|
| | Сирмче | |
|
+51Missy StormCrow Илмари Пате vellit MaDe In HeLL Black_w0rld Бавен_Клошар Борко dilaila1 EmmyCannibal Ralie Немезида Imperial littleMICROBE Ане nameless Fofo0 Вилито VampireHeart nikoletito D(emo)n_Hunter tania_92lp Morticia Лили. Apple H3r3tiC fn.0.rd Линн I Cum Blood ! Nienor Bryan Щорко Жоро Phantom 1912 deathrose Storm CrazY (s)Ain't Zombiecupcake Кент Nox Ади_Психаря "Рури" Puppet Master Железен Gunslinger^^ balduran eMm Руто Йен 55 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Йен Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 14:36 | |
| First topic message reminder :Така. Здравейте, аз се казвам Сирма (да, името ми си е изцяло българско). На 16 години съм, от Пловдив. Обичам да ми разказват приказки и обожавам да се смея с приятели. ;p
Обичам да обичам. Абсолютно срамежлива съм! Или може би не чак толкова..
Влюбена съм в музиката на H.I.M. Обожавам и Angtoria, които за жалост са доста ъндърграунд, но горещо ви ги препоръчвам. Обичам симфоничен метъл. И разбира се, не се ограничавам само до метъла и рока. (:
Та, питайте ме. Ще отговарям на всички. ==========Ольольольольо... колко съм се променила о.О Мии, вече се казвам Сирмче и мразя да ми викат "Сирма", щот е някво грубо такоа, деа знам.. :дд И съм на 17, ФЪК ЙЕА!, още съм от Пловдив Обожавам музиката! Обожавам ROCK & ROLL, изобщо не съм срамежлива, мноо мразя кофти оптимизъм, изградих поносимост към бира (само Stella Artois, при т'ва само когато съм тъжничка)... Обожавам да ходя по концерти! Само чакам да навърша 18 и започвам да преследвам бандите из целия свят. Телефонът ми се казва Шуши Имам адската фобия от буболечки.. Обожавам лятото :]]] Държа на приятелите си. Собственият ми проклет инат ме погубва, но пък доста успешно се разбирам с егото си. Харесва ми да съм матрак пияна и на другия ден да не мога да гледам от махмурлуци и щуротии ;дд Обичам уиски. Предимно чичо Джак и Джимчо Бимчо. В момента ми е супер готино да спамя някакви нещица (глупости) за себе си, но пък Рокплейс е поле за изява и се кефя на макс ;д А, да. ОБИЧАМ РОКПЛЕЙС. *само споменавам *Имам тайна любов... ...само дето още не знам към кого. Всички хора са красиви! ART MATTERS! ...обичам подаръци Целувам ви, бебета! :д
Последната промяна е направена от Йен на Чет 14 Юли 2011, 00:01; мнението е било променяно общо 5 пъти | |
|  | |
Автор | Съобщение |
---|
Nox Great

Брой мнения : 201 Рейтинг : 0 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 21:11 | |
| Под долните гащи не ме знаеш!! Знаеш ме само под блузата А това, че съм лигла е всеизвестно... ама не съм голяма лигла, недей лъга! Голяма си мръснюга  | |
|  | | Йен Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 21:14 | |
| Ненчо,харабото ,не е шега тва ;д на всички им се иска да я познават там,пък само аз дето нямам желание,я познавам Cupcake,казвам ти много ядове ядох заради тея cof... Един върл техен фен ме преследваше да ме убива ли,кво да ме прави .. ;д Иначе ако не бях чула за тях никога сигурно нямаше да прослушам метъл.. Иначе харесвам по-старите им албуми...това новото е прекалено комерсиално...леко безмислено...макар че не мога да кажа че оставам безпристрастна към Nymphetamine ..  Клавирите на тая песен за адските!...а и Дани си е страхотен от всякъде  Нокс,недей да скромничиш ;д Пък и аз се шегувам просто  | |
|  | | Nox Great

