БИЛИИИИИ *ГУУУУУУУУУУУУШ* --->САШООО!!!!! *ГУШУУУ*
1.Какво мислите за приятелството? Защо?---> Мисля, че без него човек не може, но ако приятел те предаде боли много. Защото няма как човек да съществува пълноценно, ако няма с кой да излезе на разходка, ако няма с кой да сподели мъката, или радостта си.
2.А за любовта? Защо?---> Повтарям първото си изречение от предния въпрос. Защото е страхотно чувство и си струва да се изживее, дори да има лош и болезнен край.

3.Какво според вас е животът?-->Дар.
4.Какво ще направите, ако смъртният ви враг ви целуне?--> Олей, защо си представих някакъв синеок тъмнокос и висок младеж с добро телосложение. Хааха, гледала съм ги такива филми. xD
Това беше малко офтопик, та да си дойдем на думата- честно казано не знам. Но най- вероятно би ми станало ужасно гадно, дори сигурно бих си измила зъбите после и бих отишла малко на спаринг да потупам нещо.
5.Защо все пак живеете?---> За семейството си, за приятелите си, за да успея да постигна нещо в живота си- да оставя следа след себе си, и за да имам страхотно семейство някой ден.
6.Обичате ли да ходите на училище? Защо?--> Преди много обичах, сега не. По- скоро едвам държа фронта до края на деня.
7.Какво ще направите, ако най-добрият ви приятел и смъртният ви враг се съюзят срещу вас?---> Значи "най-добрият" ми приятел хич не ми е приятел и трябва да направя така, че горчиво да съжалява.
8.Обичате ли да пишете писма? На кого и защо?---> Обичам, страшно много обичам ръчно написаните писма, пратени по пощата. ^^ За съжаление няма с кой да си пиша така.
9.От кой отбор сте?-->ЛЕВСКИ, ЧЕРНО МОРЕ
10.Вярвате ли в призраци, духове и извънземни?-->Да.
11.Мислите ли, че Бог съществува?---> Вярвам в това, че съществува добра сила, която ни пази.
12.Каква музика слушате?---> Хммм, тоя въпрос много го обичам. Ами, какво какво- по принцип не ми пречи да слушам каквото и да било( само, че не мога да понеса цяла вечер САМО чалга или нкакви мазни кючеци. Случи ми се веднъж да отида на един такъв рожден ден. Не си заминах, но после ми трябваше МНОГО време да се съвзема)- зависи от настроението и компанията. Но като цяло си обичкам рока и метъла <33333. >_^
13.Обичате ли да мечтаете?---> Мдаааааааааааамммммм. ^^
14.Смятате ли мечтите си за изпълними?----> Надявам се- да.
15.Страх ли ви е от нещо? От какво или от кого и защо?--> Тайна.
16.Когато станете родители, ще подражавате ли на вашите в отношението им към децата? Защо?---> Горе-долу. Ще внимавам да ги пазя от лошо влияние, но няма да съм гадната злобна майка, която не дава на детето си да излиза.
17.Какво мислите за възрастните?---> Че имат доста опит и винаги могат да ти дадът добър съвет.
18.Смятате ли, че някога ще се разберете с тях?---> Че аз си се разбирам.
19.Ако се влюбите, бихте ли го признали пред себе си? А пред другите?---> Отнема ми страшно много време да го призная на себе си, още повече(и кураж) да го кажа на приятел, но стане ли, е истинско.
20.Вашето мото?--> Малко е дълго: Животът е труден- изпълнен с трудности и препятствия. Паднеш ли, не стой- изправи се веднага, и с гордо вдигната глава продължи напред.
21.Бихте ли сменили пола си? Защо?---> Не, харесва ми да съм си момиче. Да си нося пръстените, да се гримирам, да се лакирам, да си имам

и да мога да си позволя да се полигавя понякога, без да ми кажат, че съм мека китка. :Р
22.Какво ще направите, ако сте мулитмилиардер?---> Не искам да съм. Вярно ще е велико преживяване да можеш да оидеш където си поискаш, да си купиш каквото си поискаш. Но така живота леко губи смисъл- няма за какво да се бориш, няма как да разбереш как живеят обикновените хора, по простата причина, че никога нищо не ти е липсвало. Бих искала да съм, но ако е за кратко, за да не се самозабравя.Искам да запазя всичките си спомени и преживявания- както хубавите, така и лошите.
23.Какво ще направите, као ви отвлече мафията?---> Какво мога да направя? :Д Няма да мога да избягам, дори да се съпротивлявам.
24.Обичате ли животните?А малките деца?--> Обичам ги, както животните, така и малките бебенца- миришат страхотно <3.
25.Държите ли се естествено пред човека, когото обичате?---> Да, надявам се.
26.Чувствали ли сте се някога излишен? Кога и защо?---> В класа си доста често. Не че ми пука вече, но усещам, че както аз не желая въобще да контактувам с някои хора, така и те не искат.
27.Къде най често може да би срещне човек?---> От скоро в Албата, иначе по центъра, в морската, в Публик ииии мола.
28.Замисляли ли сте се някога върху смисъла на живота? До какъв извод стигнахте?---> Доста пъти съм се замисляла, но ще си запазя изводите за себе си.
29.Имате ли своя компания?---> Компанията на Рокплейс.

Въпреки че все още не мога да я нарека "своя", чувствам се нова и понякога ми е доста трудно да разбера дали не дразня с поведението (и присъствието си)си и доста чсто се стряскам ако някой ме погледне злобно, дори да не е нарочно. Но мисля, че сте страхотни хора и ще съм много щастлива, ако наистина стана една от вас.
30.Държите ли на нея?--->Разбира се!!!!!
31.Какъв не искате да бъдете?---> Може ли да кажа кой? Едно момиче от квартала, което е олицетворение на абсолютно всичко, което не искам да съм.

