Dredy Newbie

Age : 29 Брой мнения : 92 Location : Varna Интереси : kitara,myzika,knigi Рейтинг : 0 Registration date : 23.08.2009
 | Заглавие: Bon jovi - always solo Пон 01 Фев 2010, 18:46 | |
|
Последната промяна е направена от Dredy на Пон 01 Фев 2010, 20:33; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Imperial Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1348 Location : Пловдив Интереси : Музика... свирене на китара (бас, ритъм, акустична, соло) и РокПлейс Рейтинг : 3 Registration date : 19.12.2009
 | Заглавие: Re: Bon jovi - always solo Пон 01 Фев 2010, 20:25 | |
| Супер се е получило......но щеше да стане много яко ако добавиш още малко Eho.......иначе и без него пак е уникално...Браво.
бтл ква ти е китарата Ibanez или... | |
|
Dredy Newbie

Age : 29 Брой мнения : 92 Location : Varna Интереси : kitara,myzika,knigi Рейтинг : 0 Registration date : 23.08.2009
 | Заглавие: Re: Bon jovi - always solo Пон 01 Фев 2010, 21:14 | |
| - tevion написа:
- Супер се е получило......но щеше да стане много яко ако добавиш още малко Eho.......иначе и без него пак е уникално...Браво.
бтл ква ти е китарата Ibanez или... Ами да ако всичките ми ефекти не бяха само едно ефтино Wha на behringer и един Boss MT-2 от които можеш да пуснеш най-много 1 на веднъж щеше да е добре но какво да се прави като го оправя и щото имам подозрения че не го свиря мн вярно на някои места та като го оправя ще оправя и звука  Иначе китарата ми е ESP LTD EC-100qm http://www.impulse.bg/kosioooooo (за какво друго освен да си показвам снимките на китарата става импулс...ми нищо  D: D: ) | |
|
Imperial Rockplacer

Age : 27 Брой мнения : 1348 Location : Пловдив Интереси : Музика... свирене на китара (бас, ритъм, акустична, соло) и РокПлейс Рейтинг : 3 Registration date : 19.12.2009
 | Заглавие: Re: Bon jovi - always solo Чет 04 Фев 2010, 18:32 | |
| И двете китари са ти хубави .....и усилвателите  | |
|
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Bon jovi - always solo  | |
| |
|