Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
Заглавие: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 14:36
First topic message reminder :
Така. Здравейте, аз се казвам Сирма (да, името ми си е изцяло българско). На 16 години съм, от Пловдив. Обичам да ми разказват приказки и обожавам да се смея с приятели. ;p
Обичам да обичам. Абсолютно срамежлива съм! Или може би не чак толкова..
Влюбена съм в музиката на H.I.M. Обожавам и Angtoria, които за жалост са доста ъндърграунд, но горещо ви ги препоръчвам. Обичам симфоничен метъл. И разбира се, не се ограничавам само до метъла и рока. (:
Та, питайте ме. Ще отговарям на всички.
==========
Ольольольольо... колко съм се променила о.О Мии, вече се казвам Сирмче и мразя да ми викат "Сирма", щот е някво грубо такоа, деа знам.. :дд И съм на 17, ФЪК ЙЕА!, още съм от Пловдив Обожавам музиката! Обожавам ROCK & ROLL, изобщо не съм срамежлива, мноо мразя кофти оптимизъм, изградих поносимост към бира (само Stella Artois, при т'ва само когато съм тъжничка)... Обожавам да ходя по концерти! Само чакам да навърша 18 и започвам да преследвам бандите из целия свят. Телефонът ми се казва Шуши Имам адската фобия от буболечки.. Обожавам лятото :]]] Държа на приятелите си. Собственият ми проклет инат ме погубва, но пък доста успешно се разбирам с егото си. Харесва ми да съм матрак пияна и на другия ден да не мога да гледам от махмурлуци и щуротии ;дд Обичам уиски. Предимно чичо Джак и Джимчо Бимчо. В момента ми е супер готино да спамя някакви нещица (глупости) за себе си, но пък Рокплейс е поле за изява и се кефя на макс ;д А, да. ОБИЧАМ РОКПЛЕЙС. *само споменавам* Имам тайна любов... ...само дето още не знам към кого.
Всички хора са красиви! ART MATTERS!
...обичам подаръци
Целувам ви, бебета! :д
Последната промяна е направена от Йен на Чет 14 Юли 2011, 00:01; мнението е било променяно общо 5 пъти
Автор
Съобщение
Йен Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
Заглавие: Re: Сирмче Пон 22 Ное 2010, 20:43
Илмари написа:
Obeeey your..Сирма! Сирма!
Кво правиш? Ше правиме ли сърчица, ти на Петри, аз на клавиристката? Ше си плетем плитки и точим брадвите, налииии?
Мечо!!! ;д Ми е ся ставам и още нинам къде се намирам.... Ще правиииим - ей така <3<3<3<3<3 Ама чакай.. аз от толкова много мъже ще се чудя на кой по-напред да правя сърчица.. ;/ Т'ва е много тъжно. Плиткииииии!! И ще викаме ЛАЙ ЛАЙ ЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛА ЛАЙ ЛАЙ ХЕЙ! И хар-хар! ;ДД
Лили. Moderator
Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
Заглавие: Re: Сирмче Вто 30 Ное 2010, 23:26
Цитат :
Най-интересно е да наблюдаваш света отстрани. Хора мразят, обичат, надеждата ги крепи и ги унищожава. Едни са оптимисти, други са песимисти – всеки има своята реалност. Убийства, празници, молитви, пътешествия. И всичко се омаловажава от пристичката смяна на денят с нощта. Нашият живот е едно мигване на очите, повей на вятъра. Усещам как животът ми се измъква през пръстите ми, но все не успявам да уловя мига. Моят свят е дъга. Магичен. Аз летя с феникси, плувам с делфини, нося се на гърба на еднорози. Сърцето ми е безкрайно дълбоко и всеки може да си открадне по мъничко любов. Душата ми е музика, тялото ми – огън! Очите ми са звезди, а усмивката ми победител на страха. Осмелих се да обърна гръб на истинската си същност. Впуснах се в онова, което наричаме „реалност”. Единственото, което намерих беше болка, ужас и страх. Очаквах да бъда обичана, но не бях. Исках да полетя, но все някой късаше крилете ми. Сега отново заставам отстрани, наблюдавам и съм себе си. Аз съм Любов и нищо не е по-силно от това.
Последната промяна е направена от Лили. на Сря 01 Дек 2010, 11:17; мнението е било променяно общо 2 пъти
Лили. Moderator
Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
Заглавие: Re: Сирмче Вто 30 Ное 2010, 23:36
Извинявам се предварително за double post-a.