32.Какво или кой ви вбесява най-много?---> Една от класа ми.
33.Идеалист ли сте?---> От части.
34.Какви хора харесвате?---> Честните, верните, тези, които не издават информация, независимо дали е лична и важна или не.
35.Какъв според вас трябва да бъде идаеалният човек?-->Няма идеален човек.
36.Можете ли да си внушите всичко?---> Понякога, когато наистина искам.
37.Завиждате ли на някого? На каго и защо?---> На никой, или ако завиждам е с добри помисли- т.е. ми се иска и аз да съм такава. Не се сещам за някой сега.
38.Обичате ли негрите или сте расист?---> Всички сме равни, а негрите пък са егати пичовете!!!
39.Обичате ли да си похапвате?---> О да!!
40.Мразите ли някого? Кого и защо?--->Мхм, четири са. Срещнала съм ги през различни пероди от дъъъългия си живот, но ги "обичам" еднакво много.
41.Какво бихте предпочели: да излъжете или да премълчите?---> Премълчаването е вид лъжа, но го предпочитам пред това да погледна някой в очите и да го излъва най-недостойно.
42.Какво правите с враговете си - съюзявате се с тях или ги премахвате?---> Игнорирам ги, или ги премахвам. Хехехе*evillaugh*
43Опитвате ли се да подражавате на някого? На кого и защо?---> Рядко. Не помня нито на кого, нито за какво или защо.
44.Коя е любимата ви държава?-->Германия и Великобритания.
45.Можете ли да пазите тайна?---> Разбира се. И го казвам с чиста съвест, никога не съм издавала нечия тайна.
46.Какво значи търпение? Имате ли го?---> Търпение значи някой да те нерви много много много много, да го прави нарочно, за да те изкара извън нерви и да те подтикне към истерия, но ти да запазиш самообладание и да игнорираш.

Имам, но не трае дълго.

47.Смятате ли се за много отворен?--->Понякога, когато ме ядосат.
48.Как сте със самочувствието?--->Не много добре.
49.Имате ли комплекс за молоценност? А мания за величие?---> За величие не, а за малоценност- от части.
50.Харесвате ли името си?--->Да.
51.Какво ще направите, ако сте завързан за железопътна релса, а влакът идва?---> За секунда ще прекарам всичко хубаво от живота си на лента и ще си кажа, че се радвам, че съм имала възможност да го изживея.
52.Искрен ли сте с хората?--->На пръсти се броят случаите, когато не съм.
53Бихте ли се превъзпитали?---> От части.
54.Преценявате ли хората от пръв поглед?--->Понякога не. Много често се е случвало да съм грешала.
55.Често ли грешите в преценките си?---> 50-50
56.Знаете ли нещо, което никой друг не знае? --->Да.
57.Ако някой ви каже, че ви мрази, как бихте постъпили?---> Ще запазя самообладание, ще кажа „О.К., все тая” и ще си продължа с това, което съм правила. А ако е някой, на който съм държала преди това, пак ще се опитам да запазя самообладание, но после ще ми е гадно.
58.Мислите ли и за утрешния ден?--->Мдаммм.
59.Какво мислите за доносниците?--->Че са долни подли мръсници!!!
60.А за подмазвачите?----> Че с подмазване до никъде не се стига, рано или късно ще ти бият шута.
61.Какво според вас е лъжата?----> Предателство на доверието, нещо недостойно.
62.Бихте ли сменили стар приятел за нов?---->Това е кофти въпрос, разбира се, че не бих.
63.Какво търсите в хората: доброто или лошото?--->Доброто.
64.Бихте ли сменили родителите си?---->Единия да, другия НИКОГА!!!!!!
65.Бихте ли казали на някого нещо, което не трябва да му казвате?-----> Зависи от обстоятелствата.
66.Бихте ли намразили човека, който ви каже, че ви обича?----->Не!!!
67.Някога били ли сте истински нещастен? Кога и защо?---->Много пъти, няма да кажа кога и защо.
68.Бихте ли направили всичко за приятел?----> Да.
69.Случвало ли се е да предадете приятел?-----> Не, но тя/той си помисли точно това и се скарахме.
70.Пихте ли пропушили или вече пушите? Защо?---->
71.Какво мислите за алкохола и наркотиците?---->Алкохол, в компания създава настроение, но не по много, а наркотиците... и в компания и сам, са си все боклуци.
72.Какво мислите за противоположния пол?-----> Че без него не може.

73.Как бихте постъпили, ако гаджето ви изневери?---->Вече няма да ми е гадже.
74.Винаги ли държите на дадената дума?---->Да.
75.Според вас какво е да си нахален?----> Да муфтиш постоянно хората за разни неща и да се сърдиш ако нещо ти бъде отказано.?.
76.Мислите ли че можете да бъдем приятели (с мен, StormCrow). Защо?---->Да. Защото много приятен човек, приятно ми е като сме в една компания, или като си пишем/говорим.

77.Честно ли отговорихте на въпросите (тук поне бъдете честни)?--->Да.
78.Защо се заехте да отговаряте?---->Защото обичам въпроси, защото не са ми задавали отдавна иии..защо не?

79. Искаш ли още въпроси?---> Може.

Олеййй, накрая вече си изгризах единия нокът xD . Исках да отговоря, а през 10 секунди ми казваха да стана от компютъра и да се махна и не можех да се концентрирам. xDDD