Age : 33 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
Заглавие: Me, Kaamos Пон 20 Окт 2008, 18:49
First topic message reminder :
terve първо ^^ името ми няма голямо значение, но и да не го кажа, два-три елемента ще го издадат....мда, Ден. Не е цялото, но това стига. Не го харесвам особено, знам, че е тъпо, винете госпожа майка ми от Варна съм, на седемнайсет, уча в първа, говоря немски, руски и развален английски, занимавам се чат-пат и с фински, но е трудно без граматика (; все пак немският ми е любим език (о, да , луда за връзване)
обичам финландска водка, здрав метъл, обичам да снимам, да чета, да слушам музика, да философствам, обичам Колелото на Времето и буквата З.
не се сещам друго засега, та микрофонът е свободен
(и ако не беше това скърцане със зъби от страна на Ад, нямаше да я има тази тема, така че тя е виновна )
едит: забравих, ника ми значи стъклопис
Последната промяна е направена от Kaamos на Вто 18 Авг 2009, 18:37; мнението е било променяно общо 2 пъти
Автор
Съобщение
Бавен_Клошар Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 979 Location : Виена/Варна Интереси : Хора и музика Рейтинг : 12 Registration date : 28.08.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Сря 18 Ное 2009, 21:15
Дееееееееееееееееееееееееен!! Обичаш ли баничка? А кухненски роботи?? А хора с десет ръце?
Kaamos Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 1165 Location : Варна Интереси : aaaaa Рейтинг : 20 Registration date : 19.10.2008
Заглавие: Re: Me, Kaamos Чет 19 Ное 2009, 21:14
Бавен_Клошар написа:
Дееееееееееееееееееееееееен!! Обичаш ли баничка? А кухненски роботи?? А хора с десет ръце?
О, Ваша Клошарска милост Банички, ама хубави, пресни, топли и без промишлени количества мазнина. С един чай или солено айранче.. медец просто Кухненски роботи не.. по-скоро, не познавам такива личности Уточни ми генотипа на хората с десет ръце
Adept Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Чет 19 Ное 2009, 21:54
Хей , Камос .. аз съм Миро (emoticon-ката)
Ванилов или шоколадов сладолед ? Кроасан : Смаки или 22 Карата ? Ходил ли си извън България ? Ще ми купиш ли кенгурУ?
Жоро Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1144 Location : Стамболийски Рейтинг : 0 Registration date : 02.10.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Чет 19 Ное 2009, 22:48
Хей,почвам да се сърдя отговори на,Бавния Клошар,мен ме игнорира ще се караме (шегувам се)!
Rashugun Epic
Брой мнения : 674 Location : Long ago in a northern land.. Рейтинг : 6 Registration date : 07.06.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Чет 19 Ное 2009, 23:44
SoulDestroyer написа:
Ходил ли си извън България ?
ХодилА е.
Kaamos Rockplacer
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пет 20 Ное 2009, 22:01
SoulDestroyer написа:
Хей , Камос .. аз съм Миро (emoticon-ката)
Здрасти, колега фен на фолк метъла
SoulDestroyer написа:
Ванилов или шоколадов сладолед ?
Шоколадов. От известно време друг май не ям
SoulDestroyer написа:
Кроасан : Смаки или 22 Карата ?
Виенски кифлички... от съответното място
SoulDestroyer написа:
Ходил ли си извън България ?
Ходилa съм, както каза Плодчето, Прасковката.. а, хм, да де.. в Австрия, Германия и Страсбург.
SoulDestroyer написа:
Ще ми купиш ли кенгурУ?
Като стана богата, задължително, особено щом се научи да го пишеш с У
Прасковко написа:
ХодилА е.
Стават ти две сокчета
Adept Rockplacer
Age : 31 Брой мнения : 1904 Location : Чирпан Интереси : Deathcore/Core/Scream Рейтинг : 3 Registration date : 10.11.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пет 20 Ное 2009, 22:46
Яко , станахте 3-ма които ще ми купат кенгурУ ( затова пиша главното "У" )
Kaamos Rockplacer
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пет 20 Ное 2009, 23:49
SoulDestroyer написа:
Яко , станахте 3-ма които ще ми купат кенгурУ ( затова пиша главното "У" )
Ахах, ти какво, зоопарк ли мечтаеш да си имаш
Rashugun Epic
Брой мнения : 674 Location : Long ago in a northern land.. Рейтинг : 6 Registration date : 07.06.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пет 20 Ное 2009, 23:54
Kaamos написа:
Прасковко написа:
ХодилА е.
Стават ти две сокчета
По 250 или по 1000 мл?
Иначе обичаш ли да носиш шапки? Събираш ли буквите от Данонино? Най-големият ти рекорд? На бала си с какви обувки ще си ? =Д На колко концерта си била? А на колко Каварни? Кога се научи да караш колело? +.+ Чуй тва и кажи какво мислиш ;P
TMNT + Persuader ^^
Колко часа на денонощие спиш? Защо? Реагираш ли по грандиозен начин на различните ситуации или ти е безразличничко ? Любима песен на НВ? После пак
Kaamos Rockplacer
Заглавие: Re: Me, Kaamos Съб 21 Ное 2009, 00:05
Прасковко написа:
Kaamos написа:
Прасковко написа:
ХодилА е.
Стават ти две сокчета
По 250 или по 1000 мл?
250. Бедни кандидатстуденти сме.
Прасковко написа:
Иначе обичаш ли да носиш шапки?
Не
Прасковко написа:
Събираш ли буквите от Данонино?
Не
Прасковко написа:
Най-големият ти рекорд?
15 часа сън; 3 вида алкохол в рамките на 2 часа без екшъни на другата сутрин.
Прасковко написа:
На бала си с какви обувки ще си ? =Д
С гадни ;Д Ама нямам избор
Прасковко написа:
На колко концерта си била?
Около 6. Ако броиш и училищните, отиват към 15
Прасковко написа:
А на колко Каварни?
Три феста и една Апокалиптика
Прасковко написа:
Кога се научи да караш колело? +.+
Не съм се научавала
Прасковко написа:
Чуй тва и кажи какво мислиш ;P
TMNT + Persuader ^^
Не ме кефи : (
Прасковко написа:
Колко часа на денонощие спиш?
Възможно най-много
Прасковко написа:
Защо?
Щот имам проблем някакъв със съня и непрекъснато съм недоспала и така
Прасковко написа:
Реагираш ли по грандиозен начин на различните ситуации или ти е безразличничко ?
Зависи от ситуациите
Прасковко написа:
Любима песен на НВ?
Devil and the Deep Dark Ocean, Slaying The Dreamer, The Poet and the Pendulum, кавърите на Symphony of Destruction и High Hopes... абе доста са
Прасковко написа:
После пак
Уодка!!!
Kaamos Rockplacer
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пон 23 Ное 2009, 21:05
Аз се въргалям в листата и се опитвам да спра да се смея, а Аня снима....
Follow_The_Reaper Newbie
Брой мнения : 38 Location : 21.09.1993 Интереси : World of Warcraft / Музика / Алкохол Рейтинг : 0 Registration date : 10.11.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пон 23 Ное 2009, 21:10
Здвеййй .. аз съм от новите те тук. и няма да те питам нищо.. защото ще започна да повтарям предните въпроси
Kaamos Rockplacer
Заглавие: Re: Me, Kaamos Вто 24 Ное 2009, 19:59
Джоши! написа:
Хей!
Чак сега ти виждам въпросите, пич Сериозно. Няма да се караме, бира ще пием
Джоши! написа:
Да живееш мечтите си или да мечтаеш живота си?
Да живея мечтите си. Защото от много мечтане понякога няма време за живеене. Личен опит
Джоши! написа:
Ако можеш да промениш нещо в този свят какво би било то?
Умовете на хората. Невъзможно, за жалост.
Джоши! написа:
Радваш ли се на малки дечица?
Не. Нито на бебета. Може би е от възрастта ми, просто ме.. дразнят.
Джоши! написа:
Какво обичаш най-много?
Изобщо не знам О.о обичам толкова много неща и хора...
Джоши! написа:
Любовта най-силното чувство ли е на света?
Има много други силни чувства - омраза, желание за мъст, еуфория, тъга и т.н., така че според мен е грешно да се определя любовта като най-силно. Но е най-прекрасно, да
Adept Rockplacer
Заглавие: Re: Me, Kaamos Вто 24 Ное 2009, 20:03
Какво ти изниква в главата , като ти кажа : ПЛАЗМОДИЙ ? Вафли ? Мусака ? Наденички или кебапчета ? Лешник или бадем ?
Kaamos Rockplacer
Заглавие: Re: Me, Kaamos Вто 24 Ное 2009, 20:07
SoulDestroyer написа:
Какво ти изниква в главата , като ти кажа : ПЛАЗМОДИЙ ?
Биология за седми клас
SoulDestroyer написа:
Вафли ?
Не, благодаря
SoulDestroyer написа:
Мусака ?
Разбира се
SoulDestroyer написа:
Наденички или кебапчета ?
Винервурст, братвурст... ъ, да де, наденички ;D
SoulDestroyer написа:
Лешник или бадем ?
И двете.. с малко мартини
Бавен_Клошар Rockplacer
Age : 28 Брой мнения : 979 Location : Виена/Варна Интереси : Хора и музика Рейтинг : 12 Registration date : 28.08.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Вто 24 Ное 2009, 20:29
Как е модератерстането? Харесва ли ти ? А как е да имаш повечко power от останалите? хД щи хломна едно ----- хД айде две хД
ЕДИТ 10 дена модераторстване! Честитка
CrazY Rockplacer
Age : 33 Брой мнения : 2383 Location : ПЛОВДИВ Интереси : Палатки, забавление, плуване, пиене... Рейтинг : 82 Registration date : 15.12.2008
Заглавие: Re: Me, Kaamos Чет 24 Дек 2009, 21:09
Деееен, ти си адския ПИЧ(ка) ! Нямах си на представа, че може да си толкова готина... просто... Една Каварна мисля, че ми беше достатъчна, че да разбера, че си супер стабилна мацка
Ден е много добър фотограф. Ден пие бира... АМА НАИСТИНА ПИЕ (не кат повечето xD) ! Ден е карова момиче съчетано с нежност.
Ден е великолепен човек.
RockPlace Administrator
Брой мнения : 1570 Рейтинг : 87 Registration date : 12.07.2008
Заглавие: Re: Me, Kaamos Чет 24 Дек 2009, 21:36
Ден е слънчоглед, невероятно позитивно момиче, супер добра приятелка, прекалено умна и много позитивно настроена.
Няма нещо лошо, което мога да кажа за нея..
просто дръж на себе си и на другите около теб, както до сега Няма друга като теб
Немезида Кака
Age : 36 Брой мнения : 1809 Location : in his heart Интереси : Ania Рейтинг : 61 Registration date : 31.01.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пет 25 Дек 2009, 01:09
Ден-Ден
Прекрасна, мила, умна, забавна, красива, интелигентна, обича бира, обича "Финландия", обича "Мартини"... тя е перфектната мацка!
Обичам те, сладур (хайде да учим заедно у големото село )
D(emo)n_Hunter Moderator
Age : 33 Брой мнения : 3543 Location : Плевен Интереси : хирургия Рейтинг : 94 Registration date : 10.11.2008
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пет 25 Дек 2009, 10:24
Ден е едно прекрасно създание. Не очаквах първоначално, че ще имаме много допирни точки, но лятото, когато прекарахме повече време заедно се оказа, че ще имаме и се привързах много към нея. Ох, не мога да забравя как ги изсипа тез спагети на земята, винаги ще го попня...голям смях падна тогава. Обичам си те, сладур!
Железен Ultimate Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 1441 Location : Пловдив Интереси : Слово, праведна музика и красивото в живота Рейтинг : 62 Registration date : 07.06.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пет 25 Дек 2009, 15:57
Ден, Ден... В главата й май през цялото време се върти сбиване във финска кръчма... с много водка - тоест щур купон! Умна, начетена, но пък странна птица... Абе кефиш ме
Puppet Master Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 2354 Location : Пловдив Интереси : ego trips Рейтинг : 134 Registration date : 15.07.2008
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пет 25 Дек 2009, 16:44
Безкраен чуден мироглед и морета от смях, пътуващ в капачки на шишета водка. Ти рулз!
Adept Rockplacer
Заглавие: Re: Me, Kaamos Пет 25 Дек 2009, 16:50
Ден рулЗ ! Адски е забавна , обича викингите , харесва моята музика , разсмива ме с остроумните си шеги ... NO COMMENT
Биби Rockplacer
Age : 32 Брой мнения : 578 Location : Варна Интереси : рисуване и спорт Рейтинг : 5 Registration date : 08.11.2009
Заглавие: Re: Me, Kaamos Нед 03 Яну 2010, 21:51
Хей Ден Ден!!!!!
Как сии? Какво правиш орез свободното си време? Koя е любимата ти песен? Как прекара НГ? Къде празнува? Кой е най-щастливият момент от живота ти?
Айде чао чао и приятна седмица!!!
Gunslinger^^ Rockplacer
Age : 29 Брой мнения : 1450 Location : Пловдив Рейтинг : 11 Registration date : 20.04.2009