Та..не се сдържах да го постна тук. Наистина е много красиво ии..описва те, бре, дете..или по-точно описва онази страст, с която живееш живота. Мисля, че си я показала на прекалено малко хора. Промени това.
Обичам те!
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Вто 30 Ное 2010, 23:43
Няма нужда да променям нищо. И аз те обичам. (:
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Сирмче Чет 02 Дек 2010, 21:35
Бебе.<3
Как си? Колко пъти се усмихна днес? А защо не са повече?
Хм..знаеш ли с коя песен започнах деня? Ще ти дам няколко жокера - супер веселка, надъхваща и хм..якичка е. Познай! ;D
Оп, спомняш ли си този ден? Имаше много *джугър-джугър*, палачинки, кетчупи, пепелници и прочее. Струва си да паднеш за такова нещо от леглото? "- Оле, Сирмче, искаш ли да ти покажа нещо? - Ми..да.. - Ела насам....джугър-джугър-джугър!!!" Само не мога да разбера какво неприятно има в това? ;DD
Нещо много невинен фейс вкарваш. Хихих..да те задмине рейс дано, бряг!
- Дообре, доообре - бих отговорила ;DD
I simply....hate you. : )) <3 Всеки с фейловете си, you know.
Много кола, крака, музика, Теранова и живот беше, ей. ;D Хахах..лятото!
'Sh te blizna' Ех, тая латиница..
Тъй, де, засега те оставям насаме със спомените, чакам точни отговори и да..{}
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Чет 02 Дек 2010, 22:06
Трябваше по-грозни снимки да качиш <3
Песента е Are you gonna be my girl? ;д Или поне аз с нея започвам всеки ден.
Как съм? Опитвам се да бъде по-добре... Ми, аз винаги съм усмихната/ухилена и прочее.. Не съм се усмихнала поече, щот, познай що. ;д
Струва си за всичко да паднеш от леглото!
Latinicaaa rulz!
Искам лято!!! Веднага!!
Лили. Moderator
Не си се усмихнала повече, щот Бобо не до теб. ;D Много е...знаеш.
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Сирмче Пет 10 Дек 2010, 10:32
you're as cold as iceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ;D
Липсваш ми, бебе. Нещо желанието ми за спам се увеличава тез' дни, ама теб нещо те няма. Много е тъжно това, да знаеш.
Имам една оферта за теб. Мхм, мхм.
Обичам! <3 ;*
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Пет 10 Дек 2010, 13:11
Няма ме, много ясно. :Р
К'ва оферта, бейбе?
eMm Administrator
Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
Заглавие: Re: Сирмче Вто 25 Яну 2011, 19:09
Сирмчииииииииииииииииииии
Пиша ти писъмце, сигурно утре или вдругиден ще пратя? Чакаш ли го с нетърпение? Ще ми пишеш ли после и ти?
Смяташ ли да си боядисваш косата скоро? В какъв цвят? Обичаш ли насинените теми
Айде, стига те спамих :**
Поздрав:
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Вто 25 Яну 2011, 19:23
Мъфинчееее :*
Азе също пиша писмо Чакам, чакам.. т'ва е най-якото тука : )
Следващата седмица мисля да я направя червена. Обожавам насинените теми. Но все пак не мисля, че нещата трябва да стават насила...
Тенк ю. Поздрав: We weren't born to follow на Jovi :prance:
eMm Administrator
Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
Заглавие: Re: Сирмче Вто 25 Яну 2011, 20:13
Оле, песента рулз <3 Оооо, ще искам снимки с червена коса, нали знаеш
Нда, насинените не насила, ами ей така, от самосебе си.
:*
Вилито Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
Заглавие: Re: Сирмче Вто 25 Яну 2011, 20:20
като начало поздравче
Как си днес ? Усмихна ли се ? Какво ти е мнението за снега? А слънцето какви емоции ти носи Хмммм не зная какво друго да те питам за сега. Ако се сетя ще пиша
eMm Administrator
Заглавие: Re: Сирмче Вто 25 Яну 2011, 20:25
Бтв, обичам те! И..искам да ми пееш на ушенце!