| |  | | "Рури" Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 21:17 | |
| | |
|  | | Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 21:26 | |
|  , Ру  а...Kiss while your lips are still red е най-невероятната песен,създавана някога...гласа на Марко и Туомас,китарата,ПИАНОТО И ЦИГУЛКАТА ,текста,клипа...всичко..нищо не ме е очаровало повече от тази песен.. Ноксье,...на теб не ги мисля ама.. ;д нека не отваряме темата ;д  | |
|  | | "Рури" Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1051 Location : Варна Рейтинг : -1 Registration date : 22.07.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 21:28 | |
| | |
|  | | Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 30 Сеп 2009, 21:53 | |
| | |
|  | | (s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Сирмче Чет 01 Окт 2009, 10:14 | |
| Аааа, теб мисля, че те знам =р От майспейс отдавна ти бях гледала профила или нещо такова. Ти познаваш там Тедито, Гейшо, Пламенчо, нали? ;д
Иначе добре дошла тук ^^ | |
|  | | Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Чет 01 Окт 2009, 10:40 | |
| знам ги всичките  Анрито,Едко,Ванката,всички ;д Благодаря  | |
|  | | (s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Сирмче Чет 01 Окт 2009, 11:20 | |
| Айде взимай ги някой път към Варна, че и ти с тях xD
Иначе каза, че слушаш HIM <3 Аз също. ;D Любим албум? От колко време ги слушаш? ^^ | |
|  | | Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Чет 01 Окт 2009, 14:18 | |
| Е..аз не ги познавам толкова добре,само съм кибичила с тях по Пъзели и по Таксими ;д Ми..нямам любим албум...или може би Dark Light..  заради текстовете и заради клавирите предимно..но иначе обичам всичко дето правят...включително и пиянската версия на Rebel yell 3-4 години има няма.. ;p | |
|  | | CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Сирмче Пет 02 Окт 2009, 12:35 | |
| Драсте и от мен  с теб се знаем още от актив ;] - Кент написа:
-
- Цитат :
- тебе и под долните ти гащи те познавам
ари бе..харабия ли ?  интересно  | |
|  | | Storm Great

Age : 28 Брой мнения : 296 Интереси : музика , бойни спортове , животни , екскурзии Рейтинг : 3 Registration date : 20.08.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Нед 11 Окт 2009, 12:56 | |
| ООО ама ти си ми Куотйенце Ядеш ли фрекасенце ? А Гуакамонето или Гуакамолето какво ти говори ? ЗАЩО кренвиршите за хотдог се продават в кутии по 10, а хлебчетата – в опаковки по 8 ? Обичаш ли Сладолед ? Какъв ? Навита ли си да те открадна и да ядем палачинки ? Черно или червено ? Що ? Влизаш ли в ми в гардероба с котенцата сама или трябва да те набутам там , защото си ми куотьенцье (гушка те )  | |
|  | | deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Нед 11 Окт 2009, 13:10 | |
| кучета или котки предпочиташ да ядеш ?? защо ??? | |
|  | | Phantom 1912 BULTRAS

Age : 32 Брой мнения : 1409 Location : Бирената фабрика Интереси : Ботев Пловдив, Праведна музика, ядене, пиене, бързо ускоряващи превозни средства и жени Рейтинг : 48 Registration date : 14.05.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Нед 11 Окт 2009, 17:57 | |
| Здр. как е? Любима бира? Любима храна? Любима занимавка? Последният път като се напи беше... Какво правиш,за да се развеселиш? Последната простотия,която направи? Какво ти липсва? | |
|  | | Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Чет 15 Окт 2009, 11:59 | |
| Здравей, Котенце :prance: фрекасенцето е гадно, не го ям ;д Гуакамолето ми звучи като муле...нищо не ми говори, с други думи Дори не знам дали тва е вярно.. ;д Обичам шоколадов, много...и лимонов Навита съм да ме откраднеш за да ядем палачинки  .. като се замисля, навита съм всеки да ме отвлича за квото и да било.. Черно - Щот е пич ;д и сама ще вляза и ти ако искаш ме набутай, както кажеш, аз съм ти котенцето Добс, нито котки, нито кучета, мой човек  Всичките обичам да ги гушам Phantom 1912, здравей  Съжалявам, че трябва да го кажа, но мразя бира...много горчи, бе хора, как я трайте ?! Любима храна...хм...McDonalds !!!!!! Любима занимавка...да изляза с приятели и да ме гушкат :prance: Не съм се напивала никога... ;д Трябва да поработя върху това  Пускам си дръм ен бейс Ми...избягах с Мери .. ;д Колко романтично Лятото - плажа, сладоледа, соленото море, Каваци, плажния волейбол.. момчето от Словакия, с което се запознах тва лято.. Хей..ии мерси за въпросите, може ли още ?  | |
|  | | Phantom 1912 BULTRAS

