Mannie Advanced

Age : 28 Брой мнения : 168 Location : Варна Интереси : \m/ Рейтинг : 0 Registration date : 25.09.2009
 | Заглавие: Спортна гимнастика Съб 17 Окт 2009, 21:34 | |
| Спортната гимнастика представлява многообразие от форми, изкуствено създадени движения от човек, наречени упражнения. Тези упражнения се изпълняват върху уред. Мъжката спортна гимнастика включва 6 уреда, женската - 4. Всичките уреди (дисциплини) са олимпийски и взимат участие в най-голямото и престижно състезание - Олимпийските игри. Съчетанието на уред включва отделни упражнения (елементи), които се оценяват от съдийска комисия според правилника по Спортна гимнастика на ФИГ. В него са поместени упражненията на всеки един от уредите, от каква трудност са, каква структурна група имат и бонифицирането на елементите. На базата на правилника се формира и съвременната гимнастика, която е плод на дългогодишни усилия и униклани методи в тренировките.
Е? Някой тренира ли, иска ли да тренира? Лично аз съм тренирала около 1 година спортна гимнастика.
| |
|
Жоро Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
 | Заглавие: Re: Спортна гимнастика Съб 17 Окт 2009, 22:10 | |
| Аз не съм тренирал ама съм мн сакат за тия раоти  | |
|
Amrod Cuthalion Banned

Age : 26 Брой мнения : 78 Location : Plovdiv i Stara Zagora Рейтинг : 0 Registration date : 22.10.2009
 | Заглавие: Re: Спортна гимнастика Пет 23 Окт 2009, 21:54 | |
| аз тренирах .. 8 години и последния ми спомен не е много хубав ... :Д кръста ме боли от 3 години .. и не е спирал за секунда :Д... не е яко .. | |
|
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Спортна гимнастика  | |
| |
|