Автор | Съобщение |
---|
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | |
 | |
Йен Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | |
 | |
TripleBrutal Epic

Age : 27 Брой мнения : 653 Location : Асеновград Рейтинг : -1 Registration date : 02.01.2010
 | Заглавие: Re: Сирмче Нед 30 Яну 2011, 19:36 | |
| Сирмееее Здрастеее малко въпросчета и от мен , защото гледам,че нямаш ^,^ 1.К'во стаа? 2.Мислиш ли че има чудеса? 3.Как стават белените семки? 4.А защо отделят газта на запалката на две места? 5.Защо столът е твърд? 6.Папата детствен ли е? 7.А колко ангела могат да застанат на върха на една игла? 8.Да бъдеш или да не бъдеш? 9.Защо ромът винаги свършва? 10.За колко вида копчета се сещаш?;д 11.Как заспиваш? 12.А какво правиш докато спиш? 13.А обичаш ли да спиш? 14.Сънищата един друг свят ли са? 15.А розевите слончета летят ли? 16.Вярваш ли в прераждането? 17.Какво е това неутриното? 18.Виждаш каквото ядеш или ядеш к'вото виждаш ? 19.Знаеш ли че се затруднявам особено да ти мисля въпроси ? 20.Охлювчетата секси ли са? 21.А Чичо Мраз обича ли ги? 22.А яде ли ги? 23.А ти ядеш ли ги? 24.Обичаш ли анимета? 25.Какъв би искалa да е света? 26.Ако имаш възможност би ли го променилa? 27.А защо? 28.А знаеш ли кво? 29.Защо? 30.Би ли искалa всичко някога да свърши? 31.А ялa ли си кабърчета ;д? 32.А кой ти е любимият сезон? 33.Защо? 34.И кво станало? 35.Защо? 36.Ама как така? 37.5 момчета с които би го направил? 38.А момичета? ;д 39.Щоо? 40.А ще ми купиш ли слонче? 41.А балонче? 42.А конче? 43.А бонбонче? 44.А обичаш ли сиренце? 45.Какво има в края на дъгата ? 46.Знаеш ли че...ме мързи да пиша повече.? 47.Стигат ли ти толкоз въпроси? ^^ ем това от мен ... за сега ;р | |
|
 | |
Бавен_Клошар Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 979 Location : Виена/Варна Интереси : Хора и музика Рейтинг : 12 Registration date : 28.08.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Нед 30 Яну 2011, 20:02 | |
| Мялс? Кога ша та вида? <3 | |
|
 | |
Йен Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1260 Location : Пловдив Интереси : Adventures~ Рейтинг : 20 Registration date : 28.09.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Нед 30 Яну 2011, 20:34 | |
| - TripleBrutal написа:
- Сирмееее
Здрастеее Хей, сънш (hug) - TripleBrutal написа:
- малко въпросчета и от мен , защото гледам,че нямаш ^,^
Не съм интересна на хората. (: - TripleBrutal написа:
- 1.К'во стаа?
К'вото ляга, ама по-рошаво. - TripleBrutal написа:
- 2.Мислиш ли че има чудеса?
Че те не са ли навсякъде около нас? - TripleBrutal написа:
- 3.Как стават белените семки?
Птиците додо ги произвеждат.... - TripleBrutal написа:
- 4.А защо отделят газта на запалката на две места?
Нямам ни най-малка представа. - TripleBrutal написа:
- 5.Защо столът е твърд?
А защо масата е твърда? Лол. :ддд - TripleBrutal написа:
- 6.Папата детствен ли е?
Защо толкова те интересува, че попита цял Рокплейс?  - TripleBrutal написа:
- 7.А колко ангела могат да застанат на върха на една игла?
18923673408735487325435 - TripleBrutal написа:
- 8.Да бъдеш или да не бъдеш?
whateva' - TripleBrutal написа:
- 9.Защо ромът винаги свършва?
Щото кинтите свършвааааааат ;////// - TripleBrutal написа:
- 10.За колко вида копчета се сещаш?;д
Лесни и трудни за разкопчаване .. - TripleBrutal написа:
- 11.Как заспиваш?
Разказват ми приказки ^^ - TripleBrutal написа:
- 12.А какво правиш докато спиш?
Спя? - TripleBrutal написа:
- 13.А обичаш ли да спиш?
Адски мноо - TripleBrutal написа:
- 14.Сънищата един друг свят ли са?
Сигурно..... *тъдъъъъм болна тема* - TripleBrutal написа:
- 15.А розОвите слончета летят ли?
А ти знаеш ли защо слончетата не могат да играят кючек? ;D - TripleBrutal написа:
- 16.Вярваш ли в прераждането?
Приемам, че има възможност да съществува - TripleBrutal написа:
- 17.Какво е това неутриното?
Т’ва ше да е някой братовчед на баа Пьена? - TripleBrutal написа:
- 18.Виждаш каквото ядеш или ядеш к'вото виждаш ?
Никога не ям к’вото видя ;д - TripleBrutal написа:
- 19.Знаеш ли че се затруднявам особено да ти мисля въпроси ?
О.о - TripleBrutal написа:
- 20.Охлювчетата секси ли са?
Иу... - TripleBrutal написа:
- 21.А Чичо Мраз обича ли ги?
Боли ме онова дет го няам.. ;дд - TripleBrutal написа:
- 22.А яде ли ги?
ИУ!!! - TripleBrutal написа:
- 23.А ти ядеш ли ги?
По цял ден...... хД - TripleBrutal написа:
- 24.Обичаш ли анимета?
Тц! - TripleBrutal написа:
- 25.Какъв би искалa да е света?
По-интересен. - TripleBrutal написа:
- 26.Ако имаш възможност би ли го променилa?
Аз го променям всеки ден. - TripleBrutal написа:
- 27.А защо?
Защото защо завършва на о ;дддддд - TripleBrutal написа:
- 28.А знаеш ли кво?
*място за гъзарски отговор* - TripleBrutal написа:
- 29.Защо?
*insert wisdom here* - TripleBrutal написа:
- 30.Би ли искалa всичко някога да свърши?
Все ми е тая - TripleBrutal написа:
- 31.А ялa ли си кабърчета ;д?
Слабо. :д - TripleBrutal написа:
- 32.А кой ти е любимият сезон?
ЛЯТО ЛЯТО ЛЯТО ЛЯТО ЛЯТО! - TripleBrutal написа:
- 33.Защо?
Щото всичките са яки, ама лятото е пълно с изненади. - TripleBrutal написа:
- 34.И кво станало?
.... - TripleBrutal написа:
- 35.Защо?
- 36.Ама как така?
- 37.5 момчета с които би го направила?
Бих направила кое? ;D - TripleBrutal написа:
- 38.А момичета? ;д
Оооо, Лили, Емчи, Гльо, Рони, Аня... етц ;ддддд - TripleBrutal написа:
- 39.Щоо?
Щото така си искам - TripleBrutal написа:
- 40.А ще ми купиш ли слонче?
Ако ми дадеш пари.. - TripleBrutal написа:
- 41.А балонче?
Ти к’во ще ми купиш? - TripleBrutal написа:
- 42.А конче?
А презервативче? - TripleBrutal написа:
- 43.А бонбонче?
Може бе ;д - TripleBrutal написа:
- 44.А обичаш ли сиренце?
Не особено - TripleBrutal написа:
- 45.Какво има в края на дъгата ?
Щ.А.С.Т.И.Е. : ) - TripleBrutal написа:
- 46.Знаеш ли че...ме мързи да пиша повече.?
Другия път повече ;рр - TripleBrutal написа:
- 47.Стигат ли ти толкоз въпроси? ^^
Идеално ми дойдоха ;ддд - TripleBrutal написа:
- ем това от мен ... за сега ;р
:************** - Бебииии <333 написа:
- Мялс? Кога ша та вида? <3
Тия дни почвам преговори с нашите. Бичам та! <3 | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | |
 | |
Йен Rockplacer

