|
| | Borderlands | |
|
+5двуцветко AnnaTeo I Cum Blood ! DooMWh1sp3r DALEK 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
DALEK Great

Age : 29 Брой мнения : 270 Location : Варна Рейтинг : 7 Registration date : 19.08.2009
 | Заглавие: Borderlands Пет 30 Окт 2009, 11:59 | |
| - Цитат :
- Borderlands предлага оригинална комбинация от класически екшън от първо лице, комбиниран с ролева система за развитие на избрания от вас главен герой, както и управление и битки с превозни средства, придавайки невиждана за FPS дълбочина на геймплея и възможности за многократно преиграване, както и за онлайн кооперативна игра. Играта предлага уникална система за генериране на съдържание, гарантираща почти безкрайно разнообразие в оръжията и предметите, които откривате, допълнително разширявайки възможностите ви за персонализация на героя – както чрез израни от вас умения, така и в зависимост от оръжията и оборудването, което откриете или купите от търговци в течение на играта.
Светът на Borderlands е суров и жесток. Свят, в който оцеляват само най-бруталните, приспособими и безскрупулни индивиди, а насилието е точно толкова естествено, колкото и изгрева на слънцето. На ваше разположение са няколко герои, от които можете да избирате, а в течение на кампанията може да присъедините към екипа си друг играч по всяко време, които да ви помогне в битките. Очаква ви едно незабвавимо преживяване на повърхността на далечна, изпълнена с опасности и криеща множество тайни планета. Потопете се в света на Borderlands и се насладете на невероятно изживяване, смело прекрачващо традиционните граници и ограничения на екшъните от първо лице.
# В Borderlands оръжието е най-важният аргумент - Избирайте от огромен арсенал от оръжия и хиляди техни модификации, всяка дело на различен производител и отличаваща се от останалите с уникални спецификации и приложения.
# Кооперативна игра за до четирима играчи, заложена в основите на геймплея – Borderlands е замислена като кооперативна игра и позволява на играчите да играят заедно, изпълнявайки специални стратегии и тактики, значително увеличаващи ефективността на екипа им. Присъединете се към игра на ваш приятел по всяко време и работете гръб в гръб срещу коварните врагове.
# FPS геймплей и RPG система за развитие - всеки от героите трупа опит с течение на времето, който може да се използва за отключване и подобряване на различни умения спрямо неговия клас и специализация.
# Напрегнати битки с превозни средства – значителна скорост, защита и фантастична огнева мощ, подкрепени от изумителни експлозии.
# Най-новият проект на Gearbox Software – студиото, станало известно с първият експанжън пакет за Half-Life – Opposing Force и най-вече с популярната поредица Brothers in Arms ни предлага изцяло ново изживяване, което несъмнено ще се понрави на всички любители на екшъните. Preview от PCmaniaИграта кърти, но за жалост нямам време да я цъкам много. Ето малко скрийнове  | |
|  | | DooMWh1sp3r Newbie

Age : 30 Брой мнения : 50 Рейтинг : 0 Registration date : 30.10.2009
 | Заглавие: Re: Borderlands Съб 31 Окт 2009, 17:58 | |
| Доста добра е играта.Онлайна от началото нещо ми забиваше, но сега престана и си я цикля в GameSpy-a.Става като за губене на време, но ми се струва доста...пуста.Много малко персонажи има в първите градове.Иначе играта за мулти е перфектна, бая размазвация става. | |
|  | | I Cum Blood ! Fan

Age : 30 Брой мнения : 597 Location : Пловдив Интереси : ПС , Музика , Запознанства , Жени Рейтинг : 8 Registration date : 09.06.2009
 | Заглавие: Re: Borderlands Пон 02 Ное 2009, 15:40 | |
| яка е играта цъкал съм я  | |
|  | | AnnaTeo Newbie

Age : 29 Брой мнения : 76 Location : Пловдив Интереси : Фотография, музика, книжки, френски Рейтинг : 1 Registration date : 09.12.2009
 | Заглавие: Re: Borderlands Чет 04 Фев 2010, 12:40 | |
| Изключитено яка игра. Много се бях зарибила преди исвестно време, ама после учлище, глупости и не ми остана време да я играя. Пък и сега се зарибих по Mass Effect (оригинала и двойката  ) | |
|  | | двуцветко Newbie

Age : 32 Брой мнения : 9 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 06.02.2010
 | Заглавие: Re: Borderlands Съб 06 Фев 2010, 20:40 | |
| яка е :Д почти я превъртях с един приятел ама на него му омръзна и аз я оставих  | |
|  | | Mr.Crowley Advanced

Age : 28 Брой мнения : 192 Location : City of fallen angels where the ocean meets the sand Интереси : история, кино, музика.. Рейтинг : 0 Registration date : 28.01.2010
 | Заглавие: Re: Borderlands Пон 08 Фев 2010, 18:48 | |
| Преди да излезе мислех че ще е една от най великите игри. Но нещо не ми оправда очакванията.. | |
|  | | gladius Newbie

Age : 30 Брой мнения : 15 Location : 11 Рейтинг : 0 Registration date : 13.02.2010
 | Заглавие: Re: Borderlands Пон 15 Фев 2010, 00:16 | |
| Доста добра игра е , особоно много ми харесва графиката в cell-shading, студиото което я създаде, Gearbox, му се бях разсърдил след като излезе последната Brothers in Arms, но сега вче сме отново приятели  | |
|  | | tokyodr1ft3r Newbie

Age : 30 Брой мнения : 26 Location : Valhalla... Интереси : Музика, спорт, филми, игри, общо взето всичко интересно ^^ Рейтинг : 0 Registration date : 04.06.2010
 | Заглавие: Re: Borderlands Пет 22 Окт 2010, 09:44 | |
| Играта е убиец, особено с dlc-тата които излязоха. Тва второто Mad Moxxi's Underdome Riot нещо не ме очарова много, ама пак става. В мулти не съм играл, щото няма и с кой, ама иначе е доста добра играта. | |
|  | | hav0k Advanced

Age : 36 Брой мнения : 116 Location : Пловдив/Плевен Рейтинг : 0 Registration date : 27.09.2009
 | Заглавие: Re: Borderlands Съб 19 Фев 2011, 16:26 | |
| Играта наистина е много яка. Аз съм насреща ако има желаещи за rockplace coop.  | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Borderlands  | |
| |
|  | | | Borderlands | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|