| Бабев иначе казано Георги | |
|
+8VampireHeart Цвет skyforger Mr.Crowley Лили. Zombiecupcake Вилито Georgi_Babev 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Georgi_Babev Newbie

Age : 29 Брой мнения : 33 Location : Varna Рейтинг : 0 Registration date : 02.02.2010
 | |
 | |
Вилито Rockplacer

Age : 28 Брой мнения : 1745 Location : Плевен :) Интереси : музика (: Рейтинг : 9 Registration date : 12.06.2009
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 02 Фев 2010, 21:53 | |
| Ейо ^^ Как си днес? Усмихна ли се ? За какво живееш>? А за какво мечтаеш? Снимка? Любими групи? Шоколад? Любим цвят? Сладолед : ) Обичам ли да се снимаш ^^ Хмм това е за сега : ) | |
|
 | |
Zombiecupcake Fan

Age : 27 Брой мнения : 481 Location : Варна Рейтинг : 0 Registration date : 20.09.2009
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 02 Фев 2010, 21:53 | |
| хей ^^ Любима песен ? групи които слушаш? черно или бяло ? това от мен буе ^^ | |
|
 | |
Лили. Moderator

Age : 28 Брой мнения : 2243 Location : Пловдив Интереси : *ньо. Рейтинг : 33 Registration date : 19.05.2009
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 02 Фев 2010, 21:56 | |
| Хало, добре дошъл и приятно прекарване във форума! (:
Кафе пиеш ли? Какво? Със или без сметана? Със или без захар? С много захар ли? Чорапи носиш ли? Какви са любимите ти? | |
|
 | |
Mr.Crowley Advanced

Age : 27 Брой мнения : 192 Location : City of fallen angels where the ocean meets the sand Интереси : история, кино, музика.. Рейтинг : 0 Registration date : 28.01.2010
 | |
 | |
skyforger Fan

Age : 29 Брой мнения : 579 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 30.12.2009
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 02 Фев 2010, 21:56 | |
| Здравеей, аз съм Анелия.  - С какво музиката, която слушаш сега, ти харесва повече от останалите стилове? - Водка или бира? - Любимо число? - Какво те зарежда с енергия? - Какво мислиш за Alice Cooper? - Какво правиш, когато ти стане скучно? - Има ли някой, който смяташ за неудачникът на годината? - Кой е твоят състав мечта? (вокалист, китарист, басист...и т.н.) - Коя група трябва да се разпадне според теб? - Кой е най-страшният кошмар, който си сънувал? - А най- хубавият сън? - Кое е първото нещо което забелязваш у един човек? - Какво харесваш най-много в себе си? | |
|
 | |
Georgi_Babev Newbie

Age : 29 Брой мнения : 33 Location : Varna Рейтинг : 0 Registration date : 02.02.2010
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 02 Фев 2010, 23:00 | |
| - Kurenai написа:
- Ейо ^^
Как си днес? Усмихна ли се ? За какво живееш>? А за какво мечтаеш? Снимка? Любими групи? Шоколад? Любим цвят? Сладолед : ) Обичам ли да се снимаш ^^ Хмм това е за сега : ) Много добре Благодаря че попита Да Много Емоции Щастлив живот На края я има. "Metalica" "Iron Maiden" "H.I.M." и много други ДААА Черен Да Да - z0mbie_cupCake написа:
- хей ^^
Любима песен ? групи които слушаш? черно или бяло ? това от мен буе ^^ Меаталика Nothing ellse meters Знам че е малко остаряло но това е "Metalica" "Iron Maiden" "H.I.M." Черно - Лили. написа:
- Хало, добре дошъл и приятно прекарване във форума! (:
Кафе пиеш ли? Какво? Със или без сметана? Със или без захар? С много захар ли? Чорапи носиш ли? Какви са любимите ти? Не чорапи да лилави - zubartron написа:
Откъде идва фамилията ти? Колко си висок? Какво учиш? Опиши се с една дума... В какви цветове е светът ти? Любима книга ? Откъде разбра за форума? Любима песен? чао Незнам Организация на хотелиерството Щур Властелинът на пръстените Много подслушвам в даскало Меаталика Nothing ellse meters - skyforger написа:
- Здравеей, аз съм Анелия.
 - С какво музиката, която слушаш сега, ти харесва повече от останалите стилове? - Водка или бира? - Любимо число? - Какво те зарежда с енергия? - Какво мислиш за Alice Cooper? - Какво правиш, когато ти стане скучно? - Има ли някой, който смяташ за неудачникът на годината? - Кой е твоят състав мечта? (вокалист, китарист, басист...и т.н.) - Коя група трябва да се разпадне според теб? - Кой е най-страшният кошмар, който си сънувал? - А най- хубавият сън? - Кое е първото нещо което забелязваш у един човек? - Какво харесваш най-много в себе си? Незнам Бира повече пийвам 8 Някоя песен от папката на братовчед ми Ем Добро вокалистче не съм музикант Азис и Устата ако можеда се нарече група Те са два : 1: Аз чалгаджия 2: Аз гей Аз с всичките си приятели и още хора които искам да са ми приятели. Външният вид Можеби вманиачеността си към четенето п.п. Извинтете но след 8 изтривания по погрешка може да съм бил налко по дързак   | |
|
 | |
Mr.Crowley Advanced

Age : 27 Брой мнения : 192 Location : City of fallen angels where the ocean meets the sand Интереси : история, кино, музика.. Рейтинг : 0 Registration date : 28.01.2010
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 02 Фев 2010, 23:14 | |
| | |
|
 | |
Georgi_Babev Newbie

| Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 02 Фев 2010, 23:30 | |
| Попринцип не е така но имаше едно убяснение малко по горе
Последната промяна е направена от Georgi_Babev на Вто 02 Фев 2010, 23:33; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Цвет Unique

