Автор | Съобщение |
---|
roki Advanced

Age : 30 Брой мнения : 116 Location : Somewhere in time ! Рейтинг : 0 Registration date : 25.10.2009
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Нед 20 Юни 2010, 23:50 | |
| Никога !!! Винаги идва момента в който единия от двамата се привързва към другия и прави следващата крачка и или всичко градено през годините отива на вятъра или след време ще иде на вятъра  | |
|
 | |
Black_w0rld Great

Age : 27 Брой мнения : 211 Location : Пловдив Интереси : Музика , Рисуване , Приятели .. Рейтинг : 0 Registration date : 21.06.2010
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Пон 21 Юни 2010, 18:41 | |
| аз също съм ЗА  | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Пон 21 Юни 2010, 20:01 | |
| Мхм,за въпреки всичко. Живия пример - Рони и Пъпет. Между всяко такова приятелство винаги има някоя странична фантазия която може да им се преисква - нормално е.Но си има такова приятелство и е силно! ^^ | |
|
 | |
pi.di. Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 230 Интереси : Булшитване Рейтинг : 0 Registration date : 04.11.2009
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Пон 30 Авг 2010, 01:05 | |
| Категорично съм на мнението,че такова приятелство е възможно да съществува.Дори без задни мисли.
| |
|
 | |
Slav Newbie

Age : 29 Брой мнения : 97 Location : Варна Интереси : Музика - Китара, пиано, глас ;) Рейтинг : 2 Registration date : 08.12.2008
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 07 Сеп 2010, 21:02 | |
| Възможно е да съществува. Естествено, все някога в главата на някого от двамата инстинктивно ще се загнезди мисълта "Ами какво ако ... ?", но все пак си е наш изборът дали ще приемем тази мисъл или ще я отхвърлим. Ако и двамата отхвърлят - ето го чистото приятелство м/у момче и момиче. | |
|
 | |
Fr0st NoVa Fan

Age : 29 Брой мнения : 593 Location : Пловдив Интереси : музика, фантастика(литература) Рейтинг : 1 Registration date : 21.11.2009
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 07 Сеп 2010, 22:49 | |
| Има,определено!Знам го. ;] Не е нужно единият да изпитва различни чувства. | |
|
 | |
Ками Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 877 Location : Пловдив Рейтинг : 2 Registration date : 13.12.2009
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Вто 07 Сеп 2010, 22:58 | |
| Може да има приятелство - 100 %. И дори не е задължително на някой да му минава мисълта "Ами ако...?". | |
|
 | |
Katie_Rock Rockplacer

Age : 29 Брой мнения : 591 Location : Бургас Рейтинг : 0 Registration date : 20.10.2009
 | |
 | |
eMm Administrator

Age : 30 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Нед 12 Сеп 2010, 01:46 | |
| Съгласна съм с Кейт. Аз имам най - добър приятел момче и знам от опит за какво става въпрос. С него мога да споделям всичко, да ме изслушва, да ми дава съвети, да ми помага, като брат ми е. | |
|
 | |
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Съб 16 Окт 2010, 23:40 | |
| Току-що писах в темата "Сексът между приятели" и мнението тук и там ще се разграничава, но пък е много относително всичко, което се случва около нас.
Приятелство има и може да има, дори и без задни мисли. Не мога да си представя да имам нещо с човек, когото приемам за брат.
| |
|
 | |
nelcho Great

Age : 27 Брой мнения : 241 Location : варна Интереси : неизвестни дългоименни американски поп скейт пънк групи! Рейтинг : 0 Registration date : 20.01.2010
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Нед 13 Фев 2011, 19:20 | |
| Аз съм напълно ЗА или ПРОТИВ! Понякога нещата стават по-сложни от колкото трябва и не знаеш какво да правиш - да се отдадеш на поредното изкушение или да се продължиш приятелство, което не знаеш кога може да приключи. Не знаеш кое е правилно... | |
|
 | |
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | |
 | |
Befana Great

Age : 28 Брой мнения : 232 Location : Over the hills and far away Интереси : -self Рейтинг : 1 Registration date : 19.06.2011
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Сря 20 Юли 2011, 21:18 | |
| Разбира се, че може да има такова приятелство. Според мен то е най-истинското. Момчетата са по-разбрани /в повечето случаи/ и няма да запазят приятелството си с някого, ако не мислят че си струва. Поне такива са ми наблюденията. Момичетата искат да са приятелски с всички, а в същото време все нещо ги дразни във всеки и някаква вътрешна сила ги кара да го споделят на всички останали. Мисля, че момчетата са много по-честни и квото мислят, ти го казват в очите. Забелязала съм, че в повечето случаи има и чувства и не мисля, че това е лошо. Ако и другия си пада по тебе, супер, няма по-хубава връзка от тази с най-добрия ти приятел. Иначе, стискаш зъби, държиш се нормално и ти минава. Естествено винаги има изкючения.Имам и много приятелки момичета, но за някой неща никога не бих им се доверила, като знам че ше ми се изсмеят и ше ги раздрънкат на всички. | |
|
 | |
Fofo0 Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1342 Location : Manchester, UK Интереси : Books. Рейтинг : 6 Registration date : 15.08.2009
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола Чет 30 Яну 2014, 14:44 | |
| Прочетох темата цели 2 пъти. Има доста вярни аргументи, но като цяло ще кажа какво е и моето мнение, въпреки, че е възможно да съвпада с доста от вашите.
Има такова приятелство. Съществува. Може да излизам често с момичета, но точно 2 - 3 момичета има, които са ми близки. Останалите мои близки хора са само момчета. Най - добрият ми приятел, вече 3 години не сме имали никакви проблеми. Имало е сърдения, джафкания, но за дреболии. Другите ми трима най - близки приятели са..хомосексуални. Има ги и такива, не е казано, че ако има приятелство между момче и момиче е задължително да изникнат чувства, защото има хора които са с обратна сексуална ориентация. Аз например подкрепям тези мои гей приятели, защото един човек не трябва да бъде съден за каквото и да било, само защото е себе си. Страшно приятни хора са. Имам още мъжки приятели, с които не съм имала проблеми до сега и мога да кажа, че момчетата са страшно приятна компания и са големи сладури. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Приятелство между двата пола  | |
| |
|
 | |
| Приятелство между двата пола | |
|