Обичаш ли палачинки? А пържени картофи? Знаеш ли, че сега готвя? Спагети на фурна. Обичаш ли? Сирене или кашкавал? Бухтички, мъфинчета или пандишпанчета? {}
StormCrow Ultimate Rockplacer
Age : 30 Брой мнения : 725 Location : Варна Интереси : Нииияу! Rockplace! Рейтинг : 2 Registration date : 28.09.2009
Заглавие: Re: Сирмче Чет 27 Яну 2011, 01:22
Здр 1.Какво е първото нещо което правиш когато се събудиш? 2.За какво мечтаеш? 3.Обичаш ли змии? 4.Хвърлял ли си камъни по някого? 5.Колко дискове имаш? 6.Имал ли си сексуални фантазии с някой от форума? 7.Бира или нещо по така? 8.Ако можеш да си едно от двете, кое избираш, садист или мазохист? 9.Маймуна или Папагал? 10.Кафе пиеш ли?
Bye
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Чет 27 Яну 2011, 19:33
Вилито написа:
като начало поздравче
Обичаааамммммм <333
Вилито написа:
Как си днес ?
Ми в момента с удоволствие бих убила някой (:
Вилито написа:
Усмихна ли се ?
Да. Злобно.
Вилито написа:
Какво ти е мнението за снега?
Студен е.... красив, но неприветлив.
Вилито написа:
А слънцето какви емоции ти носи
Само позитивни
Вилито написа:
Хмммм не зная какво друго да те питам за сега. Ако се сетя ще пиша
{} ^^
Пандишпанче написа:
Бтв, обичам те!
Айди бе :***
Пандишпанче написа:
И..искам да ми пееш на ушенце!
Ще си подготвя репертоара ;ддд
Пандишпанче написа:
Обичаш ли палачинки?
Мнол
Пандишпанче написа:
А пържени картофи?
Мнооооо
Пандишпанче написа:
Знаеш ли, че сега готвя? Спагети на фурна. Обичаш ли?
Нека ти. :д Такова не съм опитвала ;dd
Пандишпанче написа:
Сирене или кашкавал?
Кашкавал!!
Пандишпанче написа:
Бухтички, мъфинчета или пандишпанчета? {}
Сао пандишпанчета
StormCrow написа:
1.Какво е първото нещо което правиш когато се събудиш?
Различно - понякога скачам и си пея, друг път забивам глава във възглавницата.. ;д
StormCrow написа:
2.За какво мечтаеш?
endless journey.. (:
StormCrow написа:
3.Обичаш ли змии?
Чак пък да ги обичам
StormCrow написа:
4.Хвърлял ли си камъни по някого?
Не, но в момента с удоволствие бих.
StormCrow написа:
5.Колко дискове имаш?
Ся ще ги преброя ..... 30- всичките са на любими банди :д
StormCrow написа:
6.Имал ли си сексуални фантазии с някой от форума?
Не помня
StormCrow написа:
7.Бира или нещо по така?
Хейтим бира.. нещо по-така за мен, моля ;D
StormCrow написа:
8.Ако можеш да си едно от двете, кое избираш, садист или мазохист?
Мазохист - не бих искала да причиня болка..
StormCrow написа:
9.Маймуна или Папагал?
И двете ми вдигат нервите ;д
StormCrow написа:
10.Кафе пиеш ли?
Не. Мразя
Missy Great
Age : 31 Брой мнения : 386 Рейтинг : 1 Registration date : 30.11.2009
Заглавие: Re: Сирмче Чет 27 Яну 2011, 20:33
Хей
1. Как мина днес денят ти? 2. Какво обичаш да правиш най-много когато си във Варна? 3. Какво правиш за да си запълваш времето? 4. Обичаш ли да гледаш филми? 5. Какви? 6. Какво е най-дивото нещо което си парвила? 7. А това което ти се е искало да направиш, но не си успяла?
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Чет 27 Яну 2011, 22:57
Missy написа:
1. Как мина днес денят ти?
Ами, нервно и криво.. но сега е айляк :д
Missy написа:
2. Какво обичаш да правиш най-много когато си във Варна?
Т'ва е бати трудния въпрос, честно!
Missy написа:
3. Какво правиш за да си запълваш времето?
Мечтая си..............
Missy написа:
4. Обичаш ли да гледаш филми?
Може да се каже, че съм маниак :д
Missy написа:
5. Какви?
Всякакви. Стига да са добри.
Missy написа:
6. Какво е най-дивото нещо което си парвила?
