|
| | Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! | |
|
+22Rashugun Бавен_Клошар Johnny Alister Fofo0 Blaze Imperial Katie_Rock VampireHeart skyforger Любс !? denityyy666 Puppet Master motorrbreath Fallen Angel Screamer Annieh Fr0st NoVa Gunslinger^^ Лили. Цвет All.Nightmare.Long Сакс 26 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Сакс Administrator

Age : 29 Брой мнения : 669 Location : Пловдив и София; Интереси : Математика, физика, поезия, спорт; Рейтинг : 38 Registration date : 01.01.2010
 | |  | | All.Nightmare.Long Advanced

Age : 26 Брой мнения : 124 Location : Plovdiv Рейтинг : 0 Registration date : 28.12.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Съб 02 Яну 2010, 18:43 | |
| Здравей (: 1. Какви книги четеш? 2. Любима книга? 3. А любим автор? 4. Изброй 5 неща, без които не можеш? 5. Ден или нощ? ----  | |
|  | | Цвет Unique

Age : 27 Брой мнения : 870 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 13.10.2009
 | |  | | Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Съб 02 Яну 2010, 19:45 | |
| Добре дошъл и приятно прекарване тук!
Кафе пиеш ли? Какво? Със или без сметана? Топъл шоколад? Бял или черен? Защо? Чорапи обичаш ли? Кои са ти любимите? | |
|  | | Gunslinger^^ Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Съб 02 Яну 2010, 19:48 | |
| хей ^^
1.Домашен любимец? 2.Снимка? 3.Любимо животно? 4.А цвят? 5.Котки или кучета? 6.Брат или сестра да имаш?
това е от мен,приятно изкарване с нас ^^ | |
|  | | Fr0st NoVa Fan

Age : 29 Брой мнения : 593 Location : Пловдив Интереси : музика, фантастика(литература) Рейтинг : 1 Registration date : 21.11.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Съб 02 Яну 2010, 19:59 | |
| Йо^^ 1-Кой е любимият ти сезон и с какво най-много ти харесва? 2-Какво мислиш за поезията? 3-Коя зодия си? 4-Сподели мечта(ако не е твърде лично). 5-От какво се страхуваш (най-много)? 6-Любим предмет в даскало? 7-Четеш ли фантастика?(Ако ''да'',коя ти е любимата книга)? 8-Кой цвят,би казал,че те описва най-добре? 9-Суеверен ли си? 10-Вярваш ли в Бог(ако ''да'',защо?И ако ''не'',защо?) 11-Ако трябваше да избереш 1ин предмет,който да се премахне от училищната програма,кой би избрал? 12-Пушиш ли? (Хайде,ще завърша въпросите си с фаталното число xDD)13-Сподели хоби ;p Приятно прекарване в Rockplace.  | |
|  | | Annieh Fan

Age : 28 Брой мнения : 539 Location : Where the mad people are.. Интереси : фотография, литература Рейтинг : 1 Registration date : 26.11.2009
 | |  | | Screamer Advanced

Age : 27 Брой мнения : 181 Рейтинг : 0 Registration date : 04.09.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Съб 02 Яну 2010, 20:48 | |
| 1. Дъжд обичаш ли? 2. А спагети? 3. Най-важното нещо в живота ти? 4. Компютър или лаптоп? 5. Пепси или кола? 6. Мнение за Авендж Севънфолд. 7. Колко крака имат стоножките? | |
|  | | Сакс Administrator