| |
 | |
deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 02 Фев 2011, 09:49 | |
| Сирмеее Маймунка или катеричка ?? Защо ?? Мече или панда ?? Каква искаш да станеш като пораснеш  ?? Ще оставаш в България или ще бягаш в чужбина ?? Обичаш ли снега ?? Надъхана ли си 1 ден да скитаме цял ден по планината  ?? | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Сря 02 Фев 2011, 11:12 | |
| | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 02 Фев 2011, 13:46 | |
| | |
|
 | |
CrazY Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 2380 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
 | Заглавие: Re: Сирмче Съб 05 Фев 2011, 23:51 | |
| Ей Гном!
Бързо ме поздрави с няква песен! | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Нед 06 Фев 2011, 00:05 | |
| Когато се научиш да не ме наричаш "Гном", тогава ще си получиш поздравчето | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3541 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | |
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Пон 09 Май 2011, 16:32 | |
| Сирмье <3 Сеш'се че няя ти се размине снимка с мене като дойда нали  ? Как си днес? Усмихна ли се ? Обичаш ли да играеш Тетрис Ама на ония старите игри  Емии това е ^^ | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Пон 09 Май 2011, 18:02 | |
| | |
|
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Сирмче Пон 09 Май 2011, 18:19 | |
| ВТОРАТААААА  | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3541 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Сирмче Пон 09 Май 2011, 19:52 | |
| Не само втората, и двете! | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| |
 | |
Нински:) Newbie

Age : 30 Брой мнения : 11 Интереси : Спортни танци Рейтинг : 0 Registration date : 03.05.2011
 | Заглавие: Re: Сирмче Пет 08 Юли 2011, 18:11 | |
| Здравей, Сирме ! 1.Любима случка от детството ти? 2.Любим цитат от книга и съответно любима книга? 3.На какво държиш най-много? ОБИЧАМ ТЕ | |
|
 | |
Нински:) Newbie

Age : 30 Брой мнения : 11 Интереси : Спортни танци Рейтинг : 0 Registration date : 03.05.2011
 | Заглавие: Re: Сирмче Пет 08 Юли 2011, 18:14 | |
| | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Сря 13 Юли 2011, 23:42 | |
| - D(emo)n_Hunter написа:
- Сирмчеееееееееееееееее :*
Кажи, бебишонче : ***** - D(emo)n_Hunter написа:
- Пазиш ли перцето, да не си го глътнала по грешка?
 Пазя гооо! Само се чудя още дали да го пробия и да си го нося илиии просто да го тикна на видно място в портмонето.. ;ддд - D(emo)n_Hunter написа:
- Заклевам се майна, вечно ще го помня това, много епично си беше. ;д
Ти дори не присъстваше на самото "налапване"  - D(emo)n_Hunter написа:
- Това лято до Плевен ще наминеш ли, то е ясно че аз ще дойда да те видя, ама да понахалствам малко и да отскочиш (sun)
Абе... може и да дойда... ще видим (: - D(emo)n_Hunter написа:
- Поздрав с нашата песен, на МОЯ ЕРИК
 оййй, наистина поздрав! помниш ли к'во беше невероятничко ^^ - D(emo)n_Hunter написа:
- Обичам те :*
Верно ли?  - D(emo)n_Hunter написа:
- *Няма да го правя жълто, щото знам че не го харесваш, та ще се постарая твоята тема да не я пожълтявам вече ;д*
Мноо е гадно, честно! *************** - Нински написа:
- Здравей, Сирме !
Ооооп  - Нински написа:
- 1.Любима случка от детството ти?
БОЙЛЕР! Не уе, майтап ;дддд Деа знам... ти ги знаеш всичките така или иначе ;д - Нински написа:
- 2.Любим цитат от книга и съответно любима книга?
Любима книга - Тери Гудкайнд- "Първото правила на магьосника".... любим цитат, хм.. ми прекалено много са, за да ти ги изпиша всичките.. ;р - Нински написа:
- 3.На какво държиш най-много?
Най-мноо си държа на своето! ;д - Нински написа:
- 4. Любима снимка заедно ?
Оная с кактуса <3 - Нински написа:
- ОБИЧАМ ТЕ
И аз тебе | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

| Заглавие: Re: Сирмче Чет 14 Юли 2011, 00:09 | |
| Ооо, не го дупчи, поне за сега де, така ми се струва по-якичко  Как да не помня, всичко помня аз, такова нещо не бих го забравила никога даже  Ще те видя след 2 дни <3 Обичам те! Пак няма да го правя в жълто  И новото ти описание - обичам  Шуши? Wtf? Защо  Забрави само да кажеш, че обичаш мен и щеше да перфектно. Даже това може да ти е новото никче "Сирмчи Loves Роне", нали sweetheart?  А за матрак пияната съм съгласна. Аз пък обичам да съм матрак пияна с теб, много ми е якичко тогава ;д (сеш' се ;дд) Обичаш и текила! Хайде, оставям те, лов <3 | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Чет 14 Юли 2011, 00:15 | |
| Ай да се смачкотиме от прегръдки, а? Шуши? Толкова е сладък.. той сам ми каза името си. Разбира се, че това ще ми е новот никче! ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ, (ма) Амиии айде да сме матрак пияни тогава, м? Обичам текила.. ама тя не ме обича, знаеш ;дддд | |
|
 | |
eMm Administrator

| Заглавие: Re: Сирмче Чет 14 Юли 2011, 18:45 | |
| - Сирмчииииииии написа:
- Собственият ми проклет инат ме погубва, но пък доста успешно се разбирам с егото си.
Харесва ми да съм матрак пияна и на другия ден да не мога да гледам от махмурлуци и щуротии ;дд Ох, съгласна съм и за двете! И мен ме обичаш, пък!
И утре въпреки че ще ме домързи да дойда в 5.20 на гарата.. после мно' ще те гушкам!!!! Ще си правим ли снимки утре? Мно' слънчеви такива?
Обичам тее!
Текила парти на плажа?
<3<3<3 | |
|
 | |
Йен Rockplacer

| Заглавие: Re: Сирмче Чет 14 Юли 2011, 21:14 | |
| Ама и да не те мързеше, аз пак щях да ти кажа да не идваш, щото няма смисъл просто.. ;д Обичам те, разбира се ;* Текила парти.. уиски парти.. партипартипартипартипарти! | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Сирмче  | |
| |
|
 | |
| Сирмче | |
|