Age : 32 Брой мнения : 1409 Location : Бирената фабрика Интереси : Ботев Пловдив, Праведна музика, ядене, пиене, бързо ускоряващи превозни средства и жени Рейтинг : 48 Registration date : 14.05.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Чет 15 Окт 2009, 14:01 | |
| Е,бирата е най - хубавата течност,която влиза в гърлото. :Д С много тренировки ще ти хареса. ;д Утре ще дойдеш ли на форумна? Последният филм,който гледа? Най - голямата ти мечта? Има ли срамна работа?Ако да,коя? Какво мислиш за града в който живееш? Искаш ли да живееш другаде? Фанта или Спрайт? | |
|  | | Nox Great

| Заглавие: Re: Сирмче Чет 15 Окт 2009, 21:00 | |
| | |
|  | | Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Чет 15 Окт 2009, 23:18 | |
| Не, няма да ми хареса...гадна е ;д Като цяло алкохол не обичам много-много..освен червено вино И текила ;д Утре няма да мога, малко съм болна, пък и трябва да ходя до асеновград...  Ми преди 10 минути гледах някво подобие на фентъзи филм..беше ужасен, даже и името му не запомних ;дд Най-голямата ми мечта...?! Аз съм пълна с мечти...точно в момента, не знам коя е на по-преден план ! Но, да речем, че мечтая вече да идва лято и да прекарам трите си месеца с приятели, на морето... НЯМА срамна работа...Човек трябва да може да се справя с всички трудности на живота, щото ако каже например "оф, ся не ща да го чистА тоо кинеф, мноу е мръсен!" , може да остане и без 50 стотинки за хляб !!! ;д Даже и простотуцията не е! Аз лично и с тва бих се занимавала ако се наложи ;д Пловдив..хм...може би едно от най-хубавите места на света...колкото и да мразя градовете, не мога да отрека, че Пловдив си е едно райско кътче, където съм преживяла много.. Искам да живея или в малка къщичка в гората, далеч от всички и всичко, където ще бъда заобиколена от всякакви страхотни животни, дървета, птичи песни.. ИЛИ пък да живея в Хайделберг...ЕХ, МАМО, умирам за тоя град!! Фанта Лимон ;д НОКС, БИРА ПИХ (МНОГО МАЛКО ПРИ ТВА) ЩОТО БЯХ ЖАДНА !!! Никви ризи не си изкарала, да не говорим за кирливи  | |
|  | | Жоро Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Пет 16 Окт 2009, 01:39 | |
| БОНЖУУУУР
Мноу яко име имаш (: (sun)
Обичаш ли лимони? Каква е любимата ти храна? Кой е любимият ти цвят? Къде е рожденното ти място? Как разбра за Рок-Плейс? | |
|  | | Йен Rockplacer

| |  | | Щорко Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 954 Рейтинг : 30 Registration date : 01.03.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Пет 16 Окт 2009, 12:12 | |
| 1. Мислиш ли, че ще ми отива руса коса? 2. А зелена? 3. Искаш ли да те ръчкам като се видим? 4. Любим плод? 5. А най-омразен зеленчук? 6. Нека ти! | |
|  | | Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Окт 2009, 20:49 | |
| 1.На хубав човек, всичко му ходи ;д 2.Пробвай бе, лошо няма! ;д 3.Ръчкай ме, ама и аз ше те ръчкам  ТАЙНО!  4.Ягодка (sun) 5.Броколи..................... 6. :O .. ?! не те беше срам да го кажеш.. ;д | |
|  | | Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Окт 2009, 20:59 | |
| | |
|  | | Nox Great

| Заглавие: Re: Сирмче Нед 18 Окт 2009, 21:03 | |
| | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Сирмче  | |
| |
|  | | | Сирмче | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите