| Добс | |
|
+73Bryan deep_darkness Йен Roshko Пате Желязната_Девица_666 dilaila1 Morella Goldendarkness TripleBrutal Fofo0 Любс !? pi4estiq vivire w_h_i_t_e_s_n_a_k_e AxL Ralie Thoughtless Apple Imperial Phantom 1912 Ellie LoaDinG EmmyCannibal littleMICROBE Щорко Влади Жоро CrazY Немезида Илмари motorrbreath Сакс sad_but_true_ alien* nameless luna_lovegood Цвет Ане Screamer Johnny Alister Fallen Angel skyforger Ками purpurna reka All.Nightmare.Long Fr0st NoVa Annieh Gunslinger^^ xpestiilensex Adept demona15 Nienor eMm nikoletito sunshine VampireHeart 4eh1l tania_92lp Доцент Бинева D(emo)n_Hunter I Cum Blood ! Storm Линн Shit_For_Brainss Ади_Психаря Лили. Puppet Master (s)Ain't Руто Кент Мо7о_ейнджъл deathrose 77 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Добс Пет 09 Окт 2009, 19:40 | |
| 26.10.2015 - Поредната промяна на описанието  Аз съм Добс, от Асеновград обичам да пътувам с влак обичам да излизам с приятели по паркове, тепета, рекички, планини, полянки и т.н. мразя да се застоявам в някое кафене, скучно ми е, схващам се. обичам си пинчера  обичам розите пак пия по много кафе, винаги без захар обичам и бирата, главно Каменица и текилата обичам и всички други алкохоли обичам  Бях студент в ПУ, специалност МИО, но по неизвестни причини успях да завърша. Сега се правя, че работя. Любими групи - Guns N`Roses, Rob Zombie, Haggard, Акадо, Замунда Банана Бенд, Infected Rain, Saltatio Mortis Стига ви толкова
Последната промяна е направена от deathrose на Пон 26 Окт 2015, 14:51; мнението е било променяно общо 9 пъти | |
|
 | |
Мо7о_ейнджъл Legendary

Age : 28 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
 | |
 | |
Кент Rockplacer

Age : 32 Брой мнения : 974 Location : Пловдив Рейтинг : 27 Registration date : 12.01.2009
 | Заглавие: Re: Добс Пет 09 Окт 2009, 19:53 | |
| хах Добс Как се чувстваш след дългата нощ прекарана на тепе ?  Утре Йо ли ще идва? Ще се ходи ли пак в Асеновград ? Любима група ? Ами песен ? Ако видиш Йо прати и много поздрави от мен  | |
|
 | |
Руто Administrator

Брой мнения : 3990 Location : Пловдив Интереси : Езици, философия, психология Рейтинг : 313 Registration date : 17.07.2008
 | |
 | |
(s)Ain't Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 975 Location : Варна Рейтинг : 21 Registration date : 12.11.2008
 | Заглавие: Re: Добс Пет 09 Окт 2009, 20:12 | |
| | |
|
 | |
Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Добс Пет 09 Окт 2009, 20:22 | |
|  ah, my precious Как си, Дупсарано? Искаш ли да ти мачкам косата? Ще минеш ли пак през училище? Имаш ли пижама? С уста можеш да свириш, така че няма да питам. Кога ще пием бира в 9.00ч сутринта, слушайки Whiskey, Mystics and Men? Не ти ли липсва миналата година? Ракия ще пием ли?  | |
|
 | |
deathrose Moderator

Age : 32 Брой мнения : 1900 Location : Асеновград Интереси : Бира Рейтинг : 15 Registration date : 31.05.2009
 | Заглавие: Re: Добс Пет 09 Окт 2009, 20:31 | |
| 1. Шоколад обичаш ли? - Eст че обичам 2. Какъв? - Милка 3. Черно или бяло? - Черно 4. Защо? - Незнам,ама бялото не ме радва мн,така че остава черно 5. Любим цвят? - Жълто 6. Защо ти е любим? - Имаме Жълт (виетнамец) в класа  7. Цвета на живота ти? нз 8. Любимо число? 9 9. Защо ти е любимо? С кво го свързваш? - нз,просто си ме радва Как се чувстваш след дългата нощ прекарана на тепе ? biggrin - бива  Утре Йо ли ще идва? - И тя,и Били Ще се ходи ли пак в Асеновград ? - Аз ще ходя с едни фрс,ама само за през деня Любима група ? Guns N`Roses Ами песен ? Breakdown Снимка? (: - Тъпет качи,макар и мн стара,още преди да се острижа Как си, Дупсарано? - Супер съм,Тъпет Искаш ли да ти мачкам косата? - Ест,нали аз през тфа време ще ти махам ластиците и ръгам буклите Ще минеш ли пак през училище? - В най скоро време Имаш ли пижама? - М не,спя си само по боксерки С уста можеш да свириш, така че няма да питам. - Почти позна. Мн рядко успявам Кога ще пием бира в 9.00ч сутринта, слушайки Whiskey, Mystics and Men? Когат започнем пак да излизаме по-често като в доброто старо време Не ти ли липсва миналата година? - Беше яка,но никога не мисля за миналото,дори и да е било хубаво,така че отговора ми е НЕ Ракия ще пием ли? biggrin - аз тряа да те питам този въпрос  | |
|
 | |
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Re: Добс Пет 09 Окт 2009, 21:45 | |
| ооо, Добиче
имаш ли още ранички от гривната ми? кога ще правим гъди-двубой? що не идваш да ме виждаш кат съм втора смяна?
| |
|
 | |
Ади_Психаря Rockplacer

Age : 30 Брой мнения : 2517 Рейтинг : 71 Registration date : 31.08.2008
 | Заглавие: Re: Добс Пет 09 Окт 2009, 21:56 | |
| Нещо, с което обичаш да си запълваш свободното време?^^ Кино или театър? Книга или филм по тази същата книга? :д
Да, и привет. | |
|
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Добс Пет 09 Окт 2009, 22:13 | |
| имаш ли още ранички от гривната ми? - Ми няма,минаха (sun) кога ще правим гъди-двубой? - Koгато си готова  що не идваш да ме виждаш кат съм втора смяна? - Защото или се прибирам у нас,или излизам с Викито, но обещавам другата седмица да намина Нещо, с което обичаш да си запълваш свободното време?^^ - баскетбол,хек,бира,разходки из планината, Кино или театър? - и 2те Книга или филм по тази същата книга? :д - Книга. В повечето случаи е по-интересна,и ти запълва много повече от времето. | |
|
 | |
Shit_For_Brainss Fan

Age : 29 Брой мнения : 401 Location : България,Асеновград Интереси : Какво ли не Рейтинг : 0 Registration date : 14.09.2009
 | Заглавие: Re: Добс Съб 10 Окт 2009, 00:24 | |
| ооо Добс ко стаа айде ся въпосите
любима бира вкъщи пред компа с бира или вънка сред природата с компания и бира кога ше спреш да изнасилваш на катето къдриците | |
|
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Добс Съб 10 Окт 2009, 08:30 | |
| любима бира - Каменица и Стела Артоа вкъщи пред компа с бира или вънка сред природата с компания и бира - Ест че навън с компания и бира кога ше спреш да изнасилваш на катето къдриците - Все едно Тъпет да спре да ми пипа косата , или с други думи - НИКОГА | |
|
 | |
Линн Epic

Age : 28 Брой мнения : 675 Location : Асеновград Рейтинг : 0 Registration date : 16.09.2009
 | Заглавие: Re: Добс Съб 10 Окт 2009, 09:36 | |
| Хей ,хей, Дооообси честито ти тема. Та такамм.. "5. Любим цвят? - Жълто 6. Защо ти е любим? - Имаме Жълт (виетнамец) в класа" - Защооооо, защо ми го причинявааааш? Как може да харесваш жълтооооооо Носил ли си някога нещо розово и ако да- кога ;д Кой ще те боядисва? (ако няма желаещи дай аз :Д ) град или село? защо? Тъмно или светло? Каменица ил Стела Артоа? хД | |
|
 | |
Storm Great

Age : 28 Брой мнения : 296 Интереси : музика , бойни спортове , животни , екскурзии Рейтинг : 3 Registration date : 20.08.2009
 | |
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Добс Съб 10 Окт 2009, 21:21 | |
| Защооооо, защо ми го причинявааааш? Как може да харесваш жълтооооооо Cry - Казах вече причината  Носил ли си някога нещо розово и ако да- кога ;д - М,честно казано не мога да се сетя,ако някой друг,който ме познава и ме подсети ще споделя и с вас  Кой ще те боядисва? (ако няма желаещи дай аз :Д ) - На теб няма да ти дам никога,защото ако чакам да се видим , по вероятно е Тъпет да ми разреши да се острижа, иначе жената ще ме боядисва град или село? - Град  защо? - Така Тъмно или светло? - Средно,нито много тъмно,нито много светло  Каменица ил Стела Артоа? хД - Ако мога да избирам м/у 2те,ще предпочета Стелата,защото Каменица пия всеки ден  Здраствайй братушка Capfan Амкаш ли фрекасе ? - Ем по принцип амкам,ама от много време не са ми правили. Ай да ми сготвиш А гуакамоне ? - Тфа па какво е ??? Какъв сладолед обичаш? - Студен,сметанов или шоколадов Вллизаш ли ми в гардероба с Куотьенцата ?>> Па кво те питам , ти вече си вътре biggrin - Той къде са намира ??? Черно или червено ? - Ако аз го нося - черно , а ако момиче го носи - червено  Е що ? - Така си ме кефи Коя е най - гадната напитка ? - Розова Пина Колада Вече да те посрещам ли с Уелкъм ту дъ джънгъл ? - Тфа миналата година го пишеше на вратата на класната ми стая,по моя инициатива ест,така че няма да е нищо ново за мен  иначе - да,може | |
|
 | |
I Cum Blood ! Fan

Age : 30 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
 | Заглавие: Re: Добс Съб 10 Окт 2009, 23:50 | |
| аахахаха допса :Д кво стаа допсе кога ще пием биричка с тебе  | |
|
 | |
Storm Great

Age : 28 Брой мнения : 296 Интереси : музика , бойни спортове , животни , екскурзии Рейтинг : 3 Registration date : 20.08.2009
 | Заглавие: Re: Добс Съб 10 Окт 2009, 23:51 | |
| Здраствайй братушка Capfan Амкаш ли фрекасе ? - Ем по принцип амкам,ама от много време не са ми правили. Ай да ми сготвиш ----> Зази (майка ми ) е спрециалист в готварската област , ако ти го направя аз , нах - много ще влзенеш в токсикология А гуакамоне ? - Тфа па какво е ??? Това е италиански сос , Яде се със чипс и е доста питателно Какъв сладолед обичаш? - Студен,сметанов или шоколадов Вллизаш ли ми в гардероба с Куотьенцата ?>> Па кво те питам , ти вече си вътре biggrin - Той къде са намира ??? ---> Тайна Черно или червено ? - Ако аз го нося - черно , а ако момиче го носи - червено  Е що ? - Така си ме кефи Коя е най - гадната напитка ? - Розова Пина Колада ---> По принцип пина колада е доста добро питиенце , това дет го правят в бутилките е Пълна повърня ! Няма розова , зелена , небесно-карамбозова и ала бала . Пина колада е само едно , няма 40000 хиляди вкуса и разновидности . Така , че да .Съгласна съм , че "Розовата" е ужас ТВече да те посрещам ли с Уелкъм ту дъ джънгъл ? - Тфа миналата година го пишеше на вратата на класната ми стая,по моя инициатива ест,така че няма да е нищо ново за мен  иначе - да,може | |
|
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Добс Нед 11 Окт 2009, 09:18 | |
| аахахаха допса :Д кво стаа допсе кога ще пием биричка с тебе - Когат кажеш бре  | |
|
 | |
Storm Great

| Заглавие: Re: Добс Нед 11 Окт 2009, 11:44 | |
| По принцип Това прословуто Гуакамото е Гуакамоле , защото произлиза от мексико , бът Италианците са го прекръстили Гуакамоне и са променили от части рецептата . Яла съм го и по двата начина , ако ще пробваш пробвай по италианския  , защото домати с авокадо не е най-вкусната комбинация  | |
|
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Добс Нед 11 Окт 2009, 12:06 | |
| ем знам те че ще ми сготвиш  някой път  | |
|
 | |
Storm Great

| Заглавие: Re: Добс Нед 11 Окт 2009, 12:17 | |
| гутово ве  | |
|
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Добс Нед 11 Окт 2009, 14:04 | |
| | |
|
 | |
D(emo)n_Hunter Moderator

Age : 31 Брой мнения : 3541 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
 | Заглавие: Re: Добс Нед 11 Окт 2009, 15:09 | |
| Здрасти, Добс : )
1. Как обичаш да се забавляваш с приятели? 2. Правиш ли пакости? Какви? 3. С какво ще кандитатстваш?
Аз съм Рони, бту ;д | |
|
 | |
Доцент Бинева Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1071 Location : Асеновград Интереси : Рейтинг : 0 Registration date : 26.07.2009
 | Заглавие: Re: Добс Нед 11 Окт 2009, 18:12 | |
| Ооо допс хай , Как си рошко  Боядиса ли те вече котето ми ? Какъв се получи цвета :Д ... И д има криза  | |
|
 | |
deathrose Moderator

| Заглавие: Re: Добс Нед 11 Окт 2009, 20:17 | |
| Здрасти, Добс : ) 1. Как обичаш да се забавляваш с приятели? - Eм по всякакви начини,но най често се получава така че седим на фонтани и пием бира и отвреме на време играем хек  2. Правиш ли пакости? Какви? - Ем последно време много малко пакости правя,за жалост 3. С какво ще кандитатстваш? - Сигурно ще е нещо с химия,че по всичко друго съм още по-зле и от химията  Аз съм Рони, бту ;д - знам,тая ти снимка я има навсякъде  само по нея мога да те позная  Ооо допс хай , - Хай и на теб Как си рошко Sunshine Боядиса ли те вече котето ми ? Какъв се получи цвета :Д ... И д има криза Smile - Ем боядиса ме Викито,за ся само червеното,ама честно казано не се получи много добре,да не кажа хич,оранжевото стана г/д червено,а тъмното,което ми беше на корените почти си остана същото. И няма криза,и ако продължаваш така мн бой (и не само) ще ядеш  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Добс  | |
| |
|
 | |
| Добс | |
|