| Приятелство между двата пола | |
|
+29Katie_Rock Ками Fr0st NoVa Slav pi.di. Bryan Black_w0rld roki dragons_eat_apples!! New Age Messiah something_from_hell Wicked Child fonix CrazY Mr.Crowley Kaamos Жоро Tincheto_ Мо7о_ейнджъл Bubble Немезида nikoletito Johnny Alister Ralie KillYaAll D(emo)n_Hunter Enough Ане Лили. 33 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Лили. Moderator
Age : 30 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
| Заглавие: Приятелство между двата пола Пет 22 Яну 2010, 23:02 | |
| Таа..темата е повече от ясна.
Според вас може ли да има приятелство между двама човека - момче и момиче.
Аз съм твърдо ЗА! - най-добрият ми приятел е момче.
А и общувам повече с момчета, отколкото с момичета.
| |
|
| |
Ане Rockplacer
Age : 30 Брой мнения : 460 Location : The shores of Anduin Интереси : бръм... Рейтинг : 0 Registration date : 13.05.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Пет 22 Яну 2010, 23:21 | |
| Що не. Приятелството, според мен, е по-чистата форма на любовта. Да си приятел с момче си е готино. ^^ | |
|
| |
Enough Banned
Брой мнения : 193 Location : Varna Рейтинг : 0 Registration date : 08.09.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Пет 22 Яну 2010, 23:23 | |
| Има го. Имам страхотни приятели : момичета. Но има момичета с които е невъзможно да си само приятел. хах | |
|
| |
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 33 Брой мнения : 3545 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Пет 22 Яну 2010, 23:25 | |
| ДА, МОЖЕ! Най-близките ми приятели са именно момчета. НАй-добрият ми приятел като цяло е моомче. Никога не съм имала по-специални чувства към него, нито той, за мен е като брат, сестра, всичко... Наистина общуването с момчетата винаги ми е било по-лесно и съм се разбирала по-добре с тях. С момичетата малко по-трудно, много малко са ми наистина близки. | |
|
| |
Enough Banned
Брой мнения : 193 Location : Varna Рейтинг : 0 Registration date : 08.09.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 23 Яну 2010, 00:07 | |
| | |
|
| |
KillYaAll Great
Age : 32 Брой мнения : 213 Рейтинг : 0 Registration date : 11.01.2010
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 23 Яну 2010, 09:34 | |
| хах, ами аз имам само момчета приятели и 1 момиче определено е възможно такова приятелство между половете! аз пък не мога да съм приятелка с момиче просто съм свикнала все да ме предават и имам горчив опит от "приятелството с момичета" , не мога да доверя нищо на тези гадни двулични създания, които ти "крадат момчето", правят ти се на приятелки а ти говорят зад гърба, не могат да пазят тайна и ако се изнервят от теб да я кажат на всички това са момичетата, нищо лично...има и такива момчета но пък те са по-малко... а и не съм попадала от 1 година на такова момче | |
|
| |
Ralie Fan
Age : 30 Брой мнения : 519 Location : Варна Бейби Интереси : Фотография Рейтинг : 0 Registration date : 25.07.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 23 Яну 2010, 11:13 | |
| Да може едни от най - близките ми приятели са момчета. | |
|
| |
Johnny Alister Fan
Age : 30 Брой мнения : 403 Location : Пловдив Интереси : музика, спорт,езици , актьорско майсторство, изобразително изкуство Рейтинг : 1 Registration date : 02.12.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 23 Яну 2010, 11:34 | |
| Разбира се , че е възможно. Според мен момчетата са много по-свеотдайни, не си падат по интригите за разлика от много момичета, а и изслушват по-добре. В крайна сметка зависи от човека. За всичките ми приятели момчета съм сигурна , че биха ми помогнали във всякакви ситуации , без да ми задават излишни въпроси и без да го разказват на всички , за много малко от "приятелките" си мога да кажа същото. | |
|
| |
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 33 Брой мнения : 3545 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 23 Яну 2010, 12:52 | |
| | |
|
| |
nikoletito Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 1202 Интереси : УайтСнейк, Лами, РокПлейс, Музика Рейтинг : 0 Registration date : 21.10.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 23 Яну 2010, 13:19 | |
| Възможно е. Повечето момчета, с които контактувам ме разбират. Лесно е. | |
|
| |
Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 23 Яну 2010, 13:24 | |
| Не. Можете ли да кажете, че в нито един момент не сте се замисляли дали с този "приятел" нем може да има и нещо повече? По-големите от вас, не сте ли се замисляли никога какво ли ще е да правите секс с него? Никога не е просто приятелство. Най-често те се правят на приятели, за да се доближат до вас, да ви спечелят доверието....и така. Има момчета с които сме....нещо като приятели, но това е било след като сме преодолели този период....за 1-2 момчета още се чудя дали са го преодолели този период, но това вече си е техен проблем. Нали спряха да ми досаждат. | |
|
| |
Bubble Fan
Age : 29 Брой мнения : 519 Location : Варна Рейтинг : 9 Registration date : 17.04.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 23 Яну 2010, 14:15 | |
| - nikoletito написа:
- Възможно е. Повечето момчета, с които контактувам ме разбират. Лесно е.
Мхм Момчетата като просто приятели са страхтони, но като става вапрос за връзка...ужас Всички са еднакви в това отношение | |
|
| |
D(emo)n_Hunter Moderator
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 23 Яну 2010, 14:46 | |
| - Немезида написа:
- Не.
Можете ли да кажете, че в нито един момент не сте се замисляли дали с този "приятел" нем може да има и нещо повече? По-големите от вас, не сте ли се замисляли никога какво ли ще е да правите секс с него? Никога не е просто приятелство. Най-често те се правят на приятели, за да се доближат до вас, да ви спечелят доверието....и така. Има момчета с които сме....нещо като приятели, но това е било след като сме преодолели този период....за 1-2 момчета още се чудя дали са го преодолели този период, но това вече си е техен проблем. Нали спряха да ми досаждат. Аз такива периоди не съм имала с конкретния човек. да, щегували сме се, но никога не сме го приемали на сериозно, защото той е напълно запознат с всички момчета в живота ми и аз с всичко момичета в неговия. За себе си мога да гарантирам, че съм нямала нищо повече, а и той е човек, който ако някога е имал нещо към мен щеше да ми го каже. | |
|
| |
Мо7о_ейнджъл Legendary
Age : 29 Брой мнения : 1325 Location : Everywhere Рейтинг : 40 Registration date : 12.05.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 23 Яну 2010, 14:51 | |
| Още от малка най-добрите ми приятели са били момчета ... внаги с тях съм се мъкнала. Предпочитам приятел момче от колкото момиче /с изключения разбира сее/. Майка ми постоянно ми повтаря, че съм егати мъжкараната и пр. Обаче така ми е по добре... | |
|
| |
Tincheto_ Great
Age : 31 Брой мнения : 362 Location : Варна Рейтинг : 4 Registration date : 13.07.2008
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Нед 24 Яну 2010, 00:11 | |
| И да и не.. Не,че не е възможно да има само приятелство между момче и момиче,но незнам защо понякога си мисля,че все от едната страна чувствата са по-силни и не са само приятелски.. Може би,защото лично на мен ми се случи..известно време много добри приятели и в един момент осъзнавам,че всъщност започвам да се влюбвам,но това май си е мой проблем. Все пак има и момчета,с които наистина сме само приятели и нищо повече..Незнам.И двете страни на темата мога да защитавам. | |
|
| |
KillYaAll Great
Age : 32 Брой мнения : 213 Рейтинг : 0 Registration date : 11.01.2010
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Нед 24 Яну 2010, 10:39 | |
| - Немезида написа:
- Не.
Можете ли да кажете, че в нито един момент не сте се замисляли дали с този "приятел" нем може да има и нещо повече? По-големите от вас, не сте ли се замисляли никога какво ли ще е да правите секс с него? Моята компания е от 14 момчета! Първо - замисляла съм се дали с всеки от тях може да има нещо повече, и не може! не ме привличат, забавни са, хубаво ми е с тях, но за връзка не може и да се говори, знам и че и те са така спрямо мен /повечето/! просто те знаят че никой няма шанс с мен и не даже да има нещо от тяхна страна го преодоляват и сме само приятели /аз съм откачалка и кой би ме искал за гадже/ Второ - замисляла съм се за секс с всеки от тях, и честно казано би ме било гнус да го правя с повечето от тях, може би с 3ма би ми харесало и ме привличат от части сексуално, но не бих го направила с тях, защото си имам морални норми а и са ми приятели, аз правя секс само с човек когото обичам, а не с всеки който ме привлича сексуално!!! и междудругото за кво намесваме секса? смисъл, аз примерно искам да правя секс и с някои момичета... Възможно е приятелството! btw този пост не е заяждане! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Нед 24 Яну 2010, 13:06 | |
| Що да не ? Познавам момичета, които са доста верни приятели... |
|
| |
Жоро Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Нед 24 Яну 2010, 13:15 | |
| На тези години немога да кажа изобщо, че имам приятели, по-скоро познати, но нали няма невъзможни неща, защо да не?!
Последната промяна е направена от Иванов. на Пон 25 Яну 2010, 08:21; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Kaamos Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Нед 24 Яну 2010, 13:44 | |
| Засега за себе си съм доказала, че е възможно да приемам някой от другия пол единствено като приятел и се надявам това да не се промени. За мен лично няма чак такова значение полът, по-скоро с какъв човек общувам | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Нед 24 Яну 2010, 21:26 | |
| Приятелството няма пол. Не избирате приятелите си по външен вид, а по характер, следователно няма никакво значение от какъв пол са те.
Що се отнася до евентуалните чувства и желания - щом единият ги изпитва очевидно не сте само приятели, но това в никой случай не отрича възможността за чисто приятелските чувства. |
|
| |
Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
| |
| |
Лили. Moderator
Age : 30 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Пон 25 Яну 2010, 08:35 | |
| - Немезида написа:
- И после ти рзбиват представите на пух и прах.
В повечето случаи приятелството изстива (е, доколкото е било приятелство, де) и единият се отдръпва. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Mr.Crowley Advanced
Age : 29 Брой мнения : 192 Location : City of fallen angels where the ocean meets the sand Интереси : история, кино, музика.. Рейтинг : 0 Registration date : 28.01.2010
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 16:22 | |
| Рядко Момичета които съм имал за приятел, - Цитат :
- не може да има и нещо повече?
ии малко след това нещата се развалят. Но пък и има и такива с които този въпрос не е възниквал (поне от моя страна) | |
|
| |
CrazY Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 2383 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 02 Фев 2010, 16:27 | |
| Между момче и момиче никога не може да съществува такова приятелство, така както между две момчета! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Приятелство между двата пола | |
| |
|
| |
| Приятелство между двата пола | |
|