Ооо, аз съм си диване... Бягала съм от нас, трошала съм прозорци на стари къщи, возила съм се хиляда пъти на стоп, КАТЕРИЛА СЪМ СТЕРУЕЙ ТУ ХЕВЪН!!!!, хващала съм се на бас със Ваньо (т'ва си е откачено :д), спала съм на тепетата, на пейките на централна гара (Ненчо и той беше с мене тогава :ддд), правила съм Нова година в нас (аз съм мазохист), мятала съм се с колелото в река, скачала съм от супер високи скали, бягала съм от куче, което ме подгони, защото му казах, че е Хот Доги (:ддддд), влизала съм в басейн при 5 градуса, подкарах едно конче в галоп още първият път, когато въобще докоснах кон, обикаляла съм планините с дни без да знам къде ще прекарам ноща, бягала съм от полицаи..... И още многооо мноооого..... (:
Missy написа:
7. А това което ти се е искало да направиш, но не си успяла?
Е те тия неща също са неизброими. Рядко намирам смелост да направя нещата, за които изгарям от желание...
Мерси за въпросчетата, Миси {}
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 31 Брой мнения : 3541 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
Заглавие: Re: Сирмче Чет 27 Яну 2011, 23:28
Сирмьеее (hug) Ти знаеш ли, че моя милост май не е писала досега в темичката ти, или поне последната половин година не е :О
1. Любима визия на Виле имаш ли? 2. Ще ми пазиш Рали, нали? 3. А може ли да не ми я връщаш изобщо 4. Поздрави майка си (: 5. Абей :*
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Пет 28 Яну 2011, 00:14
D(emo)n_Hunter написа:
Сирмьеее (hug) Ти знаеш ли, че моя милост май не е писала досега в темичката ти, или поне последната половин година не е :О
Трудно е да се сетя защо {}{}{}
D(emo)n_Hunter написа:
1. Любима визия на Виле имаш ли?
D(emo)n_Hunter написа:
2. Ще ми пазиш Рали, нали?
Да, ама кой ще опази картофчетата.. :д
D(emo)n_Hunter написа:
3. А може ли да не ми я връщаш изобщо
Ми, да, ест, ама ако и ти дойдеш тука :р
D(emo)n_Hunter написа:
4. Поздрави майка си (:
Разбира се. Благодаря.
D(emo)n_Hunter написа:
5. Абей :*
Мррррр <3
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 31 Брой мнения : 3541 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
Заглавие: Re: Сирмче Пет 28 Яну 2011, 00:32
Оле, тази третата снимка ни е една от най-най - любимите с Рала
eMm Administrator
Заглавие: Re: Сирмче Пет 28 Яну 2011, 20:54
Сирмее!
Лято фор дъ уин, нали?
Да дойда ли пак на Парк Рок Феста? Ще си показваме ли пак на гарата мърдащи пръстчита, а, пандишпанче? {} Казвала ли съм ти днес, че те обичам? Ако не съм..поправям тази грешка. Обичам те <3
Ще си правим ли лятото монокини парти? А ще се снимаме ли? Искам плажчиииииииииииииии, а ти?
{} липсваш, кейкче
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Съб 29 Яну 2011, 12:41
Ще дойдеш, къде ша ходиш ;р Винаги си показваме и цял живот ще е така :д Не, не си.. и аз те обичам :*
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :ддд Ще се снимаме, ама не по голотии ;ддд Искам, разбира се : )
И ти ми липсваш <3
Последната промяна е направена от Йен на Нед 30 Яну 2011, 19:06; мнението е било променяно общо 1 път
Лили. Moderator
Заглавие: Re: Сирмче Нед 30 Яну 2011, 19:00
[място за снимка, която казва "ИСКАМЕ ЛЯТО"] ;D
поздравче, моздравче, коздравче
Как си, dudeeeeeeeeeeeeeee? Щоо? Ама не, не съм съгласна.!! Никой не ме пита, ама аз отговарям. ;D
Искам пак някой ден си лигавим, както последния път..бтв, досега не сме свирили на клавиатура..мно е якооо!!
Тъй де, много въпроси не мога са сетя, тъй че после повече.
Обичам те! ;*
Йен Rockplacer
Заглавие: Re: Сирмче Нед 30 Яну 2011, 19:10
Мерси, ама ме поздрави с нещо по-живичко дее ;дд
Супер съм, разбира се. Щото така е по-яко;д
И аз искам да дойде якото време и много разходки (: Ми, ще свирим значи ;д