред" входа на Ането ? Следващият път обезатлено ще повторим пак, райт ? Кво ще кажеш за компанийката дето заформихме тия 2 дена покрай входа ? ;D Да повторим спането по чуждите входове искаш ли ? ^^
Липсваш вече.. { }
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Съб 10 Апр 2010, 21:23
nameless написа:
Сирмее
Глооо (цее)
nameless написа:
Как ти се отрази безобразно ранното ставане днес, сладур ?
Оооо... Честно ли? Унищожително ;д
nameless написа:
Най-ярък спомен от двата дена, които прекарахме заедно ?
Когато слезе от влака и ме гушна. И на тепе - дето бягаше към мен и ми се метна отгоре ^^ А иначе всяка една минутка беше ярка и запомняща се. Всичко беше идеално
nameless написа:
Ами най-ярък спомен от снощната вечер "в/пред" входа на Ането ?
Щи кажа в скайп ;д
nameless написа:
Следващият път обезатлено ще повторим пак, райт ?
Три пъти по-яко ще е! ;д
nameless написа:
Кво ще кажеш за компанийката дето заформихме тия 2 дена покрай входа ? ;D
Истински обещаваща. Заслужава слънце.
nameless написа:
Да повторим спането по чуждите входове искаш ли ? ^^
Само ако е горещо, вряло лято и е 46 градуса на сянка ;д
nameless написа:
Липсваш вече.. { }
:*
nameless Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 2705 Location : Варна Рейтинг : 37 Registration date : 15.07.2008
Заглавие: Ч.Р.Д на Yen Съб 17 Апр 2010, 23:59
Честит рожден ден, Сирме, слънце мое Пожелавам ти здраве преди всичко. А освен това: *Щастието, което винаги си заслужавала. *Любовтта, която винаги си чакала. *Приятелите, от които винаги си се нуждала. *Емоциите, за които всеки един от нас мечтае. *Усмивки, които да стоплят всяко едно кътче от сърцето ти. *Моменти, споделяни с най-близките ти същества, споменът за които ще те кара да се радваш и в най-тежките ти моменти. *Сбъдване на най-смелите ти мечти. *Толкова желаното идване до Варна.
И още куп чидесии, които сама би си пожелала. ^_^ Държа на теб. Вярвам в теб. Обичам теб
Пожелавам ти най-незабравимото прекарване ! Hямам търпение да те видя и да си те напрегръщам за тези дни, в които не съм те виждала до себе си веднага, щом отворя очи.
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 30 Брой мнения : 3539 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 00:00
Честит Рожден Ден, прекрасно същество такова! Пожелавам ти истинско щастие, постигнато с лекота и усмивка! Желая ти онези всичките тайни твои мечти, които си искала да сбъднеш, да успееш да го направиш. Пожелавам ти едно обичащо те човече така, както и ще си способна ти него! Желая ти едно весело изкарване на празника и да си пожелаеш да се видим скоро : ) (hug)
Лили. Moderator
Age : 27 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 00:02
Честито, Сирме.
Желая ти всичко най-най!
<3
Ане Rockplacer
Age : 27 Брой мнения : 460 Location : The shores of Anduin Интереси : бръм... Рейтинг : 0 Registration date : 13.05.2009
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 00:04
Нека и тук те поздравя! Честит рожден ден! И изгрей, звездице. Обичам те!
Fofo0 Rockplacer
Age : 26 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 00:06
Честито! Жива,здрава и всичко най-най хубаво!
littleMICROBE Rockplacer
Брой мнения : 1417 Location : Избушка на курьих ножках, без окон, без дверей. Интереси : Magical things Рейтинг : 47 Registration date : 03.08.2008
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 00:07
Честитка и от мен (: Всичко най!
Imperial Rockplacer
Age : 26 Брой мнения : 1348 Location : Пловдив Интереси : Музика... свирене на китара (бас, ритъм, акустична, соло) и РокПлейс Рейтинг : 3 Registration date : 19.12.2009
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 00:14
Честито ^^ да си жива и здрава и приятно прекарване
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 00:19
Благодаря ви изключително много!!! За няколко минути толкова много хора ми казват, че ме обичат!! Боже... И аз ви обичам, ей! Гло! Това е най-големия подарък, който някога са ми давали! Темата, пожеланията и всичко останало! Обичам те и ти благодаря безгранично много! И всички останали! Обичам, обичам, ОБИЧАМ!
Немезида Кака
Age : 34 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 00:23
Happy, happy birthday. Здраве, щастие, любов и късмет....и много, много, много весело прекарване.
Руто Administrator
Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
Age : 30 Брой мнения : 1409 Location : Бирената фабрика Интереси : Ботев Пловдив, Праведна музика, ядене, пиене, бързо ускоряващи превозни средства и жени Рейтинг : 48 Registration date : 14.05.2009
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 03:54
Джониииии ;д Ч.Р.Д.! Жива и здрава и всичко най - най.
Puppet Master Rockplacer
Age : 27 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 07:41
Хайде и тук - честито, бебе Желая ти цялата любов, от която се нуждаеш да е твоя и всичката сила да продължаваш да се усмихваш да не те напуска. В усмивката и звънкия ти смях се крие цялата магия. Бъди най-могъщата магьосница - карай и света да ти се усмихва. Обичам те (прегръдка)
deathrose Moderator
Age : 31 Брой мнения : 1899 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 08:44
Сирмеееее, пожелавам ти все красиви и лъчезарни моменти и всичко най-прекрасно да ти се случва.
_________________ Everything is dust in the wind.
I don't want to start any blasphemous Rumours but I think that God's got a sick sense of humour and when I die I expect to find him laughing
Ralie Fan
Age : 27 Брой мнения : 519 Location : Варна Бейби Интереси : Фотография Рейтинг : 0 Registration date : 25.07.2009
Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Апр 2010, 10:20
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Да си жива, здрава и все така усмихната. Много късмет и любов И нека най - съкровената ти мечта стане реалност