Age : 29 Брой мнения : 669 Location : Пловдив и София; Интереси : Математика, физика, поезия, спорт; Рейтинг : 38 Registration date : 01.01.2010
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Съб 02 Яну 2010, 22:51 | |
| All.Nightmare.Long - All.Nightmare.Long написа:
- 1. Какви книги четеш?
"Книгите са прозорец към света" какво казват старите хора Младите лъвове - Ъруин Шоу Хляб по водите - Ъруин Шоу Богат беден - Ъруин Шоу Време да се живее, време да се мре - Е. М. Ремарк Черният обелиск - Ремарк Швейк - Хашек Златният телец - Илф и Петров Параграф 22 - Джоузеф Хелър Спасител в ръжта - Селинджър Тъмната кула (на Кинг, то е поредица от 7 книги; аз съм все още на петата част) На първо четене толкова.  - All.Nightmare.Long написа:
- 2. Любима книга?
Една от любимите ми е "Тютюн" на Димов. Харесва ми как е представена България преди 9 септември, трагичните човешки истории, падението на повечето герои... - All.Nightmare.Long написа:
- 3. А любим автор?
Стивън Кинг - All.Nightmare.Long написа:
- 4. Изброй 5 неща, без които не можеш?
1.Любовта 2.Словото 3.Родителите ми 4.Музиката 5.Приятели ( Истинските, разбира се...) - All.Nightmare.Long написа:
- 5. Ден или нощ?
Нощта е тъмна , мрачна , символ на злото и т.н. Денят. Кой би могъл да живее без слънцето? Слънцето или деня е символ на новото начало и символ на живот... Затова избирам деня... :prance: Цвет - Цвет написа:
- Какво имаш на предвид , като казваш , че се занимаваш с нещо свързано с математика ?
Това е моята страст ;д. Обичам всичко свързано с математиката... Като предмет , той ме влече най-много , доставя ми удоволствие да напрягам малкия си умствен капацитет, за да реша даден проблем или дадена задача ... - Цвет написа:
- Любими групи ?
За любими групи... Моята любима група е Venom .. Иначе Children Of Bodom, AC/DC, Finntroll, SODOM, PanterA, Slayer и т.н. - Цвет написа:
- Каква трябва да е една книга , за да ти направи впечатление ?
Всяка книга ми прави впечатление, но по различен начин.  - Цвет написа:
- Любим цитат от книга ?
"Най-същественото е невидимо за очите. Истиснки се вижда само със сърцето" Малкият принц.. толкова просто и толкова вярно - Цвет написа:
- Смяташ ли да идваш на форумни ?
Ами не знам дали ще успея да ви впечатля достатъчно, та да ми обърнете внимание. Не знам какво да очаквам... - Цвет написа:
- Снимка ? ^^
https://2img.net/r/ihimizer/i/44021102.jpg/https://2img.net/r/ihimizer/i/107310861088.jpg/ Лили.Благодаря (: - Лили. написа:
- Кафе пиеш ли?
Сиг съм един от малкото , но мразя кафе. Самият вкус не ми допада... - Лили. написа:
- Какво?
- Лили. написа:
- Със или без сметана?
- - Лили. написа:
- Топъл шоколад?
Обожавам топъл шоколад ^ ^ - Лили. написа:
- Бял или черен?
Черен! - Лили. написа:
- Защо?
По-вкусен ?! - Лили. написа:
- Чорапи обичаш ли?
Предпочитам шушони  - Лили. написа:
- Кои са ти любимите?[/i]
Вълнените 
Последната промяна е направена от Свободен електрон на Чет 04 Мар 2010, 16:07; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|  | | Цвет Unique

Age : 27 Брой мнения : 870 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 13.10.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Съб 02 Яну 2010, 23:52 | |
| Любима песен на Ейси Диси ?
Последната промяна е направена от Цвет на Нед 03 Яну 2010, 12:57; мнението е било променяно общо 1 път | |

| Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Съб 02 Яну 2010, 23:55 | |
| AC/DC - Thunderstruck  | |
|  | | Fallen Angel Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 455 Location : Пловдив Интереси : Музика и rockplace Рейтинг : 0 Registration date : 14.11.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Съб 02 Яну 2010, 23:57 | |
| | |

| Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Нед 03 Яну 2010, 00:07 | |
| - Gunslinger^^ написа:
- 1.Домашен любимец?
Имах  Морско свинче , голяма сладурана, носеше името Шарлота... - Gunslinger^^ написа:
- 2.Снимка?
https://2img.net/r/ihimizer/i/44021102.jpg/https://2img.net/r/ihimizer/i/107310861088.jpg/ - Gunslinger^^ написа:
- 3.Любимо животно?
Бих казал морските свинчета... ;д - Gunslinger^^ написа:
- 4.А цвят?
Зелен ^ ^ - Gunslinger^^ написа:
- 5.Котки или кучета?
Зависи от характера на самото животно ... ,НО предпочитам котки, сякаш са по-миролюбиви.. ;д - Gunslinger^^ написа:
- 6.Брат или сестра да имаш?
Нито едно от двете ... Мерси другарке rockplacer ... 
Последната промяна е направена от choke на Нед 03 Яну 2010, 11:29; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|  | | Цвет Unique