Age : 27 Брой мнения : 870 Location : Пловдив Рейтинг : 0 Registration date : 13.10.2009
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 02 Фев 2010, 23:31 | |
| Мнение за Кърт Кобейн ? Какво най-много харесваш у себе си ? Колко огледала си чупил през живота си ? | |
|
 | |
VampireHeart Legendary

Age : 26 Брой мнения : 1202 Location : Пловдив Интереси : RockPlace Рейтинг : 0 Registration date : 24.10.2009
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 02 Фев 2010, 23:32 | |
| Хей (:
Как си? Любима песен? Желирани или шоколадови бонбони? Зима или лято? Що? | |
|
 | |
Georgi_Babev Newbie

| Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 02 Фев 2010, 23:38 | |
| - Цвет написа:
- Мнение за Кърт Кобейн ?
Какво най-много харесваш у себе си ? Колко огледала си чупил през живота си ? Ами не съм го чувал как пее или свиеи но най вероятно е много добър Самият мен доколкото зман 1 в което се изпращях с огромна скорост - VampireHeart написа:
- Хей (:
Как си? Любима песен? Желирани или шоколадови бонбони? Зима или лято? Що? Като цяло перфектен Меаталика Nothing ellse meters Желирани Зима Първите три няма много смисъл да казвам защо. Но за зимата Има сняг и ' Бедствени Положениа ' | |
|
 | |
Bryan King of Spammerlandia

Age : 29 Брой мнения : 4538 Location : Somewhere in time Интереси : Girls,Girls,Girls.. Рейтинг : 133 Registration date : 13.07.2008
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Сря 03 Фев 2010, 00:00 | |
| АДАШ!!! Добре си ми дошъл! И да се виждаме по често по форумни ! | |
|
 | |
Georgi_Babev Newbie

| Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Сря 03 Фев 2010, 11:22 | |
| Добресъм те заварил Дано да се виждаме  | |
|
 | |
LoaDinG Rockplacer

Age : 26 Брой мнения : 676 Location : Плевен(Белене) Интереси : Bass... :) Рейтинг : 1 Registration date : 08.11.2009
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Сря 03 Фев 2010, 13:33 | |
| 1.Бих искала да се казвам... 2.На галено ми казват... 3.Ако бях скъпа вещ щях да съм... 4.Пет неща без които не мога... 5.Ангел или дявол? 6.Секси бельо или пижама на мечета? 7.Чуствам се най добре със... 8.Най-голямата ми слабост е... 9.Сладолед или шоколад? 10.Чай или кафе? 11.Релаксирам със... 12.Морски или планински курорт? | |
|
 | |
Georgi_Babev Newbie

| Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Сря 03 Фев 2010, 17:32 | |
| - LoaDinG написа:
1.Бих искала да се казвам... 2.На галено ми казват... 3.Ако бях скъпа вещ щях да съм... 4.Пет неща без които не мога... 5.Ангел или дявол? 6.Секси бельо или пижама на мечета? 7.Чуствам се най добре със... 8.Най-голямата ми слабост е... 9.Сладолед или шоколад? 10.Чай или кафе? 11.Релаксирам със... 12.Морски или планински курорт? Бих искЪл да се кзавам Путко Ма Фани Жоро/е; Гоше; Геш. Лаптопа на HP с прозрачен екран Rock Place, Приатели, Врагове, Пари, Интернет по-млако и от двете Мисля ще за индивиди от мъжки пол няма секси белъо -> Пижамката Верни приятели Вманиачаването към Игри Шоколадов сладолед Чай Rock Place ( това е едно от нещата и само за това не ме е сарам да и призная) Планински | |
|
 | |
eMm Administrator

Age : 29 Брой мнения : 2138 Location : Варна Интереси : Photography Рейтинг : 22 Registration date : 06.01.2009
 | |
 | |
Georgi_Babev Newbie

| Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 09 Фев 2010, 00:04 | |
| М да  | |
|
 | |
Purblindd Epic

Age : 27 Брой мнения : 635 Location : Spellbound Land Интереси : Рисуване, Музика и други ... Рейтинг : 0 Registration date : 28.10.2009
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 09 Фев 2010, 11:32 | |
| Хей, аз съм Вик
Коя зодия си? Какво мислиш за изобразителното изкуство? Кажи ми една балада? Искаме снимки!!!! Какво правиш? Коя ти е любимата песен? А строфа?
^^ до после | |
|
 | |
Georgi_Babev Newbie

| Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги Вто 09 Фев 2010, 20:28 | |
| - Mandragora-Scream написа:
- Хей, аз съм Вик
Коя зодия си? Какво мислиш за изобразителното изкуство? Кажи ми една балада? Искаме снимки!!!! Какво правиш? Коя ти е любимата песен? А строфа?
^^ до после Стрелец Лично на мен ми харесват ужасно всякакви (не АРТ ) Картини ( рисунки и др. ) Но това изкуство не ми се отдава Whitesnake-Is this Love Най-доло в поста Може ли някакъв по точен момент от време? В момента ти отговарям на поста п.п. снимки след млако Меаталика Nothing ellse meters От едно стихотворение на Ботев " На прощаване " : Не плачи, майко, не тъжи, че станах ази хайдутин, хайдутин, майко, бунтовник, та тебе клета оставих за първо чедо да жалиш!  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Бабев иначе казано Георги  | |
| |
|
 | |
| Бабев иначе казано Георги | |
|