| |  | | Сакс Administrator

| Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Нед 03 Яну 2010, 00:42 | |
| Йо йо xD Fr0st NoVa - Fr0st NoVa написа:
- 1-Кой е любимият ти сезон и с какво най-много ти харесва?
Може би пролетта.. Тогава природата оживява, всичко става красиво.. ( за съжаление в града е природата е по-различна ;х ...! ) - Fr0st NoVa написа:
- 2-Какво мислиш за поезията?
Поезията е природна сила.. - Fr0st NoVa написа:
- 3-Коя зодия си?
Стрелец! - Fr0st NoVa написа:
- 4-Сподели мечта(ако не е твърде лично).
"- Как съм живял без сърце тогава Учителю? - Ти никога не си бил истински жив. Може ли без връзка със сърцето да се живее?" Може би преди да намеря един специален човек , мечтаех да намера себе си , да намеря мястото си в света ... ,но сега не ми е нужно нищо друго ^ ^ т.е. Щастието беше моята мечта ... - Fr0st NoVa написа:
- 5-От какво се страхуваш (най-много)?
Ммм, от мрака ... - Fr0st NoVa написа:
- 6-Любим предмет в даскало?
Реторичен въпрос , но все пак това е математиката  - Fr0st NoVa написа:
- 7-Четеш ли фантастика?(Ако ''да'',коя ти е любимата книга)?
Да,разбира се. Нямам любима, още я търся.  - Fr0st NoVa написа:
- 8-Кой цвят,би казал,че те описва най-добре?
Червеният.. Казвали са ми, че най-много ми отивал ;д Според мен зеленият ... - Fr0st NoVa написа:
- 9-Суеверен ли си?
- Fr0st NoVa написа:
- 10-Вярваш ли в Бог(ако ''да'',защо?И ако ''не'',защо?)
Ами разбира се, аз съм християнин.. Мисля че всеки трябва да има нещо, в което да вярва... за мен това е Бог : ) - Fr0st NoVa написа:
- 11-Ако трябваше да избереш 1ин предмет,който да се премахне от училищната програма,кой би избрал?
Бих премахнал химията... Предмет, който с нищо не ми доставя удоволствие да изучавам..  - Fr0st NoVa написа:
- 12-Пушиш ли?
Аз съм на 16 години През целия си живот не съм докосвал цигара ... И няма да докосна... - Fr0st NoVa написа:
- (Хайде,ще завърша въпросите си с фаталното число xDD)13-Сподели хоби ;p
1)Мъча се да свиря на китара ;д 2)Обичам да ходя за риба.. 3)Да чета книги.. и т.н. larissaxhurricane - larissaxhurricane написа:
- 1) Усмихна ли се днес?
Доста пъти ^ ^ - larissaxhurricane написа:
- 2) Защо?
Обстановката ми го позволи... - larissaxhurricane написа:
- 3) За какво си мислиш, когато видиш дъга?
Не знам от какво е породено, но всеки път когато видя дъга, сякаш виждам някой да се усмихва... ;д ^ ^ - larissaxhurricane написа:
- 4) А тя за кого ти напомня?
За един специален човек ... ^ ^ - larissaxhurricane написа:
- 5) Какво значение има този човек в живота ти?
Огромно ; този човек е безценен... Той промени коренно живота ми... - larissaxhurricane написа:
- 6) Какво става като последваш Белия Заек?
Сдобиваш се с нови приятели и без да подозирате ще имате невероятно приключения ^ ^ - larissaxhurricane написа:
- 7) Как си с изучаването на чужди езици?
Ами г/д ;д Учил съм: 1)3 години немски 2)10 години английски ( Международен езин , почти не се брой... ) 3)за 3та година уча френски и така ... - larissaxhurricane написа:
- 8) На колко езика можеш да проведеш смислен разговор и кои са те?
Ако бройм и нашия роден език, на 3 ( Шфренски, български, английски.. ) Благодаря Screamer - Screamer написа:
- 1. Дъжд обичаш ли?
Зависи с кой си под дъжда ... - Screamer написа:
- 2. А спагети?
Може да се каже.. - Screamer написа:
- 3. Най-важното нещо в живота ти?
Семейството, приятелите и един специален човек... - Screamer написа:
- 4. Компютър или лаптоп?
Определено лаптоп .. Все пак е преносим.. - Screamer написа:
- 5. Пепси или кола?
Пепси- фейк :crazy: Кола- класика - Screamer написа:
- 6. Мнение за Авендж Севънфолд.
Нищо лично, но това име не ми говори нищо ..  - Screamer написа:
- 7. Колко крака имат стоножките?

Последната промяна е направена от Warrior Of Tangra IYI на Чет 13 Яну 2011, 11:36; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|  | | motorrbreath Great

Age : 29 Брой мнения : 305 Location : Пловдив Интереси : музика,ски ... Рейтинг : 0 Registration date : 02.01.2010
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Нед 03 Яну 2010, 11:55 | |
| ЗДР Знам 'сичко за теб но искам да знам още едно нещо ... Кво мислиш за Metallica ?? 
Последната промяна е направена от motorrbreath на Нед 03 Яну 2010, 12:21; мнението е било променяно общо 1 път | |
|  | | Puppet Master Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Нед 03 Яну 2010, 12:19 | |
| На какво ти напомня зеленото? Пижама да имаш? Можеш ли да свириш с уста? Биричка да пиеш? Любима? | |
|  | | denityyy666 Fan

Age : 29 Брой мнения : 447 Location : Пловдив Интереси : Психология, фотография, музика, литература! :) Рейтинг : 0 Registration date : 03.12.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Нед 03 Яну 2010, 12:31 | |
| Йооо  Кво стаа колега? 1. Любим спорт? 2. Бира или уиски? 3. Китара или барабани? 4. Дъжд или сняг? 5. Четеш ли списания? 6.Какви? 7. Любима държава? 8. А град? 9. Къде смяташ да работиш? 10. Куче или котка? 11. Ски или сноуборд? 12.Любимо предаване по ТВ-то? Айде няма да те мъча повече  | |

| Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Нед 03 Яну 2010, 12:49 | |
| FallenAngel - Fallen Angel написа:
- choke написа:
- Вече съм ви колега
Ти вече си наш брат,защото ние сме едно голяма семейство!  Fascinating!  - Fallen Angel написа:
- Лябима песен?
Venom - Rége Satanas  - Fallen Angel написа:
- Мнение за викинг/фолк?
Класика..  - Fallen Angel написа:
- Палачинки или понички?
Преди малко закусвах палачинки ;д ^ ^ Определено палачинки .. - Fallen Angel написа:
- Филия с течен шоколад или пастет?
... с течен шоколад - Fallen Angel написа:
- Риба?
Разбира се.. Полезна и вкусна, какво друго му трябва на едно ястие.. - Fallen Angel написа:
- Месояден или тревопасен? :biggrin:
 - Fallen Angel написа:
- Любим филм?
"Мълчанието на агнетата".. Падам си по ужаси.. - Fallen Angel написа:
- К'во мислиш за Manowar?
Manowar са си класика. Абсолютни хеви метъл богове. Доказаха го и с новия албум,повечето групи само може да им дишат прахта. Завинаги ще си останат в историята на метала. Цвет - Цвет написа:
- Авв очаквам те скоро на форумна!
Ще направя всичко възможно, за да дойда на някоя форумна...  - Цвет написа:
- Като обичаш математиката , защо не си в МГ ? : (
Благодарение на бала, по който ни разпределят, не ми стигна за МГ-то И тъй като Френската беше преди МГ-то в списъка с желания ;д ме настаниха там... и така .. - Цвет написа:
- Свириш ли на нещо ?
Ами у нас имам един стар Орфей (Пловдивски, много ценен- това е китара хD) , на който обичам да свиря през свободното си време.. Иначе имам и тарамбука, на която се радвам като някоя пеленаче..  - Цвет написа:
- Чел ли си нещо на Оскар Уайлд ? Мнение ?
Ах, името ми е познато , но за съжаление не съм чел негови произведения.. Но ще направя нещо по въпроса... :prance: motorrbreathИлиъо войвода ;д - motorrbreath написа:
- ЗДР
Знам 'сичко за теб но искам да знам още едно нещо ... Кво мислиш за Metallica ?? Twisted Evil Лично за мен Металика "умря" 91ва...А според някои и заедно с Клиф....Не казвам, че след това правят твърде лоша музика, но...друга група е, да си бяха сменили името от куртоазия  Но...нали съм си "фен" - свалям си и следващите неща и слушам псувайки тихо...дано се усетят и върнат в правият път, поне в последният албум има нещо...макар всяка една песен да си личи от коя предна класика е инспирирана Puppet Master - Puppet Master написа:
- На какво ти напомня зеленото?
"Навред зелено: лесове, гори, гори до кръгозора, зелени чуки, долове, в зеленина потъва взора; в зелено къпят се очите, в зелено къпи се душата, смарагдени са планините и сенките, и светлината. Зелени красоти, омая! Кипи живот във сила мощна. Вред рай зелен! О, вред все тая природа царствено-разкошна!" Иван Вазов За природата , ... ^ ^ - Puppet Master написа:
- Пижама да имаш?
Ами да ... - Puppet Master написа:
- Можеш ли да свириш с уста?
Г/д Мога по един по-странен начин... - Puppet Master написа:
- Биричка да пиеш? Любима?
Любима бира - Старопрамен ,а българска - Каменица denityyy666Дени моме ;д - denityyy666 написа:
- 1. Любим спорт?
Ски, а скоро и сноуборд ^ ^ - denityyy666 написа:
- 2. Бира или уиски?
Бира- класиката в жанра.. Не си падам по твърдия алкохол... ххх - denityyy666 написа:
- 3. Китара или барабани?
Китара  - denityyy666 написа:
- 4. Дъжд или сняг?
Снегът е по-красив (: - denityyy666 написа:
- 5. Четеш ли списания?
В наши дни, мисля че няма списание, което да ме заинтригува с нещо ... така че отдавна съм се отказал да ги чета... - denityyy666 написа:
- 6.Какви?
 - denityyy666 написа:
- 7. Любима държава?
Scotland, mate - denityyy666 написа:
- 8. А град?
Бих казал Пловдив.. - denityyy666 написа:
- 9. Къде смяташ да работиш?
Не съм решил още, но смятам нещо свързано с новите технологии ( компютрите..) - denityyy666 написа:
- 10. Куче или котка?
Зависи от характера на самото животно ... ,НО предпочитам котки, сякаш са по-миролюбиви.. ;д - denityyy666 написа:
- 11. Ски или сноуборд?
И двете... Обичам всички зимни спортове.. особено ските и сноуборда  - denityyy666 написа:
- 12.Любимо предаване по ТВ-то?
Пълна Лудница ..  :prance:
Последната промяна е направена от Свободен електрон на Пон 22 Фев 2010, 09:03; мнението е било променяно общо 1 път | |
|  | | Любс !? Great

Age : 28 Брой мнения : 328 Location : Стара Загора Интереси : само той !! < 33 Рейтинг : 3 Registration date : 16.01.2010
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Сря 20 Яну 2010, 21:59 | |
| Хо хо хо и бутилка Ром Тей нека и аз ти задам няколко въпросчета пък ! 1. Какво не би простил на човек , когото обичаш и уважаваш ? 2. Вярваш ли , че стават чудеса ? 3. Слънце или Луна ? ^ ^ 4. Ще ме научиш ли да карам скиии ? xD / и ако "да" Когаааа ???  / 5. Смяташ ли , че Великденският Заек е баси пияницата ? 6. Какво смяташ за Boobgrab T-shirt  ? Ай стига простоии от мен xD  | |
|  | | skyforger Fan

Age : 29 Брой мнения : 579 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 30.12.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Сря 20 Яну 2010, 22:39 | |
| Здравеей, аз съм Анелия.  - С какво музиката, която слушаш сега, ти харесва повече от останалите стилове? - Водка или бира? - Любимо число? - Какво те зарежда с енергия? - Какво мислиш за Alice Cooper? - Какво правиш, когато ти стане скучно? - На какво се усмихна последно? - Кой е твоят състав мечта? (вокалист, китарист, басист...и т.н.) - Коя група трябва да се разпадне според теб? - Кой е най-страшният кошмар, който си сънувал? - А най- хубавият сън? - Кое е първото нещо което забелязваш у един човек? - Какво харесваш най-много в себе си? | |

| Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Пет 22 Яну 2010, 22:01 | |
| brainwash - Любс <3 написа:
- 1. Какво не би простил на човек , когото обичаш и уважаваш ?
От опит - изневярата или предателството ( те почти се препокриват ). - Любс <3 написа:
- 2. Вярваш ли , че стават чудеса ?
Разбира се, та кой не вярва в чудесата. - Любс <3 написа:
- 3. Слънце или Луна ? ^ ^
Слънце, защото ти си моето слънце, ти си причината да се събуждам всеки ден. - Любс <3 написа:
- 4. Ще ме научиш ли да карам скиии ? xD / и ако "да" Когаааа ???
/ Реторичен въпрос.. Разбира се. - Любс <3 написа:
- 5. Смяташ ли , че Великденският Заек е баси пияницата ?
 Великденският заек = местният клошар. - Любс <3 написа:
- 6. Какво смяташ за Boobgrab T-shirt
?  Това е класика; то две мнения няма. *** skyforgerПривет аз съм Веселин.  - skyforger написа:
- - С какво музиката, която слушаш сега, ти харесва повече от останалите стилове?
В момента слушам блек метъл и фолк метъл. Може би по рифовете, мелодичноста и прочие. - skyforger написа:
- - Водка или бира?
Бира. Не обичам твърд алкохол. - skyforger написа:
- - Любимо число?
Пи ( 3,1415926536.. ) дотук се сещам ;д  - skyforger написа:
- - Какво те зарежда с енергия?
Музиката и приятелите. - skyforger написа:
- - Какво мислиш за Alice Cooper?
Велик човек не мога да кажа друго. Идол. - skyforger написа:
- - Какво правиш, когато ти стане скучно?
Слушам музика. - skyforger написа:
- - На какво се усмихна последно?
На един специален човек. - skyforger написа:
- - Кой е твоят състав мечта? (вокалист, китарист, басист...и т.н.)
Conrad "Cronos" Lant – той е универсален: и бас, и вокал Eddie Van Halen - соло китара John Bonham - барабани - skyforger написа:
- - Коя група трябва да се разпадне според теб?
TOKIO HOTEL  - skyforger написа:
- - Кой е най-страшният кошмар, който си сънувал?
Тъй като обичам да гледам ужаси, трилъри и всички производни, често сънувам нещо по сюжета на филм, които съм гледал. Ммм, най-страшният. Може би след акто гледах The Blair Witch Project. - skyforger написа:
- - А най- хубавият сън?
За да бъде един сън хубав, поне за мен, трябва да има предмед или човек от живота на сънуващия, който го прави щастлив. За мен това е brainwash  . - skyforger написа:
- - Кое е първото нещо което забелязваш у един човек?
Колко е общителен, може би. - skyforger написа:
- - Какво харесваш най-много в себе си?
Нещо което харесвам в себе си, такова нещо не съществува. | |
|  | | VampireHeart Legendary

Age : 26 Брой мнения : 1202 Location : Пловдив Интереси : RockPlace Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Пон 22 Фев 2010, 18:19 | |
| Хей Весо. (:
Как си? Любим сезон? Кой е последния филм, който изгледа? Би ли искал да живееш извън България? Ако да-Къде?
| |

| Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Пон 22 Фев 2010, 20:19 | |
| - VampireHeart написа:
- Хей Весо. (:
Привет, приятелко.  - VampireHeart написа:
- Как си?
Поради факта, че се връщам от училище с най-високата оценка по физика в целия випуск, някакси весел. - VampireHeart написа:
- Любим сезон?
Пролетта. - VampireHeart написа:
- Кой е последния филм, който изгледа?
Open Graves - VampireHeart написа:
- Би ли искал да живееш извън България?
В това състояние на нашата скъпа родина - да, но ако Бат Бойко възобнови реда в държавицата ни, смятам да остана тук, под родната стряха.  - VampireHeart написа:
- Ако да-Къде?
Може би във Франция. Хората там са мили и дружелюбни, благоприятна среда за индивид като MOI.  | |
|  | | Fr0st NoVa Fan

Age : 29 Брой мнения : 593 Location : Пловдив Интереси : музика, фантастика(литература) Рейтинг : 1 Registration date : 21.11.2009
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! Пон 22 Фев 2010, 20:35 | |
| Йо^^Ето някои въпроси,които обичам да задавам ;д 1-Кой е любимият ти сезон и с какво най-много ти хаесва? :] 2-Мнение за поезията.  3-Любим предмет в даскало. 4-Сподели хоби. 5-Коя зодия си? 6-Кой предмет от училищната програма би премахнал и ''защо''? 7-Вярваш ли в Бог?(Обоснови се.) 8-На море или на планина предпочиташ да бъдеш? 9-Обичаш ли да четеш книги?(Фентъзи? ;p) 10-Нещото,което най-добре можеш... 11-Обичаш ли тъмното?(Ако ''да'',защо и ако ''не'',защо?) 12-Суеверен ли си? 13-Какво правиш през свободното си време? 14-Имаш ли любимо място?(Някъде,където винаги би се радвал да отидеш? :] ) 15-Гледаш ли анимета ;P (Ако ''да'',кои са ти любимите? ) 16-Любим цвят и число (С какво ги свързваш?) Това е от мен за сега  Хев Фън :П | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново!  | |
| |
|  | | | Сержант, редник Велчев скочи без парашут, отново! | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |